Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Merisusi

Jäsenet
 • Content Count

  27
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eli mieluiten kotimaisia. Lainasin kirjastosta Kuntoilijan keittokirjan. Vaikuttaa ihan ok, tosin tekijät eivät taida ihan kotimaisia olla, joten voi olla, että jotkut ruoatkin ovat vähemmän kotimaisia. En esimerkiksi tiedä, miten helposti mustekaloja löytyy meidän kaupasta.
 2. Minulla ei ilmeisesti ole tulehduksia jalassa. Jotain tuollaista rasvapatjaongelmaa olen itse epäillyt jo kauan. Kukaan ei ole oikein osannut sitä kovin voimakkaasti esille tuoda. Yhtenä vaihtoehtona muiden mukana se on tainnut joskus puheissa vilahtaa. Ainakin parin fysioterapeutin kanssa olen näitä jalkoja tämän ongelman kanssa ihmetellyt.
 3. Kyllä nimenomaan silloin se eniten vaivaa, kun ei ole (juoksu)kenkiä jalassa. Teippien kanssa ei tai jos tuntuu, niin paljon vähemmän.
 4. Eipä ole edelleenkään suurta viisautta asian suhteen. Nykyisen elämä menee niin, että minulla on pari kerrosta kinesioteippiä päkiöissä. Noiden kanssa selviää arjesta ja voi myös juosta (ainakin Hokan kengillä). Lieköhän haitallista tällainen teippaus, en tiedä? Silikonejakin käytin jonkun aikaa päkiän alla.
 5. Merisusi

  sykesensori hävisi!

  Vaikka ei olekaan enää tässä keskusteluketjussa ajankohtainen asia; niin itsellä on. FR 610 sykesensori on ollut hukassa jo useita kuukausia ja tuskin enää löytyy. Minun käsittääkseni sensoria ei saa erikseen vaikka vyön saakin. Aika suolaista on maksaa 60e tuosta vyö+sensori yhdistelmästä.
 6. Onkohan kenelläkään tuttu sellainen kumma ärsytys tuolla päkiän seudulla, ehkä kakkos tai kolmos varpaan paikkeilla? Tuntuu kuin siellä olisi ylimääräistä tavaraa tai vähän siltäkin, kuin olisi vain pelkkä luu siellä maata vasten. Kohta 3 kk juoksutaukoa (tarkoittaa tuona aikana noin 25 km juoksua). Ei ole oikein löytynyt järkevää selitystä. Yksi lääkäri ja fysioterapeutti katsoneet. Molemmissa jaloissa sama ongelma. Fysioterapeutti arvaili jotain hermostollista juttua. Alkaa vähän tuntua, että jokohan minulla on enää vain muistot juoksemisesta jäljellä.
 7. Eli onkohan täällä ketään Mallorcalla käynyttä, joka osaisi sanoa, miten saari avautuu erityisesti kesäkuussa juoksijan näkökulmasta? Vinkkejä yms? Sattumoisin vaan rupesi yhtäkkiä kiinnostamaan :)
 8. Jouduin siirtämään osallistumisen ensi vuoteen, mikä kyllä harmittaa, koska ainakin viime vuoden kokemuksella tapahtuma on erittäinkin suositeltava. Reitti oli kiva ja muutenkin homma tuntui toimivan. Lähetetty minun GT-I9305 laitteesta Tapatalkilla
 9. Merisusi

  Kenkien käyttöikä

  Eli mitä ovat ne "oireet" mistä tiedät kenkien olevan vaihtokunnossa? Nyt ei siis kysytä kilometrejä. Kenkä kun voi kuulemma olla päälle päin ihan ok ja silti vaihtokunnossa. Lähetetty minun GT-I9305 laitteesta Tapatalkilla
 10. Minä ajattelin valmistautua syksyllä puolimaralle ajamalla n. 3 tunnin matkan autolla ja olla perillä ehkä noin pari tuntia ennen starttia. Ei ole kokemusta muusta kuin tunnin ajosta ennen starttia. Onko muilla? Vaikuttiko miten juoksuun? Lähetetty minun GT-I9305 laitteesta Tapatalkilla
 11. Mitähän käytännössä tarkoittaa 50g tuota Squeezy Energy Drink -jauhetta? Esim millilitroissa. Mun keittiövaaka ei ole näköjään kovin herkkä. Yhden desin jauhetta laitoin, eikä vielä hirveästi mittari heilunut. Ei sillä, että asialla niin suurta merkitystä olisi, mutta olisi kiva tietää miten paljon valmistaja on ajatellut yhteen 750ml annoksen ainetta tarkoittanut. Lähetetty minun GT-I9305 laitteesta Tapatalkilla
 12. Merisusi

  Garmin Forerunner 610

  Onko kenelläkään ilmennyt ongelmia Windows 10:n asennuksen älkeen FR610 ja tietokoneen välisessä kommunikoinnissa? Itsellä on vielä tämä 8.1. mutta mietin tuon 10:n asennusta.
 13. Heh. Tuo ensimmäinen voisi olla hauska ehdotus! Joo. Toki joka kerran jälkeen huuhtelen ja sitten joskus välillä pesen, ehkä noin joka 7. kerta eli vyön pesuohjeen mukaan. Ei siis näytä olevan väliä onko käsin vai koneella.
 14. Yritän toukokuussa Terwamaratonille tai siis puolikkaalle mukaan, kun tänä vuonna meni loukkaantumisen takia sivuun. Kyseessä olisi ensimmäinen tämmöinen juoksu minulle. Huomasin, että ainakin kyseisessä tapahtumassa on käytössä kertakäyttöinen RFID-tunniste. Näytti aikamoiselta roskalta kengässä ja aloin ihmetellä mahtaako se kestää ja pysyä siinä, kun minulla ainakin välillä jalat kolahtelee hieman yhteen. Ehkä pitäisi opetella juoksemaan niin, ettei moista tapahdu. Mutta onkohan tuo yleinen tapa tuollainen paperihärpäke ja onko kukaan saanut sitä repeytymään juostessa?
 15. Minulla on FR610 ja sen mukana tullut vyö, minkä pesuohjeissa lukee, että pitäisi joka 7. kerta pestä (konepesu). On vähän vaikea saada osumaan sitä 7. kertaa tuohon pesukoneen aikatauluihin, joten rupesin pesemään sen käsin. Ei liene haitallista kuitenkaan, vai olenko väärässä? Lienee kuitenkin aina hellempää tuo käsinpesu, vaan onko liiankin?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy