Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Don_Valido

Jäsenet
 • Content Count

  735
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  57

Don_Valido last won the day on September 17

Don_Valido had the most liked content!

Community Reputation

2 975 Excellent

1 Follower

About Don_Valido

 • Syntymäpäivä 12.01.1986

Contact Methods

 • Website URL
  https://donvalido.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Espoo
 • Interests
  Jalkapallo, ultrajuoksu

Recent Profile Visitors

2 263 profile views
 1. Taitaa olla valmistautumassa Turkin lämmössä. Toivotaan että kaikki menee nappiin!
 2. Kirjoitetaan oma näkemys. 2016 lähtien olen tainnut Hokilla juosta ja jonkinlaiseksi "lähettilääksi" voi kutsua vaikka koskaan en varsinaisesti ole sellaisesta mitään sopinut. Alunperin tilasin ennen maahantuontia Hokani suoraan verkosta ja taisivat tulla Hollannista Suomeen. Jos vaatteita ja kenkiä miettii niin niitä on kolmen vuoden aikana kaappiin löytynyt niin paljon kuin niitä on tarvinnut ja vähän enemmänkin. Vaatteita on saanut toppatakeista alusvaatteisiin. Sitä olenko niistä maksanut jotain en halua paljastaa. Nämä ovat kuitenkin olleet pieni osa siitä mitä oikeasti olen saanut.. Suurin anti on ollut ryhmän tuki ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Hokan poluilla kirmaajilla on melko aktiivinen viestittelyrinki josta on saanut paljon vinkkejä, tukea ja vittuilua. Saanut oman tiimin. Myöskin kisoihin, esim Karhunkierroksen reissuun löytyi majoitusta ja kyytiä sekä huoltajaa. Tai Bodomiin huoltajaa ja kyytiä. Verrattuna Runners Clubiin, niin RCltä olen saanut vuosittain jäsenmaksun, en muuta. Mitä sitten itse olen "joutunut" tekemään. Oikeastaan en mitään mutta hyviin tapoihin on kuulunut että somessa esim instagramin puolella tägää Hokan kuviin. Osa ryhmäläisistä tööttää kuvia päivittäin, jotkut viikoittain ja jotkut kuukausittain. Kukaan ei ole määritellyt miten usein niitä sinne pitää laittaa ja minkälaisia. Itse en nykyään juurikaan niitä alustoja seuraa mutta laitan viikoittain muutaman hölkkään liittyvän kuvan instagramiin. "kirjoitan mutten lue" - tyyliin. Toinen tehtävä on juosta "edustusasu" päällä kisoja ja mahdollisesti saada sitä kautta näkyvyyttä. Melko vaivatonta siihen nähden mitä hyötyjä koen saavani "hoka-yhteisöön" kuulumisesta. Ilman EM- tai MM-mitaleita, pelkkänä perushölkkärinä. Taustalla kun ei ole mikään iso paha yritys joka painostaisi tekemään asioita. Salomonin, Altran ja La Sportivan "tiimeistä" en tiedä miten heillä.
 3. Jos juoksua ja kuntoa haluaa kehittää niin yllä olevien esimerkkien mukaan. Jos taas haluaa vain vaalia terveyttä ja ylläpitää kuntoa niin säännöllinen liikunta on hyvästä ja tuo 5x5km viikossa on hyvä esimerkki siitä. Oletuksena että sen lisäksi myös käytät jalkoja kävellen ja keräät päivittäin min. 10000 askelta.
 4. Sinänsä ei ihme että Hokaa näkyy somessa. Onhan Hokan "lähettiläitä" jo jonkin verran. Rata Mm Minna Syvälä (mm. mukana Kalevan kisat) Ossi Kekki (mm. muutamat Piirikunnalliset voittanut) Suvi Miettinen Ultrat Mm Jaakko Eskelinen (polku-ultrien piirikunnallisten voittaja) Ville Maksimainen (sama kuin Jaska) Saara Päätalo (sama kuin edelliset) Ismo Eskelinen (piirikunnallisten hyvää tasoa) Henry Aalto (nuori lupaus) Satu Kähkönen (nuori lupaus) Maantiet ja marat ym Forrest Guurin joukko; FG, Soili, grigori.. Mattilan Marko täältä. Hiihto: Mm. Katri Lylynperä Perttu Hyvärinen Eveliina Piippo Juoksukoulut Vauhtisammakko, Anni ja Mikko Liukka Triathlon Henna Junnila (täysmatkan SM-kulta) Suunnistus Marika Teini ... Ja varmasti moni jäi mainitsematta.
 5. On muuten pirun hyvä tämä Montanen juoksutakki (löytyy 4runnersista)! Ja Hokan kengätkin hei! T. Piirikunnallinen.
 6. Vaihtoehtoja on muutama: A) Teet tulosta ja hankit olympiamitalin Suomelle B) "Brändäät" itsesi ja otat somen haltuun kymmenillä tuhansilla seuraajilla. C) teet An ja Bn. Molempien seurauksena sponsoreita saattaa löytyä.
 7. Don_Valido

  Hoka One One

  Rinconissa enemmän 👍
 8. Viime vuonna muistaakseni keli oli raaka.
 9. Tallensin tuon Hokan lähetyksen Youtubeen. En tiedä miten näkyy tietokoneella mutta puhelimella pitäisi toimia. Kisa kokonaisuudessaan:
 10. Tämä osuukin hyvin tähän myös.
 11. Ajan esim fillarilla muutaman tunnin ja käyn uimassa. Näin meni tänään lepopäivänä pari tuntia. Talvella sitten kuntosalille jossa eri aerobisia laitteita ja saleilua päälle. Sitten on toinenkin tapa viettää lepopäivä jolloin ei tule mitään tehtyä.. darrassa.
 12. Tuomaksen veto upea! Turha vähätellä että kärkimiehet ei olleet mukana. Tuo aika on kova ja kelle vaan olisi tehnyt tiukkaa! Iso hattu!
 13. Don_Valido

  Hoka One One

  Nyt on Mach2 kengillä tullut vedettyä viimeiseltä parilta kuukaudelta kaikki tehoharkat tonnin vedoista aina 200m vetoihin. Pirkkolan tiilimurskalla toimii ainakin mukavasti. Hyvä puoli myös että ei tartte kenkiä vaihtaa vaan voi alkuverkat ja loppuverkat myös vetää samalla parilla. Jalkaystävälliset tehotreeneihin. Kun lähdetään hakemaan sitten sekunteja pois tositilanteessa esim 10000mllä niin sitten jalkaan Carbon Rocketit.
 14. Onko joukkue muuttunut? Hertz-autovuokraamolta sponssia?
 15. Oliko @spiros paikalla ja tiesikö asiasta? Yleensä Sepon kommentit löytyy näistä mutta tällä kertaa tyydytään vain lukemaan. Entä Tomppo? Oliko tietoinen heti kisan jälkeen tai jo kisan aikana? Kuka oli tuo mystinen autokuski? Nämä jäi itseä mietityttämään.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy