Jump to content
Juoksufoorumi.fiTimoDee

Jäsenet
 • Content Count

  423
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About TimoDee

 • Syntymäpäivä 05.04.1963

Converted

 • Tavoite
  Pitää peruskuntoa yllä pk-lenkeillä.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuota peesataan ihan täysin. Likka 9 v pelaa korista 2 kertaa viikossa. Nyt vonkasi lenkille lauantaina ja mekös mentiin. Ihan vaan omaehtoisesti. Yllä mainitut mahtuu mukaan päivittäin.
 2. Lidlin vissyä menee janoon ja paljon viikossa, mutta ei edes päivittäin. Pelaan sulkista maanantaisin kolmisen tuntia ja Saskia on hyvä määrältään ja laadultaan. Hintakaan ei ole huono. Kraanavesi ei ole yhtä hyvä, koska tulee "läpi" heti. Lenkin jälkeen menee heti tuopillinen. Mulla toimii hyvin.
 3. Nyt olen hyvän tuen kanssa käynyt pelaamassa, mutta lenkille en ole uskaltautunut, vaikka nastat onkin alla. Pitänee vaan kerätä ittensä ja kokeilla.
 4. Sulkishan on nelurinakin sykkeiden puolesta korkea lentoista treeniä. Lähtisin tosta kyykkäämisestä niin, että kevyellä toistoja paljon. Hapottaa. Samaan treeniin lisätään pohkeet. Itse teen 20-25 sarjoja niin, että ensin pelkkä kyykky, sit kyykky ja pohkeet. Toistojen määrä on valtava, mutta se on mun osalta tuottanut tulosta tuonne kestävyyteen. Nyt pitäis keksiä nivelsiteiden parannus keino. Liukkaat teki tehtävänsä.
 5. Heips. Kauanko mahdollisesti kestää parantua? Nilkka on arka ollut viikkoja ja tonne Forssaan olis tavoitteet. Pienikin lipsuminen kävellessä aiheuttaa kipinöitä silmissä. Tohtori ei todennut repeämää. :conf:
 6. Puistola, Malmin lentokenttä, Suutarila, Siltamäki, Malmi, Pukinmäki ....... jaa, on sitä käyty Rajakylän ympärikin joskus.
 7. Teskun testin kävin juoksemassa ihan vaan sen takia, kun noi sykerajat kiinnostivat. Sen jälkeen olen hieman muokannut niitä ja hyvin kulkee.
 8. Polarin mittareilla olen tullut toimeen hyvin podin kanssa tai ilman. Mammalle hommasin Suunnon T3 ja kerran kuussa pitää raplata asetuksia.
 9. 5,5 km peekoota aikaan 36,25 ja avg 144. Nyt kinttu kestää ja lenkit pitenee.
 10. Lisää peekoota. Taas 5,5 km ihan testi mielessä. 37,36 min ja avg 143.
 11. Tauon ja pienen parantelun jälkeen taas pelissä. 5,5 km peekoota vauhdin perusteella. Avg oli 145. Pikkuisen korkeella. Aikaa meni 38.45 min.
 12. Pistin omani myyntiin, koska pätkii RS400 mittarin kanssa. Pitäisi soveltua footpodin tilalle, mutta ei vaan toimi. Lenkit juoksen avoimessa maastossa. Polarilta sanoivat, että oikein kalibroituna footpodi on parempi vaihtoehto.
 13. Olivat käyneet taka portilla kuvaamassa. Eivät uskaltautuneet "oikeaan" osoitteeseen.
 14. Ostin tuossa Polarin S610 kaikkine tarvikkeineen nettihuuto kaupasta ja sillä saa kaikki tarvittavat tiedot tietsikalle. Oli mukana ohjelmat ja muut tarvikkeet. Ainoa ongelma uusissa tietsikoissa on se, että niissä ei ole RS232 porttia, mihin tämä härpäke liitetään. Hyvin pelaa ja tarvittava tieto tallentuu sinne minne pitääkin. Maksoi 70 €.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy