Jump to content
Juoksufoorumi.fijemmu

Jäsenet
 • Content Count

  147
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

About jemmu

 • Syntymäpäivä 06.06.1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jämillä on aika mukavaa hiekkaista mäntykangasta!
 2. Facebook-sivulla kommentoivat, että eivät pysty palauttamaan profiileja, mutta kuulemma tehneet muutoksen, jotta ne eivät häviä uudestaan 😄
 3. Tuo loppuarvio on itse asiassa huvittavan samanlainen kuin Suunto 9:stä: ei voi kilpailla ominaisuuksissa Garminin kanssa, yrittää erottautua tekemällä tietyt asiat paremmin mutta ei ehkä ihan onnistu. Muuten minulla on ehkä vähän erilainen mielipide muutaman edellisen kanssa: mielestäni Polarin vahvuus on nimenomaan peruskäytön sujuvuudessa. Ja Flow’ssa, Connect on jotenkin todella sekava räpellys.
 4. Näyttää saldot elävän koko ajan, tällä hetkellä verkossakin yksi saatavana.
 5. jemmu

  Vantaan maraton 13.10.2018

  On se maraton kovaa touhua. Kolmenkympin tienoille asti tuntui, että joku 2.56 on hyvin näpeissä, mutta sitten tippui kilometrivauhti 20 sekuntia ja saikin alkaa laskea sekunteja, että pääsenkö edes perusterveiden kerhoon. Tulin siihen tulokseen, että pakko sinne on nyt väännettävä, kun mahdollisuus on, ja lopulta muutamalla sekunnilla kolmosen oikealle puolelle!
 6. Navigointia ihmiset näyttävät aika kovaäänisesti Polarin somekanavissa vaativan ja vastauksissa lupaavat ainakin tutkailla mahdollisuutta... Eiköhän tuo V tule jossain kohtaa hankittua, lähinnä siksi että olen vähän Polar-fanipoika ja tietysti haluan näyttäytyä Pro-urheilijana. Tällä hetkellä käytössä Garmin 935, johon verrattuna Vantage näyttäisi tarjoavan juoksutehonmittauksen ranteesta, mahdollisesti paremman rannesykemittauksen ja moniulotteisemman palautumisen seurannan. Pienempiä parannuksia pidempi akunkesto ja kosketusnäyttö, jos nyt siitä on jotain iloa. Merkittävin menetys navigointi, pienempiä juttuja varmasti sitten enemmänkin. Tykkään kyllä myös Flow’sta enemmän kuin Connectista, joka on mielestäni sekava kyhäelmä kaikenlaista turhaa kilkettä.
 7. Ladatun reitin seuraamisen (pysyvä) poisjättäminen on kyllä aika jännä veto, varsinkin kun Garmin juuri toi kartat Fenixiin... Harjoitteluominaisuudet kuulostavat hyviltä mutta tuo reittihomma panee miettimään. En ole tuota tarvinnut kuin muutaman kerran vuodessa mutta silloin se on kyllä ollut erittäin hyödyllinen.
 8. Jep, aika lähelle meni ennen kuin tiedot lopulta vuotivat, mutta noilta sivuiltahan oleelliset selviää 🙂 Yhdeksän optista sykkeenmittauskanavaa (kaksi eri väriä, eri aallonpituuksia, elektrodeja mittaamaan ihokontaktia), kosketusnäyttö, teho ranteesta, uusia pro-analysointityökaluja (peukku näille). Lokakuun puolesta välistä puhuvat, koskas se isänpäivä olikaan 😃
 9. 1.20 houkuttelisi, vaikka 1.22 olisi realistisempi tavoite. No katsotaan miten loput treenit menee ja mihin hulluuteen sitä lähdössä intoutuu. Parhaat juoksut olen juossut, kun en ole liikaa tuijottanut kelloa vaan mennyt fiiliksen mukaan. Itse tapahtuma oli kyllä hyvin järjestetty ainakin toissa vuonna.
 10. Ei se keli lopulta ihan kauhea ollutkaan, ja huima kuuden sekunnin ennätysparannus täältä lopulta irtosi! Tarkempaa raporttia: https://juoksejuokse.wordpress.com/2017/04/30/aurajoen-yojuoksu-2017/
 11. Sama. Ihmettä odotellessa kunnon tai kelin suhteen.
 12. 1,5 kilometrin kohdalla on paha käännös, mutta muuten mielestäni hyvä reitti. Parin kilsan loppusuora on aika messevä ja tietty pimeässä oma vauhti tuntuu vielä tavallista kovemmalta :D Mulla on kahdelta edelliseltä vuodelta sekunnilleen sama aika, josko tänä vuonna saisi edes sen yhden sekunnin parannettua.
 13. Onkos foorumilaisia tulossa Suomen Turkuun huippunopealle kympille? Itsellä kolmas kerta edessä. Enkka piti olla haussa, mutta nyt jo viikko juoksutaukoa flunssan takia, joten katsotaan millainen on kunto kahden viikon päästä...
 14. jemmu

  Polar V800

  Mulla on kyseinen anturi V800:n parina eli onnistuu.
 15. Täälläkin Löfflerit (ei olkaimia vaan juoksumalli), olleet käytössä ainakin 6-7 vuotta ja ovat kyllä loistavat. Vaimo tilasi juuri vastaavan nykymallin, katsotaan menevätkö hänellä yhtä pitkään.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy