Jump to content
Juoksufoorumi.fiJH

Jäsenet
 • Content Count

  2 494
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Converted

 • Puolimaraton
  1.29
 • Maraton
  Noin kolme hallissa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JH

  ongelmana ihminen

  En mä kyllä olisi kovin huolissani, jos suomi24 jotkut idiootit purkavat pahaa oloansa ja jakavat traumansa muiden nähtäville. Anonyymeinä. Ehkä se varjofoorumi imee pahan manan ja täällä itse palstalla pysyy hyvä henki. Villikissan ei ainakaan kannata noista kirjoitteluista säikähtää. Siellä on vain aivan muutama kuikkuinen ja katkeroitunut henkilö, jotka änkyröivät sinne pahaa oloaan ja kateuttaan muiden nähtäville. Ehkä se on heille puhdistava kokemus ja muille se on vain hyvä huumorin lähde? Sivulliselle, joka ei oikein tunne asiaa tarkemmin voi näyttää, että siellä oikeasti kinastellaan.. Arvaukset kirjoittelijoistakin on hauskoja. Melkein väittäisin että ne ovat menneet aika pahasti pieleen. Itse tunnistan muutamat todella "ovelat" kirjoittelijat aika hyvällä tarkkuudella, mutta niiden kertominen julki olisi jonkinlaista nettikiusaamista ja en sellaista viitsi oikeasti harrastaa. Tällä palstalla silloin sitä vasta muodostettiin oli monesti tilanne, jossa älykkäät ihmiset kävivät välillä hieman älyttömiä kinoja vain ja ainoastaan sentähden, että kaikki mukana olevat osapuolet nauttivat väittelystä ja kirjoitellen tapahtuvasta kilvoittelusta. Välillä jopa tietentahtoen aloitettiin keskustelu kunnon trollauksella jotta saataisiin jotain mielenkiintoista keskustelua aikaan.. Aiheena oli kuitenkin jotain juoksuun liittyvää. Siinä ei ollut kyse kiusaamisesta tai toisten alistamisesta, vaan aivan harmittomasta ajanvietteestä. Sivulliset mielensäpahoittajat eivät ehkä aina ymmärtäneet mistä on kyse... Niitä aikoja kaiholla muistellen. Hommahan tietenkin karkasi lapasesta, kun mukaan saatiin liian.... ööh ... tuota ääri-henkilöitä. Niin kait käy kaikissa avoimissa nettiyhteisöissä? Enää täällä ei voi vanhaan malliin keskustella yhtään provosoivasti? Tästä kiitos muutaman totaaliprovoilijan ja ehkä myös palstan laajan levikin? Villikissa voi ihan huoletta lähteä juoksukisoihin. Kokeneemmat juoksijat eivät todellakaan lyttää aloittelijoita, vaan kannustavat aina uusia tulokkaita eteenpäin. Jopa minäkin narsisti ja täysi kusipää teen niin pahasta maineestani huolimatta. :-).
 2. JH

  Otsalamppua hankkimassa

  Edellisellä sivulla oli jo ensivaikutelmat. Valo on hyvin valkoinen. Ei sinertävä tai kellertävä. Keila sopiva juoksuun ja suunnisukseen. Toimii maastopyörässä, mutta on maantiepyöräilyyn liian leveä. Matalinkin valoteho melkoisen kirkas. Ehkä 300 lumenia. Sen voi olla ongelma joskus.
 3. Kolmonen ei ehkä alittunut, mutta onhan toi sun kunto projektin aikana noussut jo tosi hyvälle tasolle!
 4. JH

  Tunnustan...

  EIköhän se ole niin, että siine kirjoittelee vähän kuka sattuu ja mitä sattuu. Perään ei kuitenkaan ehkä kannattaisi soitella. Itse olen kirjoittanut sinnekkin aina omalla nikilläni, mutta niin on näemmä kirjoittanut moni muukin :-). Todella suurta huumoria. :-). Ja ei todellakaan ahdista yhtään.
 5. JH

  Tunnustan...

  Suomi24 palstan keskustelu on sillä tasolla, että vaatii kyllä suurta peeloutta, että siitä osaa mielensä pahoittaa. En ihan äkkiä soittelisi kenellekkään ja alkaisi uhkailemaan puhelimessa tuon ketjun takia täysin randomisti ketään oikeustoimikelpoista henkilöä. Eräs palstalainen sen jo minulle teki, joten malja sille!!
 6. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Loppu tuli yllättävän nopeasti. Viimeinen setti osui 80 päivän kohdalle enkä ole sen päivän jälkeen vetänyt kuin yhden leuan. Ja sekin tuntui vielä aika pahalta forkuissa... Jos joku vielä jatkaa niin täältä lähtee isot respectit!!
 7. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Täälläkin kulminaatiopiste on saavutettu. Jatkuva jumi ja tulosten selkeä laskusuunta on saavutettu. Loppu on hyvin lähellä ellei ihmeitä tapahdu. Itselläni 5+5 on vakiintunut formaatti noin 15 s palautuksilla. Vielä 70 tienoilla mukana oli vielä kymppejäkin ja kehitystäkin tuntui tapahtuvan, mutta nyt ei oikein jaksa enää urheilla.
 8. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Mukana ollaan. Itse tosiaan tissiposkeilen ja teen lyhyitäkin sarjoja ihan ykköseen asti tarvittaessa. itosia ja kymppejä on tullut pääasiassa vedeltyä laskentateknisistä syistä. Mukana kunnes tulen järkiini, eli väsyn tai rikon paikkani. Vetelyt ei vielä ole kovin monenä päivänä tökkineet, mutta paljon on fiilis kiinni siitä, mitä muuta on viikolla puuhannut. Rankan rengastreenin perään leuanveto on ollut todella kyntämistä.
 9. Jo hauaa juosta puolikkaan 2 tuntiin on hyvä lähteä juoksemaan puolikasta kyseisellä vauhdilla. Pätee muuten aika tarkalleen kaikkiin muihinkin matkoihin ja tavoiteaikoihin :-).... Ekan kympin jälkeen voi sitten kiristää vähitellen, jos on tossu kuluillaan.
 10. Puolimaraa varten on tärkeää juosta ne tietyt avaintreeni juuri oikealla vauhdilla. Esimerkiksi ne vetotreenit, jotka juostaan pikkasen puolimaravauhtia kovempaa, eivät saisi lipsahtaa liian kovavauhtisiksi. Mielummin määrää lisää oikealla vauhdilla niin kehittyy kestävyys kisavauhdissa. Jos sinulla on tiedossa tavoiteaika puolimaratonille saat tuosta laskurista itsellesi oikeat treenivauhdit. Jos ne tuntuvat keveiltä tulee se kisapäivä menemään mukavasti :-)..
 11. http://www.mcmillanrunning.com/ Tuolla olevalla laskurilla saa aika hyvät treenivauhdit. Ainut vaikeus on tietää mikä on päivän kuntoi, kun se kunto kehittyy koko ajan hurjaa vauhtia. Treeneivauhdeissa on hyvä, jos progressiot jatkuvat kisapäivään asti. Se onnistuu parhaiten, kun pikkasen malttaa vauhtien kanssa kauempana kisapäivästä ja vain nautiskelee hyvästä kulusta..
 12. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Mukana vielä... Olen alusta pitäen koittanut tehdä sarjat mahdollisimman pienellä vaivalla ajattelematta treenivaikutusta. Paskimpinan päivinä viimeiset olen vedellyt ykkösinä leväten vetojen välissä jalat maassa muutaman sekunnin, mutta noi päivät ovat olleet niitä joilloin paras treeni olisi olluyt muutenkin lepo. Tällähetkellä teen yleensä 5+5 kymmenen sekunnin tauolla aina touhun välissä pitkin päivää. Tuo ei hirveästi kuormita. Määrän kasvaessa siirryn varmaan 5+5+5 sarjoihin. Lisäpainoleuat kiehtoisivat, mutta niiden lisääminen tähän kuormitukseen olisi aika iso riski. Kokeilin 28 kilon lisäpainoilla leukoja ja meni ihan kivasti pari. Projektin loppu tulee sitten kun joko tulee joku vamma tai selkeästi alkaa huomata, että kunto selvästi laskee. Nyt kunto ollut tasaisessa nousussa koko ajan. Hauska fiilis kun hyvällä hetkellä menee ne viisi leukaa kuin tyhjää vain. Projektin alussa jokainen leuka oli aika tuskainen. Veikkaan että maaliskuussa tarvitsee kovin pitkälle mennä kun on viimeistään jo hanskat tiskissä. Ultraajat saavat sitten jatkaa vuoden loppuun asti...
 13. Toivotaan että saat vähitellen treenin uppoamaan. Todella mielenkiintoinen projekti sulla käynnissä! Tsemppiä!
 14. Millä ajalla ne mitalit olis tuloillaan? 2.10? Mulla alkaa olla jalat senverran kunnossa, että voisin joskus lähteä ihan kevyesti kokeilemaan ratajuoksua vaikka Myllyyn.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy