Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Muusa

Jäsenet
 • Content Count

  1 613
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

Muusa last won the day on May 27 2018

Muusa had the most liked content!

Community Reputation

1 891 Excellent

Converted

 • Tavoite
  Juosta rasitusvammoitta

Recent Profile Visitors

1 757 profile views
 1. Muusa

  Uintikunto

  Voin vaikka joskus harkkojen jälkeen auttaa kuvaamaan sivusta, jos osaan? Reunimmaisella radalla?
 2. Muusa

  Uintikunto

  Mä oon huomannut kehitystä nyt IM-uinnissa, kun oon lisännyt uintimääriä (parissa kuukaudessa 1h12min - > 1h 10min, 25 m allas, aika taukojen kanssa). Käyn sekä seuran treeneissä (1-2 krt/vk), että välillä itsekseni uimassa matkaa. Viimeisen 12 kk aikana oon uinu n. 220 km, sitä edeltävänä 12 kk:na 102 km ja sitä vielä edeltävänä 11 km :D. Mutta onpa iso ero viikkokilsaharkkamäärissä teillä. Itsellä ei varmaan olkapää kestäisi 10 kilsaa viikossa.
 3. Mulla toimii uinnin matkamittaus ihan normaalisti. Uitko koko ajan samaa lajia vai vaihteletko välillä? Potkuja ja osaa tekniikkavedoista Vantage V ei laske, koska kädet ei liiku, eli ennemmin näyttää alimatkaa, kuin yli. Mutta ilmeisesti sama on kaikilla mittareilla.
 4. En ole nykyisessä käynyt, ja koululiikunta ysärillä jätti syvät traumat tuosta juoksuradasta 😄 Ja anteeksi tästä turhasta kommentistani....
 5. Jännä miten erilaista. Itse normiunilla pääsen reilun kakkosen lukemiin yhtenäisyydessä, mutta juopottelun jälkeen reiluun kolmeen-neljään, joskus jopa täysi 5. Ilmeisesti alkoholi lamaa mulla käsien liikkeen 😄 :S tai sitten unet jää muutenkin lyhyiksi, ettei ehdi paljoa hillua sängyssä.
 6. Muusa

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Mutta selvä voitto 10 minuutin erolla kakkoseen. Onnittelut!
 7. Muusa

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Jos siis et ole aiemmin sitä juostessa kokeillut, niin ota vain yksi. Todella yksilöllistä, miten vaikuttaa. Minulle esimerkiksi tulee joskus monen päivän kipeä ummetus, joskus sitten taas ei. Se siis vaikuttaa suoliston peristaltiikkaan, eli normaali suoliston liikehdintä lakkaa.
 8. ^No mutta sittenhän me voidaan sauvoa koko matka yhdessä ens keväänä 😁
 9. Ollut varattuna jo parisen kuukautta, jotta pääsee suoraan maalista muutamalla askeleella petiin 😄
 10. Muusa

  SPARTATHLON 27-28.9.2019

  Muutoin olen isin kanssa samaa mieltä, mutta tyttöyden käyttämisestä "haukkumissanana" en ole. Ei tyttöydessä ole mitään hävettävää.
 11. ^Jos keli on yhtä kylmä kuin viime vuonna, niin ei kaivanne geelit yhtään viilennystä 😄
 12. Muusa

  Nuuksio Classic 7.9.2019

  Simpasen ekasta huollosta näin videon somessa. Tiputti maahan ilmeisesti 1-2 tyhjää lötköpötköä ja oma huoltomies ojensi suoraan käteen täydet/jotain muuta energiaa. Ei siis tarvinnut pysähtyä sekunniksikaan.
 13. Muusa

  Nuuksio Classic 7.9.2019

  Ae kamala, en mie nyt ihan tosissanu ollu tämän palautteeni kanssa 😁. Hienoa, että ulkopuolisetkin kuvaajat jaksavat kuvata, vaikka itse inhoan juuri näitä ylämäkeen-kuvaajia, kun alan miettiä, että pitäiskö oikeesti juosta, että näyttäs ees kuvissa siltä, että joskus on tullut liikuttua...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy