Jump to content
Juoksufoorumi.fiManus

Jäsenet
 • Content Count

  1 230
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Manus

 • Syntymäpäivä 26.03.1975

Converted

 • Coopperi
  3340m (-09)
 • 10km
  38:08 (-09)
 • Puolimaraton
  1:29:44 (-08)
 • Maraton
  3:27:15 (-08)
 • Tavoite
  Pitää nämä lonkat ainakin neljäkymppiseksi
 1. Mun vuoro. Vähän enemmän plussaa ja vähemmän kilometrejä.
 2. Manus

  Kirja-ketju

  Lomaseurana Mandelan Pitkä tie vapauteen ja Paulo Coelhon Alkemisti. Ja tulipa luettua Kyrön Mielensäpahoittaja vielä kertaalleen. Tuo Mandelan kirja oli kyllä vaikuttava. Olen muutenkin mieltynyt noihin elämänkerrallisiin tarinoihin, mutta suosittelen lämpimästi.
 3. Manus @ Phan Thiet. Vaihteeksi lomareissulla. Urheiluna golfia ja tennistä.
 4. Manus @ Tallinna. Texas tammikuussa kuulostaa paremmalta kuin Odessa...
 5. Kun itse pisti pari kuukautta sitten kamat päälle ensimmäistä kertaa n. 20v tauon jälkeen, niin pystyy hyvin ymmärtämään tuon hehkutuksen ja kipeät poskilihakset. On se vaan hauskaa! Mä kyllä ajattelin väistellä matseja ensi heinäkuuhun asti ja keskittyä vaan reenaamiseen :)
 6. Manus

  Tennis

  H1 näytti vielä tältä, mutta sitten tuli vaisumpi kausi. Valenciassa on taas tulossa hyvät pisteet ja näyttää hyvinkin siltä, että Jakke on vuoden lopussa sijan 35 paikkeilla. Finaalipaikka Valenciassa, lisäbongoja Pariisista ja IPP-voitto Helsingissä, niin niukin naukin voisi päästä 30 sakkiin. Tukholman haastattelusta kävi ilmi, että aktiivipelaajista ainoastaan neljä on ollut viimeisen 13 vuoden ajan vuoden lopussa 100 parhaan joukossa rankingissa. Jarkko, Federer, Youzhny ja Davidenko. Melkoinen saavutus ja peli näyttää vieläkin kulkevan erinomaisesti. Nyt pääsee vielä ottamaan mittaa Youzhnista.
 7. Oli Herra mielessä maanantaina, kun vaihdoin ARN:n kautta. Syvältä... Tähän asti olen onnistunut välttämään, mikä on ihan hyvin ottaen huomioon 100+ lentoa viimeisen vuoden aikana. Nyt vielä kotiin via ARN, mutta yritän pysyä jatkossa poissa.
 8. Jonkin verran on tullut akateemisessa mielessä noiden lujitteiden ja matriisiaineiden kanssa harrastettua pähkimistä sekä ihan oikeasti tehtyä erilaista valmistusta ja luvanvaraista korjausta. Jos kyseessä ei ole lujuuskriittinen tai erityisen painokriittinen palikka kyseesä, niin unohda se vaakkumi. Käsinlaminoinnilla saa oikein hyvää jälkeä, kun tietää, mitä tekee tai joku asiaan vihkiytynyt kerran näyttää. Varsinkin, jos puuhailet kuitumattojen etkä kudosten kanssa, niin eipä tuosta vaakkumista paljon lisähyötyä tule. Näppärä ingengör tekee tosin itselleen riittävän hyvän alipainepumpun vanhasta jääkaapin kompurasta, jos sellaista kaipaa. Jos taas oikein hienoa systeemiä ja sarjatuotantoa meinaa, niin jonkinlainen hartsin alipaineinjektio voisi olla paikallaan. Edit: Luinpa tuon kysymyksesi uudelleen, eli jos tarkoitat oikeasti 'ilman poistoa hartsin sekoittamisessa' etkä laminaatista ladonnan jälkeen, niin sitten kysyn, että miksi?
 9. Jossain vaiheessa laskeskelin, että mulle kaikki harrastukset maksoi yhtä paljon. Juostessa osallistumismaksuihin, matkoihin, kenkiin ja ortopedeille/fysioterapeuteille meni yhtä paljon kuin vuoden lentoihin... Lupakirjan hommaaminen maksaa kyllä jo nykyisin melko paljon, täytyy myöntää. Ettei mene kokonaan aiheen vierestä, niin lentämistä harrastan edelleen, tosin nykyisin enemmän yleishyödyllisissä merkeissä kuin omaksi iloksi. Muutoin on aika urheilupainotteista eli tennistä, sulkapalloa, fillarointia ja nyt lähes 20v tauon jälkeen päätin vetää taas lätkäkamat päälle. Tuo homma huipentuu toivottavasti Talvisalossa ensi heinäkuussa, kun on vanha jengi koossa taas :happy0167:
 10. Onneksi poisoppiminen on paljon hankalampaa. Onnea uuden harrastuksen pariin! Pitääkin pitää silmät auki, kun liikkuu Malmilla. Saattaa näköjään törmätä tuttuihin ihan muista ympyröistä.
 11. Manus

  NHL 2013

  No pikkuvelihän siirtyy nyt samaan sarjaan, joten sieltä niitä löytyy ainakin ensi vuonna lisää... Tuukka pelasi kyllä käsittämättömän sarjan Pingviinejä vastaan! Jos nyt yksi sisäpiirijuttu sallitaan, niin kyllä on Huttusen Jussikin Harley Davidsoninsa ansainnut. Tosin taisihan tuo Juttu olla aikoinaan lehdissäkin, kun Tuukka pelasi ekan NHL-matsinsa.
 12. Manus

  Tennis

  Hieno massakausi Jarkolla käynnissä! Jarkko pelaa yhtä uransa parhaista kausista ja on karkeasti 2000 pisteen vuosivauhdissa. Tuo tarkoittaisi sijoitusta sinne sijan 20 tienoille kauden lopussa. GS:t näyttelee tietysti isoa roolia ja nyt olisi hyvä edetä Ranskassa pitkälle. Kaavio voisi olla huomattavasti vaikeampikin...
 13. Manus

  Tennis

  Huomenna Jakella revanssin paikka (jälleen) Gulbisista. Ei taida Jarkolla olla vielä yhtään voittoa latvialaisesta, joten joko nyt...
 14. Manus

  Tennis

  Toivotaan, että Jakke palautuu hyvin Delpo-matsista. Nolella on ollut nilkkaongelmia ja nyt ollaan vasta siirrytty kovilta alustoilta massalle, joten nyt on tuhannen taalan paikka pistää ykkönen laulukuoron puolelle. Edellyttää tosin Jakelta toipumisen lisäksi hyvää ykkössyöttöpäivää. Jaken kannalta toivon kuitenkin eniten sitä, että oma peli sujuu hyvin. Nolen kaltaista vastustajaa vastaan voi olla tyytyväinen myös häviöön, jos tuntuu, että itse ei olisi voinut pelata yhtään paremmin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy