Jump to content
Juoksufoorumi.fitoramaanari

Jäsenet
 • Content Count

  501
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About toramaanari

 • Syntymäpäivä 06.04.1970

Converted

 • Coopperi
  yli 3000
 • 10km
  38.30
 • Puolimaraton
  1.22.30
 • Maraton
  2.50.28

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. toramaanari

  Tukholma 2010

  Kymmenes maratoni tuli täälläkin plakkariin ja toinen Tukholmassa. Hyvässä kelissä sai juosta. Hiukan säikäytti se huojuva silta. Tukholman reitti on hieno, kannustus ja orkesterit lisäsivät mukavasti tunnelmaa. Juoksu sujui hyvin ei mitään ongelmia. Loppuaika oikeen hyvä 3.03. Nautiskella sai koko rahan edestä. Nyt lisää kilometrejä alle ja kohti uusia haasteita
 2. Oikeen mukava reissu. Sää oli välillä mekoisen vetinen, mutta oikeen hienot fiilikset on koko hommasta muistissa. Suuret kiitokset erinomaiselle huoltoryhmälle ja onnittelut kaikille Lohjanjärven kiertäjille. Ensivuonna uudestaan.
 3. Mukavasti porukkaa tulossa. Saunaan ladattaan puut, vedet valmiiksi ja järveen pääsee uimaan. Proffakin mukaan vaan. Aika kova suoritus, jos puolikkaan jälkeen vielä jaksat. Mutta voipi olla sen arvoista että ton Albinin muistojuoksun voi siirtää ensivuoteen.
 4. Kesäisin tulee välillä käveltyä muutaman kilometrin lenkkejä paljain jaloin, normaalille tossun kuluttajalle hyvä kokemus. Aktivoi jalan lihaksia ihan uudella tavalla. Juoksua en ole kyllä kokeillut sitten lapsuus aikojen.
 5. Sama huomio on myös tehty täällä ja kyseisen herran tossun pohjia on katsottu usempaan otteeseen. "Ahaa, nyt löytyi mies ja tulos tutun nimimerkin takaa. Ihastelin eilen vaimolle, kuinka joku on parantanut omaa aikaansa edellisvuodesta yli 10 minuuttia. Upea suoritus, onneksi olkoon!" Kiitoksia kannustuksesta Munamankeli. Itsekin olet parantanut ennätystä sen verran reippasti että tuo kolmen tunnin alitus on varmasti vain lyhyen ajan kysymys!
 6. Yyteri marathon takana! Yyterin kevättä tuli käytyä katsomassa. Ihan ei alussa malttanut juosta tuota suunniteltua 4.00 min/km, vaan vauhti meni hiukan kovemmaksi. Eka puolikas 1.22.29. Juoksu sujui hyvin tuonne n.30 km asti ja pystyin hyvin pitämään tuota +- 4.00min vautia. Viimeisellä kympillä vauhti kuitenkin hyytyi. Tuo 2.50 tavoite jäi harmittavasti alle 30 sek päähän. Mutta ihan tyytyväinen olen kisaan ei oikeestaan mitään ongelmia. Yriteään viilata paavoon mennessä nuo muutamat sekunnit ja vähän lisää pois. Hauska reissu mentiin kimpassa Alle3h:n ja Herra 47 kanssa. Muitakin tuttuja kuten Professori ja Lanttu oli myös paikalla. Kiitokset Ortejulle. Hyvinhän tuo meni, ei ole menneet treenit hukkaan mutta aika kovan työ täytyi tehdä että muutaman minuutin sai viilattua pois.
 7. Hevi meiniki voisin ottaa mukaan hiukan Ramstainia ja System of downia eiköhän tällä repertuaarilla saada hyvä levy raati aikaiseksi. :eusa_boohoo:
 8. Pitää ottaa varmuudeksi nastalenkkarit mukaan :2vrolijk_08:
 9. Juu tulossa ollaan kanssa. Täähän on jo kolmas vuosi peräkkäin. Treenattu on kovasti toivottavasti ei kuitenkaan liikaa. Aikatavoite 4.00 min/km, siinä varmasti riittävän kova haaste. Kunto on hiukan arvoitus, mutta toivottavasti nousussa.
 10. Täähän on kuin joku moottoripyörä jengi jos ei oo oikeen merkkistä pyörään niin turpiin tulee!! Toki jokaisellahan on oikeus valita omat leikki kaverit!!! Mä meen nyt omalle hiekka laatikolle juoksemaan kilpaa. T: Rahvas:tana:
 11. Mä yritin liittyä jäsenksi. Ei onnistunut. Ilmeisesti sata on tullut jo täyteen tai sitten ei ...?
 12. No niin vuoden eka kisa takana, tästä se kausi taas lähtee. Juoksu sujui hyvin kaksi jakoisesti ekat kaksitoista kilsaa meni aika helposti, sitten alkoi mono painamaan ja oikeestaan viimeisen viiden kilsan aikana vauhti putosi selvästi. Aika tuulinen keli ja paikoin oli oikeen kunnon hiivari. Hyvin järjestetty tapahtuma ja muutenkin paikalla hyvä meininki. Aikakin 1.23.xx oli ihan kelpo, kun ajattelee että viime vuodesta parannusta tuollainen 7min. Juoksun jälkeen olo aika tuore kun sai heti tankattua kunnolla ja hiilareita koneeseen. Tästä hyvä jatkaa, sen verran kuitenkin jäi nälkää että pitää tuo puolikas yrittää saada tänä vuonna alle 1.20.00. saas nähdä onnistuuko?
 13. Pari purkkia menee vuodessa. Aikaisemmin pari purkkia viikossa. Vaikutukset välillä päässärkyä kun tuli käytettyä liian tiuhaan. Iltasin oli välillä aika voimakkaita rytmihäiriöitä. Itse käytin 2 vuotta vakitusisesti kun vaihdoin tupakanpolton nuuskaamiseen.Hampaiden kanssa ongelmia(tekee reikiä ja syö ikeniä). Vatsa vaivat kun nielee papanoista irtoavat mömmöt(ärsyttää vatsaa). Riippuvuus, jos ei ollut papanoita matkassa niin jostain oli saatava. Rentouttaa kyllä mukavasti. Jokainen tekee tietysti kuten itse haluaa, kaksi purkkia vuodessa on mulle sopiva määrä.
 14. Työmatka kuntoilua juosten. Aamulla 11,3km aamulla 4.52min/km Iltapäivällä 11,3 4,28min/km
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy