Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Peksu

Jäsenet
 • Content Count

  933
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Peksu

 • Syntymäpäivä 01.03.1956

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jonotuslistalla näyttää olevan peräti 30 nimeä. Erityisesti ulkomaalaiset ovat heränneet myöhässä. Aivan hetki sitten tuli ilmoittautuminen Filippiineiltä! Toivottavasti nyt mahdollisimman moni osallistumistaan epäröivä osallistujalistalle päässyt tarttuu mahdollisuuteen peruuttaa varauksensa joulukuun loppuun mennessä ja vapauttaa siten paikkansa jonotuslistalla olevalle. Joka vuosi lähtöviivalta on jäänyt pois suuri joukko listalle päässeitä, viime vuonnakin 23 nimeä. Olisi hienoa, jos nämä paikat saataisiin jonotuslistalaisille.
 2. Peksu

  Spartathlon 2015

  Onnittelut Proffalle huikeasta suorituksesta ja onnistumisesta! Mahtavaa menoa suomalaisilta, jotka vetävät nyt isolla joukolla suomalaisten Spartathlon-tilastot uusiksi. Taistelumieltä loppumatkalle kaikille vielä baanalla oleville ja tsempit myös keskeyttämään joutuneille!
 3. Peksu

  Spartathlon 2014

  Vaimo oli tänään kuullut eräässä tilaisuudessa, että viikatemies kulkee kolme kilometriä tunnissa. Spartathlonin juoksijat ymmärtävät varmaan hyvin, mitä tällä tarkoitetaan. Muille tuollainen sanonta ei ehkä avaudu yhtä selkeästi. Onnittelut Tarjalle jäätävästä suorituksesta, kuten myös peräti kymmenelle muulle suomalaiselle juoksusankarille hienoista saavutuksista!
 4. Peksu

  Spartathlon 2014

  Onkos tuo voittoaika naisten ennätys? Jos noiden järjestäjien tilastoihin on yhtään luottamista, niin on. Aikaisempi ennätys on kahden vuoden takaa Elizabet Hawkerin 27:02:17. Meni siis omalle tuntiluvulleen, mikä on varmasti mannaa Szilvialle. Hienoa!
 5. Peksu

  Spartathlon 2014

  Tuon tiedon löytäminen voi olla aika haasteellista. Järjestäjien tulostilastot tuntuvat olevan vähän niin ja näin. Katsokaapa vaikka Finisher-tilastosta vuoden 1991 tuloksia. Juoksijoiden ikiä ei ole tietenkään tiedossa ollenkaan. Mutta yllättävintä tuossa listauksessa on se, että ykköspallilla on eräs herra Spiros ajalla 30:25:07 ?!! Ja minä kun olen luullut, että paras suomalaissijoitus on kolmas sija tuplasti.
 6. Peksu

  Spartathlon 2014

  Onko tuo loppu 20 km pelkkää alamäkeä? Sellaisen kuvan saa ainakin tuosta profiilikartasta. Mutta ei se alamäkikään taida paljon auttaa, jos voimat on lopussa ja jaloissa tekee kipeää joka askeleella.
 7. Peksu

  Spartathlon 2014

  Hurjasti tsemppiä kaikille tien päällä vielä oleville suomalaisille, kuten myös keskeyttämään joutuneille! Kyllä jänskättää tuon naiskolmikon kohtalo, kun nuo vielä panttaavat noita Tegean tuloksia. Aika tempun tekivät nuo pari kaveria (Nilovs ja Kurylo), jotka hurjastelivat alussa 3:08 maratonit, eivätkä kaikkien odotusten mukaisesti nitkahtaneet, vaan ottivat sijat 10 ja 8. Kurylohan on kylläkin jo vanha kettu näissä hommissa, mutta eihän tuolla Nilovsilla ole ainakaan DUVin mukaan mitään meriittejä pitkiltä ultrilta. Elokuulta on satanen aikaan 7:28, mutta sehän on vain satanen.
 8. Onnittelut enkasta Soili jälleen kerran! Olisi tuo Joutseno ollut selvästi nopeampi reitti, mutta varmasti tylsempi. Kolmen tunnin alitus alkaa olla jo täysin mahdollista. Toivottavasti pääset eroon tuosta jalkakivusta ja jaksat treenailla hyvin taas talven yli. Ensi vuonna on sitten syytä ottaa SM-maraton jo ohjelmaan. Taitaa olla Pyhtäällä tuo SM-kisa ja minä lupaan jo tässä vaiheessa sulle kyydin sinne, ettei jää osallistuminen siitä ainakaan kiinni :)
 9. Muutanpa laskukaavaa omalta osaltani eli 50 centtiä tulee lastensairaalalle kaikilta 250 km ylittäviltä kilsoilta ja euro jokaiselta 300 km ylittävältä kilsalta. Tsemppiä yön tunneille! Rankkaa on varmasti, mutta yritähän pysyä matolla vielä tämäkin yö, Saku.
 10. Hurjalta tuntuu tuo alkuvauhti. Matolta ei olla ilmeisesti oltu juurikaan poissa eikä kävelyksikään ole paljon pistetty? Juoksu näytti hetki sitten striimauksessa oikein hyvältä. Nyt ei kuvaa ainakaan mun koneelle tule. Tuliko nyt lepotauko? Spirosin kaavalla lupaan olla mukana minäkin lastensairaalaa pystyttämässä, joten toivon kovasti, että juoksu jatkuu vielä pitkään reilusti loppiaisen puolelle.
 11. Peksu

  Wihan kilometrit 2013

  Olen tulossa Pendolinolla Tikkurilasta ja kimppataksi asemalta on ihan jees. Olispa noilla takseillakin kympin tarjouksia.
 12. Hienosti juostu maraton taas sulla. Enpä huomannut sua matkalla, vaikka ilmeisesti samoja vauhteja mentiin jossain vaiheessa. Loppupuolella mun juoksu oli kauheeta raahustamista. Hirveetä katsottavaa tuo maaliintulovideo. Näkyy, että ukolla on jalat ja selkä ihan tiltissä.
 13. Köpiksen reissulta kotiuduttu täälläkin. En nyt jaksa mitään matkakertomusta kirjuutella, mutta ihan mainio reissu tuli tehtyä. Tavoitteena oli alittaa 3:30, mutta ajalla 3:30:37 jäin siitä hiukan. Lähdin kylläkin vähän ylivauhtia (4:50/km) tuohon tavoitteeseen nähden ja 30 km jälkeen vauhti sitten valitettavasti hiipui. Kaikki muu pelasi erinomaisesti, mutta jalat eivät vaan olleet yhteistyöhaluiset, vaan kipeytyivät mokomat. Pahuksen kipeät nuo ovat vieläkin. 3:30 jänikset seuraajineen painelivat ohitse 40 kilsan kohdilla, enkä kyennyt pysymään peesissä. Se otti pikkuisen päähän, mutta eipä tuosta sen kummempia traumoja jäänyt. Forssassa haetaan uudelleen 3:30 alitusta tällekin kesälle. Toivottavasti siellä on yhtä mainio keli kuin Kööpenhaminassa oli.
 14. Minä tulkitsen noita karttoja kyllä niin, että ehdimme juosta kisan ennen kunnon lumipyryä. Jos tie on nyt hyvin aurattu, niin voi olla, että kisa saadaan juosta ihan kelvollisissa jopa mainioissa olosuhteissa. Nyt vaan kamat kasaan ja suunta kohti Hakunilaa!
 15. ONNITTELUT Helille 200-kerhoon taistelusta! Komeita tuloksia tekivät muutkin "salaultraajat", onnea! Toivottavasti reissusta jäi kaikille mukavia muistoja. Kirjuutelkaa nyt jotakin reissusta tännekin. Onistuivatko katalaanit järjestämään hyvän kisan?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy