Jump to content
Juoksufoorumi.fiFreeze

Jäsenet
 • Content Count

  260
 • Liittyi

 • Last visited

About Freeze

 • Syntymäpäivä 12.02.1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Brookseja olen käyttänyt enimmäkseen itsekin. Tilannut usein Startfittness.co.uk. Sieltä en enää tilaa Brexitin takia. Vinkkejä EU-kaupoista otetaan vastaan 🙂 Runnerinn on tuttu ja joskus tilannut myös kotimaan Intersportista ja Stadiumista kun on tarjous osunut kohdille. Brooksien saatavuus on melko heikkoa.
 2. Kardiokuormastahan löytyy tarkka selostus. 28 päivää pitää saada ensin treenejä alle. https://support.polar.com/fi/training-load-pro Itse olen pitänyt aktiivisuuden asetuksen keskitasolla eli paukkuu jok apäivä täyteen :-). Eipä tuolla oikein mitään merkitystä ole kun kardiokuorma ja uni on ne mitä seuraan. Niiden suhteen Polar toimii minusta hyvin.
 3. Viileillä keleillä ja vauhti- sekä vetolenkeillä aina käytössä sykevyö. Pidän kelloa hihan päällä, kun sykevyö käytössä. GPS tarkkuus on ollut kohtalaisen hyvä. Sen sijaan hetkellinen vauhti on aivan mitä sattuu, jos vertaa vaikka edelliseen kelloon (Suunto Ambit 3).
 4. Eilinen lenkki meni ilman tallennuksen keskeytymistä. Otin pois värinä hälytyksen ja automaattisen keskeytyksen. Kovin pitkään en tällaista viitsi säätää, jos ei korjausta tulee vaihtuu toisen valmistajan tuotteeseen. Tykkään Flowsta ja laite itsessään on mukavan huomaamaton ranteessa. Myös rannesykemittaus on yllättävän hyvä, tosin uinnissa ehkä syke on liian korkea, mutta muuuten sinällään looginen rasituksen tason muutoksiin.
 5. Ok. Otan sitten vielä tuon Autostopin pois. Kiitos vinkistä. Voi olla, että Polarin tukikin tuosta vinkkais, mutta jäi huomioimatta. Lauantain pitkällä lenkillä sitten testaan.
 6. Toimiiko Vantage V jollaillain juoksussa viimeisimmän päivityksen jälkeen? Olen ottanut km-väliajat ja äänet pois lajiprofiilista. Silti tänäänkin katkesi treenin tallennus kohtaan 5.01 km. Tämä taisi olla nyt neljäs epäonnistunut tallennus. Alkaa kärsivällisyys loppua...
 7. Omien kokemuksien mukaan rannesykemittaus toimii uidessa hyvin. Tosin samanaikaisesti en ole verrannut vyöllä ja rannemittauksella. Kello täytyy kyllä kiristää melko tiukalle, muuten syke hyppii liian korkeissa lukemissa. Ainakin luvut ovat loogisia omiin tuntemuksiin verrattuna. Matkanmittaus oli alussa surkeaa, mutta nyt sekin on enimäkseen vaparia uidessa ok. Joskus jää joku 25 m huomioimatta per uintikerta. Tekniikkatreenit ja lättärit yms. sitten eri asia... Viime talvena juttelin GoExpossa Polarin osastolla asiasta ja siellä kerrotiin että kehitystiimissä olleen mukan
 8. Siirryin sitten synttärilahjan kautta Suunnosta Polar Vantage V käyttäjäksi. Siirsin vanhat treenit SyncMy track softalla Polar Flowhun ja Flowsta data siirtyy eteenpäin (Strva, Training Peaks, SportTracks ja RunAlyze). Uniaika ja palautuminen seurannassa sekä kausisuunnitteluakin aloitettu. Toistaiseksi vaikuttaa aivan pätevältä kokonaisuudelta. Kuukauden kun kerää treenejä niin alkaa saamaan käsityksen mitä kivaa Flowsta saa irti.
 9. Freeze

  SyncMyTracks

  Ei mennyt kerralla. Siirsin useammassa osassa. Silleen toimii hyvin.
 10. Freeze

  SyncMyTracks

  Tuntuu toimivan. Kiitti vinkistä :-) Laitoin Movescount historian siirtymään Polarin Flowhun, reilut 1.300 treeniä. Nyt on pari sataa mennyt melko nopeasti. Garmin Connectissa olisi vielä yli 1.500 vanhempaa, pitänee kokeilla siirtää nekin. Mitenhän vannhoja tietoja Flowhun saa vietyä? Mittarina jatkaa ainakin toistaiseksi (synttäreihin saakka?) Suunto Ambit Peak3 Saphire.
 11. Freeze

  Movescount

  Luulen, että Movescountin tietokanta/palvelimet alkavat olla käyttöikänsä lopussa, joten eiköhän uudistus ole ihan järkevä. Toivottavasti perustason laitetuki tulee vanhemmille laitteillekin. Täytyy sanoa, että Ambit sarja tuntuu olevan uskomattoman vahvaa tekoa. Itsellä on Ambit2 ja Ambit3 Peak Saphire. Olen käyttänyt uutta Suunto Appsia ja Sporttrackerin nettiversiota (loin tilin eri käyttäjätunnuksella) ja Movescountia, josta tiedot siirtyvät useaan eri paikkaan. Oletatisin, että tuon Sporttrackerin nettiversion pohjalle rakentuu Movescountin korvaaja. Viime aikoina tuntuu kehitysvauht
 12. Freeze

  Suunto Ambit3

  Olen pohdiskellut Ambit3 Peak kaveriksi Polarin H10 vyötä. Mihin Polarin palveluihin tuota kautta pääsee? Onnistuuko Flown käyttö vai pelkän Android appsin? Nuo palautusmiseen liittyvät asiat kiinnostaisi. Nykyisellään Suunnon palautumistesti toimii niin harvoin, ettei siitä viitsi käyttää.
 13. Freeze

  Hoka One One

  Pronatio tuettu Hoka kiinnostaisi. Onko nykyinen Gaviota eri mallia kuin ensimmäinen versio, joka aiheutti rakkoja jalan holvikaareen? Muuten oli todella hyvä kenkä juosta, mutta jalan sisäsyrjän tuki oli hiukan liian takana kengän pituussuunnassa. Arahi2 olisi kai toinen mahdollisuus. Maratonin juoksin Macheilla, joilla on hyvä juosta, mutta kaipaisin hiukan tukevampaa kenkää jatkuvaan käyttöön. Akillesjänne ja pohje kovilla löysän nilkan takia.
 14. Freeze

  Suunto Ambit3

  Ambit 2S alkaa tulla vuoden ikään, joten tartuin Verkkokaupan tarjoukseen Ambit 3 Peak Saphire 299,-. Nyt vain odotellaan Joulupukkia :-). Aikaisemmin on ehtinyt olla kolme eri Garminin mittaria, mutta pienen alku sähläyksen jälkeen on Suunto tuntunut hyvin miellyttävälle. Peakista haen parempaa akkukestoa ja mahdollisuutta tarvittaessa säätää ilman tietokonetta Appsin kautta. Lisäksi palautumisen seuranta. Voi olla, että A2 S jää vielä perhepiiriin käyttöön. Mielestäni Movescount on selvästi parempi kuin Garmin Connect. Spartaniakin harkitsin, mutta luotettavuus lienee A3:ssa nyt melko kovall
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy