Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  583
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  49

Don_Valido last won the day on December 17 2018

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

2 026 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Jalkapallo, ultrajuoksu

Recent Profile Visitors

1 909 profile views
 1. Don_Valido

  Hoka One One

  Mielenkiintoinen kenkä kyllä. Otin testiin ja vetelin 6x1000m liikuntamyllyssä. Täytyy myöntää että olihan tuo esim. Tracer2 kenkään nähden nopean tuntuinen. Johtunee tuosta hiilikuitulevystä. Menee itselle kisakengäksi ja Tracereilla jatkan reenit.
 2. Plantronicin Backbeat Fitit löytyy, jokin edeltävä versio. Ja niillä mennään edelleen. Jostain syystä tuosta Lue Lisää kun klikkaa niin ei pääse mihinkään. Tai pääsee, mutta sanoo ettei ole oikeuksia.
 3. Sanoisin että on hyötyä. Todennäköisesti ylämäet juokset VK:lla päkiävoittoisasti jolloin saa luonnollisella tavalla hyvää voimatreeniä jaloille.
 4. Vuosi sitten: 200,5km @5:16min/km Viime viikolla 150,1km @4:18min/km Sanoisin, että jälkimmäinen oli huomattavasti kehittävämpi kuin vuosi sitten tehty viikko. Ja jälkimmäiseen ei olisi enää latonut 50km lisää tai jos olisi niin varmasti kaikkien lenkkien vauhdit olisivat tippuneet huomattavasti.
 5. Jos määrän mukaan ajatellaan kuinka paljon voi harjoitella, niin siihen vaikuttaa oleellisesti vauhti... PK1:llä varmasti voi painaa useamman sadan kilsan viikon. Sen sijaan jos PK1:sen korvaa PK2:lla ja lisää VK ja MK treeniä joukkoon niin useamman satasen viikot taitaa olla mahdottomia.
 6. Haluaisin olla mukana tässä, mutta en jotenkin usko että onnistuisin. Omassa perheessä isäni ja äitini eivät ole koskaan juoneet - tippaakaan. Tai no faijan näin juovan yhden kaljan tullessaan maaliin Transgrancanarian maratonilta. En tiedä joiko loppuun tai joiko ollenkaan. Maalissa ojensivat käteen. Heiltä en ole siis saanut minkäänlaisia esimerkkejä tai vaikutuksia alkoholinkulutukseen. Oma alkoholikäyttäytyminen on hallinnassa silloin kun niin haluan, mutta silloin kun en halua, niin en kyllä rehellisesti sanottuna osaa käyttää kohtuudella. Tänään join 12cl viiniä kun olin ravintolaillallisella ja se jäi siihen, mutta jos lähtisin itse esimerkiksi baariin kavereiden kanssa niin yleensä tulee juotua ja liikaa. Kun juon, niin juon paljon ja tunnen saavani liiaksi energiaa. Voisin siten juoda seuraavaan päivään saakka. Olutta en juo, mutta vodkaa menee. Koska käytän kertakulutuksella paljon alkoholia niin normaalisti en sitten käytä muuten. Saatan siis juoda kunnon kännin kerran kahdessa kuussa, joskus kerran puolessa vuodessa, joskus kerran kuussa, mutta muuten en alkoholiin koske. Sinänsä siis olisi helppo lopettaa kokonaan.
 7. Itsellä toimii hyvin 300gr Kouvolan lakua ja ruotsalainen huulentäyte. Aamulla on valmis suolihuuhteluun. En ole itse kuullut, mutta mielenkiintoinen väite.
 8. Kovin hiljainen on topikki joten muokataan edellistä tekstiä hieman. No niin. Vähän vahingossa ja sattumalta taas päästy hieman lähemmäksi 32minuuttia. Parin kuukauden telakan jälkeen Aktia Maantiejuoksu-cupissa 10km:lla 32:07. Ennätys siis parani 54sek. Muutama kisa on katsottu ensi vuodelta jos lähtisi kokeilemaan kuinka radalla sujuu.
 9. Todennäköisesti oli 5km matkalla koska startti siinä klo 13:10. Laskujen mukaan femma kulkenut siis vähän päälle 20min.
 10. En tiedä missä vaiheessa Elias on mennyt ohi mutta toisena tulin maaliin ja Hannu voitti. Hannun kanssa lähdettiin karkuteille lähdössä jo eikö kukaan tullut ohi.
 11. Miten reitti on muuttunut ja milloin reitti on muuttunut? (Olin marraskuussa 2017 kisassa, sama reitti?)
 12. Hyvä provo siis kun tartuit tai tartut kiinni 😜 En kyllä ole varma että tarkoitinko sinua mutta jos tunnistit itsesi niin antaa palaa. Olit siis ilmeisesti myös mukana kisassa? Lauantaina Aktia cuppiin jatkamaan? Ja tiedän kyllä taustasi ja ennätyksesi. Niille nostan hattua. Vuosia ja vuosikymmeniä kovaa työtä. 🏆
 13. Karhunkierroksella 55km en päässyt maaliin saakka ja porukkaa lappasi ohi mennen tullen. Helsinki Half Maratonilla olin kaksi viikkoa karhunkierroksen jälkeen 3-4minuuttia sellaista edellä maalissa joka täällä sanoo että polkujuoksu ei ole juoksua. Totuus kuitenkin lienee että niin suomalainen polkujuoksu kuin maantiejuoksukaan ei ole juoksua vaan juoksu alkaa sub215 marasta. Tai käytän tämän kortin koska se otetaan seuraavaksi muuten esiin.
 14. Ilman lihaa (lasketaanko kala?) kolmisen vuotta. Maitoa menee suklaan ja juuston muodossa, muuten ei. Näin on vaan ollut paljon paljon parempi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy