Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mannaniemi

Jäsenet
 • Content Count

  56
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meidän työpaikalla vaihtelee vähän vuodesta toiseen. Liikuntaseteleitä saa 2-4 nippua vuodessa. Joku liikuntatapahtuma on yleensä tarjottu firman puolesta, yksi vuosi se oli polkujuoksumaraton, tänä vuonna Finlandia-hiihto. Nyt kun on nämä kikyt päällä, niin niitä tunteja saa suorittaa osallistumalla firman tarjoamaan hiihtokouluun / sauvakävelyyn tai liikuntakerhoon. Mutta lajit päätetään tosiaan firman puolesta. Ja näissäkin ikävä kyllä on mukana se "pakko", kun menevät pelkkien kiky-tuntien kasaan saamiseen. Itse osallistun yleensä kaikkiin ja mielelläni, hienoa, kun jotain tarjotaan. Mutta ymmärrän, että toisia saattaa harmittaa, jos ei lajit osu kohdilleen.
 2. Fysiatri kehotti lopettamaan haaveilun juoksemisesta. OMT fysioterapiaan laittoi lähetteen, jos sieltä saisi apua. Saattaa saada, tai olla saamatta. Leikkaus saattaa auttaa, tai olla auttamatta. Nyt pitäisi välttää kävelyä, juoksua, kaikkea, missä ollaan paljon lantion päällä. Ihan kiva.
 3. Fysioterapeutilla olen käynyt kaksi kertaa. Eri fyssareilla vielä. Eivät löytäneet mitään vikaa. Sen lisäksi yhdellä hierojalla, ettei jokin paikka vain olisi oudosti jumissa ja aiheuttaisi virheasentoja. Ja 4 eri lääkäriä, 2 radiologia sekä 1 fysiatri ovat nyt väännelleet ja käännelleet, kuvanneet ja ultranneet ja fysiatri varsinkin katsonut liikeratoja. Mutta joo, maanantaina selviää lisää, kun fysiatrin kanssa katsotaan tarkemmin magneettikuvat. Harvinaisen vähän löytyi tietoa tästä vaivasta ja sen hoitokeinoista. En tiedä mikä auttaa vai auttaako tähän aina mikään.
 4. Ensimmäisenä hoitomuotona on lepo ja tulehduskipulääkkeet. Niitä on nyt kokeiltu riittävästi. Sitten olisi vaihtoehtona vissiin fysioterapia, kortisonipiikit tai leikkaus. Mistään ei ilmeisesti ole takeita, että toimisi. En ole koskaan tämän nimisestä vaivasta kuullutkaa, olisi ollut hauska tietää onko joku toinen toipunut tästä ennalleen.
 5. Vuoden verran vaivanneet mystiset nivuskivut ovat vihdoin saaneet nimen magneettikuvauksen jälkeen: osteitis pubis. Aika fysiatrille on jatkoja varten. Onko kenelläkään kokemusta tästä vaivasta? Mikä on ennuste, koska tässä saattaa päästä taas juoksentelemaan?
 6. Mulla on kovimmilla pakkasilla ollut polveen asti ulottuvat villahousut trikoitten alla. Joskus Prismasta ostin. Erikoisen näköiset, mutta vihaan palelua:D
 7. Pajunen ei päästänyt Ansiota karkuun, jännitettävää taitaa riittää loppuun asti...
 8. No siinä tapauksessa, jos paikkoja on tosiaan noin paljon enemmän kuin ennen😄
 9. Mietittiin samaa miehen kanssa, että kuinka paljon paikkoja menee näin ennakkoon ja suosiiko vähän etelässä asuvia. Kuitenkin tapahtuma myyty monena vuonna loppuun. Vaikka en siis valita, kivahan se on paikka varmistaa ilman sitä nettivaraushässäkää!
 10. Kirjoituksia tosiaan kun lukee, väärinymmärryksen vaara on suuri. Mikä olisi tarkoitettu sarkastiseksi tai hauskaksi ei välttämättä välity lukijalle. En ole kauheasti edes miettinyt asiaa ennen tätä. Kyllähän se voi kuulostaa jollekin tylyltä, kun itse voivottelen jatkuvasti hidasta vauhtia ja olemattomia viikkokilometrejä (noin 40 tällä hetkellä). Ne ovat ehkä enemmän vain toteamuksia itselle, sitä on pettynyt omaan vointiin ja kuntoon eikä tarkoitus ole nimittää ketään 40 km, alle tai yli juoksevaa huonoksi. Pyrin yleensä kylläkin kirjoittamaan minä-muodossa. Mitä näihin blogeihin ja ihmisiin tulee, jotka jakavat ainoat toimivat ohjeet miten juosta ja mitä määriä, oletko kuullut Dunning-Kruger- vaikutuksesta?;)
 11. Karhunkierroksen 80 meni jokunen vuosi sitten läpi noin 40 km viikkokilsoilla. Eihän siellä mitään suunnatonta tulosta tehty, mutta rauhallisesti edeten, ylämäet kävellen ja energiansaantiin keskittyen matka oli oikeastaan todella mukava. Polkujuoksuissa on se mukavuus, että siellä voi osan matkaa ottaa aika rennosti hölkkäpohjalla. 55 ja 80 ei aivan kauheasti eroa toisistaan, joten riittävästi ulkoilua vaan, niin läpi menee.
 12. https://nutskarhunkierros.fi/nutsgoestohel/ On kai jo korkea aika ensimmäiselle Karhunkierros2019- ketjulle. Pääkaupunkiseutulaisille ilmeisesti mahdollisuus varata paikka tapahtumaan ilman jokavuotista netissä tapahtuvaa ilmoittautumishässäkkää.
 13. Vihdoinkin jotain muuta kuin Ruuskasta ja Pitkämäkeä, Helander heitti uuden ennätyksensä 88,02. Vielä on keihäässä seurattavaa sittenkin:) https://m.iltalehti.fi/yleisurheilu/201807072201060232_yl.shtml
 14. Tällainen tuli aamulla vastaan herra Kipropista 🙄 https://m.iltalehti.fi/yleisurheilu/201805022200918403_yl.shtml Kyllä välillä tuntuu ihan hölmöltä enää jännittää mitään huipputuloksia, kun on järjestelmällistä dopingia ja näitä käryää vähän väliä.. Ensin ollaan niin dopingia vastaan ja tässä tulos.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy