Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Ilpo

Jäsenet
 • Content Count

  938
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Ilpo last won the day on November 23 2017

Ilpo had the most liked content!

Community Reputation

784 Excellent

About Ilpo

 • Syntymäpäivä 01.01.1976

Converted

 • 10km
  44:15
 • Puolimaraton
  1:40:08
 • Maraton
  3:29:50

Recent Profile Visitors

1 067 profile views
 1. Vuoden 2018 Vantaan Maratonin keskeytysprosentti oli noin 11%. Vuonna 2017 8,7%, 2016 samaten 8.7% ja vuonna 2016 6,1%.
 2. Myyn Helsinki Maraton 25.8. osallistumisoikeuden samalla hinnalla minkä itse olen maksanut. Hinta 35€ + siirtomaksu 5€. Jos kiinnostaa laita yv.
 3. Ilpo

  Garmin Connect

  Ongelma ratkesi. Olin ottanut jossain vaiheessa oikeuden siirtää tietoja Garminiin. Garmin express>Työkalut>Yksityisyys>Garmin tietojen lataaminen. Sitä se teettää kun yrittää olla tarkka omien tietojen jakamisessta.
 4. Ilpo

  Garmin Connect

  Mikäs on sitten se parempi seurantasovellus joka on Garminin kanssa yhteensopiva. Olis kuitenkin mukava kun ei tarvis kellosta tietoja exceliin siirtää. Mä olen kyllä pärjännyt connectin kanssa kunnes se lopetti suoritusten vastaanottamisen tykkänään.
 5. Ilpo

  Garmin Connect

  Mä oon palauttanut kellon oletukset ja harjoituksia ei oo kellossa kuin kaksi. Mä käytän connectia pc:llä vähän helpompi käsitellä tietoja.
 6. Ilpo

  Garmin Connect

  Mikähän on vialla kun en saa siirrettyä harjoituksia connectiin. Ongelma on ollu jo jonkun aikaa ja oon yrittänyt asiaa selvittää, ei vaan keksi. Onko olemassa joku asetus joka estää harjoitusten siirron, jos vaikka oon vahingossa sen laittanut päälle. Ja onko ongelma ylipäätään kellossa (FR935) connectissa, käyttäjässä vai auringonpilkuissa. Alkaa pikku hiljaa tympäsee kun harjoitukset pitää manuaalisesti lisätä.
 7. Niin, Jalkapallo on maailman kuningas-urjheilulaji ja tulee aina olemaan. Kaikki urheilu on viihdettä, se pitää ymmärtää.
 8. Ilpo

  Garmin Forerunner 935

  Nyt huomasin miten mittarin saa kalibroitua, valinta löytyy valikosta kun on lopettanut harjoituksen.
 9. Ilpo

  Garmin Forerunner 935

  Joo, ekan kerran kun käytin mittaria juoksumatolla se kysy kuinka paljon tuli juostua mutta ei oo sitä enää sen jälkeen kysynyt. En oo vielä löytänyt miten sen saa kysymään uudelleen juostun matkan.
 10. Ilpo

  Garmin Forerunner 935

  Mulla kävi Tunturin juoksumattohuoltomies huoltamassa mun maton ja neuvoi maton nopeuden mittaamiseen polkupyörän mittaria. Matto tulille ja etupöyrä matolle ja siitähän sen nopeuden sitten näkee. Jos ei viitti ihan joka nopeutta mitata, niin aika lineaarisesti se nopeus menee, muutama mittaus varmaan riittää ja laskee loput.
 11. Ilpo

  Garmin Forerunner 935

  Mä tunnen oman mattoni ja tiedän maton oikean vauhdin kullakin maton ilmoittamalla lukemalla. On muuten totta, että ei ole oikeastaan väliä mitä kello näyttää matkan pituudeksi koska sen voi muuttaa oikeaksi connectissa. Edellisen Garminin aikana käytin kelloa ainoastaan harjoituksen tallennukseen, jotta sain tiedot connectiin ja sitten siellä korjasin tiedot oikeiksi. Nyt ajattelin, että tällä uudella mittarilla olis joko jalka-podilla tai run-sykevyöllä saanut suht tarkat tiedot tallennettua. Mutta taitaa olla niin, että tallennan tällä uudellakin mittarilla tiedot ja sitten korjaan ne oikeiksi connectissa. Mulla oli tapana tehdä paperille harjoitusohjelma jossa oli tarkat ajat ja nopeudet. Tämä oli varsinkin silloin tarpeen jos vauhti harjoituksen sisällä vaihtui. Eli uusi kello mutta ei juuri apuja matkan mittaukseen sisäradalla tai matolla. Eipä tarvii ainakaan tehdä lisähankintoja. Kiitokset hyvistä vastauksista.
 12. Ilpo

  Garmin Forerunner 935

  Ahaa, eli siina run-sykevyössä on mukana joku anturi joka mittaa myös matkaa sisällä. Mä en oo oikein mistään löytänyt tietoa juuri tästä uudesta sykevyöstä. Mutta toihan ratkaisis mun ongelmani. Onkohan kukaan kokeillut tota vyötä maton kanssa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy