Jump to content
Juoksufoorumi.fiM.BoneS

Jäsenet
 • Content Count

  2 490
 • Liittyi

 • Last visited

About M.BoneS

 • Syntymäpäivä 06.07.1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miksei periaatteessa voisi, mutta ei ole näköpiirissä, että WA yrittäisi saada polkujuoksua olympialaisiin. WA nimittäin esittää maastojuoksua olympialaisiin 2024.
 2. Kyllä. Ultrajuoksu on osa yleisurheilua. Kansainvälisesti myös polku- ja vuorijuoksu on osa yleisurheilua, vaikka Suomessa polkujuoksu on enimmäkseen irrallista SUL:n toiminnasta.
 3. Tietääkö joku säännöt? Lasketaanko väliajat ennätyksiksi, vaikka lopputulos on keskeytys? Näistä ennätysmurskajaisista on jäämässä käteen Håkanssonille 12h ja 100 mailin pohjoismaiden ennätykset, jos hyväksytään. Jos ymmärsin paikan oikein, niin tuolla on ollut päivällä +1 astetta ja yöllä -1. Kevyt tuuli ja päivän pituus 5:50. Melko järjetön olosuhde yrittää ME-tulosta. Nostan hattua kolmelle miehelle, jotka näyttäisi puskevan yli 200 km tulokset.
 4. Kolmekymppinen noviisi Håkansson juoksi väliaikana uuden 12h pohjoismaiden ennätyksen 153,6 km. Steenen 24h ennätykseen on vielä pitkä matka. On se kova jannu, kävi miten kävi.
 5. Jornet on ollut yli vartin pois radalta. Oliko se siinä?
 6. Riittääkö Killianin into juosta kovaa tulosta sen jälkeen, kun hiipuu ME-vauhdista? Veikkaan että jää kesken. Håkansson saattaa juosta 270+
 7. M.BoneS

  Garmin Connect

  Uutena Garmin käyttäjänä kyselen, että saako kokonaisaikaa sykealueilla mitenkään näkyviin vaikka viikon tai kuukauden ajalta? Yksittäisen harjoituksen tiedoissa tuo aika sykealueilla näkyy, mutta minkäänlaista koostetta en ole löytänyt. Entä olisiko joku muu softa hyvä, jolla tuollaisia tilastoja saisi katsottua Garminin datan pohjalta? Tämä Garmin Connect on niin suppea harjoitusanalyysiin.
 8. Ultramatkoila on voimassa täysin samat kenkäsäännöt kuin maratonilla. Eli Vaporfly 4% on sallittu, kuten se on sallittu maratonillakin. Ainoastaan polku- ja vuorijuoksuissa ei ole rajoituksia pohjan paksuudelle. En silti usko, että näihin kilpailumuotoihin tulisi mitään erityisen paksupohjaisia kenkiä. Tuntuman säilyttäminen maastoon on tärkeää.
 9. IAU on päättänyt, että ultramatkoilla saa käyttää maantiesääntöjen mukaisia kenkiä alustasta riippumatta. Tämä on iso helpotus rataultrien osalta, ja ehti tulla juuri sopivasti ennen Joensuu Night Runia. https://iau-ultramarathon.org/world-athletics-shoes-regulation-–-application-to-ultradistance.html
 10. Nythän se on muuttunut maaottelusta kahden juoksijan voittokamppailuksi. Varmasti molemmat haluaa voittaa, eikä vapaaehtoisesti luovuta. Voi olla, että tieto muiden lopettamisesta antaa hyvin lisävirtaa.
 11. Joo, kisat varmasti jatkuu, mutta tuloksissa toisinaan paljon viiveitä. Eilen oli Australia monta tuntia pimeänä, ja sitten taas tulokset ilmestyi.
 12. Juuri näin. Tällä hetkellä (28 kierrosta) Suomi 3. joukkuekisassa, ja mukavasti etumatkaa moneen kovaan maahan. Ruotsiin vertailussa tilanne on mielenkiintoinen. Molemmilla 10 juoksijaa jäljellä, ja Suomi 16 kierrosta edellä, mikä ei ole vielä kovin turvallinen johto.
 13. Olen juossut tuon kerran. Oli nopea hyvä reitti ja paljon kovia juoksijoita.
 14. Löytyy Google spreadsheat https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bofd4jQPJCucKDVo5AVgQVMvbjoG6vSzhIlpN2evY-I Sinänsä mielenkiintoista nähdä pysyykö tuo taulukko ajan tasalla ja ehjänä, kun tietoa syötetään parista kymmenestä paikasta ympäri maailmaa.
 15. WA:n tiedotteen mukaan maastojuoksu tulee takaisin olympialaisten ohjelmaan 2024. Kilpailumuodoksi on suunnitteilla 4 x 2,5 km sekaviesti, johon otetaan 15 maata mukaan. Itsehän olen toivonut maastojuoksua olympialaisiin niin kauan kuin muistan. Kilpailumuoto nyt ei ole aivan se, mitä olisin toivonut, mutta ymmärrän kyllä miksi tähän on päädytty. Olympialaisten ohjelma on nytkin jo paisunut niin laajaksi, että vain yksi startti pienellä osallistujamäärällä on sikäli perusteltu. Karsintaperusteista ei ole mitään tietoa, mutta Suomen mahtuminen 15 maan joukkoon on kestävyysjuoksun ny
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy