Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kata81

Jäsenet
 • Posts

  963
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  29

Kata81 last won the day on October 25 2017

Kata81 had the most liked content!

1 Follower

About Kata81

 • Syntymäpäivä 14.01.1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keskiviikosta perjantaihin oli lievää tukkoisuutta, mutta meni onneksi sillä ohi. Lauantai: kahvakuula live-treeni 30min, uintia 600m, juoksu 5km 6:29min/km. Sunnnuntai: ilta-juoksu koiran kanssa. Kilometri kevyttä juoksua ja 4km puolimaravauhtia 5:08min/km. Aika kevyen tuntuisesti meni. Ensi viikon lauantaina ois sitten Joensuu run🤗
 2. Maanantai:lepo Tiistai: kahvakuula live treeni 30min Tänään ollut nenä lievästi tukossa ja vähän sellainen olo, että onko flunssa tulossa vai ei. Lepoa siis, ei huvittaisi sairastua just nyt..
 3. Lauantai: käytiin uimahallissa. 500m uintia Sunnuntai: aamujuoksu koiran kanssa 6,5km 6:20min/km ja iltajuoksu koiran kanssa 4km 6:30min/km.
 4. Tänään suoraan töistä lenkille. Pääsin vähän aikaisemmin niin kerkisin vähän pidemmän lenkin tehdä. 13km 1h20min 6:05min/km 136bpm. Kellon maksimaalinen hapenottokyky lukema nousi pykälällä ylöspäin ollen nyt 50. Ei ole aikaisemmin ikinä ollut 50 tämän kellon aikana. Oikeaan suuntaan mennään💪. Mahtava aurinkoinen syyspäivä. Ihan paras sää juoksennella🌻☀️
 5. Maanantai: lepo Tiistai: kevyt koiran ulkoilutus juoksu 4km 6:59min/km. Kahvakuula live-treeni 30min. Keskiviikko: pojan kansssa ulkoillessa yritin jotain loikka treenin tapaista tehdä. Kotona core livetreeni 20min Torstai: 4×1000m vedot 5:10min/km alkuun ja loppuun kilsa kevyttä juoksua.
 6. Aamujuoksu koiran kanssa 5km 6:14min/km. Iltajuoksu koiran kanssa 7km 6:14min/km. Tosi kevyeltä tuntuu edelleen juoksu viileässä säässä. Päivällä keräsin kolme sankkoa puolukoita. Tuntuu olevan niin paljon,kuin jaksais kerätä.
 7. Perjantai: suoraan töistä Ruutin kanssa lyhyt lenkki 4km 30min ennen pojan hakua päiväkodista. Lauantai: uintia 600m
 8. Keskiviikko: circuit livetreeni 20min Torstai: iltajuoksu Ruutin kanssa . Puolimara vauhtia 7km 5:05min/km. Ja kulkipas pitkästä aikaa tosi hyvin ja kevyen tuntuisesti. Se on varmaan tämä viileämpi sää. Painoakin oon saanut kyllä kesän aikana tiputettua 3kg mikä kyllä tuntuu,kun pituutta on vaan 160cm. Mutta uskoisin kyllä, että saan sen 1.50min alitettua muutaman viikon päästä😊
 9. Maanantai: lepo Tiistai: Suoraan töistä pikaiselle lenkille Ruutin kanssa. Jäi 30min aikaa ennen pojan päiväkodista hakua. 4km 6:12min/km. Jalat ei vielä ihan tuoreen tuntuiset. Ei kuitenkaan niin pahasti jumiin kuin vuosi sitten. Myöhemmin illalla vielä core Live treeni 30min.
 10. Maha oli sekaisin vielä eilisen päivän niin että heti kun söi jotain juoksutti sen jälkeen vessassa. Yritin silti syödä, koska energiat oli niin lopussa. Tänään ollut parempi olo varsinkin iltaa kohden. Ihme että pystyin niin hyvin juoksemaan kuitenkin. Veikkaan että tuli työpaikan pilaantuneesta kahvimaidosta. Torstaina käytin vielä kahvissa, perjantaina oli ihan puuroa kun kaadoin pois🤮.
 11. Tänään oli se Pogostan polkujuoksu. Valmistautuminen ei mennyt ihan oppikirjan mukaan. Maha meni sekaisin eilen illalla ja yölläkin juoksutti vessassa 2h välein. Otin samalla aina lasillisen mehukeittoa etten ihan kuivaisi. Seiskan jälkeen ei tarvinnut enää käydä vessassa. Aamupalan jälkeen kävin Ruutin kanssa kilsan hölkkäämässä ja kokeilin juoksuttaako puskassa. Meni ihan ok, joten aattelin lähteä kokeilemaan ja keskeyttää sitten vaikka ekalle huoltopisteelle,jos tulee ongelmia. Ekat 5km oli joku muu juoksija lähistöllä,mutta muuten sai yksin juosta. Ihme kyllä juostessa ei ollut mitään ongelmia. Ihan hyvin meni kaikin puolin. 19.5km 2h7min ja aikakin parani 6min viime vuodesta💪. Juoksun jälkeen on taas maha ollut vähän outo ja turvonnut. Näyttää siltä kun oisin kuudennella kuulla raskaana,mutta eiköhän se tästä asetu. Kiva oli päästä juoksemaan🤗
 12. Maanantai:lepo Tiistai: Suoraan töistä lenkille. Ruutin kävin kotoa mukaan. 7,5km 5:42min/km 141bpm. Viileä sää. Piti ihan pitkähihainen laittaa päälle. Live treeni core 15min. Kannatti näköjään jättää Joensuu runille ilmoittautuminen viime tippaan. Työnantaja maksaa osallistumisen 150 ensimmäiselle. Hyvä kun ilmoittavat siitä näin kuukautta ennen tapahtumaa🙄. Moni ilmoittautunut jo omalla rahalla ja kuukausi vähän turhan lyhyt aika treenata monelle,jos ei muuten harrasta juoksua. Se ois sitten 25.9🤗
 13. Käytiin tytär rattaitten kanssa juosten hakemassa kaverilta yö-kylästä 4,5km 6:47min/km 30min. Kahvakuula live-treeni 30min. Ensi lauantaina ois Pogostan polkujuoksu 19,5km. Sama reitti meni viime syyskuussa 2h13min. Nyt tavoitteena tietysti juosta nopeammin. Luulisin, että menee. Tosi kivaa kyllä päästä pitkästä aikaa johonkin tapahtumaan juoksemaan. Optimaalista juoksusäätä luvattu +13 ja aurinkoista☀️🤗.
 14. Hyötyliikunta juoksua tänään. Ei ole muuhun mahiksiakaan. Miestä ei näy kotona kuin nukkumassa ennen kuin karhun metsästys luvat on käytetty. Käytiin uimahallissa lasten kanssa. Pienin rattaissa ja isommat pyörillä vajaa 2km ja sama takas kotiin 7:00min/km . Toisen tyttären saatoin vielä juosten kaverilleen yö-kylään 4km 5:50min/km.
 15. Keskiviikko: circuit live-treeni 30min Torstai: suoraan töistä lenkille. Nyt ei ollut niin lämmin enää +15 ja vettä ripsutteli. 6km 5:51min/km. Aika raskaan tuntuista menoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy