Jump to content
Juoksufoorumi.fipasianssi71

Jäsenet
 • Content Count

  934
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  13

pasianssi71 last won the day on August 19 2018

pasianssi71 had the most liked content!

Community Reputation

2 027 Excellent

About pasianssi71

 • Syntymäpäivä 21.04.1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Uusikaupunki

Converted

 • Coopperi
  2015:2420 2016:2700 2018:3000
 • 10km
  43:06
 • Puolimaraton
  2027.1:40:40 2018. 1:39:57
 • Maraton
  3:57:41
 • Tavoite
  Maraton 3:45 2019

Recent Profile Visitors

1 520 profile views
 1. pasianssi71

  Polar M600

  Pystyykö ko. kelloon lataamaan spotifyn? Ja jos pystyy ja käytössä on premiumpalvelu, niin voiko ko.sovellusta käyttää ilman puhelinta. Ns.offline tilassa kuten puhelimessakin ilman nettiä?
 2. pasianssi71

  Polar m430 vs m600

  Otsikon kelloista olis tarkoitus jompikumpi ostaa, m600 kiinnostais lähinnä tuon musapuolen takia, siis jos olen oikein ymmärtänyt niin tuohon pystyy tallentamaan kappaleita ja näinollen ei tarvitsisi aina kantaa puhelinta mukana jos haluaa musaa kuunnella. Tosin nuo älykellotoiminnot kuitenkin vaativat puhelimen rinnalleen koska kellossa ei ole korttipaikkaa itsessään. Kommentoikaa, ja perustelkaa kumpi pitäisi ostaa ja miksi se pitäisi ostaa, toki muutkin merkit tulee kysymykseen mutta ilmeisesti m430 olis hyvä peruskello.
 3. Niinkuin vähän arvelinkin niin tämäkin on hyvin yksilöllistä että mikä toimii itsellä parhaiten. Itse en koskaan tee heti lenkin jälkeen muutakuin ehkä kevyempää hölkkää loppuun.
 4. https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000005659592.html Hyvä uutinen tälläiselle laiskalle verryttelijälle.
 5. pasianssi71

  Altra juoksukengät

  Altran Duot 30 vrk. ja n.100km takana. Molemmat kengät rikki samasta kohtaa.
 6. Leskenlehtiä bongattu tienvarresta, ja yksi juoksija t-paidassa sekä shortseissa, aurinkolasit päässä. Eikä mulla ollut edes kylmä 😎
 7. Meillä on jo pitkään päässyt ihan asfalttia tallaamaan, vielä ottaa aikaa että pääsee hiekkateille. Shortseillakin on jo päässyt kokeilemaan, lähtee kieltämättä keulimaan kun vaatetta vähentää. Ei mua kyllä koiranpaskat ole häirinnyt, enemmän häiritsee se kun lumet sulaa ja näkee mitä kaikkea ihmiset on päättääneet hylätä luontoon. On nuo tienvierustat vaan melkoisia kaatopaikkoja.
 8. pasianssi71

  Altra juoksukengät

  Samaa mieltä, ja eiköhän nuo hiekoitushiekat jo pian puhdistella pois niin helpottaa tämäkin.
 9. Aika paljon kisoissa näkee juoksijoita kuulokkeet korvilla, itse olen joskus tätä vaihtoehtoa miettinyt mutta toistaiseksi on jäänyt kokeilematta. Suurin syy itsellä on varmaankin se että kaikki ylimääräinen pitää olla karsittu pois kisoissa, ja toisena pelko siitä että laitteet rupeavat temppuilemaan kesken kisan, mistä aiheutuu ylimääräistä säätöä. Olen kyllä huomannut treenatessa että musiikilla on erittäin positiivinen vaikutus omaan suoritukseen, ja tietenkin juuri oikeanlaisella musiikilla, kaikki ei toimi itsellä. Oikea tempo musiikissa antaa hyvän rytmityksen juoksuun, ja joskus kovemmissa vedoissa olen huomannut sellaisen seikan että kun hengitys on raskasta mutta kun kuulokkeet blokkaavat tuon puuskutuksen niin juoksusta tulee taas helpompaa. Tottakai hengitys pitäisi saada kulkemaan, mutta joskus se vaan ei kulje ja sitä kun alkaaa kuuntelemaan kunnolla niin häviää kyllä into treenistä. Olen taas miettinyt tulevaa kisakautta, ja musiikkia kisoihin, pitäis vaan olla sellaiset kuulokkeet jotka ei varmasti häiritse ja pysyvät hyvin paikoillaan, ja lisäksi näissä pitäisi olla soitinkin itsessään ettei tarvitse puhelinta mukana kisassa raahata, tai sitten kellossa tuo musiikkiominaisuus. Pistäkäähän kommenttia, ja jos kuuntelette niin minkälaisella varustuksella.
 10. On tullut jutusteltua suorituksen aikana, puolikkaalla vaihdettiin muutama sana ruisrääkissä 2016 ja tämä oli ihan ok myös kilpakumppaneille. Sen jälkeiset puolikkaat onkin sitten olleet sen verran kovempia että juttelu on jäänyt. Eka, ja myös tällä hetkellä ainut mara meni jutellen, aikatavoite oli 4 tunnin alitus ja varmistellen tuo oikeestaan meni. Ei tietenkään koko kisan aikaa juteltu mutta jonkun verran kuitenkin, ja sellaisessa porukassa jossa kaikilla oli sama tavoite. Sitten kun oikeesti kisataan niin olen hiljaa, mutta kisan jälkeen on mukava vaihtaa kuulumisia.
 11. pasianssi71

  Altra juoksukengät

  Pakko antaa pikku miinus Duoille, kuva kertokoon.
 12. Kestotilaajana itse aloitin, nyt vasta 2 numeroa tullut mutta kyllä tuo tulee alusta loppuun luettua. En tiedä tarpeellisuudesta mutta kyllä itse pidän lehdestä, eikä oikeestaan muuta lehteä tule luettuakaan. Hyviä vinkkejä harjoitteluun löytyy, osais vaan hyödyntää kaikki. Ehkä jos jotain lisää lehteen toivois niin vois olla jonkinlainen ravinto-osio juoksijalle suunnattuna.
 13. pasianssi71

  Altra juoksukengät

  Nyt on eka lenkki Duoilla tehty (9,7km) ja ihan hyvä fiilis jäi. Suurta kiitosta annan varvastilalle, varsinkin kun itsellä on tuolla varvasosastolla ollut kaikenlaista vaivaa. Niinkuin @hoppana tuossa ylempänä jo mainitsikin niin kenkä on kyllä kylmä jopa nollakelissä, eli ei sovellu ainakaan itselle talviharjoitteluun. Tästä näkee hyvin miten leveä kengän varvastila on. Näitä nyt pikkuhiljaa ajetaan sisään ja kerron enemmän kokemuksistani kunhan pääsen näillä oikean pitkiksen kokeilemaan.
 14. pasianssi71

  Altra juoksukengät

  Tänään tuli kengät, koko sopiva ja muutenkin tuntuivat aika kivalle jalkaan. Pistän viestiä kunhan pääsen kokeilemaan, tänään valitettavasti kiireiden takia en kerinnyt testilenkille vaikka kovasti poltteli.
 15. Vieläkin täällä, no uusi vuosi ja uudet kujeet. Tiedä noista uusista kujeista mutta alkuvuosi ainakin määrän suhteen ollut parempi eikä vielä telakkaa tälle vuodelle, kop kop. Paavo Nurmen maraton on se paikka missä tänä vuonna mitataan kunto, jos mahdollista niin ehkä yksi puolikas ennen koitosta. Viime vuonnahan tuota piti yrittää ruissalossa, jossa siis tuli kauden huonoin puolikkaan aika ja Paavon täysmatka vaihtui puolikkaaseen polven oireilun takia. Tuo polvivaivahan se koko kauden pilasi, jos jostain halutaan syylistä etsiä. Mutta tälle vuodelle on 40sek parannettavaa jotta eiköhän se jostain löydy.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy