Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sirpos

Jäsenet
 • Posts

  2 552
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by sirpos

 1. Nuo mustelmat ja naarmut siis tulivat (varsinkin uroksen) tassuista, kun hyppivät päin. Mikäli olisivat olleet aggressiivisia, olisi voinut käydä pahastikin... Kumpikaan ei purrut. Uros yritti näykkäistä omaa koiraani, mutta osuikin meikäläistä käsivarteen. Tuollaistakaan ei saisi päästä tapahtumaan. Itselläni on ollut 4 saksanpaimenkoiraa enkä koskaan antanut niiden hyppiä muita ihmisiä päin. Koirien pitää olla hallinnassa, liikkuvatpa sitten missä tahansa!
 2. Lauantaina pitkällä lenkillä tiettömän taipaleen takana takaa juoksee yhtäkkiä kaksi pitbullia kiinni minuun ja koiraani. Luoja, että olin hätää kärsimässä. Onneksi eivät olleet aggressiivisia. Huusin kaverini apuun, joka oli pyörällä matkassa. Omistajaa ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Tovin siinä niitä hätistellessämme takaa tuli auto ja siitä ulos nainen. Sai nartun autoonsa, mutta urospa ei mennytkään ihan helpolla vipuun. Sain sitä pannasta kiinni ja annoin naiselle. Muuta ei nainen sanonut kuin että eivät ne koskaan aikaisemmin ole tuollai lähteneet!!! Kiesus, että kihahdin ja annoin naisen kuulla kunniansa. Tämä ajoi hetken päästä tuhatta ja sataa ohitsemme. Rekkariakaan emme ehtineet ottaa ylös. Ei edes anteeksi pyytänyt koirien käytöstä. Kotona suihkussa huomasin mustelmia ja naarmuja molemmissa reisissä sekä oikean käden yhdestä sormesta oli katkennut verisuoni. Jos olisin ollut yksin matkassa, en olisi selvinnyt tilanteesta. Oma pieni koirani (Shiba) oli sylissäni ja tappeluhan siitä olisi tullut, jos sen olisin maahan laskenut. Omanikin kun sattuu olemaan uros.
 3. A bloke wins the lottery and decides to buy himself a Harley Davidson, he goes down to his local bike shop and after purchasing a top of the range bike, the owner of the shop tells him to coat the bike in Vaseline every time it looks like raining. That night he goes and picks his girlfriend up on his new toy and heads over to her parents house for the first time. As they arrive there, she explains to him that whenever they have dinner, don't talk. "If you talk," she tells him, "you have to do the pots." The man is astounded as he walks into the house as it is a complete mess. Anyway, the family all sit down for dinner not saying a word. The man decides to take advantage of the situation by groping his girlfriend's tits, yet there is not a sound from anyone. So he decides to shag his bird on the table, and still there is not a word. He then proceeds to do his girlfriend's mum over the table, but still, amazingly, there's not a word from anyone. Just at that moment he notices the rain on the kitchen window and remembers his precious motorbike, so he reaches into his pocket and flops the Vaseline out. At which point his girlfriend's dad leaps up and shouts, "Okay! Okay! I'll do the fucking pots!"
 4. At a pharmacy, a blonde asked to use the infant scale to weigh the baby she held in her arms. The clerk explained that the device was out for repairs, but said that she would figure the infant's weight by weighing the woman and baby together on the adult scale, then weighing the mother alone and subtracting the second amount from the first. "That won't work," countered the woman. "I'm not the mother, I'm the aunt."
 5. Vau, olipa kiva idea tämäkin. Onko muuten kukaan nähnyt teknistä paitaa, jossa olisi kaulukset ja mistä niitä vielä voisi saada? Meillä on yhteinen tanssiharrastus ja siinä se olisi mukavampi kuin pikee -paita ja hän on hakenut sellaista, muttei ole löytänyt.
 6. Kiitos, hienoja ideoita kaikilla. Juoksuvälineitä voisin harkita... Kenkiä vähän vaikeampi ostaa, mutta tietysti lahjakortti voisi olla hyvä. Salikassi ja hikipyyhekin ovat oiva idea. Nyt vain pitää vielä arpoa, minkä noista valitsee.
 7. Kiitos ehdotuksista. Puntilla hän käy, joten siihen liittyvää voisi tietysti aatella. On puhunut juoksemisen aloittamisesta, mikä lienee tuleva harrastus... Ehkä noista joku vielä löytyy.
 8. Jos ei o sovittu mitään... Mitäs sit?
 9. Mitä ostaa lahjaksi miehelle, jonka tuntenut 2,5 vuotta ja seurustelua takana vasta pari kuukautta??? Kamalan vaikiaa... Partakone ja -höylä poissa laskuista.
 10. sirpos

  Onnittelut

  Sylin täydeltä onnea, hatapa, kera halausten. :goodvibes:
 11. Ja raumalaiset pakotettiin sitä rakentamaan... Tuttu tuo Helsingintori tuossa nykyisen torin lähettyvillä, kokoontumispaikka, josta sinne lähettiin. Nimensä ihan siitä sai.
 12. Hei Lärtsä, käy fyssarilla teippauttamassa se jalkasi. Netistä löytyy kyllä teippausohjeita, mutta itse sitä ei saa niin hyvin tehtyä. Ja pyörittele tennis- tai golfpalloa jalkapohjalla. Tiedän, tekee aivan kamalaa, mutta auttaa. Tsemppiä.
 13. Voihan vitalis. Toivottavasti kipuilusi syy selviää ja pääset tossuttelemaan. Omat varpaat vielä tunnottomat juostessa. Aika ilkeetä sellainen. Mutta tsemppiä. Tiedän tunteen. Eilen pystyin juoksemaan peräti 5km. Tosin hitaasti.
 14. Vartti ja alkaa kahden päivän syysloma. Ensi viikko ASLAKissa, valmiiden lihapatojen ääressä. Autuaallista.
 15. Kummallisia nuo elukat täälläkin - alkavat aina pimeän aikaan äännellä mitä merkillisimmillä äänillä. Ja askeleetkin niillä pimeän aikaan raskaampia, oksat ja risut napsahtelevat poikki... ;-D
 16. Samoin, mikäli terveys kestää. Tällä hetkellä terveys vähän hakusessa, mutta toivotaan parasta. Kohta pari kuukautta kestänyt lentsu estää normaalin harjoittelun. Pientä kevyttä lenkkiä olen yrittänyt juosta. En ole lekurin mukaan kuulema sairas! Mitä nyt keuhkot lentävät kappaleina ulos ja huutavat hoosiannaa, mutta ei se mitään. Samoin oikean jalan hermotus ei edelleenkään ole kunnossa. Varpaat alkavat pistellä juostessa ja puutuvat ja jalkaterä läpsähtelee asfalttiin. Mutta aika näyttää, miten tästä selvitään ja pääsenkö harjoittelemaan Tallinnaan.
 17. sirpos

  Onnittelut

  Myöhästyneet onnittelut pietulle ja samalla veli velmulle.
 18. Erheellisesti näyttää kyllä hiekkatieltä. Enpä enää ihmettele...
 19. Aina se asfalttia on ollu. Mistä oletus hiekkatiehen on tullut?
 20. Samassa veneessä ollaan, mutta lentsu jatkunut jo neljä viikkoa eikä loppua näy.
 21. On se nopea. Itelläkin enkka parani viime vuonna reilu puol tuntia. Eikä kai se siitä johtunut, että lähtötaso oli huono, eihän... Aika nopsaan oot menny, sillä en nähnyt edes sun kantapäitä. Juonion sen sijaan tapasin, tosin jo kisaa edeltävänä päivänä. ;-)
 22. Kiitos kannustuksesta firestarter. Pikku hiljaa on mentävä, sillä vaiva ei mene nopeasti ohi. Arkiaskareet onnistuu ja rutiini on hyvä olla. Oli hetki, jolloin meni täysin makoiluksi. Yritti selvitä jokaisesta sietämättömästi särkevästä hetkestä. Tällä hetkellä helpompaa. Nyt ei ole suunta kuin eteen- ja ylöspäin.
 23. En tiedä pitääkö hehkuttaa, mutta eilen 3,5 km:n juoksulenkki kahden kuukauden tauon jälkeen. Oikea jalka pikkasen tunnoton ja voimaton ja jalkaterä vähän läpsähteli astuttaessa, mutta muuten meni jotenkin. Rankkaa oli - on kuin opettelisi uudestaan juoksemaan. Tänään aamulla sitten jalka taas melkoisen kipeä, repii ja "sähköttää". Iskias on edelleen pinteessä. Pakko kuitenkin liikahtaa jotenkin, muuten jään sohvaperunaksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy