Jump to content
Juoksufoorumi.fiJH

Jäsenet
 • Content Count

  2 494
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Converted

 • Puolimaraton
  1.29
 • Maraton
  Noin kolme hallissa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JH

  ongelmana ihminen

  En mä kyllä olisi kovin huolissani, jos suomi24 jotkut idiootit purkavat pahaa oloansa ja jakavat traumansa muiden nähtäville. Anonyymeinä. Ehkä se varjofoorumi imee pahan manan ja täällä itse palstalla pysyy hyvä henki. Villikissan ei ainakaan kannata noista kirjoitteluista säikähtää. Siellä on vain aivan muutama kuikkuinen ja katkeroitunut henkilö, jotka änkyröivät sinne pahaa oloaan ja kateuttaan muiden nähtäville. Ehkä se on heille puhdistava kokemus ja muille se on vain hyvä huumorin lähde? Sivulliselle, joka ei oikein tunne asiaa tarkemmin voi näyttää, että siellä oikeasti kinastellaan.. Arvaukset kirjoittelijoistakin on hauskoja. Melkein väittäisin että ne ovat menneet aika pahasti pieleen. Itse tunnistan muutamat todella "ovelat" kirjoittelijat aika hyvällä tarkkuudella, mutta niiden kertominen julki olisi jonkinlaista nettikiusaamista ja en sellaista viitsi oikeasti harrastaa. Tällä palstalla silloin sitä vasta muodostettiin oli monesti tilanne, jossa älykkäät ihmiset kävivät välillä hieman älyttömiä kinoja vain ja ainoastaan sentähden, että kaikki mukana olevat osapuolet nauttivat väittelystä ja kirjoitellen tapahtuvasta kilvoittelusta. Välillä jopa tietentahtoen aloitettiin keskustelu kunnon trollauksella jotta saataisiin jotain mielenkiintoista keskustelua aikaan.. Aiheena oli kuitenkin jotain juoksuun liittyvää. Siinä ei ollut kyse kiusaamisesta tai toisten alistamisesta, vaan aivan harmittomasta ajanvietteestä. Sivulliset mielensäpahoittajat eivät ehkä aina ymmärtäneet mistä on kyse... Niitä aikoja kaiholla muistellen. Hommahan tietenkin karkasi lapasesta, kun mukaan saatiin liian.... ööh ... tuota ääri-henkilöitä. Niin kait käy kaikissa avoimissa nettiyhteisöissä? Enää täällä ei voi vanhaan malliin keskustella yhtään provosoivasti? Tästä kiitos muutaman totaaliprovoilijan ja ehkä myös palstan laajan levikin? Villikissa voi ihan huoletta lähteä juoksukisoihin. Kokeneemmat juoksijat eivät todellakaan lyttää aloittelijoita, vaan kannustavat aina uusia tulokkaita eteenpäin. Jopa minäkin narsisti ja täysi kusipää teen niin pahasta maineestani huolimatta. :-).
 2. JH

  Otsalamppua hankkimassa

  Edellisellä sivulla oli jo ensivaikutelmat. Valo on hyvin valkoinen. Ei sinertävä tai kellertävä. Keila sopiva juoksuun ja suunnisukseen. Toimii maastopyörässä, mutta on maantiepyöräilyyn liian leveä. Matalinkin valoteho melkoisen kirkas. Ehkä 300 lumenia. Sen voi olla ongelma joskus.
 3. JH

  Tunnustan...

  EIköhän se ole niin, että siine kirjoittelee vähän kuka sattuu ja mitä sattuu. Perään ei kuitenkaan ehkä kannattaisi soitella. Itse olen kirjoittanut sinnekkin aina omalla nikilläni, mutta niin on näemmä kirjoittanut moni muukin :-). Todella suurta huumoria. :-). Ja ei todellakaan ahdista yhtään.
 4. JH

  Tunnustan...

  Suomi24 palstan keskustelu on sillä tasolla, että vaatii kyllä suurta peeloutta, että siitä osaa mielensä pahoittaa. En ihan äkkiä soittelisi kenellekkään ja alkaisi uhkailemaan puhelimessa tuon ketjun takia täysin randomisti ketään oikeustoimikelpoista henkilöä. Eräs palstalainen sen jo minulle teki, joten malja sille!!
 5. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Loppu tuli yllättävän nopeasti. Viimeinen setti osui 80 päivän kohdalle enkä ole sen päivän jälkeen vetänyt kuin yhden leuan. Ja sekin tuntui vielä aika pahalta forkuissa... Jos joku vielä jatkaa niin täältä lähtee isot respectit!!
 6. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Täälläkin kulminaatiopiste on saavutettu. Jatkuva jumi ja tulosten selkeä laskusuunta on saavutettu. Loppu on hyvin lähellä ellei ihmeitä tapahdu. Itselläni 5+5 on vakiintunut formaatti noin 15 s palautuksilla. Vielä 70 tienoilla mukana oli vielä kymppejäkin ja kehitystäkin tuntui tapahtuvan, mutta nyt ei oikein jaksa enää urheilla.
 7. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Mukana ollaan. Itse tosiaan tissiposkeilen ja teen lyhyitäkin sarjoja ihan ykköseen asti tarvittaessa. itosia ja kymppejä on tullut pääasiassa vedeltyä laskentateknisistä syistä. Mukana kunnes tulen järkiini, eli väsyn tai rikon paikkani. Vetelyt ei vielä ole kovin monenä päivänä tökkineet, mutta paljon on fiilis kiinni siitä, mitä muuta on viikolla puuhannut. Rankan rengastreenin perään leuanveto on ollut todella kyntämistä.
 8. JH

  Leuanvetohaaste 2014

  Mukana vielä... Olen alusta pitäen koittanut tehdä sarjat mahdollisimman pienellä vaivalla ajattelematta treenivaikutusta. Paskimpinan päivinä viimeiset olen vedellyt ykkösinä leväten vetojen välissä jalat maassa muutaman sekunnin, mutta noi päivät ovat olleet niitä joilloin paras treeni olisi olluyt muutenkin lepo. Tällähetkellä teen yleensä 5+5 kymmenen sekunnin tauolla aina touhun välissä pitkin päivää. Tuo ei hirveästi kuormita. Määrän kasvaessa siirryn varmaan 5+5+5 sarjoihin. Lisäpainoleuat kiehtoisivat, mutta niiden lisääminen tähän kuormitukseen olisi aika iso riski. Kokeilin 28 kilon lisäpainoilla leukoja ja meni ihan kivasti pari. Projektin loppu tulee sitten kun joko tulee joku vamma tai selkeästi alkaa huomata, että kunto selvästi laskee. Nyt kunto ollut tasaisessa nousussa koko ajan. Hauska fiilis kun hyvällä hetkellä menee ne viisi leukaa kuin tyhjää vain. Projektin alussa jokainen leuka oli aika tuskainen. Veikkaan että maaliskuussa tarvitsee kovin pitkälle mennä kun on viimeistään jo hanskat tiskissä. Ultraajat saavat sitten jatkaa vuoden loppuun asti...
 9. JH

  Kengät haisee

  Yksi hajua ainakin reilusti vähentävämenetelmä on kunnon kuivaus. Itselläni on puhallinmallinen kenkäkuivuri, joka vie hajulta pahimman terän pois kaikista kengistä.
 10. IceBug Spiritit olivat hyvin matalat, joten voisivat sopia paljasjalkailijalle aika hyvin. Ne ovat erittäin notkeat ja erittäin pitävät.
 11. Ei käy kovin hyvin suunnistukseen noi Speedcrossit. Ainakin vanhemmissa malleissa oli kanta vähän liian korkea ja lisäksi vielä pieni pronaatiotuki. Tuollaisilla on helppo taittaa nikkansa jos niillä juoksee maastossa missä ei näe mihin astuu. Ne pitää hyvin lumella, mutta esimerkiksi koppuirainen polku on noilla helvetin ikävää juostavaa. Lisäksi salomoneilla on ollut erittäin huono pito märällä kalliolla. Yksi hyvä ehdokki voisi olla Sarva D'vil. Sen suunnitteluspeksit osuu täysin sun tarpeisiin. Pythotkin toimii varmaan hyvin.
 12. JH

  Otsalamppua hankkimassa

  Tuo oli voittoarpa. Hyvin pieni. Erittäin tehokas. Valokeila Wally-E henkinen eli levitetty spotti. Valokeilan on mukava kun valoa ei tarvitse tähdätÃ¥ kirurgin tarkasti. Lamppu sopii kaikkeen lenkkeilyyn ja suunnistukseen. Eväsretkeilyyn lamppu ehkä hieman järeä ja matalinkin valoteho on siihen aika kirkas. Jaggw saat lampun lainaan...
 13. JH

  Marrasputki 2013

  Liityin putkeen. Ennätys on mulla ehkä puolitoista viikkoa vaikka olen ollut ihan terveenä. Ajatus koko putkesta on kuitenkin niin tyhmä, että pakko siihen on aina lähteä uudestaan mukaan. Kokeilen tänään onnistuuko se 25 minuutin juoksu ensinkään. Jos saan edes pari lenkkiä putkeen, olen tänä vuonna aika tyytyväinen. Ontrailiin vaan vaikka vain putken ajaksi. Ontrailissa on aika sakena sellainen kieli poskella tosissaan urheilun maku, joka sopii hyvin kuntoliikuntaan. Sieltä näkee kivasti marrasputken tilanteen "kisan" edetessä.
 14. Oliko tuo edellä ollut mailerin maratonajasta ihan vitsi? Pitkäaikainen 1500 m SE haltija on juossut puolimaratonin 1:07 haminoihin. Kovatasoinen 1500m juoksija juoksee hengästymättä maratonin alle kolmen tunnin, jos niin haluaisi. Kukaan kova 1500m juoksija ei vaan ole niin tyhmä, että juoksisi maratonin ja riskeeraisi kulun päämatkallaan. Tein itse pienen ihmiskokeen vuonna 2007 ja juoksin maratonin 800m kisakauden jälkeen 8 viikon treenillä. Tulos oli, että kaupingionosatason 800m juoksija pääsee maratonin pienellä treenillä 3 h tuntumaan. Se ei mielestäni kerro muuta kuin sen, että se 3 h maratonilla ei ole mikään kovin kummoinen juoksusuoritus.
 15. Kaksi kilsaa matolla juosten. Vika kilsa vieläpä 8.5 km/h eli huimaa vauhtia. Tämä kaikki siis 12.5 viikkoa akillesjänneleikkauksen jälkeen! Juokseminen tuntui hauskemmalta kuin vuosikausiin. Jotenkin etäisesti alan ymmärtämään miksi ihmiset tykkäävät juosta. Sehän on sillein suhteellisen luontaista etenemistä verrattuna vaikkapa elliptiseen veiviin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy