Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Matti_R

Jäsenet
 • Content Count

  166
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matti_R

 • Syntymäpäivä 30.06.1963

Converted

 • Coopperi
  3680m
 • 10km
  34.27
 • Puolimaraton
  1.16.36
 • Maraton
  2.46.02
 • Tavoite
  16.29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minulla kans vanhanmalliset pelittää vielä hyvin. Laulun sanoja lainatakseni "Musta on hyvä väri" :)
 2. Käytän kyseistä lääkettä migreenin estolääkkenä. Kohtaukset pysyvät poissa, mutta sykkeet ovat n.20 pykälää normaalia korkeammalla. Kovat harjoitukset ja varsinkaan kilpailut eivät suju. Parina kesänä olen jättänyt lääkkeet pois huhtikuulla ja noin kuukauden kuluessa sykkeet ja tuntemukset palautuvat normaalille tasolle.
 3. Seinäjoella on yhdistetty voimat ja juostaan Lakeus-maratonin reitillä. Yyteri huomattavasti nopeampi reittinä ja juoksijoitakin enemmän. Porissa tuuli vaikuttaa enemmän, mutta kyllä on Nurmossakin kovaan vatatuuleen puskettu 3-4km suoraa ja vielä joka kierroksella. Viime vuonna hyvän ajan pilasi kova helle, toukokuulla ei varmaan sitä vaaraa.
 4. Muutama vuosi sitten odoteltiin Vaasan maratonin palkintojen jakoa. Juteltiin vanhemman kilpailunjohtajan kanssa tason tippumisesta ja siitä kuinka kovaa juostiin -70 ja -80 luvuilla.Hän totesi että,"Joka kunnasta löytyi alle 30min kympin juoksija, mutta maraton reitit kyllä mitattiin autonmittarilla. Kenellä saattoi olla uusin Lada tai Taunus nillä sillä mitattiin ja kovaa juostiin."
 5. Petterillä tämä viikko on vielä kova määräviikko., joka päättyy Keuruun kymppiin. Tulevalla viikolla alkaa keventely Kalevalaisiin. 4km väliaika taisi olla juuri 12min, 3km 8.57. Keventely ja loppukiri niin 4100m on realistinen.
 6. Raittisen veljeksistä Antti on eniten pitkien matkojen mies. Mikkon kanssa on kisattu monta kisaa ja vaikea on kuvitella, että vitonen menisi alle 16min edes pöljänä päivänä. 400m on paljon parempi matka Mikolle kuin 1500m.
 7. Naapuriseurojen juoksijoista pudottaisin pois: Janne Hautalan, Mikko Pellisen, Jussi ja Mikko Raittisen
 8. Meillä täällä Etelä-Pohjanmaalla kiertää juttu, että vuoden -75 Jukola-voittajat olisvat olleet kaikki alle 15min juoksijoita. http://results.jukola.com/tulokset/fi/j1975_ju/ju/lopputulokset/ Uteliaisuuttani selvitin tilastoajat ennen tilastopajaa. Ankkuri 14.30 juoksija ja muut alle 16 miehiä. http://www.netikka.net/matti.peltoniemi/ep-70.htm
 9. http://www.marjomaki.fi/kauppa/ Tuollaiselta kaverilta tulee tilattu. Urheiluhieroja ja yli 200 maratonia takana. Toimii netinkautta ja puhelimella. Hatapa on kunnossa voitti 2min
 10. Vastaan vitonen. Jos perusnopeus riittäisi niin valinta olisi ollut 800m. Vitosen juoksussa viehättää taktikointi ja paljon intervalleja sisältävä harjoittelu. Maratonin vaatima harjoittelu vaatii aikaa tuplasti sen, millä selviää ratamatkojen treeneistä (aika kortilla).
 11. Matti_R

  Kankaanpää Maraton 2011

  Jälleen kerran Kankaanpäässä erinomaisesti järjestetty tapahtuma. Ilma oli hyvä, lähdössä +3 ja kisan aikana lämpeni muutaman asteen. Etelä tuulta 3-4m/s mutta se ei Kankaanpäässä haittaa kun siellä ei ole pitkiä suoria. Tavoitteena kisalle oli yleisen sarjan B-raja 2.50 alitus ja seuralta saatava stipendi. Tarkoituksena oli hakea 4min/km vauhtia juokseva porukka. Lähdössä oli useampikin tuon tasoinen tuttu kaveri, ei muuta kun porukkaan mukaan. Pojat lähtivätkin juoksemaan alle 3.50 tonneja, odotin vauhdin siitä tasaantuvan ja annoin mennä mukana. Kolmas ja neljäskin kilometri samaa vauhtia, takana tuleva ryhmä tosi kaukana. Viitosen väliaika 19.13, siinä vaiheessa järki voitti ja jäin porukasta. Oululainen saman sarjan juoksija teki minulle seuraa ja tästä eteenpäin vuoro verolla tavoitevauhtia 25km kohdalle saakka. Puolikkaan väliaika 1.23.01. Väli 30 - 35 oli vaikeinta ja siihen menikin melkein 21min, loppu tuli tälläkertaa n.4.05 vauhdilla ja se pelasti loppuajan alle tavoitteen niukasti, mutta kuitenkin 2.49.31. Maalissa odotti komea mitali hyvin toimivat suihkutilat. Ainut miinus koko tapahtumassa on hernekeitto, se ei vain nappaa maratonin jälkeen vaikka muuten hyvää onkin. Tänä vuonna Jounin porukat olivat voidelleet jopa näkkäritkin valmiiksi. Minun mielestäni juosutapahtumaa ei voi paremmin järjestää ja reitti on nopea, todistuksena kotimaan puolikkaan tilaston remontti.
 12. Matti_R

  Saucony

  Saucony ProGrid Triumph 7 (A/W 2010 Colour) 280531 - 9½ 280531-9½ UK Size: 9½ £72.33 2 £144.66 £25.32 £169.98 Tilasin Start Fitness.ltä kaksi paria, jos koko sopii myisin toiset 80€ + kulut. Nuo kengät kovasti vaimennettu ja itse tykkään käyttää hieman rullaavampaa tossua.
 13. Ei lähettäneetkään niitä verikokeentuloksia sähköpostilla. Lääkärin vastaanotto on vasta ensi viikolla, joten pitää odotella sinne asti. Kävin lauantaina kokeilemassa ensimmäisen kerran juoksua kisan jälkeen ja 9km kohdalla oli pakko lopettaa ja todeta että odotellaan vielä viikko. Suunnitelmissa oli tulla Ystävänpäivä-kympille, mutta katsotaan nyt kuinka jalat toipuu. Pohjalainen-hallimaraton olisi tarkoitus käydä hölköttelemässä ensi kuussa. Seuraava kovempi kisa on Extremerun 21.5 ja siitä viikon päästä Tukholma. Simo kävi juoksemassa Rinkimaratonin pitkänälenkkinä ja valmisteluna Pirkan-hiihtoa varten. Onnea Ystävänpäivä-kympille, jos ei siellä nähdä.

 14. Joko on verikokeen tulokset tulleet? Kirjoitit että seuraavat jutut on jo suunniteltu, missä mahtaa olla seuraava kisa. Simo oli käynyt kiertämässä Rinki-maratonin, paljon oli ainakin mutkia. Tänään viimeinen kova treeni ennen Ystävänpäivä-kymppiä 2 x 4km(3:40/km) kilometrin hölkkä palautuksella.

 15. Minulla oli kisaan vain yksi tavoite alle 2.50 joka on yleisen sarjan B-raja. Kuukausi sitten Vaasassa yritin samaa, mutta nitkahdin 30km jälkeen totaalisesti puolikkaat 1.23 ja 1.31. Syy oli huolimaton tankkaus. Tällä viikolla tein tankkauksen huolellisesti ja sen kyllä huomasi ekalla kierroksella, juoksu raskasta ja suuria vaikeuksia pitää 4min vauhtia. Puoliväliin saakka juoksin pjh kanssa samassa porukassa. Pitkään mentiin tasaisia 4min kilometrejä, mutta puolivälin lähestyessä vauhti tippui 4.06 ja 4.08 vauhtiin. Väliaika 1.25.21. Päätin että nyt on pakko lähteä vetämään ja muutama kilometri on jo juostava alle 4min. 26km kohdalla saavutin Lötjösen ja häneltä kuulin että edellä menee kaksi 45 sarjalaista. Jyrkun tiesin juoksevan pari minuutta edelläni mutta voittajaa en minäkään tunnistanut. Winterroadin saavutin 35km juoma-asemalla kun hän pysähtyi juomaan, laskin heti että hänestä saan vetoapua parin kilometrin vastatuuli osuudelle. Tapio ohitti minut kääntymis poijulla ja pysyin hänen peesissä korkeintaan 500m, kyllä on mies hirveässä kunnossa tuota vauhtia joka viikonloppu Syyskuussa. Loppu matkan taistelin vain kelloa ja sekunteja vastaan, maaliin vielä jonkinlainen loppukiri ja kello näytti 2.49.58,2, tavoite saavutettu ja jälkimmäinen puolikas 1.24.37. Ehkä tankkasin vähän liikaa ja olisi pitänyt päästä alusta Jyrkun ryhmään, sijoitus olisi ollut varmasti sama 3. mutta loppu olisi ollut henkisesti helpompi. Winterroadin viestissä mainitsema MattiR on eri henkilö, hän on liittynyt palstalle 1/09 minä olen ollut mukana Matti_R nimimerkillä 2004 vuodesta saakka.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy