Jump to content
Juoksufoorumi.fiKutri

Jäsenet
 • Content Count

  314
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Kutri

 • Syntymäpäivä 10.12.1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuun puolikasta juoksemaan, mutta tällä kertaa meininki hissutella ihan mukavuusalueella eli varmaan sinne jonnekin kahden tunnin haminoille. Kesäkuu meni flunssan vuoksi kokonaan telakalla joten enkkoja ei nyt lähdetä tavoittelemaan. Eka kerta Hämeenlinnassa, toivon mukaan reitti kiva ja keli myös :)
 2. Toista kertaa HCM:lle, ensimmäinen kerta vuonna 2000. Kesäkuu on mennyt sitkeän flunssan vuoksi telakalla, joten ennätyshaaveet on nyt siirretty syssymmälle, mutta eipä tuo mittään. Tullaan juoksemaan hieno ylipitkis huollon kanssa :)
 3. Kutri

  Suunnistus

  Venloissa oli tarkoitus ankkuroida, mutta pikku kesäflunssa osoittautuikin odotettua sitkeämmäksi tapaukseksi, eli keuhkoputkentulehdukseksi, joten reissu tällä kertaa jäi väliin. Paikalla kävin kuitenkin fiilistelemässä ja kannustamassa. Josko sitten ensi vuonna taas paremmalla onnella.
 4. Kutri

  Suunnistus

  Venloissa ankkurina. Sipoonkorven maasto on ollut mulle perinteisesti jättipummien maasto, joten saa nähdä miten käy lauantaina.. Tänä vuonna lajitreenitkin ovat jääneet säälittävän vähille :)
 5. Kutri

  Suunnistus

  Suosittelen, on kyllä hyvä tapahtuma ja kauden päätös ennen kortteleihin siirtymistä. Itse jouduin tänä vuonna tyytymään lyhimpään ratavaihtoehtoon, kun oli kalenterissa tuplabuukkaus ja pakko oli ehtiä molempiin tapahtumiin :) Josko ensi vuonna taas ehtisi sitten pidemmille radoille - ja kyllähän sitä ehtii lyhyessäkin ajassa vaikka mitä jos kunto ja taito on kohdallaan ;-)
 6. Olipahan rankka reissu, ei voi muuta sanoa. Vuoden ainoa täysmatka, eikä mennyt ihan kuin Strömsössä... Keli oli kyllä aivan kohdillaan (mitä nyt vastatuuli meinasi kierroksen loppupuolella vähän ottaa hermoon) ja tapahtumajärjestelyt kaikinpuolin hyvät, mutta kun ei kulje niin ei... Flunssaa on nimittäin vähän yritellyt ja olin jo vähän kahden vaiheilla lähteäkö tänään matkaan ollenkaan, mutta kun olin kaverille kyydin luvannut pelipaikoille, niin pitihän sitä sitten startata. Arvelin, että jos iskee ylitsepääsemätön väsy, niin reitti antaa hyvät mahdollisuudet keskeyttää. Pieni nuha ja kurkun karheus ei sinänsä paljoa haitannutkaan kun vauhdin malttoi pitää hitaana, mutta tällä kertaa pääsinkin tutustumaan itselleni ihan ennenkokemattomiin ongelmiin. Yllättäen maha meni aivan sekaisin puolivälin paikkeilla ja lisäksi viimeisellä kierroksella iskivät vielä krampit.... Eli homma meni melkolailla kävelyksi, mutta annan itselleni silti täydet pisteet maaliin pääsystä. On se kuitenkin sanottava, että maratonjuoksu on huomattavasti mukavampaa täysin terveenä :) Kiitos kuitenkin järjestäjile ja kanssajuoksijoille, kivaa oli kaikesta huolimatta!
 7. 1. HCM 2000 - 28 vuotta 2. Nainen 3. Joukkuevoimistelu ja aerobic, kestävyyslajeista hiihtoa olen harrastanut lapsesta saakka. Hölkkäily oli satunnaista ennen maratontreenauksen aloittamista. 4. Säännöllistä harjoittelua noin 6 kk, kilsoja en laskenut mutta treenikertoja 3-5 krt/vko 5. 4.57 6. Piti aloittaa juoksu kun etelä-Suomeen muuton myötä hiihtoharrastus vaikeutui lumettomien talvien vuoksi.
 8. Minulla harjoitteluun palaaminen riippuu flunssan rankkuudesta. Jos on ollut pelkkää tukkoisuutta ja kurkkukipua, niin olen aloittanut varovaisella hölkällä. Ensimmäisillä kerroilla noin puolisen tuntia ja siitä sitten pikkuhiljaa taas pidentäen. Jos taas on ollut oikein kunnolla kuumetta, niin sitten ekat treenit ehkä sauvakävelyä tms. jossa syke ei pääse nousemaan liian korkealle. Maltti on valttia ja nousujohteisuus toimii tässäkin! Jos jalka on kipeä niin jättäisin juoksulenkit väliin. Olethan muistanut huolehtia lihaskunnosta ja venyttelystä?!
 9. Olen ilmoittautunut ja matkakin on jo varattu Aikatavoitteita ei ole vaan lähden ihan fiilistelemään ja nähtävyyksiä katselemaan...
 10. Kutri

  Garmin 110 vs 210

  Tänään tehty ensimmäinen lenkki uudenkarhean FR 210:n kanssa ja täytyy sanoa, että on kerrassaan mainio vehje minun tarpeisiini. Ostin sen ensisijaisesti suunnistusta varten, mutta hyödynnän sitä toki myös tavallisessa juoksuharjoittelussa. Eka lenkki oli muutama tonnin veto aikapalautuksilla ja kylläpä olikin mukavaa kun ei tarvinnut arvailla milloin kilometri tulee täyteen ja millä vauhdilla suunnilleen juoksee. Mittarin intervallitoiminto oli tässä erinomaisen kätevä - ensimmäistä kertaa elämässäni sain tehtyä nousujohteisen vetotreenin, joten eihän tässä voi kuin olla tyytyväinen! Kunhan vielä saa tuon näppäintekniikan kunnolla haltuun ja toiminnot tutuiksi, niin avot!
 11. Kutri

  Maanantain Lidliin

  Vaihto ei onnistu kun muut koot olivat harmi kyllä jo loppu, joten täytyypä tsekata laitoinko kuitin talteen. Onneksi ei ollut kovin kallis investointi, nämähän voi antaa vaikka kaverille lahjaksi... :hali_hehe:
 12. Minulla liikunnallinen elämäntapa on alkanut jo lapsena, kiitos liikkuvaisten vanhempieni, joten tähän hommaan on ikäänkuin kasvanut kiinni pienestä pitäen eikä mitään sen kummempia motivaatioruiskeita ole tarvittu myöhemminkään. Säännöllinen juoksulenkkeily astui mukaan kuvioihin opiskeluaikana, kun muutin Etelä-Suomeen ja halusin jonkun (halvan) ulkoliikuntaharrastuksen, jota voi harrastaa talvella myös lumettomissa olosuhteissa.
 13. Kutri

  Maanantain Lidliin

  Ostin kokeeksi caprit ja olisivat muuten hyvät, mutta housunkaulus osuu minulla lantiolle... Olisi varmaan pitänyt tajuta ottaa numeroa normaalia suurempi koko, sillä ilmeisesti meikäläisellä tuo takalisto on sen verran iso ettei mahdu Lidlin pöksyihin :)
 14. Kutri

  Suunnistus

  Melko suunnistuspainotteinen viikko takana - tällä kertaa järjestäjän roolissa. Fin5:lla viisi päivää leimantarkistusta maalissa ja keskiviikkona Huippuliigan lähtötoimitsijana. Toivottavasti "asiakkaamme" nauttivat - meillä järjestäjillä ainakin oli huippuhauskaa, vaikka kertaakaan en edes kerinnyt metsän puolelle. Ens viikolla sitten :)
 15. Kutri

  Pirkan hiihto 2011

  Minulla on sunnuntaina hiihtäminen valitettavasti nyt aika epätodennäköistä. Täysmatka perinteisellä piti hiihtää, mutta eilen alkoi kurkkukipu hiipiä takavasemmalta kehiin ja tänään se on vain pahentunut Olo on sellainen, että jos tänään olisi startti niin väliin jäisi. Ellei huomiseen mennessä tapahdu ihmeparantumista, niin pakko se on kai suosiolla olla hiihtämättä. Voi ...kele.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy