Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  787
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  63

Don_Valido last won the day on February 11

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

3 504 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

2 502 profile views
 1. Jatkossa 10min myöhästymisen sijaan kannattaa viedä 30min ennen ja hakea 30min myöhemmin.. Tulee omatoimiharjoittelut täyteen viikolta. Kylmä ei liikkeessä tule..
 2. 345 nimen lista ilmestyi sivulle mutta katosi melko äkkiä. Ehdin ottamaan kuvakaappauksen. Tässä kadonneessa listassa oli nämä suomalaiset.
 3. Seitsemisen viikkoa takana: +1kg painoa. Lähinnä vatsaan. Takaisin töissä Kävellä pystyy ajoittain jo melko luonnollisesti. Kunto on heikentynyt. Sen huomaa jo selvästi. Toukokuussa katsomaan onko luutumista tapahtunut. Siihen asti täällä ei juurikaan raportoitavaa. Edit: piti laittaa että Seppo vaihda otsikko. Mutta päätinkin että mitä sitä vaihtamaan. Enkä enää saanut tuota Seppo-tägiä pois. @Seppo Edit2: Joten laitetaan vaikka muutama tägi lisää @Seppo @Seppo @Seppo
 4. Kiinnostaisi Jarin harjoittelusta kuulla jos mahdollista avata sitä esimerkiksi viimeiseltä puolelta vuodelta.
 5. Tähän sen verran että se olin minä joka tänne kirjoitti kisan aikana että sen hetkinen kisan keskitahti johtaisi 261km lopputulokseen. Samaa totesin Jonkan vauhdista. Toki voihan tuon lukea niin että 261km oli loppuennusteeni Jaakolle sekä Jonkalle. Ja Jaakko ei ole itse tosiaan tainnut mistään ennätyksistä puhua.
 6. Soikkelille 230km täyteen ja 2h aikaa painaa. On hurja!
 7. Jaskalla vaikeaa nyt ja ilmeisesti tarkoitus nyt pysyä vain loppuun asti radalla. Toivotaan että ongelmat ratkeaa ja uusi nousu tulee. Soikkeli painaa edelleen tahdissa ja Jonkka myös hyvin mukana kierroksen Soikkelin takana.
 8. 8,5h kohdilla Eskelinen 261km tahdissa. Miehellä on viikolta jo 105km juoksua joten jos hyvin käy niin mukava 366km viikko luvassa. Matka on kuitenkin pitkä vielä. Jonkan tahti hieman tippunut mutta ei mitenkään rajusti eli mukana vielä. Soikkeli ajaa Jonkkaa kiinni. Kohta areenalle käymään kun saan kyydin kisapaikalle.
 9. Jaakko ja Jonkka 7h kohdilla noin 261km tahdissa eli melko reipas tahti. Toivotaan että kestää, ainakin jompi kumpi. Kohta 1/3 takana. Soikkeli toki myös erinomaisessa vauhdissa ja valmis ylittämään 250...
 10. Mielenkiintoinen ultradebyytti Matti Jonkalla. Maraton lähelle 2.30 joten vauhtia ainakin riittävästi.
 11. Tänään ap 3km 45min ja ip 2km 32min. Saikulla 9.3 saakka mutta tarkoitus olisi mennä 24.2 kentälle vetämään ainakin yhdet harkat per päivä tyylillä.
 12. Nyt on Sepillä tämä viikko kevyt ja vielä ensi viikosta puolet viikosta pientä höntsää. 1,5viikon palautteleva jakso siis. Ma-ke väliin kun tekisi tarjoamistani vastenmielisistä palauttavista yhden harkan. Katsotaan onnistuuko, tässä eniten ollut epäilyksiä. Hah! Muuten sitten Seppo tulee menemään äärimmilleen pääsiäisviikolla ja vapun tienoilla vielä luvassa viimeinen rääkki. Mennyt viikko hyvin kouli näitä varten. Niin kuin onnistuneelle Vantaan maralle harjoitellessa niin kyllähän tässäkin liikutaan koko ajan hyvinkin suurilla riskialueilla. Niin loukkaantumisia kuin ylikuntoakin ajatellen kuin myös siltä osin että jo Karhunkierroksella voi tulla keskeytys. Molemmat tiedostamme ja hyväksymme riskit ja seuraukset.
 13. Don_Valido

  Hoka One One

  Netissä on tällä hetkellä eri kenkämerkeistä lukuisia huijaus-sivustoja. Kahdet uudet Speedgoat 4gtxt hintaan 72dollaria... Mikä firma myisi netissä 160euron kenkää 36dollarilla? Luotettava tilaa mm: Intersportin verkkokauppa Scandinaavian Outdoorin verkkokauppa https://scandinavianoutdoor.fi/hoka/kengat/polkujuoksujalkineet/speedgoat-4-gtx/ Kivijalkakaupat Sekä https://www.hokaoneone.eu/en/fi/home/ Niin voi saada muutakin kuin sukkia. Suomen maahantuojalta voi tarkistaa jos näkyy halpoja tarjouksia netissä ja pohtii tuleeko mahdollisesti huijatuksi lähettämällä viestiä: HOKA Facebook Tai https://instagram.com/hokaoneonesuomi?igshid=6751oe69jdp6
 14. Kyllä. Ja jotkin ovat vuoden tai kaksikin poissa esim syöpähoitojen takia. Tänään pisin kävely tähän mennessä. 1,4km 25minuuttiin. Kaksi kertaa istuin matkan varrella hetkeksi. Huomenna tarkastamaan josko haava olisi lopulta mennyt kokonaan umpeen ja samalla fyssarikäynti. Jos tästä nyt kuntoudutaan tuossa 6kk ja juoksua pystyy taas jatkaa niin otetaan uusi Kalevan Kisa projekti. Vuonna 2021 Kalevan 10 000m pääseminen ja siellä viimeisen sijan välttäminen. Tämä projekti luokoot motivaatiota kuntouttamiseen ja sille kun lopulta jossain vaiheessa rapakunnosta lähdetään liikkeelle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy