Jump to content
Juoksufoorumi.fiIhis

Jäsenet
 • Content Count

  20
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt löytyi syy eri HRV arvoille mm. Polarin ja EliteHRVn välillä aamumittauksissa. Tuolla EliteHRVn sivuilla paljon asiaa HRV mittauksista kiinnostuneille. Olisi muuten hyvä jos Polar kysyisi vielä mittauksen yhteydessä terveydentilasta kun nyt influenssa A1 nostaa syketasoa eikä treenaaminen todellakaan kannata.
 2. Eilen Vantage V lopetti siirtämästä unitiedot kännykän appiin. Kellosta unitiedot löytyy, mutta kännykässä ei enää näy. Muilla samaa ongelmaa?
 3. Lukenut tuon mutta ei selvitä eroa. Kaveri verrannut EliteHRVtä ja ithlteä ja niissä samanlainen ero HRV arvoissa ithlete antaa aina korkeammat HRV arvot
 4. Polar Vantage V ollut käytössä muutaman kuukauden. Kokeillut tuota ortostaattista testiä ja tulokset ihmetyttää. Jos vertaa Elite HRV ja Polar Vantagen HRV arvoja niin niissä aika iso ero. Molemmat lukemat mitattu perätysten H7 sykevyöllä. Mistä tällainen ero johtuu? Entä kun Polar sanoo "Et ole täysin palatunut" ja Elite HRV antaa samalla valmiudeksi 10 PS. Esim. 5.3 aamumittauksessa polar antaa HRV arvoksi ensin 25 ja 6 minuuttia myöhemmin 43 ja elite HRV näiden välissä 59. Alla muutama vertauskuva 11.3 klo 18 mittauksista.
 5. Tilasin joulukuussa omaan m400 kelloon uuden rannekkeen netistä. M430 ranneke sopii siihen hyvin. Vantage V on nyt hankintalistalla kun joulupukki ei sitä tuonutkaan.
 6. Ihis

  Polar M400

  Kiitokset neuvoista, hyvin toimi tänään tuolla hanan alla kastelulla :-) .
 7. Ihis

  Polar M400

  Thanx. Täytyy kokeilla tuota kraanan alle laittoa. Olen joka kerta kostuttanut märällä sormella nuo pinnat, mutta toivotetaan että tuosta uittamisesta juurikin kiiinni.
 8. Ihis

  Polar M400

  Nyt helmikuussa on joka lenkillä sykkeet heiluneet kummasti ekan 3 minuutin aikana. Näyttäisi, että joku vika mittauksessa joka siis heti 1-3 minuutin sisällä aloituksesta. Aiemmin tuota alun heiluntaa ollut harvemmin, mutta joskus jopa 199 lyönnin piikkikin. Esim. tänään sykkeet normilenkillä 50s/161, 1:05/145, 1:15/176, 1:20/152, 2:25/117, 2:55/174 ja 3:15/133 josta sitten tasaisempaa nousua tuonne 150 kieppeille. Usein aimmin vastaavalla vauhdilla aloitetu lenkit niin sykkeet nousee ihan normaalisti ja 3 minuutin kohdalla syke 144-148. Nyt siis jokaisella lenkillä hurjaa heiluntaa alussa ja sitten tasaantuu. Vikaa Polarin sykkeenmittauksessa?
 9. Ihis

  Polar M400

  Jees, tänään synkkas, mutta todella hitaasti. Nettissä sitten päiväkirjan harjoitus ei ensin auennut eli Polarin päässä jotain häikkää. Näköjään oli flown viesteissäkin tänään, että manuaalinen lataus ei toimi.
 10. Ihis

  Polar M400

  Tänään lenkin jälkeen ei enää synkronoi kaapelilla. Aloittaa sykronoinin mutta palkki pysähtyy ja sitten lopettaa. Virheilmoitus "ongelmia synkronoinnissa". Käynnistänyt koneen uudelleen muttei auta ja kokeillut eri kaapeleita. Mikä avuksi?
 11. Ihis

  Polar M400

  Onko kukaan onnistunut lataamaan Windows Phonelle appia joka tukisi polar flowta. Polarillahan ei tuotette ole eikä kai edes ole tulossakaan mutta wp kaupasta löytyi polaar (joka ei tosin lataudu) ja windowsphoneapk.comsivulta softa jota en saanut/uskaltanut edes kokeilla. Harmittaa, ettei polar viitsi tehdä WP appia.
 12. Ihis

  Polar M400

  Tuolla kyllä kehuttu tuon M400 tarkkuutta riittäväksi http://the5krunner.com/2015/06/20/polarglobal-m400-gps-hr-running-watch-activitytracker-independent-review/ Accuracy: Distance Over longer distances some errors balance each other out. The same Garmin vs Polar ride was 35.69km with the Garmin and 35.58km with the Polar. That’s a tiny difference of 110m over 20 miles. Over a 5km run I found the M400 to be pretty accurate. So a local 5km parkrun had me doing 5072m which is approximately 98.5% accuracy. Really we should expect more that than (in general) however such a level of accuracy is pretty much what most decent watches will give you. Did I run in straight lines? Probably not. I probably ran 5020m in reality. So that makes 99% accuracy. Was the course correctly measured? Well, in this case it was but often they are not and that is a source of error you should bear in mind. Your post-training analysis software might make further assumptions about GPS points around bends and either increase or decrease the accuracy in the distances it displays. Eesh! It’s complicated. Others in more extreme outdoor scenarios report larger errors with the M400 blaming perhaps the u-blox chipset inside (Source: fellrnr). But I didn’t find those larger errors on the occasions I tested distance.
 13. Ihis

  Polar M400

  No matkaa rantaan meiltä 180 metriä ja Larun ympärijuoksun mitaksikin ilmoitettu 10,02 km eli noin 400 metriä (4%) näytti alle matkan. Sitten toiseksi tuo ainainen 3-5% heitto kännyköiden gps mttauksiin verrattuna (Lumiat ja iPhone 4s). Toki tuo kännykkäkin heittelee mutta antaa aina enemmän kun M400. Auton kyydissä M400, trippimittri ja Lumia näytti samoja lukemia maantiellä. Täytyy tosiaan ottaa toiseen ranteeseen V800 ja verrata vielä siihen. V800:n gpssää on kehuttu paljon.
 14. Ihis

  Polar M400

  Ihan hyvin pysyy kyllä reitilä kun ei rakennksia tai muita esteitä signaalin tiellä...
 15. Ihis

  Polar M400

  Hyviä kommentteja tuohon tarkkuuteen ja tuon saman fellrnr:n linkin luin kesällä kun aloin tutkia asiaa. Mulla ST vielä käytössä kun tuo polar ei tue windows puhelinta (L930). Itse asiasa kesällä testailin eri puhelimia ja polaria. Auton tai pyörä kyydissä vähemmän heittoa kuin juostessa ja yleisesti polar antaa juostessa 3-5% vähemmän matkaa. Esim. tänään juoksin Larun ympäri pihalta ja ST antoi 10,41 km kun taas M400 10,07 km, totuus lienee jossain 10,3 kohdalla :-)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy