Jump to content
Juoksufoorumi.fimajotala

Jäsenet
 • Content Count

  17
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About majotala

 • Syntymäpäivä 14.01.1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  45.41
 • Puolimaraton
  1.37.28
 • Maraton
  3.42.22

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. majotala

  Movescount

  Kaikki on menneet oikeisiin päiviin.
 2. majotala

  Suunto Spartan Ultra

  Moi, olen alkanut pikku hiljaa suunnittelemaan sykemittarin vaihtoa ja koska vanha hyvin palvellut kello on Ambit 2 S, niin ajattelin pysyä Suunnossa jatkossakin. Minkälaisia kokemuksia foorumilaisilla on Spartan Ultran akunkestosta? Kestääkö se sen luvatut 18 tuntia? Tämä akun kesto on yksi tärkeimmistä asioista uudessa kellossa, koska olisi tarkoitus ensi vuonna juosta vähän pidempiä polkujuoksuja.
 3. majotala

  Wihan kilometrit 2017

  Jep, ei oikein sieltä sivuilta löytynyt. Kiitoksia!
 4. majotala

  Wihan kilometrit 2017

  Mistähän löytäisin viime vuoden tulokset?
 5. Olen hankkimassa sauvoja avuksi pitkille polkujuoksuille. Millaisia suosittelisitte? Olisiko Black Diamond distance sauvat hyvät? Materiaalina joko alumiini tai hiilikuitu, näillä painoeroa n 100g. Taittuvat kolmeen osaan. Itselleni tärkeää etteivät häiritse menoa liikaa silloin kun ne ovat reppuun kiinnitettyinä.
 6. TGC 42 km taivallettu ja kengäksi matkalle valikoitui lopulta, vmaksin vinkkien perusteella, Exposta ostetut Hokan Speedgoatit, eikä valintaa tarvinnut katua. Kenkä toimi aivan loistavasti kaikissa olosuhteissa, alkumatkan mudasta ja liukkaista kivistä, keskiosan kuiviin välillä todella kivisiin ja hankaliin polkupätkiin ja lopun hiekka- ja asfalttiteihin. Eikä jalkoihin tullut hiertymän hiertymää, vaikka ehdin kokeilla kenkää ennen kisaa kävellen vain muutaman sata metriä. Voin vilpittömästi suositella kenkää, mikäli joku harkitsee ostamista.
 7. Thanks Don_Valido ja vmaksi, näillä pohjatiedoilla on hyvä lähteä metsästämään ja miettimään itselle sopivia kenkiä tuleviin maastokoitoksiin. Meille taitaa tulla tänne Jyväskyläänkin tänä vuonna XXL ja jospa kenkiä pääsis vaikka kokeilemaan TGC:n Expossa.
 8. Kiitos näistä vinkeistä. Noi Hokat onkin ollu jo loppukesästä asti mietinnässä ja hankintalistalla "sitten joskus", kun niitä on niin kovasti kehuttu täällä juoksufoorumilla. Ja vmaksi on niin mainiosti kirjoitellut infoa kengistä. Oikeastaan hankinta on vieläkin jäissä sen takia, että niitä ei ole päässyt missään edes kokeilemaan jalkaan, kun täällä Jyväskylän seuduilla niitä ei taida olla missään liikkeessä kaupan. Nyt tuntuu siltä, että valinta voisi painottua sitten jossain vaiheessa joko Speedgoatin tai sitten ATR 3 välillä. Kumpaa suosittelette, jos ajatellaan esim Transgrancanariaa ja sitten kotimaisia kisoja? Mulla seuraava pidempi kisa on keväällä Karhunkierroksen 50+ kilsaa. Mitkä näiden kenkien erot on?
 9. Mukana 42k sarjassa ja nyt on alkanut arveluttamaan kenkäpuoli. Hyllystä löytyy Salomonin S-Lab Speedcrossit, La Sportiva Bushidot ja La Sportiva Mutantit. Löytyykö kokeneilta trail runnereilta vinkkiä, että mikä kenkäpari näistä olis paras valinta matkalle? Ja kiinnostaisi myös tietää teidän muiden kenkävalintoja saaren maastoihin, löytyykö vinkkejä hyvistä kengistä? Onko esim. Hokalla hyviä malleja kyseiseen kisaan?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy