Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Parempaa kuunneltavaa lenkeille:

Kata81

Jäsenet
 • Content Count

  828
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  29

Kata81 last won the day on October 25 2017

Kata81 had the most liked content!

About Kata81

 • Syntymäpäivä 14.01.1981

Converted

 • Puolimaraton
  1.44.22
 • Maraton
  3.59.15

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koiran iltapissatus hölkkä 3km 119bpm 7:30min/km. Nastat piti laittaa ekaa kertaa tälle talvelle.
 2. Tänään koiran kanssa ilta-juoksulla 8km 6:18min/km 134bpm. Sulat tiet ja +1. Lauantain lenkin jälkeen pyrytti lunta aikalailla, mutta tänään satoi vettä niin tiet oli taas sulat.
 3. Äsken koiran kanssa saunalenkki 90min 14km 137bpm 6:20min/km.
 4. Tänään todellista hyötyliikuntaa. Juosten rattaitten ja koiran kanssa kauppaan ja pienen kierroksen kautta takas kotiin 4km 7:11min/km 127bpm. Siinä hoitui samalla kaupassa käynti, pään tuuletus/liikunta ja koiran ulkoilutus. Ihan pikkasen hipsutellut lunta tänään, mutta ilman nastoja pärjää vielä hyvin. Hektinen viikko ollut, mutta onneksi koiraa on pakko ulkoiluttaa niin pienelle lenkille on ainakin sen takia pakko järjestää aikaa ja minusta tulee aika kireä tyyppi myös jos en pääse yhtään liikkeelle. Onneksi alkoi viikonloppu ja ensi viikko taas normaali.
 5. Eilen kahvakuulan kanssa pyörimistä 30min. Tänään koiran kanssa pikainen pääntuulerus lenkki 5km 30min, joista 3km vk-vauhtia. 6:00min/km 144bpm. Pikkaisen tuntui reisissä painavan eilinen kuulan kanssa heiluminen. Pitäs heilutella useammin.
 6. Koiranulkoilutus hölkkä 4km 7:00min/km 128bpm. Lähdettiin ulkoilemaan melkein suoraan ruokapöydästä ja menokin sen mukaista, mutta kyllä se pienikin ulkoilu piristää päivää sisällä istumisen jälkeen.
 7. Kevyt Iltalenkki koiran kanssa 6,5km 130bpm 6:55min/km. Ensi viikko ajallisesti vähän haastava. Saa nähdä miten kerkiää lenkille🤔
 8. Saunalenkki koiran kanssa 90min 14km 139bpm 6:33min/km. Ostin viime viikolla otsalampun niin ei haittaa,jos on välillä sellaista pätkää jossa ei ole katuvaloja. Lunta hipsutteli pikkuisen lenkin aikana, mutta saa nähdä jääkö maahan.
 9. Tänään käytiin iltalenkillä koiran ja nuoremman tytön kanssa. Isompi oli käynyt eilen itsekseen saman lenkin hölkkäilemässä koulun jälkeen. Hölkkäiltiin aluksi tytön kanssa 2,5km lenkki ja sitten jatkoin taas vielä yksin matkaa. Aloitin muuten itse juoksemisen kahdeksan vuotta sitten samaisen tyttären ollessa vauva ja aluksi juoksin tuota samaa 2,5km lenkkiä kolme kertaa viikossa. Silloin jaksoin just ja just 2,5 km hölkätä ilman isompia pysähdyksiä ja siitä se ajatus sitten lähti😁. Illan lenkki yhteensä 8,5km 6:40min/km 135bpm
 10. Tänään iltalenkille lähtiessä tytöt ilmoitti että haluavat lähteä mukaan lenkille ja juosta myös. Hetken olin ihmeissäni,kun harvemmin pyörilläkään ovat innokkaita lähtemään mukaan. Nyt oli pimeääkin ja -5 pakkasta. 2,5km hölkkäiltiin tyttöjen kanssa noin 8:10min/km. Hienosti meni molemmilta ja pystyivät juttelemaan samalla niin ei ollut liian kova vauhti. Saa nähdä innostuvatko toistekin mukaan. Itse jatkoin vielä lenkkiä, kun olin tytöt saattanut kotiin. Yhteensä 8km 6:49min/km keskisyke 139bpm. Ihmeen korkea syke,vaikka tuntui tosi kevyeltä🤔.
 11. Oltiin viikonloppua viettämässä mummolassa, joten pitkän lenkin sai helposti sovitettua päivään. Herättiin pojan kanssa jo kuudelta niin kahdeksan jälkeen lähdin jo lenkille koiran kanssa. Juostiin paikalliselle retkeilyreitille ja siellä 6km poluilla. Loput lenkistä hiekkatiellä ja asfaltilla. 2h 5min 19,5km 6:26min/km 143bpm. Oikein kiva pitkis ja tosi piristävää juosta välillä jossain muualla kuin kotimaisemissa.
 12. Rauhallinen iltalenkki koiran kanssa ja nuorempi tyttökin halusi lähteä pyörällä mukaan. 6km 6:34min/km 129bpm.
 13. Illan pimeydessä käytiin koiran kanssa juoksemassa vk-lenkki 8km 5:36min/km 150bpm. Aika raskaan tuntuista menoa. Koira selvästi innostunut juoksusta nyt enemmän,kun säät viilenneet vaikka ei tuolla kyllä kylmä ollut nytkään +6.
 14. Kiitti! Juokseminen on hyvää vastapainoa perhe-elämälle ja introverttina tarvitsen sellaisia hetkiä kun saan olla yksin. Lisäksi nautin juoksemisesta ja ulkona liikkumisesta. Ei mulla oo koskaan ollut motivaatio ongelmia juoksemisen suhteen.
 15. Eilen kävelyä rattaitten kanssa 5km Tänään käytiin nyt illasta koiran kanssa pidempi lenkki 1h 40min 15,5km 6:32min/km. Oikein kiva lenkki ja tuntui helpolta🙂. Muuten ollutkin aika rasittava päivä. Yleensä tykkää viikonlopuista ja lasten kanssa olemisesta,mutta tänään oon kyllä paristi ajatellut,että onneksi huomenna pääsee töihin🙊 ja lenkki tuli kyllä niin tarpeeseen heti paljon parempi mieli ja olo.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy