Jump to content
Juoksufoorumi.fisupikoira

Jäsenet
 • Content Count

  9
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. supikoira

  Pirkan hiihto 2018

  kuluttava keli; pidot häipyivät. luistokin oli huonoa. väsyttävä keli. irtolunta oli.
 2. supikoira

  Pukeutuminen kilpailuun

  huomenna on tuulisuojatut alusasu. craftin tuulisuojatut juoksuhousut ja haltin hiihtotakki. käsissä aluksi kolmisormikäsineet ja vaihdan matkalla hästran huopanahkahanskat. saatan ottaa ohuen tuubin suojaamaan kasvoja; pidän aluksi.hiihdän 45 km.
 3. supikoira

  Pirkan hiihto 2018

  laitan pohjavoiteeksi rex powergrip vihreän, rex sinistä tai vauhdin gf porkkanaa pidoksi. pinnoitan suksen startin bm-purkilla. pohjavoiteen päälle laitan vielä swix v40 kerroksen, eräs voitelumestari piti tätä voidetta erittäin sitkeänä. Tällaisen pidon teen. luisto: hf vaha alle, skiigo c75 pulveri hiojakoinen uusi lumi. Siinä on meikän voitelu.
 4. supikoira

  Pirkan hiihto 2018

  Minkälainen on latu? onko kova? mahtaako pehmetä hiihtäjien paljoudesta? Onko jäinen pohja ladussa? Mikä olisi hyvä pitovoide?
 5. supikoira

  Vauhdin uudet UF-nesteet?

  kyllä vanhat sulatettavat luistovoiteet ovat mielestäni luistavampia ja kestävät pidempään. olen testannut keltaista ja pakkaskelin uf-nestettä. En ole laittanut mitään päälle. Kelit ovat olleet hankalia e-suomessa. hyvä kuitenkin, että tulee uutuuksia. Hinta on jees uf-nesteillä.
 6. sporttipalvelu vesa oksanen ja carilaine/Ähtäri Sami Saari. siinä luottopaikat.
 7. supikoira

  Pogostan Hiihto 2016

  Olin lauantaina hiihdossa. Hyvin meni tasooni nähden. PPetrasin 20 min 3 vuoden takaiseen. minulla oli liisterit pohjassa. Voiteet kuluivat matkalla ja luistot myös. oli pirusti liisteriä luistoalueilla, kun katsoin suksia jälkeenppäin. pitää puhdistaa sukset kohta puoleen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy