Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mannaniemi

Jäsenet
 • Content Count

  61
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maisala on maalissa! Aika 18:55!💪 Noita lähtöaikoja täytyy kohta alkaa säätämään, että maaliin tullessa on edes joku vastassa😃
 2. Toimiiko pallukoitten seuranta muilla?😓 Vai enkö vain saa tällä puhelimella auki...
 3. Omassa osteitis pubis- ketjussani mainittiinkin jo yksi lääkäri, joka mahdollisesti osaisi lantiovaivoissa auttaa. Sattuisiko kukaan tietämään Lahdesta / pääkaupunkiseudulta lääkäriä, joka osaisi auttaa lantio- / nivusvaivaista juoksijaa? Nyt on takana fysioterpiaa, lepoa ja tulehduskipulääkkeitä sen verran, että vaihtoehdoksi uhkaa jäädä leikkaus. Ja kun kerran sitä täytyy alkaa miettimään kaipaisin oikeasti asiantuntevaa mielipidettä. Toki olen valmis käymään vaikka useammallakin lääkärillä, mutta olisi nyt edes yksi nimi kenestä kannattaisi aloittaa.
 4. Minulla on muutama vuosi sitten ostetut JBL:n sankakuulokkeet, hyvin toimii juoksussa. Pidän itse enemmän, kuin nappikuulokkeista; tai sitten en vain tähän mennessä ole löytänyt täydellisesti istuvia nappikuulokkeita.
 5. Missä vihdoin sait apua vaivaan? Täällä tilanne ei ole edennyt mihinkään. OMT fyssarin johdolla jumpattu lantiota kuntoon pari kuukautta. Yhtä tyhjän kanssa. Ensi viikolla viimeinen fyssariaika, täytyy häneltä kysyä mitä ehdottaa sen jälkeen. Eilen yritin käydä kävelyllä, 2,5 km jälkeen lantio petti ja voimakas kipu alkoi lantion oikealla puolella / sisäreidessä. Turhauttaa, masentaa ja itkettää koko sa***nan tilanne.
 6. Meidän työpaikalla vaihtelee vähän vuodesta toiseen. Liikuntaseteleitä saa 2-4 nippua vuodessa. Joku liikuntatapahtuma on yleensä tarjottu firman puolesta, yksi vuosi se oli polkujuoksumaraton, tänä vuonna Finlandia-hiihto. Nyt kun on nämä kikyt päällä, niin niitä tunteja saa suorittaa osallistumalla firman tarjoamaan hiihtokouluun / sauvakävelyyn tai liikuntakerhoon. Mutta lajit päätetään tosiaan firman puolesta. Ja näissäkin ikävä kyllä on mukana se "pakko", kun menevät pelkkien kiky-tuntien kasaan saamiseen. Itse osallistun yleensä kaikkiin ja mielelläni, hienoa, kun jotain tarjotaan. Mutta ymmärrän, että toisia saattaa harmittaa, jos ei lajit osu kohdilleen.
 7. Fysiatri kehotti lopettamaan haaveilun juoksemisesta. OMT fysioterapiaan laittoi lähetteen, jos sieltä saisi apua. Saattaa saada, tai olla saamatta. Leikkaus saattaa auttaa, tai olla auttamatta. Nyt pitäisi välttää kävelyä, juoksua, kaikkea, missä ollaan paljon lantion päällä. Ihan kiva.
 8. Fysioterapeutilla olen käynyt kaksi kertaa. Eri fyssareilla vielä. Eivät löytäneet mitään vikaa. Sen lisäksi yhdellä hierojalla, ettei jokin paikka vain olisi oudosti jumissa ja aiheuttaisi virheasentoja. Ja 4 eri lääkäriä, 2 radiologia sekä 1 fysiatri ovat nyt väännelleet ja käännelleet, kuvanneet ja ultranneet ja fysiatri varsinkin katsonut liikeratoja. Mutta joo, maanantaina selviää lisää, kun fysiatrin kanssa katsotaan tarkemmin magneettikuvat. Harvinaisen vähän löytyi tietoa tästä vaivasta ja sen hoitokeinoista. En tiedä mikä auttaa vai auttaako tähän aina mikään.
 9. Ensimmäisenä hoitomuotona on lepo ja tulehduskipulääkkeet. Niitä on nyt kokeiltu riittävästi. Sitten olisi vaihtoehtona vissiin fysioterapia, kortisonipiikit tai leikkaus. Mistään ei ilmeisesti ole takeita, että toimisi. En ole koskaan tämän nimisestä vaivasta kuullutkaa, olisi ollut hauska tietää onko joku toinen toipunut tästä ennalleen.
 10. Vuoden verran vaivanneet mystiset nivuskivut ovat vihdoin saaneet nimen magneettikuvauksen jälkeen: osteitis pubis. Aika fysiatrille on jatkoja varten. Onko kenelläkään kokemusta tästä vaivasta? Mikä on ennuste, koska tässä saattaa päästä taas juoksentelemaan?
 11. Mulla on kovimmilla pakkasilla ollut polveen asti ulottuvat villahousut trikoitten alla. Joskus Prismasta ostin. Erikoisen näköiset, mutta vihaan palelua:D
 12. Pajunen ei päästänyt Ansiota karkuun, jännitettävää taitaa riittää loppuun asti...
 13. No siinä tapauksessa, jos paikkoja on tosiaan noin paljon enemmän kuin ennen😄
 14. Mietittiin samaa miehen kanssa, että kuinka paljon paikkoja menee näin ennakkoon ja suosiiko vähän etelässä asuvia. Kuitenkin tapahtuma myyty monena vuonna loppuun. Vaikka en siis valita, kivahan se on paikka varmistaa ilman sitä nettivaraushässäkää!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy