Jump to content
Juoksufoorumi.fimannaniemi

Jäsenet
 • Content Count

  67
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Isosti onnea @tmai! Minä se olen aina näköjään katsomassa, kun pääset maaliin😄
 2. Maisala voitti, Lepistö toisena, kolmantena todennäköisesti Aspegren, lähin uhkaaja kolmannelle sijalle taitaa olla Yli-Maunula. Naisten sarjassa voi tapahtua enemmän muuttujia. Määriä en ole itsekään seurannut sen tarkemmin.
 3. Vieläkin jännittää, vaikka perusmatkan voittajakolmikko näyttäisi olevan jo selvillä😃 Ehkä pitäisi lopettaa koko yön pallerovalvojaiset...
 4. Ensimmäinen kierros miehellä meni nastareilla, mutta vaihtoi puolivälin huollossa Hokan maastokengät. Ei ollu kuulemma yhtään niin paha mitä aluksi luultiin.
 5. Kerrankin kisa, kun ei harmita yhtään, ettei pääse itse juoksemaan... Tsemppiä vain kaikille perusmatkalaisille, hullua hommaa.
 6. https://lihastohtori.wordpress.com/2016/12/17/energiansaatavuus-heikura/ Omasta mielestäni termin "ylipaino" käyttäminen Vainion kohdalla ei ole kovin korrektia. Juoksikin hyvin. Mutta tosiaan, tuossa linkissä ainakin tietoa miksi on haitallista pitää koko ajan tiukkaa kisapainoa. Siitäkin aiheutuu usein vain ongelmia. Juoksukaan ei ole pelkkää jalkojen iskunkestävyyttä, vaan juoksija on kokonaisuus hormonitoimintaa ja luuntiheyttä myöten.
 7. Maisala on maalissa! Aika 18:55!💪 Noita lähtöaikoja täytyy kohta alkaa säätämään, että maaliin tullessa on edes joku vastassa😃
 8. Toimiiko pallukoitten seuranta muilla?😓 Vai enkö vain saa tällä puhelimella auki...
 9. Omassa osteitis pubis- ketjussani mainittiinkin jo yksi lääkäri, joka mahdollisesti osaisi lantiovaivoissa auttaa. Sattuisiko kukaan tietämään Lahdesta / pääkaupunkiseudulta lääkäriä, joka osaisi auttaa lantio- / nivusvaivaista juoksijaa? Nyt on takana fysioterpiaa, lepoa ja tulehduskipulääkkeitä sen verran, että vaihtoehdoksi uhkaa jäädä leikkaus. Ja kun kerran sitä täytyy alkaa miettimään kaipaisin oikeasti asiantuntevaa mielipidettä. Toki olen valmis käymään vaikka useammallakin lääkärillä, mutta olisi nyt edes yksi nimi kenestä kannattaisi aloittaa.
 10. Minulla on muutama vuosi sitten ostetut JBL:n sankakuulokkeet, hyvin toimii juoksussa. Pidän itse enemmän, kuin nappikuulokkeista; tai sitten en vain tähän mennessä ole löytänyt täydellisesti istuvia nappikuulokkeita.
 11. Missä vihdoin sait apua vaivaan? Täällä tilanne ei ole edennyt mihinkään. OMT fyssarin johdolla jumpattu lantiota kuntoon pari kuukautta. Yhtä tyhjän kanssa. Ensi viikolla viimeinen fyssariaika, täytyy häneltä kysyä mitä ehdottaa sen jälkeen. Eilen yritin käydä kävelyllä, 2,5 km jälkeen lantio petti ja voimakas kipu alkoi lantion oikealla puolella / sisäreidessä. Turhauttaa, masentaa ja itkettää koko sa***nan tilanne.
 12. Meidän työpaikalla vaihtelee vähän vuodesta toiseen. Liikuntaseteleitä saa 2-4 nippua vuodessa. Joku liikuntatapahtuma on yleensä tarjottu firman puolesta, yksi vuosi se oli polkujuoksumaraton, tänä vuonna Finlandia-hiihto. Nyt kun on nämä kikyt päällä, niin niitä tunteja saa suorittaa osallistumalla firman tarjoamaan hiihtokouluun / sauvakävelyyn tai liikuntakerhoon. Mutta lajit päätetään tosiaan firman puolesta. Ja näissäkin ikävä kyllä on mukana se "pakko", kun menevät pelkkien kiky-tuntien kasaan saamiseen. Itse osallistun yleensä kaikkiin ja mielelläni, hienoa, kun jotain tarjotaan. Mutta ymmärrän, että toisia saattaa harmittaa, jos ei lajit osu kohdilleen.
 13. Fysiatri kehotti lopettamaan haaveilun juoksemisesta. OMT fysioterapiaan laittoi lähetteen, jos sieltä saisi apua. Saattaa saada, tai olla saamatta. Leikkaus saattaa auttaa, tai olla auttamatta. Nyt pitäisi välttää kävelyä, juoksua, kaikkea, missä ollaan paljon lantion päällä. Ihan kiva.
 14. Fysioterapeutilla olen käynyt kaksi kertaa. Eri fyssareilla vielä. Eivät löytäneet mitään vikaa. Sen lisäksi yhdellä hierojalla, ettei jokin paikka vain olisi oudosti jumissa ja aiheuttaisi virheasentoja. Ja 4 eri lääkäriä, 2 radiologia sekä 1 fysiatri ovat nyt väännelleet ja käännelleet, kuvanneet ja ultranneet ja fysiatri varsinkin katsonut liikeratoja. Mutta joo, maanantaina selviää lisää, kun fysiatrin kanssa katsotaan tarkemmin magneettikuvat. Harvinaisen vähän löytyi tietoa tästä vaivasta ja sen hoitokeinoista. En tiedä mikä auttaa vai auttaako tähän aina mikään.
 15. Ensimmäisenä hoitomuotona on lepo ja tulehduskipulääkkeet. Niitä on nyt kokeiltu riittävästi. Sitten olisi vaihtoehtona vissiin fysioterapia, kortisonipiikit tai leikkaus. Mistään ei ilmeisesti ole takeita, että toimisi. En ole koskaan tämän nimisestä vaivasta kuullutkaa, olisi ollut hauska tietää onko joku toinen toipunut tästä ennalleen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy