Jump to content
Juoksufoorumi.fiorteju

Jäsenet
 • Content Count

  734
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About orteju

 • Syntymäpäivä 24.06.1968

Converted

 • Coopperi
  NO (-08)
 • 10km
  NO (-08)
 • Puolimaraton
  1:17 (-08)
 • Maraton
  2:48 (-08)
 • Tavoite
  2:44:xx (2009)
 1. Raisio Trail Run siirretty Kerttulan liikuntakeskukseen. Matka luhennetty 10km mittaan ja nyt helpommin juostava eli turvallisempi reitti. Kisa edelleen takaa-ajona joten lopussa kaikki juoksijat kisaavat nipussa voitosta. 24.5 klo12. Klo 11 starttaa kaupunkijuoksu 5km jonka kovimmat luut voi vetää vaikka lämmittelynä.
 2. Jaaha, ketjun läpi nopeasti tahkottua jäi luu käteen. Itse garminin hipaisupyöritysihmerinkulaan lopen pettyneenä olin jo ajatustasolla kallistunut polariin koska suunnon paistinpannn kokoiset härvelitkään ei kiehdo mutta nyt en enää ole yhtään varma. Onko testattuja vaihtoehtoja? Ja koska joku valmistaja voisi poistaa tuon sykevyön ja korvata sen vaikka nännirenkailla tai ihonalaisilla antureilla. Olen ekana viivalla niiden kanssa kun joskus saadaan.
 3. Onnea vaan proffa ja jyrku ja muut fmr ja palstalaiset. Jykälle taisi kuumuus olla liikaa ja peoffa vetää varmaan samaa settiä etelänavalla tai saharassa. Hienoja aikaoja.
 4. orteju

  Pariisin maratonmatka 2011

  Joo samat kuvio mulla. Pariisin kautta Maskuun ;o) Kyllä ebookersin kautta saa järkevään hintaan. Varaamassa myös Mallorcalle syksyksi, lennot 194€ eli ei paha.
 5. orteju

  PaawoNurmiMaraton 3.7.-10

  Hei, Kari Ahonen hakee PaavoNurmi maratonille sopivia jäniksiä niin puoli kuin koko maratonillekin. Mikäli olisit halukas toimimaan juoksussa kyseisessä luottotehtävässä, ilmoittele tästä Karille (kari.ahonen@paavonurmisports.com) ps: jänisaikoja voi varata melko vapaasti: maraton 3:30 - 4:30 ja puolikas 1:30 - 2:30 HUOM! Kaikki jänikset tienaavat itselleen ilmaisen osanoton Ruissalojuoksuun syksyllä!
 6. orteju

  Heiskan maraton 21.2

  Hei vaan kaikille. Hempan poismenon johdosta Maskun Kataja pitää hiljaisen hetken ja juoksee lyhyehkön muistojuoksun 1.3 maskutalolta klo 18:00. Olemme myös aikeissa perustaa muistorahaston jolla pyrimme tukemaan Heimon läheisiä heidän tehdessään surutyötä. Rahaston pesämunaksi tulee aina iloisen ja yltiöaktiivisen Heimon viime kesänä seuramme talkoissa tekemä työ johon kaikki voivat osallistua omalla henkilökohtaisella panoksellaan. Heimo oli osallistumassa mm. Rooman maratonille ja lukuisiin muihinkin tapahtumiin keväällä ja oli panostamassa rakkaaseen lajiinsa paljon kesällä 2010. Hempan poismenoa suremaan jää valtava määrä hänelle tuttuja ihmisiä ja läheisiä väheksymättä hänelle tutuiksi tulleita juoksijakolleegoita. Masku Maratonilla 2010 pidämme surunauhaa Hempan muistoa kunnioittaen.
 7. orteju

  Heiskan maraton 21.2

  Surullinen viesti saapui juuri. Hemp on poissa.
 8. orteju

  Heiskan maraton 21.2

  Onko kukaan kuullut Hempasta mitään. Joku oli kait ajanut kolarin mennessään Heiskaan!
 9. Musta piti tulla kokki, mutta peruskoulun arvosanat ei riittäneet edes sinne!! Jouduin kylmään laboratorioon tekemään kylmää tutkimustyötä. Ja niin kuin olisin halunnut hävittäjälentäjäksi, mutta kutsunnoissa väittivät mun kattovan niin pahasti kieroon et oli siinä ja siinä että edes säkylään päästivät. Sanoivat et koita varoa siellä on paljon puita ettet törmäile. Sillon otti pattiin kyllä.
 10. orteju

  Yyteri maraton 16.5.2009

  JUMALAUTA!! Häijysti onnea Tormaanarille tuosta. Tässä nähdään kuinka kova treenaaminen puree. Hienoa!
 11. Näin juuri. Ehkä harrastajilla on vaikea hahmottaa näiden eri harjoitusmuodoista käytettyjen termien sisältöä ja tarkoitusta. Näitä harjoituksia voidaan tehdä kaikenlaisilla variaatioilla, mikään ei ole sen paremmin oikein tai väärin. Perusajatus on että aina ei harjoitella samalla teholla ja matkalla, vaan että harjoittelua monipuolistetaan hakemalla erilaisia ärsykkeitä jatkuvasti. Itse miellän perus intervalliharjoittelun aerobiseksi vauhtikestävyysharjoitteluksi tai kovatehoisemmaksi maksimikestävyysharjoitteluksi. Aerobisen intervalliharjoittelun toteutan usealla toistolla ja teholla joka asettuu aerobisen tason yläpäähän ja jää viimeiselläkin vedolla alle anaerobisen rajan tai siihen pintaan. Harjoitus tehdään lyhyellä, mieluusti hölkkä palautuksella jotta syketaso ei laske perustasolle. Varsinainen "veto" harjoittelu on myös intervalliharjoitus, mutta paremminkin maksimikestävyysharjoitus kuin vauhtikestävyys sellainen. Tämän teen tehoalueella joka nousee anaerobiselle tasolle tai jopa hieman sen yli viimeisellä vedolla. Näiden vetojen pituus on aina lyhyempi kuin 2000m, yleensä 1000m koska päämatka on maraton. Näiden vetojen välissä pidän selkeämmän kävelytauon ja annan sykkeen palautua alemmas kuin VK intervalleissa.
 12. Aika kovia - liian kovia? Mun ekat oli 10x1000 vauhdin ollessa himpun alle 4 min/km Kokeiltaa 5x2000, luulisi vauhtien rauhoittuvan.
 13. orteju

  Paavo Nurmi Marathon 2009

  Joo kyllä kehtaa, kaikki mukaan sankoin joukoin. Mutta jos professorin luonne antaa periksi tulla juoksemaan aikaa 3:20 yli niin minä juoksen sitten ensivuonna hameessa.
 14. orteju

  Masku maraton 2009

  Hienoa, Onnea kaikille. Tora on nopeasti saanut kuntoa vuoden takaisesta, runsas juokseminen näkyy. Muistaakseni pistelit Ruissalossa ihan vstaavasti. Nyt vaan kisakilsoja alle ja muuten leppoista palauttelua niin 1:20 on paperia syksyllä. Hienoa työtä! Itsellä myös kelpo juoksu. 2:57 ja vaikka jäinkin viimevuodesta paljon niin tämä meni odotetusti tai jopa paremmin. Samainen tulos Tukholmaan niin eiköhän tuon maratonin mittainen kuntotaso vielä löydy, nyt jäi runsas 5km vajaaksi. Mulla vitoset ja keskisyke oli 20:16/166 - 2:40/168 - 19:53/168 - 21:00/167 - 20:13/167 - 21:27/168 - 21:04/169 - 23:02/169 + 9:49/169 Viimeinen kierros oli rankka koska ongelmia takareiden kanssa sekä, että Karhujen kanssa jalkapohjat puutui aivan tunnottomiksi...miten se joku jossain ketjussa kertoi Karhujen läpsyvän asfaltilla ja olevan kovat - Niin oli, onkohan noista mulle kisakengiksi? Oli muuten kaunista oranssia NB tossua tiskillä, en tiedä pitäisköhän? Kiitos järjestäjille, itsellä ei nyt rikkaa ristissä ja juoksijan silmissä homma toimi hyvin. Onnea vielä kaikille ja kiitos radan varren kannustuksesta - viivalla nähdään :)
 15. orteju

  Tukholma 2009

  olin itse viimeksi 1988 joten ihan fiilistelemään olen tuonne tänävuonna tulossa. Ollaankohan samassa karsinassa? mulla oli joku hitonmoinen numero, mut joku kertoi sillä pääsevän B ryhmään? olisko ollu 150 000 vai miljoonaa? Muuten samat tavoitteet rahikaisella
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy