Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  610
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  51

Don_Valido last won the day on April 8

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

2 206 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Jalkapallo, ultrajuoksu

Recent Profile Visitors

2 002 profile views
 1. Kuulokkeiden kautta saa toki myös kilometriajat ja oikeastaan mitä tahtoo kuulla. Itsellä tulee treenilenkeillä kuulokkeista kilometrin välein menneen kilometrin aika. Kisassa tuossa on se ilo, että ei tarvitse vilkuilla kelloa mitä vauhtia menee kun kuulee sen suoraan korvanapeista.
 2. Don_Valido

  Hoka One One

  Tänään pääsin kokeilemaan pikaisesti Carbon X:iä jalkaan. Jopas on lupaavan oloinen kenkä puolimaroista eteenpäin!!! Huh.
 3. Don_Valido

  Nilkkalukko

  Tuollainen ylimääräinen irtonainen luunpala poistettiin tästä jalasta ainakin. Toimenpiteen jälkeen on fyssarin mielestä nilkka nyt liikkuvampi kuin koskaan aiemmin. Kolmannen viikon jälkeen leikkauksesta juoksin jo.
 4. Don_Valido

  Hoka One One

  Torrentit on omat suosikit nykyään poluilla. Menisin noilla kaikki matkat.
 5. Kakkosen kaltaista ei ole karhulla. Tai jos on niin 200m. Ensimmäisillä kerroilla kellossa reittikartta. Nyt tietenkin menee jo silmät kiinnikin kun sen juossut päälle sata kertaa.
 6. Taktiikka toimii joskus, varsinkin silloin kun on kunnossa, mutta joskus tuo ei toimi. Toimi karhunkierroksella vuonna 2017 84km matkalla (sija 3.), mutta 2018 ei toiminut 53km matkalla (DNF). Varsinkin tuo välikuolema ja siitä yli pääseminen on suoraan verrannollinen kuntoon. Vuonna 2018 kunto ei kestänyt välikuolemaa, sieltä ei enää saatu energioita ylös. Sen sijaan 2017 kesti hyvin. Karhunkierrosta ajatellen jos olisin PK-seudulta niin kävisin juoksemassa joko Bodom Trailin ykkösosuutta tai Sipoonkorpi trailia. Vastaa melko hyvin korkeuseroiltaan ja vaativuuksiltaan Karhunkierroksen vaikeimpia pätkiä.
 7. Don_Valido

  Hoka One One

  Mielenkiintoinen kenkä kyllä. Otin testiin ja vetelin 6x1000m liikuntamyllyssä. Täytyy myöntää että olihan tuo esim. Tracer2 kenkään nähden nopean tuntuinen. Johtunee tuosta hiilikuitulevystä. Menee itselle kisakengäksi ja Tracereilla jatkan reenit.
 8. Plantronicin Backbeat Fitit löytyy, jokin edeltävä versio. Ja niillä mennään edelleen. Jostain syystä tuosta Lue Lisää kun klikkaa niin ei pääse mihinkään. Tai pääsee, mutta sanoo ettei ole oikeuksia.
 9. Sanoisin että on hyötyä. Todennäköisesti ylämäet juokset VK:lla päkiävoittoisasti jolloin saa luonnollisella tavalla hyvää voimatreeniä jaloille.
 10. Vuosi sitten: 200,5km @5:16min/km Viime viikolla 150,1km @4:18min/km Sanoisin, että jälkimmäinen oli huomattavasti kehittävämpi kuin vuosi sitten tehty viikko. Ja jälkimmäiseen ei olisi enää latonut 50km lisää tai jos olisi niin varmasti kaikkien lenkkien vauhdit olisivat tippuneet huomattavasti.
 11. Jos määrän mukaan ajatellaan kuinka paljon voi harjoitella, niin siihen vaikuttaa oleellisesti vauhti... PK1:llä varmasti voi painaa useamman sadan kilsan viikon. Sen sijaan jos PK1:sen korvaa PK2:lla ja lisää VK ja MK treeniä joukkoon niin useamman satasen viikot taitaa olla mahdottomia.
 12. Haluaisin olla mukana tässä, mutta en jotenkin usko että onnistuisin. Omassa perheessä isäni ja äitini eivät ole koskaan juoneet - tippaakaan. Tai no faijan näin juovan yhden kaljan tullessaan maaliin Transgrancanarian maratonilta. En tiedä joiko loppuun tai joiko ollenkaan. Maalissa ojensivat käteen. Heiltä en ole siis saanut minkäänlaisia esimerkkejä tai vaikutuksia alkoholinkulutukseen. Oma alkoholikäyttäytyminen on hallinnassa silloin kun niin haluan, mutta silloin kun en halua, niin en kyllä rehellisesti sanottuna osaa käyttää kohtuudella. Tänään join 12cl viiniä kun olin ravintolaillallisella ja se jäi siihen, mutta jos lähtisin itse esimerkiksi baariin kavereiden kanssa niin yleensä tulee juotua ja liikaa. Kun juon, niin juon paljon ja tunnen saavani liiaksi energiaa. Voisin siten juoda seuraavaan päivään saakka. Olutta en juo, mutta vodkaa menee. Koska käytän kertakulutuksella paljon alkoholia niin normaalisti en sitten käytä muuten. Saatan siis juoda kunnon kännin kerran kahdessa kuussa, joskus kerran puolessa vuodessa, joskus kerran kuussa, mutta muuten en alkoholiin koske. Sinänsä siis olisi helppo lopettaa kokonaan.
 13. Itsellä toimii hyvin 300gr Kouvolan lakua ja ruotsalainen huulentäyte. Aamulla on valmis suolihuuhteluun. En ole itse kuullut, mutta mielenkiintoinen väite.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy