Jump to content
Juoksufoorumi.fivelmu67

Jäsenet
 • Content Count

  115
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About velmu67

 • Syntymäpäivä 11.10.1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eri kätevää, kun tapahtumasivuilta ei skulaa! ;)
 2. Onko tuloksia vielä saatavilla - otettiinko aikoja? Nettisivut ainakin tökkäävät heti, kun erehtyy sen laittamaan?
 3. Päivänselvää, että Kärpät voittaa tänään. Muutenhan jäisi yhden illan tuotto muuten pois ellei näin kävisi.
 4. Hyvät ystävät - muistattehan tämän keskustelun!!! Luotamme Samiin koko ajan - Jauhojärvi on KUNKKU!
 5. Juu piparihommiks meni tänä iltana, kun mun piti oikein ostaa ne kaupasta mutta unohdin! Onneks pakastimessa oli joku taikinalevy tai mikä se ny on - mistä minä tiiän (en oo siis mikään leipomisinsinööri), joten voimakkaasti ohjauksellani sain lapsen pakotet… korjaan houkuteltua piparinpaistoon! Toisaalta saadaanpahan nyt siis tuoreempaa ja kotitekosia! Eli kaikki vaan mukaan - glögin meinaan muistin ostaa! Toivottavasti muistan sen ottaa aamulla mukaan! ;)
 6. 7-8 vapaapäivän aamuna kuulostaa erittäin pahalta minusta! :) Idea toki hyvä joulukiireiden vuoksi mutta tuohon aikaan kyllä mä oon vielä REM unessa tai mikä se nyt olikaan! ;)
 7. Hei suunnitteilla on HTC:n jouluaaton lenkki - Pirkkolasta aattoaamupäivänä klo 10! Oiskohan lähtijöitä, voisin kiepata sellaisen puolentoista tunnin rauhallisen lenkin. Laitan lähiaikoina lisäinfoa, mutta katsellaan, löytyykö alustavaa kiinnostusta… Velmu67
 8. Katos Pantse oli eka kirjoittaja tähän ketjuun - loistavaa onnittelut miltei! ;) Joko oot muuten pannut mainitsemasi läskit pannulle ja alkanu hinkkaamaan Paloheinän maastoja? Voisit ripeenä miehenä muuten laittaa sen parkkipaikan joutessas vaik lapion kanssa kuntoon, et päästäs sinne suksimaan ja juoksentelemaan! Se on meilläkin HTC:ssa sellainen mukava reenipaikka, jossa mielellämme ihmisiä juoksutamme. Ja koita muuten keksiä muutama kaveri meidän kursseille tai saa niitä toki olla enemmänkin! :)
 9. Onko teidän Ambitit toimineet, mulla ollu pari ykköstä, joista ensimmäinen toimi loistavasti puolisen vuotta, sitten lopahti. Nyt sain sitten uuden ykkösen ja tänään uuden kakkosen, joka ei suostu tunnistautumaan ja olemaan muokattavana lainkaan. Siis datan siirtyminen ja synkronointi kyllä näkyy ja ikäänkuin laite olisi yhdistetty ja tunnistettukin mutta Movescountissa laitetta ei näy eikä löydy?? Suunnon pikahuollosta saa kyllä kiltisti uuden laitteen mutta apua tähän ongelmaan ei sieltä löydy?
 10. Wau - loistavaa - kunnon kommentaattorikin - vanha kunnon "hammastahnamies"! Hyvä osoitus taasen, kuinka muualla ei hyljeksitä ihmistä vanhojen pikku virheiden vuoksi vaan hyödynnetään heidän ammattitaitoa uran jälkeenkin.
 11. Pieni tarkennus; edellä mainitsemani arvot ovat toki vain yhden testaajan arvio, joka perustuu suhteellisen pitkään (yli 30v kilpailupohjaiseen) kokemukseen. Tutkimukset ovat varmaan hienoja hommia, mutta tarkan suosituksen antaminen sitäkään kautta ei tuo kovin täsmällistä määritelmää painorajoille. Lisäksi todettakoon, että testeissä ei tehdä mittauksia vaan ne perustuvat nimenomaan tuntumaan ja kokemukselliseen arviointiin eri testaajien kesken. Hieno homma, jos mielenkiintoa ja aikaa riittää syvällisempään tossuanalyysiin - ei muuta kuin kokeilemaan! Miksi flammee muuten linkität tuonne Science -artikkelin barefoot osastolle viittauksesi? Mielenkiintoinen teksti sinänsä, josta en nopealla katsauksella kuitenkaan "painoluokituksia" löytänyt.
 12. Tervehdys! Itse tuohon testausryhmään osallistuneena, voisin sanoa, että "normaalipainoiset" ovat siinä 60-75kg tietämillä ja 80+ alkaa menemään raskaan puolelle. Ja näin ollen alle 60kg ryhmä on niitä kevyempiä. Juoksijan pituushan ei sinänsä vaikuta tuohon määritelmään. Kisamenijäthän voivat hieman isompinakin valita kevyempiä kenkiä mutta kuntoilijoille kovin ohutpohjaisia kenkiä ei voi suositella. Ja kaiken lisäksi pidemmillä matkoilla (puolimaratonista ylöspäin) kengän ominaisuudet merkitsevät selkeästi enemmän kuin vähäinen paino.
 13. velmu67

  Karhuviesti 2013

  Karhu-viesti on varma kevään merkki! Hienoa, että uusia Karhuilijoita löytyy! Meidän vanhat pierut on könynny varmaan 20 kertaa ko. kisan ja siitähän kaikkien juoksijoiden kausi siis käynnistyy! Osuudethan on lepposia, suorapiirteisiä tienpätkiä kohti Poria. Maalissa on Karhua joskus ollut saatavilla, miten lie nää nykyiset terveys ja urheiluintoiluhömpötykset vaikuttaneet kenties heikentävästi Karhun anniskeluun. Tosiaan itse juostavat osuudet ja suoritus sinänsä viestissä on aika tylsä - kuka nyt haluisi jolkotella joskus jopa itekseen tylsää tienlaitaa rekkojen joskus suhahtaessa vastaan!? Mutta vastapainona on omien ja muiden joukkueiden kannustus (vai ..tuilu ;-)) - kaiken kaikkiaan siis todella hieno tapahtuma! Ennakkospekulaatiot ja häröilyt vaihtojen sekä siirtymien välillä on Karhun helmi! Kelillähän ei juuri ole merkitystä tapahtuman kannalta - yhtä tylsää se on aina räkä poskella latoa - satoi tai paistoi - tai toisaalta sen on just sitä Karhua! Joten sinne siis - nähdään siellä - Sirpos vi ses! :-) Ja ei muuta kuin pikkuista, ohutta ja paljastavaa vaan pintaan - kesä on tulossa - tänäkin vuonna!
 14. Hauska ketju! Kun vasta nyt näkee teidän veikkaukset, niin hieman ennusteet taisi mennä persiilleen. Toisaalta ihan yhtä pieleen olisi omatkin kaavailut osuneet. Suomi on nyt syvällä koomassa, voitaisko se tunnustaa. Kiekkohommista en mitään ymmärrä, enkä juuri muista pelailuista, joissa valmentajat saavat lähteä parin heikomman pelin jälkeen. Mutta tässä vaiheessa, Suomen hiihdon kohdalla, antaisin Magnarille paksun setelinipun, mikä lienee sovittu ja toivottaisin hänelle hyvää jatkoa jossain muualla kuin suomen hiihtomaajoukkueen parissa. Mutta toisaalta voisin lyödä jonkinlaisen vedon, että Hiihtoliitto ei tähän ratkaisuun uskalla mennä vaan kyntää vielä muutaman vuoden samassa suossa näistä surullisista saavutuksista huolimatta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy