Jump to content
Juoksufoorumi.fiMuusa

Jäsenet
 • Content Count

  1 613
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

Muusa last won the day on May 27 2018

Muusa had the most liked content!

Converted

 • Tavoite
  Juosta rasitusvammoitta

Recent Profile Visitors

1 873 profile views
 1. Muutaman kuukauden päästä voit alkaa koulimaan pikkuisesta tulevaa uimaria, onnea 🙂
 2. Muusa

  Uintikunto

  Voin vaikka joskus harkkojen jälkeen auttaa kuvaamaan sivusta, jos osaan? Reunimmaisella radalla?
 3. Muusa

  Uintikunto

  Mä oon huomannut kehitystä nyt IM-uinnissa, kun oon lisännyt uintimääriä (parissa kuukaudessa 1h12min - > 1h 10min, 25 m allas, aika taukojen kanssa). Käyn sekä seuran treeneissä (1-2 krt/vk), että välillä itsekseni uimassa matkaa. Viimeisen 12 kk aikana oon uinu n. 220 km, sitä edeltävänä 12 kk:na 102 km ja sitä vielä edeltävänä 11 km :D. Mutta onpa iso ero viikkokilsaharkkamäärissä teillä. Itsellä ei varmaan olkapää kestäisi 10 kilsaa viikossa.
 4. Mulla toimii uinnin matkamittaus ihan normaalisti. Uitko koko ajan samaa lajia vai vaihteletko välillä? Potkuja ja osaa tekniikkavedoista Vantage V ei laske, koska kädet ei liiku, eli ennemmin näyttää alimatkaa, kuin yli. Mutta ilmeisesti sama on kaikilla mittareilla.
 5. En ole nykyisessä käynyt, ja koululiikunta ysärillä jätti syvät traumat tuosta juoksuradasta 😄 Ja anteeksi tästä turhasta kommentistani....
 6. Jännä miten erilaista. Itse normiunilla pääsen reilun kakkosen lukemiin yhtenäisyydessä, mutta juopottelun jälkeen reiluun kolmeen-neljään, joskus jopa täysi 5. Ilmeisesti alkoholi lamaa mulla käsien liikkeen 😄 :S tai sitten unet jää muutenkin lyhyiksi, ettei ehdi paljoa hillua sängyssä.
 7. Tätä pitäisi muistaa tehdä, kyllä. Olen aivan liian laiska kaikissa jumppahommissa... Tuohan on sikäli positiivista, että eihän sillä allasvauhdilla ole mitään väliä. Vaan sillä, miten sitten oikeissa olosuhteissa ui. Kunhan vaan altaassa muistaa tuon eron, eikä anna masentaa, jos ei kulje. Mukavia uinteja! Ihan paras laji...
 8. Kestääkö sulla paikat uintia 4x viikossa ihan ok? Mulla tuntuu tulevan uimarin olkapään oireita, jos kerrat on 3-4 krt viikossa... Alkaa kai ikä jo vaikuttaa. Ja miten sulla skaalautuu uintinopeudet 25m altaassa vs. märkkäri? Luen siis niin, että märkkärillä epäilisit olevasi 25m rataa ja uikkaria nopeampi? Teetkö volttikäännöksiä altaassa ja kuin kovaa potkaiset päädystä vauhtia? Mä siis koen päinvastoin nopeuteni, eli uikkarissa 25m oisin nopeimmillani, kun saa koko ajan olla päädystä ponnistamassa uutta vauhtia. 3.8k menee altaassa matkavauhtia nyt 1h12min, muttei mitää hajua, mitä se
 9. Meinaatko käydä jatkossa vielä tri-seuran uimatreeneissä? Mä oon päätynyt nyt uimaan 2xviikossa seuran treeneissä ja kerran viikossa uin itsekseni ~3k matkauintia vaan, kun olen laiska kehittämään minkäänlaisia omia treenejäni. Ensi kesään on onneksi aikaa, että varmasti ne vauhdit vielä löytyy.
 10. Mutta selvä voitto 10 minuutin erolla kakkoseen. Onnittelut!
 11. Jos siis et ole aiemmin sitä juostessa kokeillut, niin ota vain yksi. Todella yksilöllistä, miten vaikuttaa. Minulle esimerkiksi tulee joskus monen päivän kipeä ummetus, joskus sitten taas ei. Se siis vaikuttaa suoliston peristaltiikkaan, eli normaali suoliston liikehdintä lakkaa.
 12. ^No mutta sittenhän me voidaan sauvoa koko matka yhdessä ens keväänä 😁
 13. Ollut varattuna jo parisen kuukautta, jotta pääsee suoraan maalista muutamalla askeleella petiin 😄
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy