Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mettäläinen

Jäsenet
 • Content Count

  18
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mettäläinen

 • Syntymäpäivä 11.11.1976
 1. Mettäläinen

  Maastoon...

  Mun kokemuksia tossuista nimeltään Adidas Wanaka II GTX, lyhyt käyttökokemus siis. Reilu kuukausi ehkä ollut käytössä, ei kastu varpaat vaikka juoksisi minkä lutakon läpi, hengittää tietty voisivat vähän paremmin. Maastossa ihan mielettömän hyvät ( kallioilla, poluilla, pelloilla ja pururadoilla ja umpimetsässä ), asvaltille en erehdy enää niillä. Eli mun jalkaan noi käy ainoastaan puskajuoksuun minne tietty ovat kai tarkoitettukin. Yhden lenkin huitasin asvaltilla, 5km ja tuntuu kun koipia olisi vedelty pesäpallomailalla sen jälkeen . Vastaavamalliset gorelliset mutta enempi vaimennetut niin ostaisin heti semmoset, että vois ihan yleisillä paikoillakin kirmailla. Nää mun nykyset tossut on tälläselle puskajuoksijalle sopivan värisetkin, härskin vihreet .
 2. Päivitys kilotietoihin; 72.8 kilossa mennään ja hymy korvissa :D
 3. Jes! Matkat pitenee, vauhti paranee, paino putoaa eikä missään tunnu kipua tai kolotuksia . Näin se homma etenee!
 4. Perttu, tein ton siis niin että ensin kävelin kovaa 3km, en muista sykkeitä, sitten hölkkäsin mulle kovaa, loppua kohti kiihdyttäen ja viimeiset 100m ylämäkeen kaikki mitä sain irti. Tossa hölkkävaiheessa puolenvälin jälkeen sykkeet oli koko ajan päälle 170. Viimeinen 1.5 km sisältää muutaman "kivan" ylämäen tuon viimeisen lisäksi. Kuivuudesta ei mulla ainakaan johdu noi yli 200 sykkeet, mä hikoan jo alkuverkassa kiitettävästi ja kastelen muutenkin kraanan alla ne lähettimen elektrodit tai mitkälie. ( Jos mun pitäis normilenkin päälle tehdä kammomäärä jotain ylämäkivetoja niin tarvis olla tosiaan terveydenhoitohenkilökuntaa paikalla , hullu juoksee kyllä mutta kuka tulis ja elvyttäis?)
 5. Mahtuuko läskikerhoon uusi mukaan? Eli tämän aamuinen (tai iltainen oikeammin, olen yövuorossa nyt) paino 73.9 kiloa. Mulla ton alle 74 kilon maagisen rajan rikkoutuminen on hienoa, yleensä just ennen sitä lähtee nousemaan taas. Toi motivoi jatkamaan. Lähtöpaino loppukesältä kauhean suolapöhötyksen kanssa yli 80 kiloa, huh. Tavotteena ens kesään mennessä olis painaa siinä 65 hujakoilla. Huimassa varressa mittaa 163 senttiä . Jos kuitenkin tavottelis 70 kilon alitusta vuoden loppuun mennessä. Lisäys: Aiempiin yrityksiin ei ole siis sisältynyt tätä juoksentelua ympäriinsä joten oletettavasti se helpottaa projektia kun ei viitsi vaivalla kulutettuja kaloreita mättää takaisin kaiken moskan syömisellä. Rehutkin kuuluu nykyään ruokavalioon ja se on aika ohhoh- juttu mun kohdalla. Herkutteluhetkiä on sitte jos sattuu olemaan jonkun synttärit tai muuta. Turhan tiukkapipoiseksi ei tän kannata alkaa.
 6. Mettäläinen johtuu just siitä että olen ihan mettäläinen. Puskasta riuhtastu luomulapsi .
 7. Mettäläinen

  Rumimmat kengät?

  Mä luulin jo että mun vihreet adidaksen wanakat olisi rumat mutta ei sentään .
 8. Minäkin pääsin tänään huippufiiliksiin lenkillä, hienoa kun tuntui että olisi voinut jatkaa, jatkaa ja jatkaa... Ilma oli ihan täydellinen ja yövuoron jälkeen sai ihanasti happea keuhkoihin taas . Wau.
 9. erichan, hauska kuulla että on muitakin kympin tavottelijoita . Kova into on päällä ja nyt teen niin että käyn joka toinen päivä lenkillä. Tänään aamulla yövuoron päälle oli ihana vetää juoksukamppeet päälle ja vaihtaa se hallin tunkkainen ilma pururadan kiertämiseen. Hissukseen kun taas alottelin niin tuntui että olisi voinut jatkaa kierros toisensa perään juoksemista . Hieno fiilis. Ja tajusin sentään tulla kotiinkiin sieltä . Hyviä juoksuja ja toivottavasti jalkasi tulee kuntoon pian .
 10. Mettäläinen

  Ravit

  Sanoin ukolle tässä yks päivä että tarvis mennä raveihin nyt ennen talven tuloa vielä. Juu, ravurit on, rodusta riippumatta uskomattoman komeita juostessaan.
 11. Mulla mukana juoksee nuorempi labbiksistani, kolmevuotias uros. Vanhempaa en juoksulenkeille ota mukaan. Koiran kanssa juoksen aina metsäpoluilla, lenkin alku kävellään, ehkä kilometri, ollaan niin puskassa että koira saa olla irti, meidän lisäksi metsässä on ollut lähinnä hirviä , eli rauhassa saadaan mennä. Koiran tehtyä asiansa aletaan hölkkäilemään, muutama kilometri hölkätään ja taas kävellään pätkä, ja taas hölkätään. (on just alotettu tätä juoksemista ) Koira juoksee mun edessä ja jos sen nenään jotain hyviä hajuja sattuu niin saa mennä haistelemaan, jää parikymmentä metriä maksimissaan perään ja spurttaa kiinni taas . Ei tarvi yksin juosta. Toi on meille molemmille tollasta aivojen tuuletusta, siksi koirakin saa mennä miten lystää.
 12. Itse pidän mittarin näyttämää lukemaa oikeana, sen toimintaa en epäile. Omassani ( Polar F11) en ole havainnut mitään outoja heittoja. En tosin hölkkäile missään junaratojen tms. lähistöllä. Kiitos Ricardo vastauksestasi .
 13. Kiitos Kurppa kannustuksesta . Tässä vaiheessa ollaan tilanteessa että pisin yhtämittainen hölkkälenkki on ollut 3 km. Sitten on taas jatkettu kävellen. Hiljaa hyvä tulee .
 14. :dankk2: Silloin maksimia testatessani ajattelin etten uskalla riuhtasta täysillä pidempää matkaa kun ei ollut elvytyshenkilökuntaa pururadan varrella . Tarvii koittaa tolla kertomallasi systeemillä jossakin vaiheessa kun kunto tästä ensin nousee.
 15. Sitä lähinnä mietiskelen tässä että onko tuosta jotain hyötyä/ harmia harjottelussa että leposyke on noin matala ja maksimi noin korkea? Anteeksi epäselvä ulosanti, toivottavast saitte jotain tolkkua, tarvis varmaan kirjotella päivällä niin tulis selkeempää tekstiä.. :015:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy