Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mikasa90

Jäsenet
 • Content Count

  71
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. Jopas jotakin, Johaugkikin mahdollista voittaa. Stina, Johaug, Oestberg, Ebba ja Krista.
 2. Tietyillä aineilla saa myös lihasrevähdyksiä nopeemmin parannettua... Tuli vaan mieleen. 😄
 3. Durrihan sano että joku suomalainen oli verensiirto huristin vekottimen kanssa samassa rakennuksessa. Ja eikös tuo saksalainen lekuri ollu rukan maailmancupin avauksessakin? '' Lehden mukaan rikkeitä on tehty Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Suomessa, Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa Havaijilla.'' Mitä tuolla tarkotetaan, maita joissa veren kanssa kikkailtu vai maiden urheilijoita jotka on kikkaillu?
 4. Taitaa olla pakko-ostos. Eilen tullu myyntiin.
 5. Miten te lähtisitte jaksottaa jos te reenaisitte ei ihan nolla kunnosta(mut ei hyväkään) aika jaksolla esim 6kk? Kuinka paljon homma muuttuis jos matkoina olis 5km, 10km, puolikas? EI välttämättä edes kisa, vaan yksinkertasesti parempaan kuntoon.
 6. Mikasa90

  Kenkäalennukset

  New balance freshfoam 1080 79e stadium.
 7. Eiköhän Rinteen kunto parane kokoajan. Täs on 5 vkoa(?) viel aikaa. Aika moni asia yleensä menee viidessä vkossa jo parempaan suuntaan. Ja hallitusneuvotteluihin voi varata 4-8vkoa.
 8. @Reenaaja meinasin tulla just sanoo ihan samaa... EPäilyttääkö? Eipä! Edit. Neloisvoitto Itään. Iivon tilanteesta video: https://twitter.com/LauraArffman/status/1104338106935926784
 9. Kike Elomaa tekee punttia vissiin vieläkin. Korso Gymillä on ainakin käyny. Halla-aho pyöräilee. Toki vähän epäreilua ehkä verrata li anderssonia vs soinia. 😄 Soini ois tehny töitä toimeentulotuella...
 10. Muokattu täysin. Tutkinnan kohteena on erityisesti entinen Gerolsteiner-polkypyörätallin lääkäri Mark Schmidt. -yle Itävaltalaislehti Kronen Zeitung uutisoi, että poliisi on ottanut kiinni kaksi itävaltalaishiihtäjää: Dominik Baldaufin Max Hauken.
 11. Norjahan on koskematon mutta oisko saksa/ranska/itävalta? ARD: Poliisi teki dopingratsian Seefeldin MM-kisoissa – kohteena useita maajoukkueita https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000006016523.html
 12. Expressenin haastattelemat Ruotsin päävalmentaja Rikard Grip ja Venäjän päävalmentaja Markus Cramer pitivät WellO2-laitteen käyttöä epäilyttävänä.– Emme käytä Ruotsissa tuota emmekä mitään vastaavaa. Millaisen signaalin se lähettäisi? Grip kommentoi.– Tuo ei näytä hyvältä. Voin sanoa yhden asian: jos olisimme käyttäneet tuollaista Venäjällä, siitä olisi tullut kunnon kohu, Cramer sanoi. https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000006015015.html Tuossa vielä på Finska. Varmaan osittain totta. Johaug 1. Oestberg 2. Pärmäkoski/Neprayeva 3.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy