Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Citius

Jäsenet
 • Posts

  91
 • Liittyi

About Citius

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Citius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

104

Reputation

 1. Mites se analyysi nyt jälkikäteen... siis siihen käteen. Itselläni sattui samansuuntaista ongelmaa ensimmäisellä maastomatkallani (Vaarojen maratonilla). Pahus, lähti vasen käsi turpoamaan ja epäilin jo kellon olevan liian tiukalla. Lopulta aloin juoksemaan ajoittain vasen käsi koholla, kuin ne mustat siellä Mexikon palkintopallilla.
 2. Hei...eeii... pakkohan sinun on mennä koko matka. Sentään sen verran menoasi olen seurannut, että melkein kuin ihan kuin itse juoksisi. Hyttysmyrkyt mukaan ja päätyyn asti. Maisemat on oikeasti hienot. Ruuhkaa ei ole tai ainakin ohitukset onnistuu. Ja lisäksi jos kyykkytarpeilla täytyy käydä, tiedän sinulta onnistuvan (sen verran karsikilta kirjoitukset vaikuttavat). Itse vähän ujostelin, kun puuttomassa tunturissa näkyi puolen kilometrin päähän. Seuraan netin välityksellä ja Sandels laatikon kanssa etenemistäsi (105 km ei taida olla edes seurannassa).
 3. Tuo on vaarallista - nitroja. Tuollaisen jojoilun ja häröilyn vaikutusta itse suorituksen tulokseen en osaa arvioida. Mutta sukulaisille ja tuttaville se on aivan kauhea draamaa. Heille kun kilpailijan kusitauko tarkoittaa "pallo pysähtyi, hän on kaatunut ja katkaissut jalkansa". Yli 20 min huolto on jo varma merkki keskeytyksestä ja ensiaputeltasta. Ihmettelen, miten perheenne päästää teitä pitkämatkalaisia valvottamaan ja luomaan tuota vuorokauden mittaista horror-movieta. Kysynpä vaan, että kummalle se on raskaampaa. Ja pitäisikö palloseuranta lopettaa lähimmäisten suojelemiseksi. 😄
 4. Eihän nuo kynnet mitään. Edessä on vielä pahin - ensi viikon runner's blue. Minulla tulee jo maastoviiskymppisestä sellainen elämän onttous, että noin pitkältä ultralta joutuisi turvautumaan ammattiapuun. Olenkin miettinyt terapeutin reaktiota, kun selittää hänelle "Haluan vain juosta mutaisessa, kylmässä ja sateisessa metsässä". Tuumisi, todennäköisesti, että nyt on löytynyt aito hullu.
 5. Onneksi olkoon hienosta nousujohteisesta suorituksesta. Täytyy minunkin hankkia salikortti ja alkaa vääntämän tankoja mutkalla. Taisi olla todistus, että raa'alla voimalla pidempikin juoksumatka selätetään. Mites tuo seurasi edustus. Teitkö illalla takinkäännön. Kisakylän iltahämyssä näytti, että urheiluseurasi kokoontui yksin hotellihuoneessa. Varmaan horkassa ja delirium-tilaa parannellen.
 6. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun menin downgradaamaan itseni 55=>34 km. Onneksi sentään saadaan sadetta. Jotain positiivista lisäelämystä matkalle. Mutta tulevaisuudessa tällaiseen hölmöilyyn ei enää saa sortua. Nyt matkan pääroolin ryöstää loppupään nousut ja laskut. Juoksemaanhan tuonne on menty. Mutta ei noita kyllä millään juokse. Edes säästyneillä jaloilla. Jurppiihan se juoksijaa, kun joutuu kävelyvaihteelle.
 7. Olin itse Oulun sprinttimatkalla ja menossa jo autolle, kun näin tutun foorumihahmon tulevan maratoonareiden 3,5h jänisryhmän jatkona. Tuota isoa kaveria, kun ei voi olla tunnistamatta. Olin jo varautunut kannustukseen, mutta kun läheltä näin veriset kasvot ja paidan, hiljaiseksi veti. Ajattelin, että nyt on saanut ryhmältä nokkiin ja siitä taitaa kaartaan kentälle ensiaputelttaan. Käännyin vielä jälestäpäin katsomaan ja selkäpuolikin veressä. Ilmeisesti paidan selkämystä käytetty puhdistusliinana. No, liian kuuma. Eikä tuo nyt mikään nopea rata ole tavoitteelliseen vauhtijuoksuun.Liikaa sorapätkiä ja nousuakin.
 8. Oi helkutti. Onpa uskomattoman kova tulos. Onneksi olkoon. Ei todellakaan ollut turha reisu.
 9. ISO respect... Jo pelkästä ajatuksesta ! Tiedän ja tunnen iän tuomat haasteet. Olen pienellä kaiheudella katsellut, että olisinpa nuorempana löytänyt nuo ultrat. Nyt ei enää pysty ja joutuu kiikkustuolissa kertomaan vain 55 km reissuista.
 10. Todennäköisesti sama tunne sitten kun Konttainen ja Valtavaara on paluumatkalla ohitettu. Hyvää treeniä noihin nousuihin. Tasaman vauhti sinulla on ainakin hyvää, joten mielenkiintoista nähdä, miten maastossa ja korkeuskäyrillä tossu liikkuu.
 11. Ei helkutti - respect. No sitten ei mitään hätää pään pettämisestä KK166'lla.
 12. On kyllä kovaa tekemisen meininkiä tässä ketjussa. Ei muuta, kuin KK83 ilmoittautuminen sisään. Taitaisi mennä jo 166km matkakin.
 13. Tämäkö se salainen ase on, josta en ole tiennyt tuon taivaallista. Ja oma tulostaso jurrannut siksi paikoillaan. Mikä tuo tuorekelmujuttu on. Että jalat pysyvät tuoreena koko matkan?
 14. Yllättäen tämä Vantaan kisa sai minut nettiseurannan koukkuun. Hienoa Ride! Aloin jännittämään sekä Lapin ja ikäluokan puolesta. Hienosti edustettu kumpaakin. Oliko ennätys?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy