Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tumpelo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  466
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Viestit käyttäjältä Tumpelo


 1. Just now, Tracey kirjoitti:

  Teippaamisen sanotaan ainakin vain pahentavan.
   

  Kyllä ne sitä kinesioteippiä laittaa kylkeenkin. Estää sitä laajentumista. Mitään muuta hyötyä käsittääkseni ei oo. Ite oon murtumaan joskus laittanut ja ehkä se vähän helpotti. 


 2. Se verkko kiinnittyy aluksi kudoksiin kiinni, jotka ovat vaurioituneet verkon laiton yhteydessä ja sitten kun se liikkuessaan repii irti verkkoa siihen kiinni kasvaneesta kudoksesta. Ai että kun tekee höpöö ja gutaa. Sellaista säkenöivää juurikin. 

  Nuo ovat normaaleja ja tulee jokaiselle jolle on verkko laitettu, yleensä se verkko on irti ympäröivistä kudoksista n. 6kk.

  Toki jos silloin verkon laiton jälkeen ei ole liikkunut riittävästi ja ne kiinnittyneet kohdat eivät ole aunneet niin silloin se voi olla juurikin tuollainen vaiva...

   

  Osasinkohan selittää mitä tarkoitin, hmm. 


 3. Itsellä molemmat puolet verkotettu, vasenpuoli yksityisellä avoleikkauksella. Ei vaivaa olenkaan.

  Oikeapuoli aluesairaallassa, verkko laitettiin avoleikkauksessa liian kireälle. Ei pystynyt tekeen mitään, kun kivut mahdottomat, hermo yms.

  Korjausleikkaus tähystyksellä jossa tuota verkkoa leikattiin auki ja kaikki jäi sisään ja uusi verkko vatsan lihasten ym sisäpuollelle. Samalla vietiin umpisuoli.

  Korjausleikkauksesta n. 7vuotta aikaa ja edelleen vaivaa ne sisään jätetyt osat joskus oikealla puolella. 

  Kirurgista siis paljon kiinni kuinka homma onnistuu. Samoin myös jos kokee muodonmuutosta lihomalla tai laihtumalla paljon tai puntilla käynti leikkauksen jälkeen voi olla vaikutusta, vaikka olisi siitä pitkäkin aika.

  • Like 1

 4. 54 minuuttia sitten, Steg kirjoitti:

  eli onnistuu lasin vaihto tekemällä sen itse? Paljonkohan maksaa jos vie kelloliikkeeseen?

  Onnistuu jos on lasi itsellä, tai Toisesta kellosta. Aikaa menee vaihtoon joku 10min, Mutta jos siellä on kosteutta niin sen pitää kyllä Kuivua kuumassa ja mieluummin kanssa kasata kuumassa tilassa. Ja kuivassa. 

  • Thanks 1

 5. 9 tuntia sitten, itokazie kirjoitti:

  Sama ongelma minulla kosteus on päässyt nyt 3-4 vuoden jälkeen sisään ja sammui. Miten muuten tuo avataan/puretaan kun ei taida riittää 4 ruuvin pois ottaminen molemmista päistä? Onko vaikea ja saako helposti tuhoa aikaiseksi?

  Kyllä ne neljä ruuvia pitää sen lasin vain paikallaan. Siellä kulkee tiiviste nauha jota ei saa rikkoa. Muuten omasta mielestä tosi helppo. Kiinni laitossa saa olla varovainen ettei yli tai ali kiristä ruuveja. Ranneke hihnoja ei tarvitse pois ottaa etc. 


 6. Toivottavasti ei aivan, ymmärrän kyllä huolesi. 

  Mutta olisiko nämä testijuoksut parempia ilman näitä harrastejuoksijoita. Tai voisiko olla siellä harrastejuoksijana esimerkkinä vaikka omalle lapselleen. 

  Itse ainakin tykkään tietään myös ns oman tasoni verrattuna reeni jaksoon. 

   

  Ja jos ei ole harrastajia, niin ei todennäköisesti tule/ole kilpailijoita. Näin se vaan menee. 

  • Like 1

 7. 1 tunti sitten, Runningidiot kirjoitti:

   

  Kyllä minä ainakin voin rehellisesti tunnustaa että "status" on itselläni motivaattori. Toinen on sitten se haaste että "pystynkö minä tähän". Läpäisemään jonkun kisan / alittamaan jonkin ajan tms.

   

  Jos ei nimi koskaan mihinkään tuloslistaan tallentuisi, eikä kukaan koskaan saisi tietää mikä matka ja mihin aikaan on juostu, olisi motivaatio huomattavasti alhaisempi. 

  Tuo status, en tiedä siitä nii.

  Mutta haaste, mihin Pystyy ja lisäksi  kun vielä jälki jää netin syövereihin niin aina parempi. 👍


 8. 5 minuuttia sitten, Jim kirjoitti:

   

  Ei kai kukaan kohtuullisen kokoisen firman TJ lähde tämän jälkeen oikeasti rankaisemaan Kallea 🙂

  Oman firmani toimarina en välttämättä edes lukisi jos tälläistä vuodatusta tapahtuisi työntekijöistäni ja jos lukisin niin en välttämättä edes sanoisi mitään työntekijälle ko asiasta. Ehkä voisi olla tyytyväinen toisen käytökseen antaa bannia kuin kestää ko kirjoittamista vuodesta toiseen. 


 9. 2 minuuttia sitten, perttu kirjoitti:

  No jos hieman värikäs sanavalintani on liikaa, niin korvaa se poliittisesti korrektilla termillä välineurheilua. Kyllä itsekin pidän pyöräilystä, mutta siihen väline kuuluu ikäänkuin orgaanisesti (ja sen suhteen on myös tiukkoja rajauksia), juoksuun kengät eivät oikeastaan edes kuulu, niillä vain suojataan jalat.

  Annoitkos juuri luvan lähtee alasti kaduille ja poluille juoksenteleen? 😁


 10. 15 minuuttia sitten, X66 kirjoitti:

  Olen nyt ollut muutaman kuukauden entistäkin tiukemmalla ruokavaliolla. Aluksi paino putosi, mutta vakiinnutin sen sitten lisäämällä syömistä. Joka tapauksessa paino on nyt viisikymppisenä kaksikymppisenä olleella tasolla (näkyy myös vyöllä).

  Se mikä tässä hämmästyttää on kummallinen hiipuminen keskipitkillä ja pitkillä lenkeillä. Omalla harjoittelutaustalla rasvanpolton pitäisi toimia hyvin, mutta nyt on useasti tyypillisessä rasvanpolttotilanteessa vauhti ja sykkeet hyytyneet. Rasvaa varmasti vielä on, mutta tuntuu että se on ikiläskiä joka ei helposti irtoa enää käyttöön.

   

  Rasva ei pala kunnolla, jos ei hapenotto ole kunnossa. Näin karrikoiden ja mutkia suoriksi vedellen.. 


 11. On 19.9.2019 at 14.08, Kalza kirjoitti:

   

  En ole palauttanut tehdasasetuksia - sehän tuhoaisi sen harjoituksen jota yritän kellosta saada ulos. Kello on kaatunut tasan tuon kerran, ja sen jälkeenkin tallustelin 100 kilsaa ennen seuraavaa synkkausta ja ne tallentuivat ongelmitta.

  Oma v800 ei aina siirrä heti, joskus joutuu syncaan 5-20kertaa putkeen että harjoitus siirtyy. 

   


 12. 15 minuuttia sitten, Reenaaja kirjoitti:

  samahan se on suomessakin...aikoinaan salilla oli tyyppejä joilta pysty ostamaan mitä vaan jos halus ostaa..kaikkea löyty...jotkut osti toiset ei . näin se menee juoksussa ja muissa lajeissa...

  Kyllä niitä vieläkin saa, toki kohde väestö on tällä hetkellä varmaan 30-50 naiset.. Ainakin meillä päin. 

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy