Jump to content
Juoksufoorumi.fi

HCl

Jäsenet
 • Posts

  212
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

HCl last won the day on December 14 2018

HCl had the most liked content!

Converted

 • Tavoite
  pitää harrastus hauskana

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. Kauan olet sinnitellyt ja ehdoton juoksutauko on varmasti paikallaan. Lisäksi ehdottaisin taukoa kaikesta urheilusta minkä huomaat aiheuttavan kipua, ja tämä voi tarkoittaa myös fillarointia erityisesti kovemmalla väännöllä. Kivun välttelyssä ei ole mitään tissiposkimaista, vaan se voi olla edellytys paranemiselle.
 2. Tämä on yksi lenkkeilyn monista hyvistä puolista. Työasiat, jotka muuten valvottaisivat seuraavana yönä, tulevat käsitellyiksi lenkin ohessa pois päiväjärjestyksestä. Mutta toisaalta; jos lenkillä joskus nimenomaan haluaa ajatukset irti töistä, niin sekin onnistuu takuuvarmasti. Lääke siihen on sub 4:15 min/km.
 3. Oltiinkos sitä kuokkimassa? Nuukan miehen HHM 🙂
 4. Onnea! Jäätävän kova aika. 10K ei ilmeisesti osunut kaatosateen kohdalle?
 5. Huhhuh.. widow maker. Onneksi lähdit selvittämään oireiden syitä. Tsemppiä toipumiseen ja sitten lenkkarit jalassa kohti valoisampia aikoja!
 6. Ei kai tuo holvikaaren paikeille asemoituva kipu voisi johtua Boston8:sta, jossa on jostain käsittämättömästä syystä huomattavasti kapeampi lesti kuin B6,B7 ja B9:ssä? Itsellä B8 aiheutti selvää puppausliikettä päkiässä (ponnistusvaiheessa päkiä levenee ja ilmassa kenkä puristaa päkiän luonnottomasti ruttuun) ja tästä seurauksena aina hiertymiä jalkapohjaan. Muita vaivoja en ehtinyt todeta, kun tossu siirtyi aika nopeasti mökkikenkäkoriin. Tukipohjallisia olen hommannut aikoinaan pariinkin kertaan lääkiasemalta. Nyt jälkikäteen arvioiden niiden selvin ero Footbalanecen pohjallisiin oli tosiaan yllä mainittu korkeampi hinta. (Toiseksi ja kolmanneksi selvin ero oli, että Footbalanset kestivät paremmin kulutusta ja olivat kevyemmät.) Käytän Footbalanceja 98%:ssa lenkeistä.
 7. Onneksi olkoon! Aiemmat julmat viimehetken peruuntumiset nähtävästi vain kasvattivat sisua. Ennätys heti plakkariin kun vihdoin pääsi viivalle. Kova veto!
 8. Eilen illalla äkkipäätös osallistua pitkästä aikaa Pääkaupunkijuoksuun. Liian vain hieno sää jättää ”kotikisa” väliin, vaikka peilistä tirkisteleekin vaihteeksi taas joku pulleampi poika. Reilu 1:35 pysähtyi kello. Ei ole nopeimmasta päästä tämä baana, mutta tuloksena taisi olla oma reittiennätys, joten saa olla tyytyväinen. 😅 Olipas mukava olla lappu rinnassa taas pitkästä aikaa. Tsemppiä treeneihin joka taholle! 👊
 9. Olen huomannut kovissa ratajuoksuissa samansuuntaista mittavirhettä. Tuntuu, että Suunnon gps ei pysy tällöin mukana mutkassa (vaikka asetettu 1s mittausväli), vaan laskee kaarteen aavistuksen liian laajaksi. Ja tästähän sitten summautuu reilun 10k matkalla jo isohko mittavirhe.
 10. Omasta kokemuksesta en voi kuin todeta, että etätyö ei sovi kaikille, vaikka työnkuva sen periaatteessa sallisikin. Se on niin paljon kiinni henkilön asenteesta työntekoon. En haluasi ikinä työskennellä kasvotusten "töitä esittämään" tulleen kanssa, mutta en kyllä antaisi sellaiselle vastuuta etähommissakaan. Toisaalta yhtälailla asenteesta ja sitoutumisesta kertoo myös se, mitä tekee se tehokas etätyöntekijä sitten neljän tunnin jälkeen kun katsoo tehneensä mielestään "päivän hommat". Jos ei mitään, niin lusmun ja arvokkaan työntekijän ero on aika olematon. Ehkäpä tässä on hieman omaa turhautumista tähän koronan aikaan samaan etätyöjärjestelyyn. Lähimpien kollegoiden työmoraalissa ei kyllä ole valittamista, kaikkea muuta luojan kiitos.
 11. Reilu 10km 4:50min/km aurinkoisessa säässä Keskuspuistossa kevättä seuraillen. Alkumatkasta kuului vielä linnunlaulua, lopussa enää puuskutusta. Kotiin juuri sopivasti ennen raekuuron alkua. Paljon oli porukkaa liikkeellä. Sauna ja "kola" vasta illalla.
 12. Riippuu niin tekijästä, kuin tehtävistä ja myös työsopimuksesta. Nähdäkseni se kyllä riippuu yksinomaan kalsareista.
 13. Tänään tuli todettua, että lenkillä kohtaamien ihmisten höpötyksistä voi päästä jyvälle sen muutaman sekunnin kestävän ohituksen aikana. Lenkillä kuultua: "...vessapaperi ekana mielessä kun...", "...se ei uskalla mennä kattoo äitiään...", "...kylhän sä pystyt etänäkin tekemään...", "...sekin on kohta peruttu..." Aihe tuli selväksi, tai sitten vain oma mielikuvitus laukkaa. Pitkis lähes tyynessä ja aurinkoisessa säässä. 25km n.2,5h.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy