Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  712
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  56

Everything posted by Don_Valido

 1. Viime vuonna muistaakseni keli oli raaka.
 2. Tallensin tuon Hokan lähetyksen Youtubeen. En tiedä miten näkyy tietokoneella mutta puhelimella pitäisi toimia. Kisa kokonaisuudessaan:
 3. Tämä osuukin hyvin tähän myös.
 4. Ajan esim fillarilla muutaman tunnin ja käyn uimassa. Näin meni tänään lepopäivänä pari tuntia. Talvella sitten kuntosalille jossa eri aerobisia laitteita ja saleilua päälle. Sitten on toinenkin tapa viettää lepopäivä jolloin ei tule mitään tehtyä.. darrassa.
 5. Tuomaksen veto upea! Turha vähätellä että kärkimiehet ei olleet mukana. Tuo aika on kova ja kelle vaan olisi tehnyt tiukkaa! Iso hattu!
 6. Don_Valido

  Hoka One One

  Nyt on Mach2 kengillä tullut vedettyä viimeiseltä parilta kuukaudelta kaikki tehoharkat tonnin vedoista aina 200m vetoihin. Pirkkolan tiilimurskalla toimii ainakin mukavasti. Hyvä puoli myös että ei tartte kenkiä vaihtaa vaan voi alkuverkat ja loppuverkat myös vetää samalla parilla. Jalkaystävälliset tehotreeneihin. Kun lähdetään hakemaan sitten sekunteja pois tositilanteessa esim 10000mllä niin sitten jalkaan Carbon Rocketit.
 7. Onko joukkue muuttunut? Hertz-autovuokraamolta sponssia?
 8. Oliko @spiros paikalla ja tiesikö asiasta? Yleensä Sepon kommentit löytyy näistä mutta tällä kertaa tyydytään vain lukemaan. Entä Tomppo? Oliko tietoinen heti kisan jälkeen tai jo kisan aikana? Kuka oli tuo mystinen autokuski? Nämä jäi itseä mietityttämään.
 9. Tällä ei ole mitään tekemistä Suomi-Juoksun kanssa. Nuuksiossa kisajärjestäjä päätti älyttömästä aikahyvityksestä. Juoksijat eivät sitä pyytäneet edes. Suomi-Juoksussa, 100km SM kisassa, juoksija itse päätti toimia vilpillisesti. Ja peitellen vielä!! Vai oliko tämä juoksijan valmentajan käsky?
 10. Jos itse ajaa autolla niin onko se kiellettyä? Nythän autolla "ei tavoitella kilpailullista etua" ja saa vain ulkopuolisen huollon käytöstä hylsyn? Vaikka käytännössä autolla kulkeminen toi mahdollisuuden kultaan, muutenhan peli oli menetetty eksymisen johdosta. Sanktiona hylsy on melko pieni mutta totta kai ystävät on hyvä päästää vähällä. Alan olla @ForrestGkkanssa samoilla linjoilla tästä ultrajuoksun puuhastelusta. Onko MM-kisa joukkueella omat autot mukana reitillä päivystämässä? Onko muutoksia tulossa ryhmään? Kaveripiirin ulkopuolelta olisi esimerkiksi Eskelisen Jaakko joka voisi täydentää joukkuetta ja oli ilmoittautunut halukkaaksi mutta ei valittu. En tosin tiedä miten suhtautuu autojen käyttöön.
 11. Korjaten: Autokyydillä meni REITILLÄ. Ainakin muutama kilsa tainnut tullat reittiä pitkin autolla. Mm. kolmantena ollut ohitettu autolla. Ei vaan voi käsittää.
 12. Selitys on se että autolla on kuljettu juoksureitillä ja hypätty jossain kohdin pois ja juostu maaliin hakemaan kultamitalia. Asia ilmeisesti selvinnyt vasta muutamia päiviä kisan jälkeen kun Stravaa alettu tulkitsemaan. Silloinkin kierrelty totuudesta Stravan vastauksissa. Luulisi olevan selvää että jos eksyy ja liftaa kyydin jolla etenee reittiä pitkin niin game over. Kilpailukieltoa kylkeen tahallisuudesta ja peittelystä. Oikea mestari Lari Koivu antsaitsee ison mitalin! Tai jos jotain muita hyviä selityksiä löytyy niin pahoittelen jo etukäteen kommentistani mutta tämä kyllä laittoi näin äkkiseltään sapettamaan.
 13. VID_20190702_220533.mp4 Reittiä edetty autolla? Kaikille saattaa sattua virhearvioita siitä mikä on oikeudenmukaista ja mikä ei, mutta mielellään kuulisi kuljettajan ja juoksijan näkökulman asiaan. Säännöt luulisi olevan tiedossa? Ilmeisesti vasta Strava-jälkeä tulkiten on tämä tullut tietoon eikä juoksijalta itseltään? Kilpailukieltoa.
 14. Don_Valido

  Hoka One One

  Johtuu siitä että kengän sisällä on linko joka viskoo eteenpäin.
 15. A-raja on 32min miehissä. B-raja 33min. Yhtään väheksymättä 32, 33, 45 tai 55minuutin aikoja niin sanoisin että kyllä kovat juoksuajat kympillä miehillä alkaa siellä alle 28.30 ajoissa. Väätäinen siltä osin oikeassa. Ne ovat sellaisia aikoja jotka voi saavuttaa vain vuosien määrätietoisen harjoittelun jälkeen ja jo lapsena aloitetun juoksun myötä. Jos ajatellaan omaa ennätystäni 32:07 niin se on tullut kolmen vuoden hölkkäilyjen jälkeen, joten en voisi sanoa että se olisi mitenkään kova aika kun siihen on päästy ilman yu-taustaa ja vuosikymmenen treeniä. Ehkäpä hölkkäharrastelijalle ihan kelpo aika, mutta oikealle juoksijalle ei. Naisten ajoista sitten minulla ei ole mitään käryä minne pitäisi osua. Varmaan sinne 30minuutin tienoille.. (?)
 16. Don_Valido

  Hoka One One

  4.30 alitukseen Carbon X sitten. Rinconia kuitenkin myös kovasti hehkuttavat (Eskelisen Jaakko ja muutama muu jolla jalassa) joten sekin voisi olla hyvä hankinta. Koitan itse saada parin myös kokeiluun!
 17. Don_Valido

  Hoka One One

  Ei ole Rinconia mutta Baltsun ja niiltä joilla on mukaan soveltuu ilmeisesti hyvinkin maralle. Vissiin melko kevyt kenkä. Carbon X löytyy. Sanoisin että se soveltuu juurikin maroille ja siitä pidemmille matkoille, ei lyhyemmille. Xn miinuspuolena joudun toteamaan että ensimmäinen Hokan kenkä josta sain rakon. Muuten kenkä on todella eteenpäintyöntävä ja ainakin oma askel rullaa sen kanssa mukavasti. Hokan kengistä myös se joka tuntuu itsellä kovemmissa vauhdeissa säästävän jalkoja, ts. ei ole laittanut pohkeita niin jumiin kuin esim Tracereilla saan. Ei mikään supervauhtikenkä mutta on sillä silti juostu mm. 50mailin ME. Maravauhtisessa menossa kenkä vie mukavasti ja ainakin itselle jalkojen säästämisen vuoksi voisi toimia hyvin vikalla neljänneksellä. Kympin tai puolimaran kisoissa sitten kengässä vähän liikaa painoa ainakin tällaiselle riisitikulle.
 18. Don_Valido

  Comrades Marathon

  Jim juossut eilen Stravan mukaan 75km lenkin. Olisi melkoinen viimeistely. Eli ei ole mukana. WS100n juoksee.
 19. Aivan älytön veto Jaskalta! Vaikka siellä olisi tuotu koko matkalle asfalttipinnoite niin aika on erittäin kova ja tuo ei sitä miksikään muuta!
 20. Noksulle tulee kohta 70km täyteen @5:5xmin/km tahdilla. Takana teknisimmät osuudet menomatkalta. Enää helppoa baanaa kääntöpaikalle ja paluu alle nelosta sitten.
 21. Videomateriaalin (trailrunning. fi) perusteella Lainema on kaatunut jo lähdön punaisella matolla. Ilmeisesti ei kuitenkaan onneksi pahemmin käynyt. Joudun muuttamaan omaa veikkaustani ja nostan Juvalan kolmanneksi.
 22. Nokelaisen kv-kisojen tulosten perusteella luulen että tänään haetaan 18h alkuista aikaa. Jos heppu veti viime vuonna 128km jossa 6000m+ 15h niin... Eikä tuo ollut suonenveto vaan alla muita kovia tuloksia.
 23. Itkonen on kolmen sakissa. Nokelainen silti selvä ennakkosuosikki. KV-vuorikisat 100-130km väleiltä ylivoimaista luokkaa Suomen tasolla. Lisäksi tehnyt ehjän harjoitusjakson syksystä asti. Nokelainen voi sössiä vauhdin kanssa koska juoksee aikaa vastaan, ei sijoituksesta. Ei tule säästelemään.
 24. 1) Nokelainen. Reittiennätyksestä ainakin tunti pois. 2) Eskelinen 3) Lainema
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy