Jump to content
Juoksufoorumi.fivelmu67

Jäsenet
 • Content Count

  115
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About velmu67

 • Syntymäpäivä 11.10.1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eri kätevää, kun tapahtumasivuilta ei skulaa! ;)
 2. Onko tuloksia vielä saatavilla - otettiinko aikoja? Nettisivut ainakin tökkäävät heti, kun erehtyy sen laittamaan?
 3. Päivänselvää, että Kärpät voittaa tänään. Muutenhan jäisi yhden illan tuotto muuten pois ellei näin kävisi.
 4. Ei saakeli Menso oli "taas" jarruttelemassa mun lenkkiä! Hommahan on niin, et silloin Erittäin harvoin kun mulla kulkis tai ois muuten menohaluja ni Menso höpöttää et mennään liian kovaa (huom. siis vain hitusen alle 5.00/km) ja sitten kun tarttee juosta reipasta ni mä oon jarrumiehenä! Eli näin se menee lenkittely, mut lohdutuksena et molempien kunto on kuitenkin nousussa, koska se ei oo kovin häävi ainakaan omalta osaltain! Ja vielä pitää mainita, et mä juoksin vain loppuosan lenkistä, rapiat 16km. Joten ihan hyvä se on pikkasen kiristääkin tahtia talven jäläkeen! :-)
 5. Hyvät ystävät - muistattehan tämän keskustelun!!! Luotamme Samiin koko ajan - Jauhojärvi on KUNKKU!
 6. Juu piparihommiks meni tänä iltana, kun mun piti oikein ostaa ne kaupasta mutta unohdin! Onneks pakastimessa oli joku taikinalevy tai mikä se ny on - mistä minä tiiän (en oo siis mikään leipomisinsinööri), joten voimakkaasti ohjauksellani sain lapsen pakotet… korjaan houkuteltua piparinpaistoon! Toisaalta saadaanpahan nyt siis tuoreempaa ja kotitekosia! Eli kaikki vaan mukaan - glögin meinaan muistin ostaa! Toivottavasti muistan sen ottaa aamulla mukaan! ;)
 7. 7-8 vapaapäivän aamuna kuulostaa erittäin pahalta minusta! :) Idea toki hyvä joulukiireiden vuoksi mutta tuohon aikaan kyllä mä oon vielä REM unessa tai mikä se nyt olikaan! ;)
 8. Hei suunnitteilla on HTC:n jouluaaton lenkki - Pirkkolasta aattoaamupäivänä klo 10! Oiskohan lähtijöitä, voisin kiepata sellaisen puolentoista tunnin rauhallisen lenkin. Laitan lähiaikoina lisäinfoa, mutta katsellaan, löytyykö alustavaa kiinnostusta… Velmu67
 9. Katos Pantse oli eka kirjoittaja tähän ketjuun - loistavaa onnittelut miltei! ;) Joko oot muuten pannut mainitsemasi läskit pannulle ja alkanu hinkkaamaan Paloheinän maastoja? Voisit ripeenä miehenä muuten laittaa sen parkkipaikan joutessas vaik lapion kanssa kuntoon, et päästäs sinne suksimaan ja juoksentelemaan! Se on meilläkin HTC:ssa sellainen mukava reenipaikka, jossa mielellämme ihmisiä juoksutamme. Ja koita muuten keksiä muutama kaveri meidän kursseille tai saa niitä toki olla enemmänkin! :)
 10. Onko teidän Ambitit toimineet, mulla ollu pari ykköstä, joista ensimmäinen toimi loistavasti puolisen vuotta, sitten lopahti. Nyt sain sitten uuden ykkösen ja tänään uuden kakkosen, joka ei suostu tunnistautumaan ja olemaan muokattavana lainkaan. Siis datan siirtyminen ja synkronointi kyllä näkyy ja ikäänkuin laite olisi yhdistetty ja tunnistettukin mutta Movescountissa laitetta ei näy eikä löydy?? Suunnon pikahuollosta saa kyllä kiltisti uuden laitteen mutta apua tähän ongelmaan ei sieltä löydy?
 11. Wau - loistavaa - kunnon kommentaattorikin - vanha kunnon "hammastahnamies"! Hyvä osoitus taasen, kuinka muualla ei hyljeksitä ihmistä vanhojen pikku virheiden vuoksi vaan hyödynnetään heidän ammattitaitoa uran jälkeenkin.
 12. Vai polkujuoksuun siirryit eilisten sisähommien jälkeen - olihan sulla shortisit niinkuin eilenkin? Eikai paluuta pitkiin oon ku joskus marraskuulla (housuja siis tarkoitan!)? Mä vetelin tänään(kin) Craftin teryleenikerrastoissa lenkin - oikein muuten 15km täällä Lpr. Terveisin "nuorehko mutta lennokas?" Ps. Kiitti eilisestä, oli todella suuri apu ja tarpeeseen tuli!
 13. Pieni tarkennus; edellä mainitsemani arvot ovat toki vain yhden testaajan arvio, joka perustuu suhteellisen pitkään (yli 30v kilpailupohjaiseen) kokemukseen. Tutkimukset ovat varmaan hienoja hommia, mutta tarkan suosituksen antaminen sitäkään kautta ei tuo kovin täsmällistä määritelmää painorajoille. Lisäksi todettakoon, että testeissä ei tehdä mittauksia vaan ne perustuvat nimenomaan tuntumaan ja kokemukselliseen arviointiin eri testaajien kesken. Hieno homma, jos mielenkiintoa ja aikaa riittää syvällisempään tossuanalyysiin - ei muuta kuin kokeilemaan! Miksi flammee muuten linkität tuonne Science -artikkelin barefoot osastolle viittauksesi? Mielenkiintoinen teksti sinänsä, josta en nopealla katsauksella kuitenkaan "painoluokituksia" löytänyt.
 14. Tervehdys! Itse tuohon testausryhmään osallistuneena, voisin sanoa, että "normaalipainoiset" ovat siinä 60-75kg tietämillä ja 80+ alkaa menemään raskaan puolelle. Ja näin ollen alle 60kg ryhmä on niitä kevyempiä. Juoksijan pituushan ei sinänsä vaikuta tuohon määritelmään. Kisamenijäthän voivat hieman isompinakin valita kevyempiä kenkiä mutta kuntoilijoille kovin ohutpohjaisia kenkiä ei voi suositella. Ja kaiken lisäksi pidemmillä matkoilla (puolimaratonista ylöspäin) kengän ominaisuudet merkitsevät selkeästi enemmän kuin vähäinen paino.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy