Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pexrun

Jäsenet
 • Content Count

  770
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  50

Pexrun last won the day on November 11

Pexrun had the most liked content!

Community Reputation

2 403 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Joutseno

Converted

 • 10km
  43:38 Helsinki Marathon 10km 25.8.2018
 • Puolimaraton
  1:34:36 HHM 9.6.2018

Recent Profile Visitors

4 779 profile views
 1. Täälläkin Datsunin jälkeen pari Tanea 1,6l ja 2,0l. Tuntuivat lähes tilaihmeiltä pienen japanilaisen jälkeen 🙂
 2. Meillä @RistoT ollut yhtä vahva aloitus autopuolella aikoinaan. Miullakin Datsun 120Y--yy-yy-yy... jonka siskonmies hommasi ja aika pitkälti sen jälkeen korjailikin. Siihen kun kävin Kouvolan Anttilasta vielä ostamassa Elco High Power soittimen kaiuttimineen niin kyllä minivoguetakatukka liehui vauhdin ja musiikin hurmassa 😂 Myöhemmiten näemmä siun yrityshommelit on sujuneet selvästi paremmin. Ite ajelen 14v vanhalla Volvo S80:llä joka ollut käytössä jo yli 8 vuotta. Tuosta kun sain aikoinaan osamaksut hoideltua päätin etten enää muuhun vaihda jos ei oo ihan pakko. Vielä ei oo ollu ja kun työkään ei kummallakaan meillä puolison kanssa tällä hetkellä edellytä kovin kummoisen katiskan ylläpitoa niin tuolla on menty.
 3. Itseltä löytyy Stravasta/Movescountista tämmöinen merkintä 28. helmikuulta. Kaakonkulman kylmin aamulenkki omalta kohdalta: 21,49km@5:33 "Vielä kiristyi keli ja mittari näytti -25,3 aamuviideltä. Lisäsin vaatetusta nilkkalämmittimien ja toisen tuubihuivin verran ja hyvin tarkeni. Kaksi naamahuivia oli kyllä liikaa, happi ei enää kulkenut läpi kunnolla joten suun kohdalla pidin vain yhtä. Melko helposti liikahti perusvauhdilla reilu puolimara Pontukselle ja takaisin. Kaipa tässä jotain kehitystä hiljakseen tapahtuu. Jalassa Claytonit."
 4. Pexrun

  Alle 2:30

  Oot siekii joutunu noihin kk-määriin muutaman aamulenkin ja joskus iltasellaisenkin käyny kiskasemassa 🙂 Tsemppiä jatkoon, Guurin tekemiset yksi foorumin parhaita ja inspiroivimpia seurattavia👊👍
 5. Pexrun

  Kisaraportteja sieltä sun täältä

  Onnittelut @sarvipoikanen komeasta enkasta ja kiitokset kirjoituksesta. Vauhdikas juoksu ja rapsa jota mukava lukea. Inspiroi kovasti nämä vaikka itse puuhasteleekin kovaa vauhtia ikääntyvien kangistuvassa hölkkägenressä 🙂
 6. Kaukana kai suosituksista nuo omat iltasyömiset. Nälkä vain niin kova että pakko pupeltaa. Miulla tosin siitä hyvä tilanne (toistaiseksi) ettei närästystä ollut koskaan.
 7. Omatkin varhaisaamun lenkit klo 5:xx alkaen tyhjällä vatsalla. Pisimmät yli 20km enkä muista että olisi energiat kertaakaan loppuneet, tosin vauhditkin verkkaisia. Iltapala on kyllä itselläni runsas kun työpäivät venyvät yleensä yli klo 20. Monesti tulee syötyä ihan kunnon lämmin ruoka vielä "iltapalana" ennen nukkumattia.
 8. Jos illallinen klo 19.30 on runsas riittäisikö sieltä paukkuja kovaan aamutreeniinkin?
 9. Aamuvirkkuja urheilijoita. Tutkimuksen mukaan päivän pääharjoitus tempaistiin aamulla klo 6/7 alkaen. Esimerkkinä tavallisen päivän aamuharjoitus 10-20km reipasta @3-@3:45 vauhdeilla. Sitten aamupalalle klo 9.30.
 10. Täysin totta. Portaiden alapäästä lähti alaviistoon polku järven rantaan pienelle mökille. Hyvinkin tuolta huonompijalkainen pääsee tien reunalle huomattavasti helpommin näiden kolmen apuaskelman kautta.
 11. Ei mitkään Tahkon portaat mutta kuitenkin. Jäi mieleen viikonlopun varrelta kun puolison kanssa käytiin iltakävelyllä. Tällaisen huonompikuntoisen porrastreeniin pehmeämpi aloitus. Huomaa kaide johon voi portaiden puolessa välissä nojata jotta jaksaa runtata täysillä huipulle 😎
 12. Alisa polulla Imatralla. https://uutisvuoksi.fi/uutiset/urheilu/4099be1c-f6d9-4d1a-8e1b-b08bb63d27f0
 13. LUM:llä kaksi melkoista helmeä tällä hetkellä naisten kestävyysjuoksuun. Alisa saa olla tarkkana Moonan kanssa, pyyhkii kohta ohi tuolla kehityksellä.
 14. Kullervolla juostu mara yhden kerran kovempaa. Siitäkin aikaa 30v. http://www.jaskalehtonen.fi/maraton/all-time-maraton/miehet/
 15. Sain kuvattua lähes kaikkien sub 3h SM-maratoonareiden maalintulot Joutsenossa. Muutamasta ehdin valitettavasti tallentaa vain sivuprofiilin tai selän. Miesten sarjassa 16. sijoittunut Marko Palohuhta ehti livahtaa maaliin tarttumatta videolle. Pahoittelut tästä jos asianomainen foorumia lueskelee. Naisten kolmosesta Mira Tuomisesta taltioitui viimeiselle kierrokselle lähtö muttei valitettavasti maaliintuloa. Jos sijoituksissa tai nimissä joku huomaa jonkun virheen olkoon hyvä ja kertokoon niin koitetaan korjailla oikein.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy