Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kata81

Jäsenet
 • Content Count

  781
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  29

Kata81 last won the day on October 25 2017

Kata81 had the most liked content!

Community Reputation

1 918 Excellent

About Kata81

 • Syntymäpäivä 14.01.1981

Converted

 • Puolimaraton
  1.44.22
 • Maraton
  3.59.15

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juu, eiköhän se tästä taas lähde. Nyt on jo tosi hyvä fiilis, kun pääsee ja jaksaa taas kävelyllä käydä. Viimeset viikot meni niin, että 2km koiran kanssa kävely riitti lenkkeilyksi. Nyt on yksi 8km lenkki jo kävelty ja se tuntui pelkästään hyvältä. Eiköhän se tästä taas lähde. Vauva on onneksi tyytyväinen ja nukkuu hyvin. Juosurattaatkin jo tietysti ostettu tulevaa käyttöä varten, vaikka yritän kyllä pyrkiä siihen että enimmäkseen pääsisin lenkille yksin ainakin sitten kun juoksemisen aloitan:)
 2. Minulla on nyt kaksiviikkkoinen vauva ja palautuminen jo niin hyvässä vauhdissa, kuin se nyt tässä vaihessa voi olla. Kävelylenkeillä vaunujen kanssa ollaan käyty jo lähes päivittäin ja niillä aion jatkaa ainakin kuukauden tai pari ja sitten lisätä juoksua sekaan sen verran, kun tuntuu hyvältä. Alkuun varmasti kaksi juoksu sisältävää lenkkiä viikossa on riittävästi. Lisäksi lantionpohjalihaksia täytyy vahvistaa ja muitakin. Taustoista sen verran että juoksu harrastuksen aloitin nollasta keskimäisen lapsen syntymän jälkeen 2012 syksyllä samalla kaavalla kuin nytkin. Muutamia puolikkaita olen juossut ja 2016 keväällä ekan kokonaisen maran himppasen alle neljään tuntiin. Hinku takaisin juoksun pariin on kova, mutta suht rauhallisesti meinaan aloitella. Tällä hetkellä sykkeet reippalla kävelylenkilläkin on melkein samat kuin aikaisemmin rauhallisella pitkiksellä, joten töitä saa tehdä.
 3. Kata81

  Kohti ensimmäistä maratonia

  Ei välttämättä tarvitse noin pitkää harjoitus lenkkiä juosta jos et välttämättä halua?. Mulla pisin pitkis on ollut 28Km. Suurinosa pitkiksistä 22-24km. Eka maraton ois reilun neljän viikon päästä. Jos jo muutenkin juokset 3-4 kertaa viikossa niin ei se maralle treenaus ole isokaan muutos. Pitkiksiä vaan alle riittävästi. Näillä eväillä uskon ainakin itse pääseväni maaliin?
 4. Kummasti on juoksun pakkasraja noussut tämän kolmen viikon pakkasjakson aikana. Tiistain lenkillä pakkasta oli-29. Tuli vaan sellainen olo että pakko päästä edes vähän juoksemaan. 5,5km hölkkäilin. Eilinen 9km lenkki -22 . Tuntui sen jälkeen jo tosi mukavalta. Mutta onneksi huomenna pitäs pakkasjakson vihdoin loppua!
 5. Mulla se taitaa olla tuo-23 eikä siinäkään enää kovin pitkää lenkkiä huvita tehdä. Tänään oli-27-29 ja kävelyllä kävin koiran kanssa muutamaan otteeseen mutta juoksut jätin väliin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy