Jump to content
Juoksufoorumi.fi

juhanahm

Jäsenet
 • Content Count

  283
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

juhanahm last won the day on February 25

juhanahm had the most liked content!

Community Reputation

348 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. juhanahm

  New Balance

  Mulla olisi sellaiset vihreät 1500:t niillä on juostu ehkä 40-50km. Ei jalat kestäneet lue liian vähän vaimennusta. Voisihan noita joskus vielä kokeilla kun ei ole kehdannut pois heittää
 2. juhanahm

  Alle 3:10

  Laitetaan tavoite nyt tähän ketjuun. Oikeastaan ensikauden tavoite voisi olla 3.05 kun terveen papereista ei uskalla vielä puhua saatikka kirjoittaa. Jotenkin tuntuu että 3.20 alitus on vaikeampi saavuttaa kuin 3.15 alitus.
 3. Jo aikaisemmin ihmettelin, että miten paikat voi kestää, vaikka kävelisikin osan. Käsittämätön suoritus
 4. juhanahm

  37. Frankfurt Marathon 28.10.2018

  Ruba tuossa jo keliä kuvailikin, joten eipä siitä sen enempää. Tuo kisan loppu on kyllä hyvä kun ihmisiä on paljon katsomassa niin voi luovuttaa vaikka hetkellisesti siltä tuntuisikin. Pohkeet ne minullakin kiukuttelivat, mutta jo ennen 20km. Suolatabletteja oli mukana kahdessa minigrip pussissa, josta toisen pussukan sain tiputettua. No onneksi oli vara pussi mukana. Jännä juttu noiden pohkeiden kanssa, kiukuttelivat noin 1,5 viikkoa ennen maraa, mutta aika nopeasti tulivat kuntoon rauhallisella lenkillä. Sinänsä kisassa pohkeet tuntuivat jäykiltä ja jonnin verran kipua, mutta onneksi eivät krampanneet. Hetkittäin tuntui että toinen pohje olisi auennut, mutta auennutkaan. Toki vikat 5km jalat oli aika loppu joten keskityin vain ylläpitämään vauhtia mitä kykenin. Jalat tuntuvat edelleen kuin ne olisi kepillä hakattu erityisesti pohkeet. Maran alussa ja lopussa kun juostaan talojen välissä Suunto näyttää nopeudeksi mitä sattuu kuten myös matkan. 35km asti jaksoin laskeskella noin seuraavan kilometritolpan tavoiteaikaa. Hommaa helpotti myös 3.10 tavoite aika ranneke, jossa oli 5km välein tavoite ajat. Syke data jäi matkalle kun sykevyön pod vai mikä se nyt on unohtui kotiin, eikä uutta ekasta Intersportista löytynyt. 6 viikkoa ennen tätä kisaa juoksin espoossa 3.15 joten ihan kivasti lähti vielä muutama minuutti pois. Nyt pari kolmeviikkoa lepäillään ja siten PK kausi käyntiin ja ajatukset kohti Rotterdamia. Toki aktia:n kisoja siinä sitten välissä
 5. juhanahm

  Advanced Marathoning (Pfitzinger - Douglas)

  Vuoden maraton ajan parannus otsikon treeniohjelmalla oli nyt sitten noin 7min. Vuosi sitten frankfurtissa 3.19.30 ja viime su 3.12.44 samassa kisassa. Eli ihan tyytyväinen olen nyt sitten ohjelman tuloksiin.
 6. juhanahm

  37. Frankfurt Marathon 28.10.2018

  3.12.44 minulla, jotenpa vuodessa petrausta 7min myöhemmin lisää rapsaa.
 7. Sanoisin, että minulla meni noin 2000km vuodessa ennen kuin 1.30 alittui. Keväällä HCRssä juoksin noin 1.32.30 ja syksyllä espoossa 1.29.30.
 8. juhanahm

  Nike Pegasus

  Ihan hyvän jutun kirjoitit Baltsu blogiisi Pegasuksista. Minulla meni tovi ennen kuin osti 34:n jälkeen 35:t. Eka syy oli se että koko 12 tuntui pieneltä, mikä taas ennen oli passeli. Enkä enää ikinä osta kenkää mikä tuntuu kaupassa pieneltä. Koon 12.5 löytäminen tuotti tuskaa esim. Intersportissa koot loppuivat kokoon 12. No Stadiumista löytyi. Myyjän mukaan kenkiä toimitetaan sellaisissa erissä että perus satsi on kokoon 12 asti. 12.5 ja isommat tulevat sitten omana toimituksena kun tulevat. Nikeltä muutenkin löytyy välillä huonosti noita isompia kokoja. Muutaman kerran olen yrittänyt etsiä Zoom Flyta kokoa 12.5, mutta eipä tärpännyt. Olisin varmaan ostanut jos etsiessä olisi löytynyt. Nyt taas niiden ostamiseen halut ovat hyytyneet. Käsitykseni mukaan Nike toimittaa tuotteitaan vähän miten sattuu siis toimitus aika voi olla ihan v... pitkä. Ainakin fudis vaatteissa meni ihan tolkuton aika, jos vaikka vertaa Macronin nykyiseen toimitusaikaan. Eipä ole Turbosta vielä 12.5 kauppaan kokeiltavaksi saapunut. Ostin alkukesästä Intersportista Vomero 13:sta 70e:llä ja muutama pari Pegasus 35:ia oli hintaa 70e mietin silloin että olikohan kyseessä hinnoitteluvirhe. Eihän noita Vomeroita saa mistään 70eurolla.
 9. juhanahm

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Lähdin puoli seiska lenkille ja silloin oli ulkona +13. Päällä shortsit, T-paita ja kevyt takki. Takki oli aikalailla liikaa.
 10. juhanahm

  Standard Chartered Dubai Marathon 25.1.2019

  Kuinka lämmin keli siis maratonin aikana on. Zerodieselille ennustamasi aika on mahdollinen jos on hyvä päivä. Täällä kun on tuohon aikaan jonkinlainen talvi niin diesel miehen kannattanee treenata esportissa ettei tule lämpö yllätystä Dubaissa.
 11. juhanahm

  35th Frankfurt Marathon 30.10.2016

  Viime vuonna tuli Frankfurtissa käytä ja kolmisen viikon päästä taas uudestaan. Nyt on mukava lähteä juoksemaan kun Espoossa tuli aikatavoite tälle kaudelle saavutettua niin ei ole enää itse itselle kerrytettyjä paineita. Tietty tavoite olisi juosta alle Bostonin ajan, joka vaatii 3s parannuksen Espooseen verrattuna. PS voisikohan nämä mara kisat olla ilman vuosilukua.
 12. Alkuperäiseen aiheeseen palaten. Eipä tulisi mieleenkään aliarvioida hitaammin tai vähemmän juosseita. Duunissa kun kaveri yksi päivä sanoi, että juoksi eilen 8km ja samaan hengenvetoon kysyi että juoksinko minä eilen. Suorastaan hävetti sanoa, että juoksin 18km ja heti perään piti selitellä, että se oli sellainen puolipitkä. Lähinnä yritän kannustaa ko herraa että kävisi lenkillä. Tällä foorumilla suurin osa kommenteista tai ohjeista omaan juoksemiseeni on ihan asiallisia. Toki muutamia outojakin kommentteja tulee, mutta ne osaa jättää omaan arvoonsa. Toki jos lukee foorumia ensimmäisiä kertoja niin voi olla vaikea erottaa oikea väärästä.
 13. juhanahm

  Vantaan maraton 13.10.2018

  turusta pasilaan junalla ja sieltä vaihto tikkurilan junaan. Melkein tulisin itse junalla. Tikkurilan asemalta on reilu kilometri lähtöpaikalle
 14. Ollaan nyt vaan tyytyväisiä kun kestävyysurheilija saa mediahuomiota 😉. On niitä paljon turhempiakin henkilöitä mediassa esillä.
 15. juhanahm

  Juoksutakit

  lyhythihainen juoksupaita on alla ollut
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy