Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Foggy

Jäsenet
 • Posts

  42
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Foggy's Achievements

 1. Minä kävin hölköttelemässä tuon Hetan semipikamatkan. Ketomellaan asti kulki kivasti aikaan 3,5h ja risat, mutta jossain neljänkympin kohdalla leipoivat jalat kiinni niin jämäkästi, että lähes kaikki loput kivikko-osuudet joutui kävelemään. Ja niitähän siellä tunnetusti riitti. Vähän alle yhdeksään tuntiin selvisin kuitenkin maaliin. Lämpötilat nousivat alkuillasta kohtuuttomiin lukemiin ja tuulenvirekään ei käynyt edes puuttomilla tunturipätkillä. Oma suoritukseni ei tästä suoranaisesti suuremmin kärsinyt, mutta epäsuorasti kyllä, Klamydian Huipulla Tuulee -rallatuksen soitua aiheen tiimoilta päässäni viimeiset neljä tuntia. Epäilen tämän kognitiivisen lisäkuorman rokottaneen ainakin vartin loppuaikaani. Muutama (onneksi takanani pysynyt) kaveri lähti jatkamaan vielä kohti Äkäslompoloa, joten pääsen huoltohommiinkin aamulla. Jos siis pääsen sängystä ylös. Pro tip: Juoksemista kannattaa treenata juoksemalla, ei pyörää polkemalla.
 2. Kaksi jäljellä. Hannes jaksoi vielä hymyilläkin 37 kierroksen ja 8 minuutin tauon jälkeen. Totesi lähtöviivalla taas "Heavy Metal" ja lähti metsään. Pekan huolto jäi aika vaisuksi. Muutama hörppy mustikkasoppaa eikä tainnut edes juomapulloaan täyttää.
 3. Keli on ainakin mitä hienoin 🙂 Kyllä kelpaa olla turistinakin paikalla.
 4. SE-kuntoa varmasti löytyy radalta, mutta taitaa olla liikaa meitä pujottelukeppejä tiellä häiritsemässä suoritusta 🙂 Kaikki mahdolliset luulotaudit on taas päällä. Selkä rautakankena, polvet narisee ja vatsassakin on joku tornado käynnistymässä.
 5. Kysymys oli varmaan tarkoitettu urheilijoille, mutta vastaan silti. Mulla on viikottainen normipitkis reilut kaksi tuntia polulla ja päälle parinkymmenen minuutin pyöräsiirtymät molempiin suuntiin. Edellinen yli 2,5 tunnin juoksulenkki oli heinäkuussa. Viiden tunnin reeni tässä vaiheessa kuulostaa aika hurjalta, mutta jos palautumiskykyä riittää ja paikat kestävät niin mikäpä siinä 🙂 Satanen olisi tarkoitus saada rikki vaikka itkien ja parkuen.
 6. Olisi varmaan kannattanut lapsena kuunnella äitiä, kun se neuvoi välttelemään sellaisia kavereita, jotka vetävät aina perässään kaikenlaisiin itsetuhoisiin typeröinteihin. No en kuunnellut, ja taas mennään.
 7. Reitti on ihan hyvässä kunnossa, mutta vettä on tullut koko päivän. Kova reissu on edessä perusmatkalaisilla. Oma moti riitti Rukalta Basecamppiin.
 8. Masokistin Unelma, 12h 21min. Hieno tapahtuma, hienot järjestelyt, (omalla tavallaan) hieno reitti, hieno keli. Oma kunto ei ollut erityisen hieno, mutta se ei yllättänyt ketään 🙂
 9. Ehdin jo laittaa nimeni Masokistin Unelman listoille, joten tämä jää valitettavasti tänä(kin) vuonna väliin. Taitaa tuo ympyrän kiertäminen muutenkin olla paremmin itselleni sopivaa hommaa. Ettei vaan joudu ajattelemaan matkalla.
 10. Olet varmaan nähnyt mut "juoksemassa".
 11. Foggy

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Hyvä jos saadaan vähän haastetta hommaan. Alkoikin jo pahasti tuntua siltä, että viimevuotinen aika saattaisi vaikka alittua. Koko rahalla kärsimystä kiitos.
 12. Olishan tuossa vieressä esimerkiksi Kytäjä Trail samana viikonloppuna. Huomattavasti tervehenkisempää touhua kaikin puolin 😀
 13. "Peruna sisältää paljon vettä, joten se on vähäkalorisempaa kuin vastaava määrä vaikkapa riisiä tai pastaa. Suuren vesipitoisuutensa ansiosta peruna sisältää myös vähemmän hiilihydraattia kuin pasta tai riisi." Jos nuo ovat lähtökohdat, niin kannattaisi varmaan vaan juoda vettä? Vesi on myös rasvatonta, ja sen hiili- sekä vesijalanjäljet ovat huomattavasti pienemmät kuin perunalla.
 14. Foggy

  Kirja-ketju

  Treenioppaat eivät ole jaksaneet kiinnostaa (ja tulokset ovat sen mukaiset), mutta tässä on jotain tsekkaamisen arvoista höttöä: David Willey: Going Long (Runner's Worldin parhaita juttuja vuosien varrelta) Chrissie Wellington: A Life Without Limits (laji tosin triathlon) Bart Yasso: My Life on the Run Dana L. Ayers: Confessions of an Unlikely Runner John Morelock: Run Gently Out There Bernd Heinrich: Why We Run Rich Roll: Finding Ultra Dean Karnazes: The Road to Sparta Scott Jurek: North (... Appalachian Trail) Boonuksena John Joseph: The Evolution of a Cro-Magnon (matka asunnottomasta nappidiileristä punk-legendaksi, hare krishnaksi ja ironmaniksi)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy