Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mikasa

Jäsenet
 • Content Count

  667
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

68 Excellent

About mikasa

 • Syntymäpäivä 20.07.1971

Converted

 • Puolimaraton
  1.34 (HCR -09)
 • Maraton
  3.28 (Jyväskylä 2014)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei näköjään ultimatedirection.fi -osoite ole enää pystyssä. Oman reppuni tilasin Ultra marathon running storesta, ja vajaan parin vuoden käytön jälkeen olen edelleen tyytyväinen tuohon.
 2. Ja onhan toki suunnistuksella pitkät perinteet Suomessa, polkujuoksu on kuitenkin kohtalaisen nuori laji.
 3. Toki polkujuoksujen osallistujamääriin vaikuttaa myös se, että varsinkin kansallispuistoissa juostaviin tapahtumiin Metsähallitus määrittelee kuinka paljon kisaajia voi ottaa yhtäaikaa viivalle. Eikä varmasti olisi tarkoituksenmukaistakaan ottaa kymmentätuhatta juoksijaa samanaikaisesti poluille kirmaamaan.
 4. mikasa

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Perusmatka kutistui 83 km:een polviongelmien takia, mutta maaliin asti päästiin.
 5. mikasa

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Simpanen pari päivää sitten Stravassa: " Lunta on vielä aika reilusti"
 6. mikasa

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  NOK:sta Kiljander vastasikin, eli ranskalaista voidetta hiertymien estämiseksi. Käytetään ennaltaehkäisevästi noin 3 viikon ajan ennen kisoja. Kisan aikana käytän valkovaseliinia ja sitä myös dropbagiin. Ainakaan itselläni eivät rakkolaastarit ole koskaan pysyneet jalassa, leukoplast voisi pysyä, riippuu toki teipattavasta kohdasta ja vaseliinin määrästä. Itse varmaan tyhjentäisin ja desinfioisin rakon, ja sitten leukoplastia päälle. Fiinimpi jalkahoito vasta kisan jälkeen.
 7. mikasa

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Omat ensikertalaisen suunnitelmat: - Sauvat mukaan, todennäköinen tarve tulee vasta paluumatkalla, siinä vaiheessa kaikki apu otetaan vastaan. - Klassikkoaine NOK:n käyttö alkaa toukokuun alussa. Ainakin itselläni on tuntunut toimivan ennaltaehkäisevästi, kisapäivänä perusvaseliinit strategisiin paikkoihin. - Varmuuden vuoksi varasukat puoliväliin, oletusarvoisesti samoilla sukilla ja kengillä (Salomon S-lab Sense Ultra 2) ajattelin vetää tuon reissun. - Joku suunnitelma on hyvä olla rakkojen varalle, vähintään dropbagiin neula/desinfiointiaine/teippiä, mahdollisesti jopa mukaan.
 8. Ja Sabbekin keskeytti. Keith Dunn: "The 2019 Barkley Marathons has ended. There are no finishers."
 9. Maantiepyöräily vs maastopyöräily? Toisessa ajetaan lippa yläasennossa, toisessa käytetään lökäpöksyjä. Työmatkatempo nyt vähintäänkin lasketaan urheiluksi.
 10. mikasa

  Juoksutakit

  Muistaakseni jostain luin, että takin leikkauksen ideana oli se, että sen voi vetää juoksuliivin päälle. Itselläni oli Kolilla Salomonin Bonatti Race WP. Sen verran hyvät kelit ovat nyt olleet etten ole päässyt testaamaan takkia kunnon sateessa, mutta muuten istuvuus on itselleni hyvä (päinvastoin kuin INOV-8, jos hihoissa on riittävästi pituutta niin sillon takki muistuttaa telttaa).
 11. mikasa

  Vaarojen maraton 2018

  Kolin kuusvitonen oli kyllä erittäin hyvä uudistus. Upgreidasin oman matkani pe-aamuna 43 km --> 65 k, ja se oli loppujen lopuksi hyvä veto, lopputuloksena ehkäpä helpoin juoksemani ultra. Tarkempi kisarapsa.
 12. mikasa

  Juoksutakit

  Mainostanpa nyt tässäkin ketjussa myynnissä olevaa Inov-8 Stormshell -takkiani.
 13. mikasa

  Mikä mittari minulle?

  Ainakin omalla kohdallani ovat vastanneet meileihin hämmästyttävän nopeasti ja palvelu on ollut hyvää. En jättäisi Garminia tuon takia ostamatta. Ja oma ääni Garmin 5:lle.
 14. Ja vielä oma kisaraportti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy