Jump to content
Juoksufoorumi.fiTumpelo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  399
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tumpelo

 1. Toivottavasti ei aivan, ymmärrän kyllä huolesi. Mutta olisiko nämä testijuoksut parempia ilman näitä harrastejuoksijoita. Tai voisiko olla siellä harrastejuoksijana esimerkkinä vaikka omalle lapselleen. Itse ainakin tykkään tietään myös ns oman tasoni verrattuna reeni jaksoon. Ja jos ei ole harrastajia, niin ei todennäköisesti tule/ole kilpailijoita. Näin se vaan menee.
 2. Tuo status, en tiedä siitä nii. Mutta haaste, mihin Pystyy ja lisäksi kun vielä jälki jää netin syövereihin niin aina parempi. 👍
 3. Jaa, jos multa kysytään niin hokan tracer 1 ja 2 ei oo vaimennusta nähnykkään esim Saconyn kinvaroihin. Toki hyvä kenkä on tuo tracer on. Oliko sitten jotkut maanantai kappaleet, mulla kovat ja kimmoisat.
 4. Tumpelo

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Eikös toinen oo sokeri.
 5. Oman firmani toimarina en välttämättä edes lukisi jos tälläistä vuodatusta tapahtuisi työntekijöistäni ja jos lukisin niin en välttämättä edes sanoisi mitään työntekijälle ko asiasta. Ehkä voisi olla tyytyväinen toisen käytökseen antaa bannia kuin kestää ko kirjoittamista vuodesta toiseen.
 6. Ylipronaatio aiheuttaa myös säären alueen Kipuja. Pohkeita kannattaa reenata istuen sekä seisten, voimaa ja kesto voimaa. Myös kuminauhalla tehtävät nilkan ja jalkaterän harjoitteet auttavat tuohon vaivaan kanssa. Lähes joka ehtoo pienet jumppailut niin vaiva kattoo äkkiä
 7. Seppo on keskiarvoa paremmassa kunnossa!😀
 8. Henrikillä aika vahva ylävartalon kiertymä oikealle. Onkohan isompaakin vikaa sen varpaan lisäksi. Hmm.
 9. Kiva olisi tietää myös @Seppo:n oma arvaus omasta ajastaan..
 10. Stressi nostaa painetta päivän päätteeksi. Jos aamuisin olis noi illan paineet niin sitte.
 11. Rasva ei pala kunnolla, jos ei hapenotto ole kunnossa. Näin karrikoiden ja mutkia suoriksi vedellen..
 12. Oma v800 ei aina siirrä heti, joskus joutuu syncaan 5-20kertaa putkeen että harjoitus siirtyy.
 13. Kyllä niitä vieläkin saa, toki kohde väestö on tällä hetkellä varmaan 30-50 naiset.. Ainakin meillä päin.
 14. Viime yönä 35bpm, valveillakin kun on hissukseen niin tipahtaa sinne 40bpm. Yhtään ei kyllä tunnu väkivallan ottavan valtaa minussa
 15. Sitten kun joku laskee näiden kaikkien veikkausten keskiarvon, niin ollaan todella lähellä oikeaa aikaa suurella todennäköisyydellä.
 16. 2:55:28 spekuloinnit sikseen, kovaa on harjoitellut ja kestää määrää ja näköjään vauhtiakin. Kun vaan malttaisi kisaa edeltävällä viikolla levätä.
 17. Tehty, Finlandia Marathon Jyväskylässä 14.9.2019, 2:59:57.8 riittävällä marginaalilla alle 3h
 18. Eiköhän tuo 2min palautus ole ihan ok, kun vedon pituus 4min. Omissa maskitesteissä otettiin arvot 3min välein eli, 15-20sek meni niihin ja juoksua 2:40-tai 2:45.
 19. Sitä ostosta tässä itsekin ajatellut ja varmaan moni muukin.
 20. Sitten sitä kapeempi satula mitä nopeempi kaveri😉 Ei hiero koko ahteria paskaks siinä penkissä.
 21. Lukkopoljin voi olla myös kyseessä, itsellä ainakin joskus naksuu kuivana. ketju öljyä sinne mekanismiin ja samoin vaihdevaijerein säännölisin väliajoin niin ei mee ihan niin äkkiä katki. Satulatolppa aiheuttanee joskus myös ääntä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy