Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mikasa

Jäsenet
 • Content Count

  659
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About mikasa

 • Syntymäpäivä 20.07.1971

Converted

 • Puolimaraton
  1.34 (HCR -09)
 • Maraton
  3.28 (Jyväskylä 2014)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maantiepyöräily vs maastopyöräily? Toisessa ajetaan lippa yläasennossa, toisessa käytetään lökäpöksyjä. Työmatkatempo nyt vähintäänkin lasketaan urheiluksi.
 2. mikasa

  Juoksutakit

  Muistaakseni jostain luin, että takin leikkauksen ideana oli se, että sen voi vetää juoksuliivin päälle. Itselläni oli Kolilla Salomonin Bonatti Race WP. Sen verran hyvät kelit ovat nyt olleet etten ole päässyt testaamaan takkia kunnon sateessa, mutta muuten istuvuus on itselleni hyvä (päinvastoin kuin INOV-8, jos hihoissa on riittävästi pituutta niin sillon takki muistuttaa telttaa).
 3. mikasa

  Vaarojen maraton 2018

  Kolin kuusvitonen oli kyllä erittäin hyvä uudistus. Upgreidasin oman matkani pe-aamuna 43 km --> 65 k, ja se oli loppujen lopuksi hyvä veto, lopputuloksena ehkäpä helpoin juoksemani ultra. Tarkempi kisarapsa.
 4. mikasa

  Juoksutakit

  Mainostanpa nyt tässäkin ketjussa myynnissä olevaa Inov-8 Stormshell -takkiani.
 5. Muutaman kerran päällä ollut Inov-8 takki. Täyttää kaikki vuoristoreissujen vaatimukset, myyn koska itselle vähän liian iso. Väri punainen. Speksit: • 2.5-kerros vedenkestävä kangas, jossa 20,000 HH vesipilari ja 20,000 B-1 hengittävyys.• Vettähylkivä vetoketju.• Käärittävä huppu, jonka lipassa tukeva lanka.• Vettähylkivä etutasku vetoketjulla, jossa teipattu sisäpuoli.• Säädettävä helma.• Hihansuissa paikat peukalolle.• Mukana pussukka takille. Wigglen sivuilla kokotaulukko ja käyttäjäarvioita: http://www.wiggle.co.uk/inov-8-race-elitet-stormshell-half-zip-ss16/ HP. 75€
 6. Ainakin omalla kohdallani ovat vastanneet meileihin hämmästyttävän nopeasti ja palvelu on ollut hyvää. En jättäisi Garminia tuon takia ostamatta. Ja oma ääni Garmin 5:lle.
 7. Myytävänä 3 viikkoa vanha (takuuhuollosta saatu uusi mittari) Garmin Fenix 3 ja sykevyö. Täysin uutta vastaava, ei naarmuja yms. Mukaan vararanneke (plus työvälineet rannekkeen vaihtoa varten) ja ylimääräinen laturi. Mittari sijaitsee Helsingissä. Hinta 225€.
 8. Ja vielä oma kisaraportti.
 9. Uudistettu reitti oli kyllä parempi kuin viimevuotinen, mutta reittimerkinnät olisivat voineet olla hivenen selkeämmät. Parinkymmenen minuutin mittainen ketunlenkki tuli tehtyä ensimmäisellä kierroksella, onneksi järjestäjät soittivat ja palauttivat juoksijan oikealle reitille.
 10. Viime vuoden reitillä oman mittarin (Garmin F3) mukaan nousumetrejä oli 1659 m.
 11. mikasa

  Swimrun - kisat

  Avataas swimrun-kisoille oma ketju. Viikko sitten kisailtiin Saimaalla, ja tässä ensikertalaisen kokemuksia lajista. Voitto meni tältäkin palstalta tutulle kaksikolle.
 12. Kiitos jänisseurasta! Oma polvi otti vähän osumaa Laakson kävelysillan mutkissa, ja 33 km:n jälkeen siirryin syrjään ja kylmäpussihoitoon, en halunnut rikkoa paikkoja enempää, seuraava kisa kuitenkin 2 viikon päästä. Muut meidän ryhmän jänikset tulivat hyvävoimaisina maaliin.
 13. mikasa

  Mont Blanc Maraton

  On se todellakin hieno paikka. Yleensä kun reissusta palailee niin lähtökohtaisesti itselleni on, että kiva paikka ja seuraavaksi jotain muuta. Chamonixin kanssa onkin että milloin tänne voisi tulla seuraavaksi. Poco Loco jäi testaamatta kun koko seurue (7 hlöä) ei mahtunut terassille, mutta onneksi Moö Barista löytyi aika hyvät herkut. Ja vaikka ranskalaisten palvelusta sanotaan mitä tahansa, niin omalla ruosteisella lukioranskalla sai oikein hyvää palvelua kaikkialla. Arvonnoista; jos ei arpaonni suosi, niin seuraavalle vuodelle saa kaksi liparetta ja kolmantena vuonna pääsee sisään ilman arvontaa. Eli ei muuta kuin ilmoittautumista kehiin kun arvonta alkaa joskus lokakuussa.
 14. mikasa

  Mont Blanc Maraton

  Juhannusaattona juostiin Chamonixissa Mont Blanc Marathon, oma rapsa perusmatkalta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy