Jump to content
Juoksufoorumi.fi

juhanahm

Jäsenet
 • Content Count

  273
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

juhanahm last won the day on February 25

juhanahm had the most liked content!

Community Reputation

322 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sanoisin, että minulla meni noin 2000km vuodessa ennen kuin 1.30 alittui. Keväällä HCRssä juoksin noin 1.32.30 ja syksyllä espoossa 1.29.30.
 2. juhanahm

  Nike Pegasus

  Ihan hyvän jutun kirjoitit Baltsu blogiisi Pegasuksista. Minulla meni tovi ennen kuin osti 34:n jälkeen 35:t. Eka syy oli se että koko 12 tuntui pieneltä, mikä taas ennen oli passeli. Enkä enää ikinä osta kenkää mikä tuntuu kaupassa pieneltä. Koon 12.5 löytäminen tuotti tuskaa esim. Intersportissa koot loppuivat kokoon 12. No Stadiumista löytyi. Myyjän mukaan kenkiä toimitetaan sellaisissa erissä että perus satsi on kokoon 12 asti. 12.5 ja isommat tulevat sitten omana toimituksena kun tulevat. Nikeltä muutenkin löytyy välillä huonosti noita isompia kokoja. Muutaman kerran olen yrittänyt etsiä Zoom Flyta kokoa 12.5, mutta eipä tärpännyt. Olisin varmaan ostanut jos etsiessä olisi löytynyt. Nyt taas niiden ostamiseen halut ovat hyytyneet. Käsitykseni mukaan Nike toimittaa tuotteitaan vähän miten sattuu siis toimitus aika voi olla ihan v... pitkä. Ainakin fudis vaatteissa meni ihan tolkuton aika, jos vaikka vertaa Macronin nykyiseen toimitusaikaan. Eipä ole Turbosta vielä 12.5 kauppaan kokeiltavaksi saapunut. Ostin alkukesästä Intersportista Vomero 13:sta 70e:llä ja muutama pari Pegasus 35:ia oli hintaa 70e mietin silloin että olikohan kyseessä hinnoitteluvirhe. Eihän noita Vomeroita saa mistään 70eurolla.
 3. juhanahm

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Lähdin puoli seiska lenkille ja silloin oli ulkona +13. Päällä shortsit, T-paita ja kevyt takki. Takki oli aikalailla liikaa.
 4. juhanahm

  Standard Chartered Dubai Marathon 25.1.2019

  Kuinka lämmin keli siis maratonin aikana on. Zerodieselille ennustamasi aika on mahdollinen jos on hyvä päivä. Täällä kun on tuohon aikaan jonkinlainen talvi niin diesel miehen kannattanee treenata esportissa ettei tule lämpö yllätystä Dubaissa.
 5. juhanahm

  35th Frankfurt Marathon 30.10.2016

  Viime vuonna tuli Frankfurtissa käytä ja kolmisen viikon päästä taas uudestaan. Nyt on mukava lähteä juoksemaan kun Espoossa tuli aikatavoite tälle kaudelle saavutettua niin ei ole enää itse itselle kerrytettyjä paineita. Tietty tavoite olisi juosta alle Bostonin ajan, joka vaatii 3s parannuksen Espooseen verrattuna. PS voisikohan nämä mara kisat olla ilman vuosilukua.
 6. Alkuperäiseen aiheeseen palaten. Eipä tulisi mieleenkään aliarvioida hitaammin tai vähemmän juosseita. Duunissa kun kaveri yksi päivä sanoi, että juoksi eilen 8km ja samaan hengenvetoon kysyi että juoksinko minä eilen. Suorastaan hävetti sanoa, että juoksin 18km ja heti perään piti selitellä, että se oli sellainen puolipitkä. Lähinnä yritän kannustaa ko herraa että kävisi lenkillä. Tällä foorumilla suurin osa kommenteista tai ohjeista omaan juoksemiseeni on ihan asiallisia. Toki muutamia outojakin kommentteja tulee, mutta ne osaa jättää omaan arvoonsa. Toki jos lukee foorumia ensimmäisiä kertoja niin voi olla vaikea erottaa oikea väärästä.
 7. juhanahm

  Vantaan maraton 13.10.2018

  turusta pasilaan junalla ja sieltä vaihto tikkurilan junaan. Melkein tulisin itse junalla. Tikkurilan asemalta on reilu kilometri lähtöpaikalle
 8. Ollaan nyt vaan tyytyväisiä kun kestävyysurheilija saa mediahuomiota 😉. On niitä paljon turhempiakin henkilöitä mediassa esillä.
 9. juhanahm

  Juoksutakit

  lyhythihainen juoksupaita on alla ollut
 10. Mitä nyt kukin kellossa arvostaa. Tuo navigointi on varmaan ihan kiva mutta eipä ole koskaan tullut sitä suunnossa käytetty. Vaelluksilla on lähinnä kiva mitata kävelty matka kellolla ja plussaa on se ettei sitä hirveästi tarvitse latailla vaeltaessa. Juostessa riittää juoksukellon ominaisuudet.
 11. juhanahm

  Nike Pegasus

  5.50-6.00 tuntuu kengälle liian hitaalta tai ainakin niillä tekisi mieli juosta lujempaa. Vomeroille tai 34:lle tuo rauhallisempikin tahti käy
 12. juhanahm

  Pegasus Turbo

  On vaan kokoja huonosti pitäisi olla 12 tai 12.5. Nythän nuo olisi suomessa halvemmat kuin netissä kun kyttäilee vain alennukset. Ennen pegasus ja Vomero olivat mulle kokoa 12, mutta uudet 35:t ovat nyt 12.5.
 13. Intersporteissa valikoima vaihtelee kovasti liike kohtaisesti. Itäkeskuksen lähellä Puhoksella on hyvin juoksuvaatteita, sekä 10v tytölle vaatteita. Verokkina Jumbon intersportisssa ei ole oikein miehille juoksuvaatteita eikä vaatteita tytölle. Juoksukenkiä Jumbossa on taas ihan kohtuullisesti.
 14. juhanahm

  Vantaan maraton 13.10.2018

  syksy marana 15.00 on mielestäni ihan ok aloitusaika. Ei tatte herätä aamulla erikseen syömään. Ainoa paikka missä mennään liikerakennusten ohi on tuo niittykadun pätkä. Lentokentän suunnalla olisi ehkä enempi tuollaista teollisuusaluetta.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy