Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Foggy

Jäsenet
 • Content Count

  30
 • Liittyi

Community Reputation

26 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olishan tuossa vieressä esimerkiksi Kytäjä Trail samana viikonloppuna. Huomattavasti tervehenkisempää touhua kaikin puolin 😀
 2. "Peruna sisältää paljon vettä, joten se on vähäkalorisempaa kuin vastaava määrä vaikkapa riisiä tai pastaa. Suuren vesipitoisuutensa ansiosta peruna sisältää myös vähemmän hiilihydraattia kuin pasta tai riisi." Jos nuo ovat lähtökohdat, niin kannattaisi varmaan vaan juoda vettä? Vesi on myös rasvatonta, ja sen hiili- sekä vesijalanjäljet ovat huomattavasti pienemmät kuin perunalla.
 3. Tässähän on vielä monta kuukautta aikaa reenata! 🙂
 4. Foggy

  Kirja-ketju

  Treenioppaat eivät ole jaksaneet kiinnostaa (ja tulokset ovat sen mukaiset), mutta tässä on jotain tsekkaamisen arvoista höttöä: David Willey: Going Long (Runner's Worldin parhaita juttuja vuosien varrelta) Chrissie Wellington: A Life Without Limits (laji tosin triathlon) Bart Yasso: My Life on the Run Dana L. Ayers: Confessions of an Unlikely Runner John Morelock: Run Gently Out There Bernd Heinrich: Why We Run Rich Roll: Finding Ultra Dean Karnazes: The Road to Sparta Scott Jurek: North (... Appalachian Trail) Boonuksena John Joseph: The Evolution of a Cro-Magnon (matka asunnottomasta nappidiileristä punk-legendaksi, hare krishnaksi ja ironmaniksi)
 5. Kyllä nyt Baltsun linkki suorastaan tursuaa rautaista faktaa ja timanttisia lähdeviittauksia siinä määrin, että lähden juurikin tältä samalta istumalta etsimään kaupungin rääkätyintä sikaa ja pureskelemaan sen kiveksiä aamiaiseksi parempien juoksuvauhtien kiilto silmissä.
 6. 😱 Oli vahva aikomus lähteä messiin ensi kesänä, mutta täytyy ilmeisesti kehitellä jotain muuta.
 7. Foggy

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Jostain syystä tuli taas laitettua nimi listaan kasikymppiselle. Sattuu jo valmiiksi. Ainakin päähän.
 8. Ainakin Applen kellot tukevat bluetoothin kautta toimivia sykevöitä ja tuota aiemmin mainitsemaasi Strydiä.
 9. Foggy

  off topic osa 1

  Tämähän on hyvää kamaa. En ollut aiemmin kuullutkaan, mutta nyt olen pyöritellyt pari albumia läpi tässä kauramaidolla höystettyjä aeropress-kahveja hörpiskellessäni. Kiitokset tästä hipster-bro 😘
 10. Tämä oli ehdottomasti tähänastisen tasaharmaan juoksu-urani huipentuma. Olin viiden kilometrin ajan lopulta reittiennätyksen tehnyttä Simpasta edellä! Loppuajassa tosin hävisin reilut neljä tuntia, mutta sitä kohtaa en vanhoilla päivilläni kiikkustuolissa aio enää muistaa. Tuloslista näyttää siis vähän vajaan 11 tunnin aikaa, vaikka pykälien mukaisen lopputuloksen pitäisi oikeastaan olla DSQ. Jossain vaiheessa reittiä vastaan tuli perhe, joka lauleskeli Tuiki Tuiki Tähtöstä isän(?) kitarasäestyksellä parin pikkuipanan jaellessa siinä samalla manteleita juoksijoille. En osannut mitenkään olla sortumatta tuon ulkopuolisen avun käyttöön, mutta onneksi rikos jäi toimitsijapoliiseilta havaitsematta. Päätin jossain 60 kilometrin kohdalla, että en enää ikinä osallistu maratonia pidempiin polkutapahtumiin. Ja raapustelin juuri karhunkierroksen kasikymppisen kalenteriin. ps. Sattuu jokseenkin kirjaimellisesti kaikkiin lihaksiin. Käsiä myöten.
 11. Foggy

  UTMB 2018

  Vmaksi ottanu suomalaisten kärjen. On se kova.
 12. Toinen noista on se porukka, jolla osallistutaan joukkuekilpailuun. Seura on sitten jotain muuta. Erikoinen systeemi, mutta tuolla mettissä ei tunnetusti ole hommat ihan niin justiinsa. Seiskakymppisellä mukana. Tarkoituksena olisi rutistaa ensimmäinen nelikymppinen alle 5,5 tuntiin, ja koittaa sen jälkeen hoiperrella jollain keinoin raatovankkureita karkuun. Näyttäisi pahasti siltä, että sää ei tällä kertaa kelpaa tekosyyksi huonoudelle.
 13. Kiinnostaisi periaatteessa viimeisenä pidempänä treenilenkkinä ennen Nuuksion seiskakymppistä, mutta en ole ihan varma, haluanko maksaa 63 euroa höntsäkierroksesta. Lähtöaika ei myöskään oikein sovi omalle kropalle. Tämän kuun loppuun näyttäisivät olevan nuo "halvemmat" hinnat voimassa, joten viikon verran voi vielä arpoa.
 14. Näyttäisi vahvasti siltä, että ensi viikolla pukkaa uutta Plus -mallia Fenix vitosesta. Jos huhut topokartoista kaikkiin malleihin pitävät paikkansa, niin lähden saman tien juoksemaan visa kourassa kauppaa kohti. Myös huhuttu Galilei-tuki, ja s-version isompi näyttö herättelevät kiinnostusta pieneen välineurheilusessioon. https://the5krunner.com/2018/06/09/fenix-5-plus-fenix-5s-fenix-5x-review/
 15. Foggy

  Suunto 9 Baro

  Eiköhän siellä ole ajatuksena sulauttaa Movescount Sports Trackeriin. Saavat enemmän kehitysresursseja ja käyttäjämassaa yhden palvelun alle, ja sitä kautta mahdollisuuden kilpailla paremmin Stravan ym. kanssa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy