Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Jeremias

Jäsenet
 • Content Count

  573
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Jeremias

 1. Jeremias

  Pirkan Hiihto 2010

  90 km pertsalla olisi taas tavoitteena. Olisi pienoinen ongelma paluukyydin kanssa. Onko joku, jolla on tilaa autossa, palaamassa kotiin Lahden kautta ? Siis sunnuntaina 7.3.
 2. Aika roisia alkaa kommentoimaan vastuuttomaksi, jos ei tiedä mistä on kyse. Kyseinen latu on isolla latukoneella ajettu kunnan ylläpitämä virallinen hiihtolatu. Mäet on vielä erikseen merkitty pulkalla/kelkalla laskun kieltävillä liinennemerkeillä. Kumma kyllä hiihtäjien kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmia väistämisen kanssa. Lapset ovat lapsia, mutta kun aikuiset tampaajat kulkevat mäkisellä ladulla I-podit korvilla. .
 3. Puretaan vielä kiukkua. Ladun varrella asuu akka, joka kusettaa ja paskattaa puudelinsa ladulle aamuin illoin. Tietä pitkin ei voi mennä, vaikka tie kulkee samaan suuntaan melkein vieressä. Hänellä on siihen oikeus. Samat oikeudet on hänen kakaroillaan, jotka pitävät latua leikkipaikkanaan. Laskevat pulkalla mäkeä ja tekevät jopa ladulle hyppyreitä. Saatana ja koko reitin vaarallin mäki; jyrkkä kuin mikä ja lopussa 90 asteen vinkkeli. Pari kertaa ovat meinanneet jäädä alle, kun yksi väistää vasemmalle, yksi oikealle ja kolmas toljottaa paikoillaan. Saavat kuulemma leikkiä ladulla kun ei ole muuta pulkkamäkeä lähistöllä.
 4. Mitä vanhat edellä sitä nuoriso perässä. Meillä päin oli viikonloppuna menty autolla ladulle. Nähtävästi 4 vedolla revitelty ylämäkeen niin pitkälle kuin on päästy. Hirveät kuopimajäljet mäen alla mutkassa. Menee vielä joltakin henki. Saatanan saatana!
 5. Laskettelurinteeseen alppiseuran harjoituksia varten tekemää pujotteluradan laskemistakin pidetään jokamiehenoikeutena. Sinne pitää mennään keppien väliin opettamaan 5 vuotiaalle piltille ratalaskua, vaikka takaa tulee 13vee tykinkuulia lähes satasen vauhtia. Kun menet ajamaan pois radalta, niin haukutaan hulluksi ja kehutaan OIKEUKSIA.
 6. Jeremias

  Latua prkle!

  Mikä niissä turisteissa häiritsee, henkitorven vinkuminen läähätyksessä? Ei kai ne turistit montaa sataa metriä kisaajan peesissä pysy.
 7. MINULLA ON OIKEUS. Käytöstavoilla ja laeilla ei ole mitään merkitystä, sillä minä olen ainutlaatuinen yksilö ja MINULLA on oikeus tehdä mitä minua huvittaa. Koska latu on siinä, niin minulla on oikeus kulkea siinä miten haluan. Hyvät tavat ja käytösnormit eivät minua liikuta koska MINULLA ON OIKEUS. Ja jos järjestyssääntö kieltäisi ladulla kävelyn, niin se ei minua koske koska MINULLA on oikeus. Ja MINULLA ON OIKEUS olla kateellinen. Jos en osaa tai halua hiihtää, niin ei sitä tarvitse tehdä muidenkaan.
 8. Jeremias

  Murre-ketju

  Anoppilassa tekemiini havaintoihin perustuen parkanolaisilla taitaa puhetyyli riippua siitä käykö kaupoilla pääasiassa Tampereen vaiko Pohjanmaan suunnassa.
 9. Jeremias

  Murre-ketju

  Kyllä savo vie hauskuudessa ja asenteessa voiton kaikesta Pienoissanakirja savo - englanti (Eurooppalaistuminen asettaa haasteita myös savolaisille) 1. Mikähän se suattais olla selekein tie raatatieasemalle? VÖT MAET PII TÖ PEST VEI TO TÖ REILVÄISTEISSON? (On huomattava might-ilmaisun käyttö suattaa-verbin vastikkeena). 2. Tiijjähäntä äkkiseltään männä sanommaa. AE TONNOU MEÄ AE TELLJUU TÄT TAEREKTII. (On huomattava may-ilmaisun oikea käyttö). 3. Mittee se mahtaa se kello olla? VÖT IT MEÄ PII TÖ TAEM? (Huomaa edelleen may-ilmaisu; savolaiselle mikään ei ole selkeää). 4. Suattaapihäntä ollannii kymmene yl kolome, tai kolome yl kymmene, riippuu kuka kyssyy ja mihinkä aekaan. IT MEÄ PII MEEPII TEN PAAST TRII OR MEEPII TRII PAST TEN, TEPENTIN TOTA HUUS AESKING. (Huomaa koko kysymyksen ja kysyjän kyseenalaiseksi asettaminen sivulauseessa eli ns. idiomitismi) 5. Mistähäntuota häntä suattais ostoo uuvet pieksut? VEÖR KUTAI MEEPII PAI SAM NJUU SUUS? (Huomaa maybe-ilmaisun oikea käyttö). 6. Mahtaneeko sitä kulukumies tietää mistä sitä saes kalakukkova? MAET TÖ HOUPOU NOU VEÖR KUTAI KET VISH IN Ö COCK? (Kulkumies-käsite tuntematon anglosaksisessa kulttuurissa). 7. Ee sitä maha kukkaa tietää mistä muurinpohojalettuja? JYY MAET NOT NOU VEÄR AAR TÖ VOOL-POTOM-SPAMS? (Jälleen vaikea käännösilmaisu, joskin tulee ymmärretyksi riittävästi). 8. Mikkee se suattais olla teijjän nim? VÖT IT MAET PII TÖ NEEM JYÖR KOOLT? (Huomaa taas ehdollistus). 9. No ee sillä minu omallain nii vällii ole. AE NEVÖR TEL JUU MAE OUN.
 10. Virallinen lämpöasteikko +10 Helsingin vuokra-asukkaat panevat lämmöt päälle. Lappilaiset istuttavat kukkia. +5 Lappilaiset ottavat aurinkoa +2 Italialaiset autot eivät käynnisty 0 Tislattu vesi jäätyy -1 Hengitys muuttuu näkyväksi. Aika suunnitella lomaa Välimerellä. Poliitikot alkavat surra asunnottomien kohtaloa. Lappilaiset syövät jäätelöä. -4 Kissa tahtoo samaan sänkyyn. -10 Aika suunnitella lomaa Afrikassa. Lappilaiset menevät uimaan. -12 Niin kylmä, ettei sada lunta. -18 Helsingin talonomistajat panevat lämmöt päälle. -20 Hengitys muuttuu kuuluvaksi. -23 Amerikkalaiset autot eivät käynnisty. Ei tarkene luistella. -26 Hengitystä voi leikata iglun rakennusaineiksi. -29 Kissa tahtoo samaan pyjamaan. -31 Ei tarkene suudella. Japanilaiset autot eivät käynnisty. Lapin jalkapallojoukkue alkaa harjoitella kevätkautta varten. -35 Aika suunnitella kahden viikon kuumaa kylpyä. Lappilaiset lapioivat lunta katolta. -39 Elohopea jäätyy. Ei tarkene ajatella. Lappilaiset panevat paidan ylimmänkin napin kiinni. -40 Auto tahtoo samaan sänkyyn. Lappilaiset panevat villapaidan päälle. -45 Lappilaiset sulkevat kylpyhuoneen ikkunan. -50 Merileijonat lähtevät Grönlannista. Lappilaiset vaihtavat sormikkaat rukkasiin. -70 Jääkarhut lähtevät Pohjoisnavalta. -75 Joulupukki lähtee Napapiiriltä. Lappilaiset laskevat lakin korvaläpät alas. -268 Helium muuttuu nestemäiseksi. -273,15 Absoluuttinen nollapiste. Kaikki alkeishiukkasten liike lakkaa. Lappilaisetkin myöntävät, että jo vain alkhaa olla vähän vilphoista.
 11. Eikös viime kunnallisvaaleissa joku ehdokas saanut puhtaan 0-tuloksen. Ei luottanut edes itseensä.
 12. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen......
 13. Pikakakku makeannälkään 1 kpl valmis torttupohja 1 purkki ananasrenkaita 1-2 purkkia kinuskikastiketta 1- pullo valmiskermavaahtoa -Käytä anannasmehu torttupohjan kasteluun. -Lisää ananasrenkaat ja kaada päälle kinuskikastiketta makusi mukaan (=niin paljon kuin sitä torttupohjan päällä saa pysymään) - Tursota päälle reilusti kermavaahtoa Nautitaan välittömästi ennen kuin pullokerma ehtii nahistua.
 14. Siinäpä oli melko tarkkaan kiteytettynä minunkin kausi. Terkut vain Gyntherille 70v, joka jyräsi minut juottoasemalla, kun ei muki tarttunut näppiin tarpeeksi nopeasti. Voideltiinkos Soavella päänahka vai kurkku?
 15. Jeremias

  Murre-ketju

  Karseinta on Ylä-Satakunnan D:n raiskaus: Rinsessa Rianan appiukko Rori Al Fairetilla oli riisel Merseres ja Linra Lampenius on hyvä viihreviulisti. Hauskinta on kuunnella kunnon taMPereeN vääntöä ja jänkhän äijien Hoon päälle puhumista.
 16. Vituiks män vapaussota. Erehdyin 35 km:kohdalla käymään pusikossa, jonka jälkeen jalat tuntuivat nipulta kakkosnelosilta. Kun juoksurytmi taas löytyi, niin jumahti vasemman jalan ITB. Vasen jalka oli aivan hervoton ja vauhti sitä luokkaa että mummot lykki sauvoilla ohi. Tulihan sekin koettua, että piti kinkata alamäet lähestulkoon yhdellä jalalla, sattui niin keleesti jos koetti alamäessä vasemmalle astua. Kiroillen maaliin saakka ajalla 3:42 ja risat.
 17. Onneksi tuli käytyä maksamassa ilmoittautumismaksu ajallaan. Nyt ei huvittaisi lähteä juoksemaan laisinkaan. Meiluummin käyttäsi senkin ajan peiton alla elpymiseen. Kolme minuuttia oli tarkoitus viime vuotista petrata, mutta syyskuun harjoittelut menivät työkiireiden takia ihan per#¤¤%%een. Mutta ehkäpä tämä sunnuntaiksi kirkastuu.
 18. Vaimokin on sen tajunnut, kun ei päästä edes pyykkejä ripustelemaan. Tiskit meillä hoitaa tiskikone. Jotakin hyötyä ammatinvalinnasta siis.
 19. Kun eurolla ostan ja kahdella myyn, niin saa rosentin voittoa:conf:
 20. Metsäisen järven rannassa oleva venevaja kesähelteellä. Vajassa tervattu puuvene ; tervan, mudantuoksun ja suopursun sekoitus.
 21. Huh huh! Tätä ketjua lukiessa aivojen perukoilta pulpahteelee nabloja, rootoreita Garlekinin menetelmiä ym, jotka jättivät vain pieniä arpia päänahkaan hilseen yli pyyhkiessään. Sittemmin olen tehnyt inssin töitä 13 vuotta ja pärjännyt enimmäkseen miinus- ja pluslaskulla. Joskus on joutunut jopa kertomaan ja jakamaankin.
 22. Nuorenpana haaveili kaikenlaista, mutta todellisuus löi karusti vastaan. Matkustaminen ei ollutkaan niin kivaa (näki vain lentokentän moottoritien hotellin ja tehtaan konttorin) ja päällikön pestit toivat vain jatkuvan hiillostuksen ja v"#¤ilun. Nyt työni on lähestulkoon Herra alle 3h:n kuvaaman kaltaista. Ainoa mikä rassaa on työmatka, mutta sen nippa nappa kestää kun muu on kunnossa.
 23. Asiaa. Rotille, luteille ja lapamadoillekin pitää saada ihmisoikeudet!
 24. Eilen tankkasin isolla annoksella voissa paistettuja neulamuikkuja valkosipulimajoneesilla ja 4 metrillä hedelmälakuja. Vaikka aterian jälkeen väliä lenkkiin oli yli 3 tuntia, niin 15 km:n kohdalla oli pakki melkoisen myllerryksen kourissa. Onneksi oli läheinen huoltamo auki......
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy