Jump to content
Juoksufoorumi.fiIlpo

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  944
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Ilpo last won the day on November 23 2017

Ilpo had the most liked content!

Community Reputation

785 Excellent

1 Follower

About Ilpo

 • Syntymäpäivä 01.01.1976

Converted

 • 10km
  44:15
 • Puolimaraton
  1:40:08
 • Maraton
  3:29:50

Recent Profile Visitors

1 160 profile views
 1. Ilpo

  Kenkäalennukset

  Niin minustakin mutta nettiosoite hämää. Liian halvalla myyvät ja kaikkia malleja ja kokoja löytyy.
 2. Ilpo

  Kenkäalennukset

  No nyt lähtee Hokat halvalla, melkein alkaa epäilyttää voiko näin halvalla lähtee, onko kukaan ostanut. https://www.hokaoneonefinland.fi/
 3. Sateet senkun jatkuvat, tarkistetaan maton hintaa, pudotetaan hp. 400€.
 4. Myydään kohtuu vähällä käytöllä ollut Tunturi T40 juoksumatto. Pituus (säilytysasento): 197cm (107cm) Korkeus: 137cm (178cm) Leveys: 94cm Paino: 101kg Juoksupinta-ala: 51 * 150 cm Nopeus: 0,8 - 20,0 km/h Kaltevuuden säätö: 0 - 12% Moottori: 3,0 hv Kokoontaitettava, ei vie paljoa tilaa säilytysasennossa. Mukaan tulee sykevyö ja alkuperäinen ohjekirja. Hinta 450€, vain nouto (etelä-suomi), laita yv.
 5. Vuoden 2018 Vantaan Maratonin keskeytysprosentti oli noin 11%. Vuonna 2017 8,7%, 2016 samaten 8.7% ja vuonna 2016 6,1%.
 6. Ilpo

  Garmin Connect

  Ongelma ratkesi. Olin ottanut jossain vaiheessa oikeuden siirtää tietoja Garminiin. Garmin express>Työkalut>Yksityisyys>Garmin tietojen lataaminen. Sitä se teettää kun yrittää olla tarkka omien tietojen jakamisessta.
 7. Ilpo

  Garmin Connect

  Mikäs on sitten se parempi seurantasovellus joka on Garminin kanssa yhteensopiva. Olis kuitenkin mukava kun ei tarvis kellosta tietoja exceliin siirtää. Mä olen kyllä pärjännyt connectin kanssa kunnes se lopetti suoritusten vastaanottamisen tykkänään.
 8. Ilpo

  Garmin Connect

  Mä oon palauttanut kellon oletukset ja harjoituksia ei oo kellossa kuin kaksi. Mä käytän connectia pc:llä vähän helpompi käsitellä tietoja.
 9. Ilpo

  Garmin Connect

  Mikähän on vialla kun en saa siirrettyä harjoituksia connectiin. Ongelma on ollu jo jonkun aikaa ja oon yrittänyt asiaa selvittää, ei vaan keksi. Onko olemassa joku asetus joka estää harjoitusten siirron, jos vaikka oon vahingossa sen laittanut päälle. Ja onko ongelma ylipäätään kellossa (FR935) connectissa, käyttäjässä vai auringonpilkuissa. Alkaa pikku hiljaa tympäsee kun harjoitukset pitää manuaalisesti lisätä.
 10. Eilinen vetotreeni ei tuntunut jaloissa kun läpsytin matolla menemään 20km kevyttä, ei pidä tuntuakaan. Siis kevyttä tänään ja huomenna lepo juoksemisesta, ehkä venyttelen.
 11. Vetotreeni matolla, nyt mentiin vähän kovempaa kuin aikaisemmin tällä viikolla. 5*3min 4:29min/km vauhdilla 2min kävelypalautuksilla. Oli vähän vaikea arvioida mikä on sopiva vauhti, tarkoitus oli kuiten mennä lähelle anaerobista kynnystä. Kuinka lähelle pääsin, vaikea sanoa, ehkä vähän kovempaa olisi voinut mennä. Mutta ehkä parempi, että ekalla kertaa mennään vähän liian hiljaa kun liian kovaa. Ruuvia on varmaankin helpompi kiristää. Huomenna on sitten viikon pitkä.
 12. Eilisen vähän reippaamman treenin jälkeen kevyt lenkki. Tällä kertaa raahauduin ulos lenkille. Juoksin samalla sykkeellä kuin vastaava lenkki matolla tai eihän matolla tietty oikein lenkkiä pysty juoksemaan. No, tulos oli vähän samankaltainen kuin edellä. Samalla sykkeellä täysin eri tulos. Matolla vauhti oli 6.19min/km ja ulkona 7.02min/km. Meinasin paleltua. Se on varmaa etten enää juokse näin hiljaa ellei ole pakko. Kun pääsin kotiin, tein vielä kuntopiiriä. Kolme kierrosta: askelkyykky,vatsa,kyljet,selkä,ojentajat.
 13. Sain ahaa-elämyksen! Vuorossa oli vk-treeni, 6km reipasta mutta vain vähän kynnyksen yläpuolella olevaa liikkumista. Jotenkin vk-treeni ei ole vielä omassa luottamuksessa ja pienoinen pelko vauhdin pitämisessä riittävällä tasolla voisi olla parempaa. Ja kuitenkin tämäkin vk-treeni meni ihan mainiosti. Mutta luottamus omaan tekemiseen paranee kun onnistumisia tulee ihan varmasti jatkossakin. Viime viikolla tein ihan vastaavan harjoituksen ja silloin "vk-vauhti" oli 5:30min/km. Lainauksissa sen vuoksi, koska en oo ihan varma oliko edes vk-vauhtia. Tänään lähdin maltillisesti paukuttamaan 5:16min/km ekat 3km. Tuntui, että vauhtia voisi lisätä kun sykekin pysyi suht alhaalla. Vedin toisen 3km 5:00min/km. Tuntui helpolta, niinkuin pitääkin. Ja se ahaa-elämys. Syke tänään oli täsmälleen sama kuin viime viikon vk-treenissä. Viime viikolla keskivauhti oli 5:30 ja tänään 5:08min/km. Joko tänään oli erinomaisen hyvä päivä tai sitten juoksu oli paljon taloudellisempaa juuri tolla vauhdilla. Kovempi vauhti voi siis olla taloudellisempaa ja varmaan myös kehittävämpää, tiedä häntä. Joka tapauksessa vauhti tuntui helpommalta kuin viime viikolla ja se tietty on hyvä juttu.
 14. Mukava liikunta-aamupaivä, monipuolisesti mutta suht kevyesti kuitenkin. Aamulla koiran kanssa puolen tunnin lenkille, pimeää mutta ei liukasta. Sitten kevyt kasi matolla ja päälle 4 kertaa 15 sekan reipasta juoksuvetoa. Helppoa, juoksuvetoihin pitää seuraavalla kerralla laittaa vähän enemmän vauhtia. Kevyen juoksun jälkeen voi tehdä vähän voimaa. Kuntopiiri: askelkyykky,vatsa,kyljet,selkä ja ojentajat, kolme kierrosta, noin parikymmentä minuuttia. Täytyy kattoa olisko venyttely vielä illalla paikallaan. Tänään kevyttä ja huomenna vähän reippaampaa.
 15. Perus viikon pitkä 20km matolla, ei siinä sen ihmeenpää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy