Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tumpelo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  464
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Tumpelo

 1. Kyllä tän päivän fb päivityksessä oli NB:t jalassa juoksemassa 😂😂
 2. Tumpelo

  Revennyt kylki

  Kyllä ne sitä kinesioteippiä laittaa kylkeenkin. Estää sitä laajentumista. Mitään muuta hyötyä käsittääkseni ei oo. Ite oon murtumaan joskus laittanut ja ehkä se vähän helpotti.
 3. Se verkko kiinnittyy aluksi kudoksiin kiinni, jotka ovat vaurioituneet verkon laiton yhteydessä ja sitten kun se liikkuessaan repii irti verkkoa siihen kiinni kasvaneesta kudoksesta. Ai että kun tekee höpöö ja gutaa. Sellaista säkenöivää juurikin. Nuo ovat normaaleja ja tulee jokaiselle jolle on verkko laitettu, yleensä se verkko on irti ympäröivistä kudoksista n. 6kk. Toki jos silloin verkon laiton jälkeen ei ole liikkunut riittävästi ja ne kiinnittyneet kohdat eivät ole aunneet niin silloin se voi olla juurikin tuollainen vaiva... Osasinkohan selittää mitä tarkoitin, hmm.
 4. Itsellä molemmat puolet verkotettu, vasenpuoli yksityisellä avoleikkauksella. Ei vaivaa olenkaan. Oikeapuoli aluesairaallassa, verkko laitettiin avoleikkauksessa liian kireälle. Ei pystynyt tekeen mitään, kun kivut mahdottomat, hermo yms. Korjausleikkaus tähystyksellä jossa tuota verkkoa leikattiin auki ja kaikki jäi sisään ja uusi verkko vatsan lihasten ym sisäpuollelle. Samalla vietiin umpisuoli. Korjausleikkauksesta n. 7vuotta aikaa ja edelleen vaivaa ne sisään jätetyt osat joskus oikealla puolella. Kirurgista siis paljon kiinni kuinka homma onnistuu. Samoin myös jos kokee muodonmuutosta lihomalla tai laihtumalla paljon tai puntilla käynti leikkauksen jälkeen voi olla vaikutusta, vaikka olisi siitä pitkäkin aika.
 5. Tumpelo

  Polar V800

  Onnistuu jos on lasi itsellä, tai Toisesta kellosta. Aikaa menee vaihtoon joku 10min, Mutta jos siellä on kosteutta niin sen pitää kyllä Kuivua kuumassa ja mieluummin kanssa kasata kuumassa tilassa. Ja kuivassa.
 6. Tumpelo

  Polar V800

  Kyllä ne neljä ruuvia pitää sen lasin vain paikallaan. Siellä kulkee tiiviste nauha jota ei saa rikkoa. Muuten omasta mielestä tosi helppo. Kiinni laitossa saa olla varovainen ettei yli tai ali kiristä ruuveja. Ranneke hihnoja ei tarvitse pois ottaa etc.
 7. Tumpelo

  Polar V800

  Aika paljon itsellä kolhuja kestänyt, töissä ranteessa yms. Kerran vaan mennyt näytönlasi rikki kun tosi paksu kuusenoksa tuli päälle.
 8. Tumpelo

  Polar V800

  Ite oon availlu kun huurtunut ja kuivattanut kuivausrummun päällä. Ny ei oo pitkään aikaan huurtunut vaikka on saunottu ja uitu. V800 siis. Kellolla ikää ihan just 4v
 9. Hirven maksaa puolikkahillolla ja perunaa.
 10. Toivottavasti ei aivan, ymmärrän kyllä huolesi. Mutta olisiko nämä testijuoksut parempia ilman näitä harrastejuoksijoita. Tai voisiko olla siellä harrastejuoksijana esimerkkinä vaikka omalle lapselleen. Itse ainakin tykkään tietään myös ns oman tasoni verrattuna reeni jaksoon. Ja jos ei ole harrastajia, niin ei todennäköisesti tule/ole kilpailijoita. Näin se vaan menee.
 11. Tuo status, en tiedä siitä nii. Mutta haaste, mihin Pystyy ja lisäksi kun vielä jälki jää netin syövereihin niin aina parempi. 👍
 12. Jaa, jos multa kysytään niin hokan tracer 1 ja 2 ei oo vaimennusta nähnykkään esim Saconyn kinvaroihin. Toki hyvä kenkä on tuo tracer on. Oliko sitten jotkut maanantai kappaleet, mulla kovat ja kimmoisat.
 13. Oman firmani toimarina en välttämättä edes lukisi jos tälläistä vuodatusta tapahtuisi työntekijöistäni ja jos lukisin niin en välttämättä edes sanoisi mitään työntekijälle ko asiasta. Ehkä voisi olla tyytyväinen toisen käytökseen antaa bannia kuin kestää ko kirjoittamista vuodesta toiseen.
 14. Ylipronaatio aiheuttaa myös säären alueen Kipuja. Pohkeita kannattaa reenata istuen sekä seisten, voimaa ja kesto voimaa. Myös kuminauhalla tehtävät nilkan ja jalkaterän harjoitteet auttavat tuohon vaivaan kanssa. Lähes joka ehtoo pienet jumppailut niin vaiva kattoo äkkiä
 15. Seppo on keskiarvoa paremmassa kunnossa!😀
 16. Henrikillä aika vahva ylävartalon kiertymä oikealle. Onkohan isompaakin vikaa sen varpaan lisäksi. Hmm.
 17. Kiva olisi tietää myös @Seppo:n oma arvaus omasta ajastaan..
 18. Stressi nostaa painetta päivän päätteeksi. Jos aamuisin olis noi illan paineet niin sitte.
 19. Rasva ei pala kunnolla, jos ei hapenotto ole kunnossa. Näin karrikoiden ja mutkia suoriksi vedellen..
 20. Oma v800 ei aina siirrä heti, joskus joutuu syncaan 5-20kertaa putkeen että harjoitus siirtyy.
 21. Kyllä niitä vieläkin saa, toki kohde väestö on tällä hetkellä varmaan 30-50 naiset.. Ainakin meillä päin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy