Jump to content
Juoksufoorumi.fiSamppalinna

Jäsenet
 • Content Count

  5
 • Liittyi

 • Last visited

About Samppalinna

 • Syntymäpäivä 12.04.1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ​Kiitos paljon! Venyy venyy, mutta ei mene poikki näköjään. Laitoit itsekin viimeisellä kierroksella mukavasti kaasua. Onnittelut sinnekin! (mulla lähti velipoika viimeiselle kierrokselle mukaan. Se puuskutti aikalailla puolen välin kohdilla jo.) Oli hieno kokemus. Vielä juoksun aikana vannoin, ettei ikinä enää. Mutta jo sunnuntai iltana alkoi harmittamaan, ettei pääse enää perniöön ensi vuonna. Kun askelmerkitkin 30 kierroksen aikana ehti saada kohdilleen. Tosiaan haikeat fiilikset, vaikka ehdinkin vain 2 kertaa perniöön. Ensin mara ja nyt satanen. Hienoa porukkaa kaikenkaikkiaan. Vaikka
 2. Samoja sivuja vahtailee... Ei tarttis sataa kauhiasti.
 3. ​Mulla kaikki yli 50 on vielä tuntematonta. Kyllä se lauantaina tai oíkeastaan sunnuntain puolella valkenee. Tsemiä sinne!
 4. Ekalle sataselle tullaan yrittämään.
 5. Samppalinna

  NB 890 V5

  890V4 on parhaat kengät ollut itselle. Hommasin aikanaan alennuksesta vielä toiset kaappiin odottelemaan. Ehkä kuukausi sitten otin nuo V4:set käyttöön ja hain vielä V5:set kaupasta. Nyt ajellu molemmilla toistasataa kilsaa. Se pehmeys ja "vapaus" mitä V4:ssa on, puuttuu V5:sta. V5 on kovempi ja kiertojäykempi. Itse pidän enemmän vanhemmasta mallista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy