Jump to content
Juoksufoorumi.fisirpos

Jäsenet
 • Content Count

  2 552
 • Liittyi

 • Last visited

About sirpos

 • Syntymäpäivä 27.11.1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nuo mustelmat ja naarmut siis tulivat (varsinkin uroksen) tassuista, kun hyppivät päin. Mikäli olisivat olleet aggressiivisia, olisi voinut käydä pahastikin... Kumpikaan ei purrut. Uros yritti näykkäistä omaa koiraani, mutta osuikin meikäläistä käsivarteen. Tuollaistakaan ei saisi päästä tapahtumaan. Itselläni on ollut 4 saksanpaimenkoiraa enkä koskaan antanut niiden hyppiä muita ihmisiä päin. Koirien pitää olla hallinnassa, liikkuvatpa sitten missä tahansa!
 2. Lauantaina pitkällä lenkillä tiettömän taipaleen takana takaa juoksee yhtäkkiä kaksi pitbullia kiinni minuun ja koiraani. Luoja, että olin hätää kärsimässä. Onneksi eivät olleet aggressiivisia. Huusin kaverini apuun, joka oli pyörällä matkassa. Omistajaa ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Tovin siinä niitä hätistellessämme takaa tuli auto ja siitä ulos nainen. Sai nartun autoonsa, mutta urospa ei mennytkään ihan helpolla vipuun. Sain sitä pannasta kiinni ja annoin naiselle. Muuta ei nainen sanonut kuin että eivät ne koskaan aikaisemmin ole tuollai lähteneet!!! Kiesus, että kihahdin ja annoin n
 3. A bloke wins the lottery and decides to buy himself a Harley Davidson, he goes down to his local bike shop and after purchasing a top of the range bike, the owner of the shop tells him to coat the bike in Vaseline every time it looks like raining. That night he goes and picks his girlfriend up on his new toy and heads over to her parents house for the first time. As they arrive there, she explains to him that whenever they have dinner, don't talk. "If you talk," she tells him, "you have to do the pots." The man is astounded as he walks into the house as it is a complete mess. Anyway, the fam
 4. At a pharmacy, a blonde asked to use the infant scale to weigh the baby she held in her arms. The clerk explained that the device was out for repairs, but said that she would figure the infant's weight by weighing the woman and baby together on the adult scale, then weighing the mother alone and subtracting the second amount from the first. "That won't work," countered the woman. "I'm not the mother, I'm the aunt."
 5. Vau, olipa kiva idea tämäkin. Onko muuten kukaan nähnyt teknistä paitaa, jossa olisi kaulukset ja mistä niitä vielä voisi saada? Meillä on yhteinen tanssiharrastus ja siinä se olisi mukavampi kuin pikee -paita ja hän on hakenut sellaista, muttei ole löytänyt.
 6. Kiitos, hienoja ideoita kaikilla. Juoksuvälineitä voisin harkita... Kenkiä vähän vaikeampi ostaa, mutta tietysti lahjakortti voisi olla hyvä. Salikassi ja hikipyyhekin ovat oiva idea. Nyt vain pitää vielä arpoa, minkä noista valitsee.
 7. Kiitos ehdotuksista. Puntilla hän käy, joten siihen liittyvää voisi tietysti aatella. On puhunut juoksemisen aloittamisesta, mikä lienee tuleva harrastus... Ehkä noista joku vielä löytyy.
 8. Jos ei o sovittu mitään... Mitäs sit?
 9. Mitä ostaa lahjaksi miehelle, jonka tuntenut 2,5 vuotta ja seurustelua takana vasta pari kuukautta??? Kamalan vaikiaa... Partakone ja -höylä poissa laskuista.
 10. sirpos

  Onnittelut

  Sylin täydeltä onnea, hatapa, kera halausten. :goodvibes:
 11. Ja raumalaiset pakotettiin sitä rakentamaan... Tuttu tuo Helsingintori tuossa nykyisen torin lähettyvillä, kokoontumispaikka, josta sinne lähettiin. Nimensä ihan siitä sai.
 12. Hei Lärtsä, käy fyssarilla teippauttamassa se jalkasi. Netistä löytyy kyllä teippausohjeita, mutta itse sitä ei saa niin hyvin tehtyä. Ja pyörittele tennis- tai golfpalloa jalkapohjalla. Tiedän, tekee aivan kamalaa, mutta auttaa. Tsemppiä.
 13. Voihan vitalis. Toivottavasti kipuilusi syy selviää ja pääset tossuttelemaan. Omat varpaat vielä tunnottomat juostessa. Aika ilkeetä sellainen. Mutta tsemppiä. Tiedän tunteen. Eilen pystyin juoksemaan peräti 5km. Tosin hitaasti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy