Jump to content
Juoksufoorumi.fiPA

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo kyllä se niin on että napakymppimatkailussa voi herkkyys mennä😉. Kiitos ja kuin myös onnittelut ennätyksestä! Musta tässä tapahtumassa oli samaa lämminhenkisyyttä kuin viime vuoden Peten puolikkaassa, molemmat ehdottomasti tutustumisen arvoisia kisoja!
 2. Mitenkäs myö ei törmätty tuolla? Oli kyllä oikein mukava tapahtuma, saatan itsekki tulla Hämeenlinnaan toistamiseen.
 3. PA

  Juoksu ja ulkonäkö

  Lähinnä Grigorin puolesta kyselen🤭
 4. PA

  Juoksu ja ulkonäkö

  Nyt on niin tiukkaa settiä, että pakko kysyä tarkat minimirajat tähän Baltsun jengiin? Ja ennen kaikkea voisiko saada konsultointiapua, miten muuttua tyylikkääksi ja hyvännäköiseksi urbaani juoksijaksi?
 5. Laitetaan tännekki kopypastet PA:n kausi 2018 Oli sen verran katkeran suloinen kauden päätös, että ei ole huvittanut tänne kirjoitella yhtään mitään. Nyt kun olen kaksi viikkoa imenyt peukaloa, niin ajettelin jakaa kuulumisia, että voin rauhassa jatkaa peukalon imemistä ja suojasilavan keräämistä lopun vuotta. HSM 2:59, HHM 1:24, Mikkelin puolikas 1:21, Paavonurmen puolikas 1:19, Sotilasmaastot 3. sija yleisessä sarjassa, Vantaan aluemestaruus 10 000m 35:14, Joutseno SM maraton 2:42, Vantaa DNS. Siinäpä sitä draaman kaarta tälle vuotta. Harjoituksellisesti ja kunnon kehityksen kannalta takana on aivan huikea kesä. Sanoinkin jossain vaiheessa suurvisiirillemme, että vaikka maratonit kusisi niin ei jäisi paha maku suuhun, kun on niin hyvästi saatu treenattua. No sehän oli AIVAN TÄYTTÄ PASKAA. Vituttaa niin että kynnet halkeilee. Sovittiin joskus heinäkuussa (minun toivomuksesta) että alan tän syksyn jälkeen tekemään omat harjoitusohjelmani itse. Eli tämä nyt merkattoon aikakirjoihin, että ei kukaan pääse vahingossakaan muuta lulemaan, niin olin jo tänä syksynä reippaasti alle 2:40 kunnossa ehkä jopa 2:35 hujakoissa. Ja jos nyt jollain ilveellä saan puserrettua ensi vuonna ennätyksen yhtään millään matkalla, niin se EI OLE minun neroutta vaan vain ja ainoastaan Harrilta saamani avun ja tietotaidon ansiota. Ja jos taas painan kevään koittaeasa 135kg niin saa tulla vapaasti ilkkumaan. Haluan vielä tännekkin erikseen julistaa ja kiittää Harria siitä, että olet ollut mukana kääntämässä ja isolta osalta kääntänytkin elämäni suuntaa. Olet tehnyt todella hienoa työtä ja tulen olemaan sinulle ikuisesti siitä kiitollinen!... Niin ja kannattaa lopettaa se kermataskujen mussuttaminen, jos et oo varuillas, niin ens kesänä kasakka nauraa😉 Meikä jatkaa guurin edustamista ja naamafeissin osioon satunnaista päivittelyä. Nyt vaan koipi kuntoon ja infernaalisperkeleellinen raasto päälle! Niin ja vaimoa pittää aina muistaa kehua.. Hienosti on kotoa tullut teetä ja sympatiaa😍
 6. PA

  off topic osa 1

  @Tak oot meikän uus idoli💪 Anna mulle sisältö elämään ja perusta blogi! On vähä ontto olo, kun Jodi kirjoittelee nykyisin niin harvoin...
 7. Tämä aihe on sydäntä lähellä. Johtunee siitä, että omat varusmiesaikaiset tulokset on jotain säälittävän ja naurettavan välimaastosta. Siitä huolimatta palvelus meni hyvin ja kotiuduin kiitettävin arvosanoin ja koen pärjänneeni palveluksessa ihan siinä missä moni muukin. Omasta armeija-ajastani on nyt kymmenen vuotta. Ymmärrän myös, että varusmiesten kuntoindeksi on ilmeisesti ainoa kattava otanta suomalaisten kunnosta, jolla ikäluokkia voidaan edes joten kuten vertailla. Mutta oliskohan syytä tarkastella ihan koko kansan fyysistä habitusta? Näyttää pysyvän älypuhelimet ja muut pippapodit kuorimarautaa paremmin myös nyky 60 kädessä. Se ei paljo lämmitä jos on 30 vuotta sitten intissä juostu 3000, kun sen jälkeen on aineen vaihdunta iskenyt vastapalloon ja viiskymppisenä ei kyetä koko kuupperia juoksemaan. Totuus on kuitenki, että hyvinvointiyhteiskunta on tehnyt koko maastamme sontapöksyjen paratiisin. Ihan varusmiehestä vaariin saakka. Älkää käsittäkö väärin, ei minusta siinä ole mitään hyvää, että varusmiesten kunto tippuu. Mutta niin se tippuu muullakin väestöllä.
 8. Nyt on myös juutuubissa tarjolla meikäläisen taivasteluita. Pyrin linkittämään videot facebookkiin sankariainesta sivustolle. Täällä asioin sen verran harvakseltaan, että tänne en jaksa alkaa linkkejä laittelemaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy