Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Velmatti

Jäsenet
 • Posts

  119
 • Liittyi

 • Last visited

About Velmatti

 • Syntymäpäivä 04.11.1975

Converted

 • Tavoite
  Terveitä kilsoja riittävästi, mara 3:3x:xx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Velmatti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Onni suosi, joten ulkomaan maraneitsyys taitaa mennä. Lennot ja hotelli olivat kyllä edulliset, lähes yhtä kalliiksi tulis pari päivää Hesassa matkoineen.
 2. Tuskainen ja tukkoinen maraton päättyi osaltani 25,5 kilsan kohdalle. Muutaman kilometrin jälkeen takareidet ja pakarat alkoivat säkenöidä ja syke oli heti paukusta pilvissä. Alkuvauhti oli päivän kuntoon nähden liikaa ja lonkkien kipeytyminen lopetti juoksun kuin seinään. Puolen kilsan kävely huoltopisteelle meni raahautumiseksi ja koko illan kintut sykkivät kivusta. Oikea päätös varmastikin oli keskeyttää, mutta morkkis on valtaisa. Aina ei vaan kulje.
 3. Cooper 2800 (2008), Puolimaraton 1:39:55, kymppi 46:34 (em. puolikkaan väliaika).
 4. Hyvä reitti ja hyvin järjestetty tapahtuma, vaikka juoksijoita oli mukana sankoin joukoin. Alun mutkat olivat hivenen ahtaat, mutta reitillä oli hyvin tilaa juosta. Tein omat enkat kympillä, vitosella ja puolikkaalla ja loppuaika 1:39:55.
 5. Nostetaanpas tätä hieman... Valmistautuminen vuoden toiseen maratoniin on kulunut viimeisen muutaman viikon ajan aika heikkoja polkuja selkäjumin ja pohkeen lihasveritulpan sulattelun johdosta. Heinäkuun lopun pirkan soutu hieman sotkee valmistautumista lisää, mutta tarkoitus olisi vielä ainakin 350-400 km käpötellä ennen syyskuun alkua. Imodium tullee mukaan kuvioihin ainakin pitkisten aikana, sillä jokainen kisa tänä vuonna on aiheuttanut vatsaongelmia. Terwalla meno oli katketa vatsakramppiin, mutta muutoin vatsa on seonnut vasta kisan jälkeen. Tavoitteena olisi kaikista vastoinkäymisistä huolimatta puhkaista 3:40:n rajapyykki.
 6. Sääennusteen mukaan tiedossa olisi 18 astetta plussaa ja vettä ihan riittävästi taivaalta. Ehdin jo hieman lannistua helteiden takia, sade ei kyllä haittaa.
 7. "Perinteinen" maastopuolikas ja kymppi starttaa Oriveden jäähallilta. Tapahtumainfo osoitteessa http://www.fixsport.com/articles/671/ Oman kylän juoksutapahtumia yritän tukea mahdollisimman usein, nyt kolmatta kertaa mukana. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä kisapaikalla. Tarjolla on todellinen maastojuoksutapahtuma kovalla reitillä.
 8. Haluatko jänistää? Minna Haavisto Varalan Maratonklubista viestitteli seuraavaa: Jos tunnet tasavauhtisen juoksijan, joka haluaa juosta ilmaiseksi Varala Maratonilla 1.9., niin vinkkaappa. Haetaan pupuja ainakin näihin tavoiteaikoihin: puolikas 1.45, 2.00 ja 2.15 sekä kokonaiselle 3.45, 4.00 ja 4.30. Klubilaisetkin tervetulleita tähän tehtävään, jos ei ole vielä muihin tehtäviin ilmoittautunut. Yhteydenotot minnah@varmk.fi
 9. Laitetaanpa tällekin tapahtumalle ketju, kun aikaa starttiin on vielä ruhtinaalliset 3 kuukautta. Tampereella kirmataan jälleen syyskuun alussa maraton pyhäjärven rantamaisemissa. Muina matkoina puolimaraton, varttimaraton ja joukkueille viestimaraton. Tapahtuman kotisivu on osoitteessa http://www.varalamaraton.net/ Onkos lähtijöitä?
 10. Terwalla 25.5. tuli 3:44:03, joten vaihdan ripeämpään ketjuun.
 11. Vatsakrampeista huolimatta Oulusta oli kotiintuomisina uusi maraenkka ajan (3:44:03) ja vessareissujen (3kpl) määrän suhteen. Sellaiset 3,5 minuuttia sain tuhrattua stoppeihin ja kisan jälkeen jalatkaan eivät olleet lopussa, joten värkeissä on varaa parantaa aikaa vielä ihan reippaasti. Motivaatio treenaamiseen ainakin kasvoi tuloksen myötä. Keli ei juostessa tuntunut kovin kuumalta ja sykkeetkään eivät kielineet erityisen lämpimästä olosuhteesta. Tuuli viilensi juuri sopivasti hidastamatta pahemmin vauhtia ja varjoakin radalta löytyi. Katsojien määrä ja kannustuksen voimakkuus ehdotonta plussaa tapahtumalle, miinusta maalissa tarjotulle huollolle (samaa tavaraa kuin huoltopisteillä kisan aikana, ei pahemmin maistunut).
 12. Onnittelut aktiivisille, työ ei varmasti mennyt hukkaan ja asiaan saadaan "virallinen" selvyys.
 13. Osattiin sitä aikana ennen kuin GPSit olivat niin kovin yleisiä. http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?9798-Tampere-maraton-04-08-2007 Viestintä kisajärjestäjien suunnalta on myös historian valossa vakiintuneen tavan mukaista.
 14. Ei ollut vielä ketjua tälle perinteiselle tapahtumalle http://tu-38.sporttisaitti.com/pyynikkijuoksu/ Olen avannut kisakauden jo 4 vuonna pyynikin mäkisellä reitillä ja taas olisi tarkoitus käydä köpöttelemässä 10 km. Suosittelen.
 15. Juoksua 1781 km Treeniä 320h Mara ja puolimara tuottivat uudet ennätykset. Josko tänä vuonna saisi 2000km rikki.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy