Jump to content
Juoksufoorumi.fiWopa31

Jäsenet
 • Content Count

  4
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Wopa31

 1. Wopa31

  Porrasjuoksu

  Moi, Tietääkö kukaan löytyykö Helsingin lauttasaaren lähistöltä hyvää paikkaa missä vois tehdä porrastreenin? Malminkartano ja hertsikka on hiukan liian kaukana.
 2. joo tänää kävin tekee ton 12x400/1:30 eikä kyllä tuntunu missää. 3:30 lipsahti viimesten vetojen vauhdiks. Veikkaan kyllä kans että jos tossa vikalla jaksolla menee nuo 8k nelosen keskarilla nii varmasti tulee 40min loppuajaks kympillä. Ei tuo mun mielestä mitenkää monimutkaselta ohjelmalta vaikuta. Hyppelyt kyllä korvaan jollaki muulla, vaikka niitä lyhyitä teräviä vetoja.
 3. Mitäs porukka tuumaa tollasesta ohjelmasta -> http://www.tri247.com/article_4322.html Aika kovalta kuulostaa nuo lauantaisin juostavat intervallit, parhaimmillaa 20x400 juostaan 3:45min/km. Toisella jaksolla tossa on jotaki hyppelyitä loivaan ylämäkeen mitkä kuulostaa aika oudoilta minun korvaan, heti seuraavana päivänä olis 4,000 kisavauhtista.
 4. Alotin tammikuussa 3:45 ohjelman ja forssan suvi-iltaan olis tarkotus mennä sipsuttelemaan. Oon tehny noiden 3 juoksu reenin lisäksi vielä 2 kertaa viikkoon kevyttä joko uintia tai kävely lenkkiä. Tuntuu kyllä oudolta marareeniltä kun on vaan 3x viikossa! Viime sunnununtaina oli 20km testilenkki ja se meni kohtalaisesti, keskivauhti oli 5:21 ja keskisyke 160. Vähä jäi kyllä sellanen fiilis että 42,2 km tuota vauhtia tuntuu aika hurjalta. No mutta, onhan tässä vielä 3kk aikaa reippailla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy