Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Muusa

Jäsenet
 • Content Count

  1 555
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

Muusa last won the day on May 27 2018

Muusa had the most liked content!

Community Reputation

1 798 Excellent

Converted

 • Tavoite
  Juosta rasitusvammoitta

Recent Profile Visitors

1 632 profile views
 1. Ja swimrunissa vielä lisänä märkkäri ja pullari...
 2. No nyt kyllä alkoi sen verran kiinnostamaan tämä, että menee ehkä tilaukseen uuden sykevyön sijaan... Kuinkahan nörtiltä sitä näyttää tuon ja uimalasien kaa?
 3. No mutta luikku ei ole viina- vaan viinimäen miehiä!
 4. Vertti, vertti. Noin, otin sullekin pari! Ei noista mun omistani välttämättä riitä...
 5. Vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti, vertti. Varmistelen tässä vuoden viinasatsiani.
 6. Muusa

  Mukavat uimalasit?

  Ennen käytin sisällä aina (lue mooonta vuotta) Speedon speedsocetteja. Mutta kun näitä ei ollut viimeksi saatavilla, niin hommasin Speedon Futura Biofuse Flexisealit (kuulostaa ihan bensamerkiltä!) ja ne on olleet yllättävän mukavat ja pehmeät naamalla, eivätkä vuoda. En taida Socetteihin enää palata. Sisällä en mieluusti käyttäisi tummennuksia, mutta niin monessa lasissa ne tuppaa nykyään olemaan, että vaikea on välttää. Ulkokäyttöön mulla on Aquaspheren Vistat; isot tummennetut linssit ja pysyy naamassa kii melkein ilman hihnaa. Huurteenestoon käytän suihketta ja sitten salaa, kun treenikaverit eivät huomaa, käytän sukeltajien yleisintä neuvoa eli sylkäisen laseihini...
 7. Minulle ainakin näkyy. Oletko kirjautuneena faceen?
 8. Äh, menikö ton uusimman päivityksen myötä myös se ominaisuus, että näyttäisi lataustason numeroina ladatessa? Vai oonko nähnyt unta, että ennen näytti?
 9. Marianne Mäkinen on mun uusi idolini! Kävin eilen illalla katsastamassa kisoja pojan kanssa, ja Eskelisellä oli vielä siinä vaiheessa askel kovin kevyen näköinen.
 10. Miksi läskipyörät ovat niin kalliita?
 11. Muusa

  Hyvä juoksumatto?

  Ei pidä antaa rajatonta päätösvaltaa, vaan vaihtoehtoja. "Tuleeko juoksumatto meidän makkariin, vai vierashuoneeseen, kulta?"
 12. En edes tiennyt tälläisten dödöjen olemassaolosta, pitää varmaan kokeilla. Aika surutta olen välillä tossujani koneessa pessyt, jos ovat pahasti dunkanneet. Viimeiseen: Haittaaks se, jos hätä kutsuu vasta treenin jälkeen?
 13. Kuvassa ylempänä uidessa ranteesta mitattu syke ja toinen uintikerta, jossa oli H7-vyö päällä. Vyöllä sykekäyrä näyttää ainakin omaan silmään tasaisemmalta. Polarin ohjeessa lukee: " Kun käytät kelloon yhdistettyä Polar-sykesensoria, kello mittaa sykkeesi sensorilla automaattisesti treenien aikana. Syke-kuvakkeen ympärillä oleva sininen ympyrä tarkoittaa, että kello käyttää liitettyä sensoria sykkeen mittaamiseen. " Ja ainakin tässä allasuintimoodissa H7-vyön kanssa tuo sykekuvakkeen reunus muuttuu siniseksi sen merkiksi, että mittaisi vyöstä. Mutta en ole mikään syketeknologiaexpertti, että en nyt mene vannomaan, mistä tuo sen sykkeen uidessa sitten mittaa... 😄
 14. No mutta tämähän herättää nyt miettimään, että mistä olen viimeiset 4 uintitreeniä nuo sykedatani vetänyt... Olen ne uinut h7:n kanssa, mutta tosiaan, jos 5khz yhteyttä ei v:ssä ole, niin onko syke tullut kuitenkin ranteesta, vai tallentaako vyö sykedatan, ja jälkikäteen näyttää sen flowssa? Pitää ilmeisesti avata manuaali ja lisäksi katsella vähän noita uusimpia syketietoja koneelta...
 15. Ok, voisi koittaa joskus uudestaan uidessa rannemittausta ja asemoida kellon vähä ylemmäksi ranteeseen. Mulla on tuo vanha H7, ja hyvin pysyy naisten uikkareiden alla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy