Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  490
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  45

Don_Valido last won the day on November 9

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

1 528 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Jalkapallo, ultrajuoksu

Recent Profile Visitors

1 638 profile views
 1. Stravasta muutama melko isohko määrä tässä vaiheessa vuotta kun muutaman kuukauden voi keräillä vielä kilsoja: Ansio 6554km Eskelinen Jaakko 7559km Sitten taas mielenkiintoinen määrä löytyy Nummelalta jolla kasassa 2884km. Eiköhän tuossa ole kaikki juoksut, sillä näyttää löytyvän ihan 1,5km hölkkiäkin joukosta. Laitetaan extrana vielä Pete Kostelnick, jolla kasassa 13 442km. Miehen tavoitteena 16 092km eli 10k mailia.
 2. Don_Valido

  off topic osa 1

  Mitä tosimiäs ostaa naiselle lahjaksi? Vai voiko ostaa mitään? Entä luhistuuko länsimäinen yhteiskunta niin kuin Rooman valtakunta? Onko Pohjois-Korea ainut joka jää äijjämäisyytensä ja kovuutensa vuoksi maailman valtiaaksi? Tänään kävin kiinalaisessa buffetissa ja perkele oli haarukat loppuneet. Olivat kuulemma tiskattavana. Siinä olisi joutunut viisi minuuttia odotella. Vedin ravintoloitsijaa turpaan ja söin käsin tof... lihalautasellisen. Kävin myös ostamassa kiväärin kun naapurin setä on välillä kolistellut yöllä asunnossaan. Mitä lie hautoo.
 3. Don_Valido

  off topic osa 1

  Jäin pohtimaan tätä, koska kieli on sinänsä hauska kun asioita voi lukea ja ymmärtää monella tapaa. Ellei nyt sitten natsit tekisi paluun ja pitäisi sotajoukot hätyyttää hätiin. Silloin hyväksyisin kyllä jos Suomi olisi muiden kuin natsien puolella. Muuttuuko lukukokemus kun ottaa "tällä kertaa" pois? "Tällä kertaa" luo monesti negatiivisen latauksen ihmisten mieleen "viime kerrasta". Vaikka tässä ei ollut tarkoitus viime kertaa kritisoida, niin ilmeisesti hyppäsit tällä kertaa --> viime kertaan ja ajattelit että kritisoin tuota viime kertaa. Tällä kertaa asiat prkl tehdään näin! Tällä kertaa teen asiat paremmin. --> Negatiivinen lataus "viime kerrasta". ei ollut tarkoitukseni Tällä kertaa en möhli. --> Negatiivinen lataus "viime kerrasta". ei ollut tarkoitukseni Tällä kertaa syön berliinin munkin. Viime kerralla söin viinerin. --> Neutraali. Tämä oli tarkoitukseni.
 4. Don_Valido

  off topic osa 1

  Jos vasemmistolaisuuteen kuuluu väkivallattomuus niin hyväksyn itseni vasemmistolaiseksi :) Pahoittelut jos se ärsyttää. Et ole idiootti, mutta ymmärsit viestini väärin. Niin kuin en minäkään ymmärtänyt ollenkaan edeltävää viestiäsi. Luin sen kolmesti suu auki enkä päässyt perille mistä kiikasti. Ymmärsin kyllä sisällön, mutta en sitä miksi se oli minulle kohdennettu. Ellei nyt sitten natsit tekisi paluun ja pitäisi sotajoukot hätyyttää hätiin. Silloin hyväksyisin kyllä jos Suomi olisi tällä kertaa muiden kuin natsien puolella. - Natsit tuli jostain syystä ensimmäisenä mieleen kun nopeasti kirjoitin esimerkin mitä vastaan väkivaltaa voisin hyväksyä käytettävän. Voi johtua siitä että eilen katsoin elokuvan joka sijoittui natsi-aikaan. The Man with the Iron Heart (2017), joka kuvasi Reinhard Heydrich:n salamurhan suunnittelua ja toteusta. Oli hyvä, suosittelen! - Puhun "natsien paluusta", en menneisyydestä. - Jos nyt natsit palaisivat, niin olen sitä mieltä että TÄLLÄ KERTAA muiden puolella oleminen olisi hyväksyttävää - omasta mielestäni. Tosin nykytilanteessa jenkkilän ja venäjän puolella oleminen olisi myös hieman arveluttavaa :) - En näe tässä kyllä mitään mikä viittaisi siihen että olisin historiallisia puolivalintoja kritisoinut. Pikemminkin päinvastoin. - Ehkä olin epäselvä ja kirjoitin huonosti nopeasti tekemäni kommentin. Tai sitten luet eri tavalla.
 5. Don_Valido

  off topic osa 1

  Kyllä, nuo lainaukset olivat todella pehmoja - täydellisiä ääripäitä väkivallan ihannointiin. Tarkoitus olikin näin olla. Jos ne eivät olisi olleet niin kaukana omasta ideologiastasi niin et olisi reagoinut kuten nyt reagoit. Noiden pehmoisten lainausten houkuttelemana raotit ajattelumaailmaasi meille enemmän.
 6. Don_Valido

  off topic osa 1

  Kiitos palautteesta. Tuttu on mainitsemasi kirja ja muutkin yllä esittelemäsi tapahtumat. Samoin kuin Gandhin taustat ja vaikutteet. Historiasta kun on tutkinto tällä ylimielisellä idiootilla, joten nämä ovat paremminkin kuin tiedossa. Onpa näitä koulussakin käyty opettamassa yläastelaisille. Sitä en kyllä ymmärrä että mistä moinen tilitys? Missä vaiheessa olen ehtinyt väheksymään sotia kokeneiden puolivalintoja? Tarkoitus kun oli ilmaista että väkivallan ihannointi ei minusta kuulu tänne juoksufoorumille eikä muuallekaan.
 7. Don_Valido

  off topic osa 1

  En tiedä tapausta, mutta väkivalta ei ole keino ratkoa missään tapauksessa asioita ja väkivallan ihannointi on mautonta. Ellei nyt sitten natsit tekisi paluun ja pitäisi sotajoukot hätyyttää hätiin. Silloin hyväksyisin kyllä jos Suomi olisi tällä kertaa muiden kuin natsien puolella. "Silmä silmästä tekee koko maailman sokeaksi." "Väkivallalla voitettu voidaan pitää vain väkivallalla." "Väkivallattomuus ei ole vaate jonka voi halutessaan pukea ylleen ja riisua pois. Sen paikka on sydämessä, ja sen täytyy olla erottamaton osa ihmisen koko olemusta." - Gandhi
 8. Don_Valido

  Nilkkalukko

  Itsellä leikattiin vasuri joka oli mennyt viimeisen kahden vuoden aikana lukkoon x-määrän. Näistä viimeisen puolen vuoden aikana noin kymmenisen kertaa. Nilkasta poistettiin aprimassaa ja pieni luunokka. Kirurgin mukaan pitäisi auttaa siihen ettei menisi lukkoon enää niin helposti. Olen vasta päässyt kepeistä eroon, joten en tiedä mikä on lopputulos, mutta toivomuksena olisi että pääsisin nyt oikeasti eroon lukko-ongelmista.
 9. Don_Valido

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Tommola oli ainakin noin 10km päässä maalista jo noin 3h sitten. Eli ilmeisesti jo maalissa turvassa. Sää järkyttävä, karmea myrsky meneillään videoiden perusteella.
 10. Don_Valido

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Huh huh! Vuoden ultrajuoksija naisissa! Tais tulla vielä selkeä "SE"?
 11. Don_Valido

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Ehkä osin tämän takia niin upea mies! Osaa olla rehellisesti ylimitoitetun ylimielinen.
 12. Don_Valido

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Oho. Dean Karnazes mukana karkeloissa! Tsempit suomalaisille ja miksei muillekin!
 13. Olin 12 vuotta sitten vajaa kaksi kuukautta kepeillä. Ensimmäinen kuukausi kun odoteltiin murtuman itsestään luutumista ja toinen kuukausi perään kun ei luutunut ja ruuvattiin kiinni. Lopetin keppeilyn cooper-testiin ja ensiaskeleet siten juosten (koulun rästicooper johon halusin väkisin osallistua). Matkaa taittui vähän päälle 3200m. Kuntoa olin ylläpitänyt nämä 2kk keppeilemällä bussille (1km) jolla pääsin kouluun ja kotiin. Jonkin verran kunto varmasti tippuu mutta kyseessähän on vain 12min kärsimys. Aseta vauhti yli tuon rajan ja pidä vauhti vaikka väkisin tasaisena.
 14. Don_Valido

  100 km MM-kilpailu 8.9.2018

  En aina oikein pysy kärryillä täällä välillä vallitsevasta melko ikävästä vastakkainasettelusta ja toisille vittuiluista. Varsinkin kun lajit ovat melkoisesti kuihtumaan päin. Siis yleisurheilut ja jopa nämä tasamaan ultrat, eiköhän polkujuoksussakin kohta tule rajat vastaan. Yhtä olisi hyvä pitää ja vaikka henkilökemiat ei aina natsaa niin toimeen voi tulla. Minä nostaisin hattua niille jotka hölkkäävät metsässä, poluilla, asfaltilla, radoilla tai vaikka juoksumatolla. Aina 100m juoksusta maapallon ympäri-juoksuun ja tasosta riippumatta. Me voidaan toki vähätellä toisia, niin hölkkääjiä kuin juoksun alalajeja, ja nostaa itseämme esiin, mutta juoksun ja hölkän etuja se ei aja. Hienoa että joukkue on 100km kisoihin!
 15. Don_Valido

  Alle 2:30

  Joutseno ja Vantaa taitavat olla profiililtaan Turkua nopeampia joten siltä osin varmasti jokunen sekunti lujempaa pääsee. Ja onhan tässä vielä rutkasti aikaa. Ja jos siellä on painettu armotonta treeniä niin keventely voi nostaa kunnon uudelle tasolle. Eli siltä osin fgn tavoite ei tunnu mahdottomalta. Ehkä. Täällä nyt ilmeisesti tämän vuoden osalta projekti tauolla mutta jatkuu heti kun tiedetään miten ja milloin saadaan jalat kuntoon. En pidä mahdottomana että jollekin maran viivalle vielä eksyn tänäkin vuonna mutta 230 on täälläkin luultavimmin utopiaa ellei crosstrainerilla tehdä niitä taikatemppuja. Keskiviikkona lekuri ja täytyypä kysyä mitä mieltä on jos kokeilisi Joutsenossa seuraavan kerran hölkkää jos nyt leikkaukseen ei päädytä.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy