Jump to content
Juoksufoorumi.fiHCl

Jäsenet
 • Content Count

  171
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

HCl last won the day on December 14 2018

HCl had the most liked content!

Community Reputation

528 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  n. 3000m 30 v. sitten
 • Puolimaraton
  1:31+ 2018
 • Tavoite
  pitää harrastus hauskana

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Matka: Motivaatio on ollut kuurupiilosilla viime kuukaudet. Suurin tavoitteeni siis ensi vuodelle on löytää taas juoksemisen ilo ja saada vähintään 2000 km kasaan. Aika: HHM2020 tiketti tuli hankittua joskus aikoinaan kun halvalla sain ja sen verran uskoa tulevaisuuteen pitää olla, että pb aikaa sieltä lähdetään tavoittelemaan. Ja mieluusti alle 1:30. Paino: -2kg rasvaa pois talven aikana. Tätähän olen tavoitellut tuloksetta joka talvi varmaan vuodesta 2016, eli se siitä.
 2. Saattaa olla, mutta vaikea sanoa mihin suuntaan kokonaisuus kallistuu. Sähköpyöräkin voi innostaa liikkumaan ja sillä voi olla juuri tämä suositusten korostama pienen liikunnan hyöty muuten pyöräilyä karttaville sohvaperunoille. Enemmän olen huolissani alati yleistyvistä sähköpotkulaudoista, jotka ovat todellisia arkiliikunnan tappajia.
 3. HCl

  Jalkapallon EM 2020

  Kyllä tämä on katkaistava vain ja ainoastaan voitolla Lichtensteinista. Kuten @perttu jo totesikin, niin Kreikan peli Bosniaa vastaan oli todella vahvaa, eikä sieltä tule helposti pistettäkään. Suomen viimeinen peli Kreikkaa vastaan on loppunut ennen Bosnia-Italia peliä ja jos siinä (kotipelissä) voitolla Italiasta tarjotaan Bosnialle EM-paikkaa, niin huutomyrsky on valtava. Eikä pelillä ole Italialle mitään merkitystä. Edit: aamuinen aivopieru. Eipäs olekaan vika peli Bo-It 😁
 4. HCl

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Onnea @Seppo! Tosi hieno juttu, että projektissa päästiin maaliin. Kova duuni ja sinnikäs yrittäminen palkittiin. Kotipuolessakin ollaan varmaan huojentununeita, josko ukkoa ehkä näkyisi vastedes enemmän arjessa. 😃
 5. Jep. Suihkut olisivat olleet ihan hyvä juttu, jos juomavesi loppui loppupäässä sen takia, että jengi kaatoi vettä niskaasa. Kävin vaihtamassa kanssasi pari sanaa ennen lähtöä juoksupläänistä ja teit juuri niin kuin sanoit: eka 10 km ylivauhtia jotta säästetään mäkiin. Kiitos hyvästä vedosta...10km asti, en ollut enää niissä loppupään muutamissa😅.
 6. En minäkään huomannut järjestelyissä mitään moitittavaa, mutta nämä väitetyt ongelmat kasautuivat tietty pääasissa loppupään porukalle. Onhan se järjestäjiltä aikamoinen tyräys, jos vettä ei ole saanut enää 12 km jälkeen. Lämpöaalto oli tiedossa monta päivää etukäteen ja siihen olisi ollut aikaa varautua.
 7. HCl

  Tukholman Maraton 1.6.2019

  Varmasti meni se ylimääräinen 5 sekuntia tässä. Hieno juoksu kuitenkin!💪
 8. Jokainen tietää tunteen, kuinka lapsena juostut isot mäet olivatkin aikuisena todellisuudessa vain pieniä nyppylöitä. Näin siis eilenkin keski-ikäisen silmin lapsuuden kotikatuja katsastaessa. Mutta alkavatko mäet taas vanhemmiten kasvaa, kun seniorin juoksuaskel alkaa iän myötä kunnolla hiipumaan? Epäilemättä tutut nousut tuntuvat silloin haastavammilta, mutta näyttävätkö ne myös kasvavan? Ehkäpä veteraanit kokeneimmasta päästä osaavat kertoa miten asian näkevät.
 9. Ketju taputeltu, HSM10 sub 39! Meni kyllä ihmeen helpon tuntuisesti (tietysti näin jälkikäteen ajatellen😀). Kunto sinänsä oli jo pieni kysymysmerkki talven jäljiltä ja kun vaaka ilmoitti parin kilon kahvakuulan piilottelevan vatsanahan alla, niin odotukset eivät olleet järin korkealla. Pari ekaa kilometriä tuntuikin siltä, ettei tästä mitään tule (2. kilsa loivaan alamäkeen 4:07), mutta sen jälkeen kone aukesi ja sain raastettua itseni tasaista 3:50-3:55 kulkevan veturin peesiin. Siitä eteenpäin kilometrit soljuivat huomattavasti mukavammin ja ainoa pelko oli oikeastaan mahdollinen pohjekramppi, joita tuppaan saamaan aika helposti. Viileähkö sää ja tarpeeksi lyhyt matka pitivät ne onneksi tällä kertaa loitolla. HSM on loistava, sopivan ruuhkaton kevättapahtuma ja tänä vuonna HSM täysmatka oli tietysti erityisen jännä. Onnea kaikille osallistujille ja järjestäjille kiitos!
 10. On kyllä tulossa hyvä juoksusää, jospa sitä kampeaisi paikan päälle kannustamaan Seppoa ja kumppaneita. Siinähän voisi ohessa raastaa lämpimikseen kympin.
 11. Takuu raukeaa välittömästi, jos raasto ei kiinnosta. Hyvää vauhtia painelit ja kevät vasta alussa. 💪
 12. Eilen juuri naapurimatolla joku jannu treenasi 30 sekunnin vetoja 18-20 km/h ja palautumiset olivat 30 s 8 km/h nopudella. Suvereenisti hyppäsi reunoilta suoraan täyteen vauhtiin juoksumatolle ja näitä teki joku parisenkymmentä sykliä. Maton kiihdyttäminen ja jarruttaminen pikanäppäimillä olisi kestänyt tälläisessa treenissä suhtettoman kauan (2x20s ?) toivottuun aktiivivaiheeseen verrattuna, joten on tällä tekniikalla puolensa. Itse kyllä käytän maton nappeja, ettei muilla olisi liian hauskaa. Siinä kun matoilla pari sanaa vaihdettiin, niin hemmo kertoi, että nopeasti tuon matollehyppytekniikan sai haltuun, mutta harjoitukselle sopiva alkutreeni kannattaa kun itse treenissä sitä on pelkkä matkustaja. Hän teki lämppähölkän aikana (n. 15 min 6-7 km/h) välillä äkkinäisiä, ilmeisesti tarkoituksellisen joustamattomia, kovia ponnistuksia niin että matto paukkui. Yritti näin valmistautua tulevaan äkkinykäykseen itse spurtissa. Vielä lämppävaiheessa (ennen kuin tiesin mitä on tulossa) mietin kyllä puolivakavissani, että kaverilla on aikamoisia pakkoliikkeitä ja toivottavasti pysyy pystyssä. 😄
 13. HCl

  "Telakalla"

  Hallittu telakoituminen pariksi viikkoa(?) Vasen nivunen äksyillyt koko alkuvuoden ja, kappas kummaa, ei ota parantuakseen jäisillä kaduilla juostessa. Nyppii, mutta mieluummin lyhyt telakka nyt kuin pidempi kevällä. Toivottavsti en aikaillut liian pitkään. On se vaan kummasti helpompaa olla usuttamassa muita vaihtopenkille kuin tajuta mennä sinne vapaaehtoisesti itse. 😑
 14. HCl

  Paras joululahja

  Joulu meni länsinaapurissa. Omat lahjat edelleen avaamatta, kun jätettiin ne suosiolla kotiin. Vihreitä kuulia vietiin tuliaisiksi yksi laatikko, joista taisin lopulta rohmuta puolet. Ei ehkä kaikilta osin kriteereitäsi täyttävä, mutta mahdollisesti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto: Aftershokz Trekz Air luujohdekuulokkeet. Itse olen tykännyt. Plussat ja miinukset: +Kuulee ympäristön äänet ja välttää siten vaaratelanteet +Yllättävän hyvä äänenlaatu (aivan nerokas keksintö) +Hygieeniset, kun ei pidä survoa korvaan +Pysyvät hyvin päässä lenkillä -Äänenvoimakkuuden maksimitaso hieman liian matala. Kovemmassa taustametelissä (esim. keskikaupungilla) ulkopuoliset äänet häiritsevät. -Takasankaisena mallina ei oikein sovi käytettäväksi korkeakauluksisen juoksutakin kanssa.
 15. HCl

  off topic osa 1

  En tunne Baltsua ja mahdoton arvioida kuinka impulsiivista raakatekstiä moderaattori joutuu siistimään, mutta läpi päässeissä teksteissä on joka tapauksessa myös ihan asiaa, olkoonkin mielipiteet vahvoja. Myös Baltsun blogitekstit ovat asiallisia ja niistä välittyy toisinaan jopa kivuliaan rehellinen itsetutkiskelu. En kuitenkaan toivo keskutelun vapauttamista, eikä syy tähän ole ainakaan yksin Baltsun. Somekiusaaminen ei ole viihdettä ja Seppo pitää toimillaan yllä tämän foorumin asiallisuutta. Iso kiitos siitä. Aikuisten miesten somekinastelua on todella nolo seurata.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy