Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tumpelo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  434
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Tumpelo

 1. Tumpelo

  Polar V800

  Onnistuu jos on lasi itsellä, tai Toisesta kellosta. Aikaa menee vaihtoon joku 10min, Mutta jos siellä on kosteutta niin sen pitää kyllä Kuivua kuumassa ja mieluummin kanssa kasata kuumassa tilassa. Ja kuivassa.
 2. Tumpelo

  Polar V800

  Kyllä ne neljä ruuvia pitää sen lasin vain paikallaan. Siellä kulkee tiiviste nauha jota ei saa rikkoa. Muuten omasta mielestä tosi helppo. Kiinni laitossa saa olla varovainen ettei yli tai ali kiristä ruuveja. Ranneke hihnoja ei tarvitse pois ottaa etc.
 3. Tumpelo

  Polar V800

  Aika paljon itsellä kolhuja kestänyt, töissä ranteessa yms. Kerran vaan mennyt näytönlasi rikki kun tosi paksu kuusenoksa tuli päälle.
 4. Tumpelo

  Polar V800

  Ite oon availlu kun huurtunut ja kuivattanut kuivausrummun päällä. Ny ei oo pitkään aikaan huurtunut vaikka on saunottu ja uitu. V800 siis. Kellolla ikää ihan just 4v
 5. Hirven maksaa puolikkahillolla ja perunaa.
 6. Toivottavasti ei aivan, ymmärrän kyllä huolesi. Mutta olisiko nämä testijuoksut parempia ilman näitä harrastejuoksijoita. Tai voisiko olla siellä harrastejuoksijana esimerkkinä vaikka omalle lapselleen. Itse ainakin tykkään tietään myös ns oman tasoni verrattuna reeni jaksoon. Ja jos ei ole harrastajia, niin ei todennäköisesti tule/ole kilpailijoita. Näin se vaan menee.
 7. Tuo status, en tiedä siitä nii. Mutta haaste, mihin Pystyy ja lisäksi kun vielä jälki jää netin syövereihin niin aina parempi. 👍
 8. Jaa, jos multa kysytään niin hokan tracer 1 ja 2 ei oo vaimennusta nähnykkään esim Saconyn kinvaroihin. Toki hyvä kenkä on tuo tracer on. Oliko sitten jotkut maanantai kappaleet, mulla kovat ja kimmoisat.
 9. Tumpelo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eikös toinen oo sokeri.
 10. Oman firmani toimarina en välttämättä edes lukisi jos tälläistä vuodatusta tapahtuisi työntekijöistäni ja jos lukisin niin en välttämättä edes sanoisi mitään työntekijälle ko asiasta. Ehkä voisi olla tyytyväinen toisen käytökseen antaa bannia kuin kestää ko kirjoittamista vuodesta toiseen.
 11. Ylipronaatio aiheuttaa myös säären alueen Kipuja. Pohkeita kannattaa reenata istuen sekä seisten, voimaa ja kesto voimaa. Myös kuminauhalla tehtävät nilkan ja jalkaterän harjoitteet auttavat tuohon vaivaan kanssa. Lähes joka ehtoo pienet jumppailut niin vaiva kattoo äkkiä
 12. Seppo on keskiarvoa paremmassa kunnossa!😀
 13. Henrikillä aika vahva ylävartalon kiertymä oikealle. Onkohan isompaakin vikaa sen varpaan lisäksi. Hmm.
 14. Kiva olisi tietää myös @Seppo:n oma arvaus omasta ajastaan..
 15. Stressi nostaa painetta päivän päätteeksi. Jos aamuisin olis noi illan paineet niin sitte.
 16. Rasva ei pala kunnolla, jos ei hapenotto ole kunnossa. Näin karrikoiden ja mutkia suoriksi vedellen..
 17. Oma v800 ei aina siirrä heti, joskus joutuu syncaan 5-20kertaa putkeen että harjoitus siirtyy.
 18. Kyllä niitä vieläkin saa, toki kohde väestö on tällä hetkellä varmaan 30-50 naiset.. Ainakin meillä päin.
 19. Viime yönä 35bpm, valveillakin kun on hissukseen niin tipahtaa sinne 40bpm. Yhtään ei kyllä tunnu väkivallan ottavan valtaa minussa
 20. Sitten kun joku laskee näiden kaikkien veikkausten keskiarvon, niin ollaan todella lähellä oikeaa aikaa suurella todennäköisyydellä.
 21. 2:55:28 spekuloinnit sikseen, kovaa on harjoitellut ja kestää määrää ja näköjään vauhtiakin. Kun vaan malttaisi kisaa edeltävällä viikolla levätä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy