Jump to content
Juoksufoorumi.fiDon_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  797
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  65

Don_Valido last won the day on August 20

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

3 615 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

2 699 profile views
 1. Tänään jo 6km hölkkä @5:18, 32min. Maltilla mennään. Iskutus ärsyttää alaselkää vielä hieman lenkkien jälkeen. Muuten ihan mukavasti menee. Katsotaan saako ensi viikolla jo 30km kasaan.
 2. Aamusta 3km kävelyä + 2,7km 15min @5:32minkm + 2km kävelyä. Takareisiä kiristää mikä mahtaa olla normaalia kun paska liikkuuvuus on nykyään vieläkin paskempaa. Selässä ei kipuja, mutta kyllä se oudolta tuntuu. Tuntee että sisällään kantaa selässä jotain ylimääräistä mukana. Mahdollisesti ruuveja. Ja mahassa myös ylimääräistä, mutta se voikin poistua tässä. Keskivartalon hallinta siis melko heikkoa.
 3. Kävin hölkällä. Meni minuutin liian pitkäksi. 16min, 2,5km ja alustana polku. Röntgenissä ei luutumista näkynyt sen enempää kuin toukokuussa tai maaliskuussa. Ruuvit ja pidikkeet kuitenkin pysyneet täysin paikallaan, joten magneettiin (luutumisen varmistamiseksi) lähettämisen sijaan kehoitti mennä hölkälle. Alkuun pari viikkoa 15min kerrallaan. Sitten 30min. Ja jos lokakuussa kaikki hyvin niin saisi juosta jo kympin ja siitä hiljalleen enemmänkin. Huomenna siis 4x15min vetoja parin minuutin palautuksella niin ei tule yhtäjaksoista juoksua.. Kjeh kjeh.
 4. Sitä en tosin osaa arvioida onko ollut riittävä "lopetus" . Jotenkin tuntuisi vaan oudolta että kolmekymppisellä ei luutuisi 1mg nikotiinitablettien takia, mutta toisaalta maailma on täynnä outoksia.
 5. 20.8 röntgen ja kontrollikäynti. Jos näyttää siltä että luutunut olisi ja ruuvit paikallaan niin pitäisi saada lupa lähteä ottamaan muutamia hölkkäaskelia. Jos ei näytä siltä, niin mitäköhän sitten. 7 kuukaudessa luulisi luutuvan jotenkin jos on luutuakseen. Hmm.
 6. Tästähän on aikaa kun tänne päivitellyt. Nyt on takana 5kk ja viikko juoksutaukoa. Paino: +7kg. Lähes kaikki tullut vatsaan. Viimeiseen kuukauteen ei lisäkiloja. Kuntoutusta tehnyt kävellen. Pitänyt saman rytmin kuin juoksuissa eli rutiinina aamuisin herättyä ulos lenkille. Nykyään toki kävelylenkille. Päivittäin askelia tulee 15 000 - 20 000 väliin. Pisin lenkki tainnut olla 26km luokkaa. Mukavaa puuhaa kävelykin kun nyt tottunut. Pystyy samalla kuuntelemaan äänikirjoja joita en juostessa malttanut kuunnella. Eipä tässä oikein enää ole
 7. Jos kovaa ohjelmaa haluaa ja ohjelman muokkaamiseen apua niin tässä kirjassa päästään ytimeen: https://www.adlibris.com/fi/kirja/training-essentials-for-ultrarunning-9781937715458
 8. 3.31 tonnin veto kertoi jo siitä että ex-futarille ominaiset alueet ja vauhdit todennäköisesti löytyy. Eli tällä hetkellä vielä melkoisen vaatimaton pk-alue maksimivauhteihin nähden. Nopeuskestävyys- ja VK-alueella on futiksessa oltu koko iän mutta peruskestävyys laahaa perässä. Puhdas arvaus, mutta uskon että määrätietoisella, vahvasti pk painoitteisella määräharjoittelulla, jo loppuvuodesta voit olla hyvinkin lähellä sub3 kuntoa ellet jopa ole jo silloin sub3 kunnossa. Toki sitä vauhtiakin pitää juosta. Kiirettä tosin ei kannata pitää. Painoindeksikin näköjään helpo
 9. Puolivälin krouvi eli 3kk jäljellä kuntoutusta ja siihen että ensimmäiset juoksuaskeleet otettaneen, joten jos en ole unissani siellä juoksennelllut niin kyseessä on ollut 3D tulostettu kopioni.
 10. Jos kv-huipulle tarkoitus muokata pelaaja niin näinhän se on.
 11. Jatkossa 10min myöhästymisen sijaan kannattaa viedä 30min ennen ja hakea 30min myöhemmin.. Tulee omatoimiharjoittelut täyteen viikolta. Kylmä ei liikkeessä tule..
 12. 345 nimen lista ilmestyi sivulle mutta katosi melko äkkiä. Ehdin ottamaan kuvakaappauksen. Tässä kadonneessa listassa oli nämä suomalaiset.
 13. Seitsemisen viikkoa takana: +1kg painoa. Lähinnä vatsaan. Takaisin töissä Kävellä pystyy ajoittain jo melko luonnollisesti. Kunto on heikentynyt. Sen huomaa jo selvästi. Toukokuussa katsomaan onko luutumista tapahtunut. Siihen asti täällä ei juurikaan raportoitavaa. Edit: piti laittaa että Seppo vaihda otsikko. Mutta päätinkin että mitä sitä vaihtamaan. Enkä enää saanut tuota Seppo-tägiä pois. @Seppo Edit2: Joten laitetaan vaikka muutama tägi lisää @Seppo @Seppo @Seppo
 14. Kiinnostaisi Jarin harjoittelusta kuulla jos mahdollista avata sitä esimerkiksi viimeiseltä puolelta vuodelta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy