Jump to content
Juoksufoorumi.fi


miinuliinu

Jäsenet
 • Content Count

  1 108
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About miinuliinu

 • Syntymäpäivä 03.09.1974

Converted

 • 10km
  49.40 Naisten Kymppi -10 epävirallinen, 11km 54.10 Nauvo -09
 • Puolimaraton
  1.55.xx Ideapark -09
 • Maraton
  3.58.18 Berliini -10
 • Tavoite
  ?
 1. Tämähän kuullostais mielenkiintoiselta :) Koitan katsella kokomaraa keskikesälle mutta hellevaara ei kovin houkuttele päivätapahtumiin. Osuisi keskelle lomaa sopivasti.
 2. Minä myös olen käyttänyt pelkästään squeezyn geelejä maratoneilla koska ne ei ole niin ällömakeita kuin muut. Juomat on hirveän makuisia, maistuu antibiootille mitä lapsena piti syödä...
 3. Mieheni no. 4339 aikoo lähteä samaa vauhtia, päällä kirkkaansininen paita ja oranssit lenkkarit. Tosin väittää, että vauhti pikemminkin hiipuu kuin kiristyy puolenvälin tuolla puolen... Itse sitten loppujen viimeksi päätin jättää nämä juhlat väliin. Viimeinen lenkki torstaina oli sen verran kivuliasta menoa tuon lonkan kanssa, ja siihen päälle ihan liian vähän kilsoja viime kuukausina ja motivaatio lähellä nollaa, niin päätös oli lopulta helppo tehdä. Kannustamaan toki mukaan lähden. Hauska päivä tulossa joka tapauksessa Tsemppiä kaikille starttaaville!!
 4. Numerolla 4253 juostaan, ja tavoitteet heitetty romukoppaan. Aion arpoa vielä ensi viikon, starttaanko ollenkaan, kun lonkka tykkää taas huonoa juoksemisesta. Kuitenkin olen jokusen hyvänkin lenkin viime aikoina saanut tehtyä, eli todennäköisesti starttaan kesän ekalle maratonille. Mutta keskeyttämiskynnyksen aion pitää hyvin matalana. Siis lähinnä lähden tunnelmasta nautiskelemaan ja numerolappua raiskaamaan.
 5. Maratonkauden avaus Forssassa, ilmoittauduttu on! Puolikkaan juoksin joskus siellä, ja oli niin mukava kokemus ja upea tunnelma, että hienoa palata sinne
 6. Minäkin meinasin Tuusulassa avata maratonkauden. Toivottavasti en juokse jalkojani alta siihen mennessä. Onneksi tosiaan hinnoittelupolitiikka on juoksijaystävällinen :)
 7. Eli sattui tämmöiset kengät osumaan kaupassa jalkaan, ja sellainen fiilis tuli että siinä ois vastaus etsintöihini. Olen siis vannoutunut Vomero-fani, ja olen etsinyt vauhdikkaampia popoja niiden rinnalle vk-lenkeille ja maratonia lyhyempiin kisoihin. Aina vaan tuntunut, että mikään ei oikein passaa mun jalkaan. Tämä tuntui istuvan heti, ja dynamic support-tukihommeli tuntui tosi hyvältä mun jalkoihin, joista toinen tarvis vähän pronaatiotukea, toinen ei. Vomeroissa olen käyttänyt pohjallisia, joihin on toiseen laitettu vähän tukea sisäsyrjälle. Kevyet oli, mutta hiukan jäi vielä mietityttämään, onkohan niissä riittävästi vaimennusta, kun Vomeroiden kumipalloilla on tottunut pomppimaan... Jätin siis kengät vielä kauppaan ja aattelin ensin kysellä, josko löytyisi joltakin jonkinlaisia kokemuksia?
 8. Ehdottomasti kokeiluun menee tuo Milbonan maito! Meillä on ainakin puolella perheestä laktoosi-intoleranssi, eli rahaa on törsätty törkeesti laktoosittomiin maitoihin. Luulen että ennemmin liittyy homogenointiin, koska pastöroida maito täytyy, että bakteerit kuolee. Homogenointi se syy noihin vatsaoireisiin on usein, luomumaito sopii meillä kyllä. Se vaan on ollut ongelma, kun lapset ei halua luomumaitoa juoda, kun rasva nousee pintaan. Ja onhan sekin tosi kallista.
 9. Eiköhän niitä jokaisella urheiluopistolla ja urheilulääkäriasemilla tehdä. Muista paikoista en tiedä.
 10. Tähän on pakko sanoa, että totta! Lenkille lähtö auttaa jopa väsymykseen. Välillä vauvaperheessä vaan on tilanteita, että öisin heräillään monta kertaa. Siihen ei joskus päiväunetkaan auta, kun on tarpeeksi univelkaa. Mutta lenkille lähtö, vaikka sinne välillä suorastaan joutuisi itsensä repimään, virkistää aina. Ainakin mua.
 11. Mene Palomäen kuntoradalle, sieltä pääsee mukavaa edestakaista reittiä Käyrälammelle, joka tekee n.10km yhteensä. Ei tartte juosta autojen seassa.
 12. Sain äsken uudet vomeroni postista, jee! Start fitnessiltä 42.54 puntaa (n.50e) +postikulut alle 10e. Samassa paketissa liivit ja sukat kaupanpäälle. Ja viikossa tuli. Helppoa ja halpaa kaupantekoa tämä :)
 13. miinuliinu

  wiha 2010

  Huimia suorituksia Wihalla! Onnittelut ja kunnioitusta kaikille satasen selviytyjille, ootte te vaan hurjaa porukkaa! Sinnikkäästi ja iloisella mielellä etenitte. Oli hienoa olla mukana, vaikkakin "vain" maratonilla. Sellainen kipinä kyllä jäi, että kyllä sen satasen joskus joutuu itsekin kokeilemaan. Oma juoksuni oli sellainen, mitä arvelinkin. Kuukausi enkkamaratonin jälkeen en saanut itsestäni irti mitä olisi voinut. Jalat ei täysin vielä palautuneet. Toisaalta oli hienoa kerrankin juosta ilman tavoitteita ja fiilistellen. Puoleen väliin asti juostiin miehen kanssa kimpassa, mutta sitten annoin mennä kun vielä hyvältä tuntui, ja mies alkoi hyytyä. 30km asti olin hyvässä alle neljän tunnin vauhdissa, mutta pimeyden laskeuduttua ja radan hiljetessä iski motivaatiopula, ja ajattelin edetä maaliin sitä vauhtia kuin hyvältä tuntuu. Ei ollenkaan ollut sellaista taistelumieltä, että olisin loppuun jaksanut raastaa itseäni. Tuloksena 4.04 ja kolmas sija sarjassani. Hämmästykseni oli lievästi sanottuna suuri, kun puolisko tuli maaliin kaksi minuuttia perässäni, debyyttimaratonilta, ja pyöräilytreenillä. Juoksukilsoja tänä vuonna ehkä pari-kolmesataa. Hiukan jäi harmittamaan, että jos olisimme yhdessä edenneet loppuun asti, ois ehkä saatu tsempattua toisemme sinne alle neljään tuntiin. Suurkiitokset järjestäjille ja huollon väelle! Todellinen täyden palvelun huolto, kun meidät maratoonaritkin samantien käärittiin huopiin ja tuotiin nuudelikeittoa lämmikkeeksi. Ei jäänyt viimeiseksi Wihaksi meikäläiselle. Juoksun jälkeen pukkarissa juttelin muutaman sanan MariaT:n kanssa. Todella mukavan, iloisen ja vaatimattoman oloinen nainen. Kehui kovasti Wihan järjestelyjä. Tuli sellainen tunne, että siinä on ihminen josta haluaisi ottaa oppia. Sellainen perustyytyväisyys paistoi oikein läpi.
 14. miinuliinu

  wiha 2010

  Höh, ja kun ite koittaa lapsille opettaa että pöydän ääressä syödään eikä lähetä kuleksimaan minnekään... Mukava seurata pitkämatkalaisten valmistautumista. Tsemppiä kaikille teille, ja myös meille "pikamatkalaisille". Tulossa kova mutta hieno päivä takuulla! Onneksi sain viime tipassa järjen päähäni, ja ilmoittauduin maratonille enkä sataselle... Ratkaisuun kyllä vaikutti myös kellonaika, en ois mitenkään päässyt paikalle aamuksi. Enkä ois todellakaan ollut ultrakunnossakaan, hyvä jos jalat maratonin kestää. Tosi hienoa päästä haistelemaan ultratuulia, jospa sitä eräänä vuonna ois itsekin satasen viivalla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy