Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mikasa90

Jäsenet
 • Content Count

  55
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Mikasa90

 1. Myydään 31.12.18 ostettu Polarin vantage M mittari. Vantaa Mielellään f2f pk seudulla. Hintana.. Liekkö 200e liikaa?
 2. – ''Hävisimme englantilaiselle pubihiihtäjälle. Se on kamalaa, Northug summasi viitaten sunnuntaina neljänneksi tulleeseen brittiin Andrew Musgraveen. '' – ''Se on skandaali. Meidän pitäisi voittaa maastohiihtomaana edes yksi henkilökohtainen kultamitali. Ei epäilystäkään, Northug totesi'' Melkosia kommentteja taas. http://www.mtv.fi/sport/hiihtolajit/maastohiihto/artikkeli/petter-northugilta-suorat-sanat-norjan-mieshiihdosta-skandaali/6335808
 3. Jos ei oteta huomioon joukon keskellä hihtämistä sekä ammuntaa, onko Laukkanen oikeesti Mäkäräistä selkeesti hitaampi? En jaksa uskoa, vaikka uskon asia olekkaan. No, tavallaan turhaa spekulointia, mutta tuskin on Mäkäräistä kovinkaan paljon hitaampi.
 4. Onko Laukkanen hitaampi HIIHTÄÄ?
 5. Pliis, Kerttu onnistu. Anne vois olla posiitiivinen yllätys ottaen skiathlonin perinteisen huomioon.
 6. Kovia valintoja. Onneks ei tarvii ite tehä. :D Jauhojärvi, Heikkinen, Niskanen ja Lehtonen miesten 15km. Ei hassumpi!
 7. Iversen saanu fanipostii. Överiks toi menee jo.
 8. Norjan hiihtomaajoukkue julkaisi tiedotteen, jonka mukaan Iivo Niskasen eteen kiilannut Emil Iversen ei ole lähdössä kotiin. Iversen ilmoitti itse kilpailun jälkeen, että hän ei voi hyvin ja lähtee kotiin. Norjan viestintäpäällikkö Espen Graff totesi heti, että päätöstä kotiinlähdöstä ei ole tehty. Norjan maajoukkue on nyt lähettänyt tiedotteen, jonka mukaan Iversen jää Lahteen. - Me pidämme koko joukkueen Lahdessa perjantain viestiä ajatellen, Norjan päävalmentaja Tor Arne Hetland sanoi tiedotteessa. http://yle.fi/urheilu/3-9481090
 9. – Lähden kotiin, Iversen sanoi ytimekkäästi Dagbladetille. – Olen kaveri, joka kilpailee silloin, kun minulla menee hyvin. En ole siinä tilanteessa, että haluan kilpailla MM-kisoissa. http://www.mtv.fi/sport/hiihtolajit/maastohiihto/artikkeli/iivo-niskasen-kaatanut-iversen-jattaa-lahden-mm-kisat-kesken/6326134
 10. Nilsson: Röyhkee pitää olla mutta ei NOIN röyhkee.
 11. Nyt kun mainitsitte niin muistaakseni jostain luin, että loppu syksystä olisi ollu käyttö ajankohta keskellä kovimpia treenejä. Joten loogista ja todnäk olette oikeessa.
 12. Hiihdossa ei käsittääkseni anabolisilla ole merkittävästi hyötyä. Johaugillahän on paino suhde voimaan lajin ehkä paras, mihin Johaug tarvii lisää lihasta?
 13. Kertoo Iivon fiksusta peliliikkeestä.:)
 14. Mikasa90

  Rasitusastma

  Kuka se astma expertti oli? Naislääkäri kaksosanen nimi- muistaakseni. Ois asiaa.. :D
 15. Kallalle toivotaa hyvää, vaikka ruottalainen onki.
 16. En nähny livenä, niin mites Kerttu Niskanen, parempaa?
 17. Laukkaselle tarjotaa top 3 sijotuksesta kerrointa 26. Kun se ammunta vaan... Onko Heikkinen vapaalla vielä perinteistäkin kovempi?
 18. Toi Koukalova on kyllä yks sniperi. Kaisa hyvissä- 2.
 19. Paljonks toi kaatuminen makso rahaa, 10ke?
 20. Toivottavasti Kalla saa terveytensä kuntoon. Kerkeekö Krista Östbergistä ohi?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy