Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mikasa

Jäsenet
 • Posts

  671
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by mikasa

 1. 65 km (ja 130 km luonnollisesti) reitillä pääsee kahlailemaan. Itse ainakin vedin samoilla sukilla ja kengillä enkä ruvennut vaihtamaan niitä. Mitä todennäköisemmin kastuvat jossain vaiheessa kuitenkin tuolla reitillä. Toki joku ohut Sealskinz-sukka voisi auttaa tässä? Itse kokisin suurimman tarpeen sauvoille ainoastaan loppunousussa. Ainakin itse olen tarvinnut muutamissa kohdissa käsiä avuksi laskeutumisissa ja tuntuu että sauvat olisivat kapeilla poluilla useammassa kohdassa vain tiellä.
 2. Mt Blanc Marathon ilmoitti tapahtuman siirtämisestä ensi vuoden kesäkuuhun. Ilmoittautumismaksusta 80% takaisin (sääntöjen mukaan olisi tarvinnut palauttaa 60%), ja suora osallistuminen ensi vuoden kisaan ilman arvontaa.
 3. Ei näköjään ultimatedirection.fi -osoite ole enää pystyssä. Oman reppuni tilasin Ultra marathon running storesta, ja vajaan parin vuoden käytön jälkeen olen edelleen tyytyväinen tuohon.
 4. Ja onhan toki suunnistuksella pitkät perinteet Suomessa, polkujuoksu on kuitenkin kohtalaisen nuori laji.
 5. Toki polkujuoksujen osallistujamääriin vaikuttaa myös se, että varsinkin kansallispuistoissa juostaviin tapahtumiin Metsähallitus määrittelee kuinka paljon kisaajia voi ottaa yhtäaikaa viivalle. Eikä varmasti olisi tarkoituksenmukaistakaan ottaa kymmentätuhatta juoksijaa samanaikaisesti poluille kirmaamaan.
 6. Perusmatka kutistui 83 km:een polviongelmien takia, mutta maaliin asti päästiin.
 7. Simpanen pari päivää sitten Stravassa: " Lunta on vielä aika reilusti"
 8. NOK:sta Kiljander vastasikin, eli ranskalaista voidetta hiertymien estämiseksi. Käytetään ennaltaehkäisevästi noin 3 viikon ajan ennen kisoja. Kisan aikana käytän valkovaseliinia ja sitä myös dropbagiin. Ainakaan itselläni eivät rakkolaastarit ole koskaan pysyneet jalassa, leukoplast voisi pysyä, riippuu toki teipattavasta kohdasta ja vaseliinin määrästä. Itse varmaan tyhjentäisin ja desinfioisin rakon, ja sitten leukoplastia päälle. Fiinimpi jalkahoito vasta kisan jälkeen.
 9. Omat ensikertalaisen suunnitelmat: - Sauvat mukaan, todennäköinen tarve tulee vasta paluumatkalla, siinä vaiheessa kaikki apu otetaan vastaan. - Klassikkoaine NOK:n käyttö alkaa toukokuun alussa. Ainakin itselläni on tuntunut toimivan ennaltaehkäisevästi, kisapäivänä perusvaseliinit strategisiin paikkoihin. - Varmuuden vuoksi varasukat puoliväliin, oletusarvoisesti samoilla sukilla ja kengillä (Salomon S-lab Sense Ultra 2) ajattelin vetää tuon reissun. - Joku suunnitelma on hyvä olla rakkojen varalle, vähintään dropbagiin neula/desinfiointiaine/teippiä, mahdollisesti jopa mukaan.
 10. Ja Sabbekin keskeytti. Keith Dunn: "The 2019 Barkley Marathons has ended. There are no finishers."
 11. Maantiepyöräily vs maastopyöräily? Toisessa ajetaan lippa yläasennossa, toisessa käytetään lökäpöksyjä. Työmatkatempo nyt vähintäänkin lasketaan urheiluksi.
 12. mikasa

  Juoksutakit

  Muistaakseni jostain luin, että takin leikkauksen ideana oli se, että sen voi vetää juoksuliivin päälle. Itselläni oli Kolilla Salomonin Bonatti Race WP. Sen verran hyvät kelit ovat nyt olleet etten ole päässyt testaamaan takkia kunnon sateessa, mutta muuten istuvuus on itselleni hyvä (päinvastoin kuin INOV-8, jos hihoissa on riittävästi pituutta niin sillon takki muistuttaa telttaa).
 13. Kolin kuusvitonen oli kyllä erittäin hyvä uudistus. Upgreidasin oman matkani pe-aamuna 43 km --> 65 k, ja se oli loppujen lopuksi hyvä veto, lopputuloksena ehkäpä helpoin juoksemani ultra. Tarkempi kisarapsa.
 14. mikasa

  Juoksutakit

  Mainostanpa nyt tässäkin ketjussa myynnissä olevaa Inov-8 Stormshell -takkiani.
 15. Ainakin omalla kohdallani ovat vastanneet meileihin hämmästyttävän nopeasti ja palvelu on ollut hyvää. En jättäisi Garminia tuon takia ostamatta. Ja oma ääni Garmin 5:lle.
 16. Uudistettu reitti oli kyllä parempi kuin viimevuotinen, mutta reittimerkinnät olisivat voineet olla hivenen selkeämmät. Parinkymmenen minuutin mittainen ketunlenkki tuli tehtyä ensimmäisellä kierroksella, onneksi järjestäjät soittivat ja palauttivat juoksijan oikealle reitille.
 17. Viime vuoden reitillä oman mittarin (Garmin F3) mukaan nousumetrejä oli 1659 m.
 18. mikasa

  Swimrun - kisat

  Avataas swimrun-kisoille oma ketju. Viikko sitten kisailtiin Saimaalla, ja tässä ensikertalaisen kokemuksia lajista. Voitto meni tältäkin palstalta tutulle kaksikolle.
 19. Kiitos jänisseurasta! Oma polvi otti vähän osumaa Laakson kävelysillan mutkissa, ja 33 km:n jälkeen siirryin syrjään ja kylmäpussihoitoon, en halunnut rikkoa paikkoja enempää, seuraava kisa kuitenkin 2 viikon päästä. Muut meidän ryhmän jänikset tulivat hyvävoimaisina maaliin.
 20. mikasa

  Mont Blanc Maraton

  On se todellakin hieno paikka. Yleensä kun reissusta palailee niin lähtökohtaisesti itselleni on, että kiva paikka ja seuraavaksi jotain muuta. Chamonixin kanssa onkin että milloin tänne voisi tulla seuraavaksi. Poco Loco jäi testaamatta kun koko seurue (7 hlöä) ei mahtunut terassille, mutta onneksi Moö Barista löytyi aika hyvät herkut. Ja vaikka ranskalaisten palvelusta sanotaan mitä tahansa, niin omalla ruosteisella lukioranskalla sai oikein hyvää palvelua kaikkialla. Arvonnoista; jos ei arpaonni suosi, niin seuraavalle vuodelle saa kaksi liparetta ja kolmantena vuonna pääsee sisään ilman arvontaa. Eli ei muuta kuin ilmoittautumista kehiin kun arvonta alkaa joskus lokakuussa.
 21. mikasa

  Mont Blanc Maraton

  Juhannusaattona juostiin Chamonixissa Mont Blanc Marathon, oma rapsa perusmatkalta.
 22. Oli kaikinpuolin mukava tapahtuma, itse kävin juoksemassa perusmatkan, tarkempi rapsa blogissani.
 23. No tuohan selittää asian, en ollut katsonut osallistujien lukumäärää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy