Jump to content
Juoksufoorumi.fi


liukasluikku2

Jäsenet
 • Content Count

  649
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

liukasluikku2 last won the day on October 9

liukasluikku2 had the most liked content!

Community Reputation

1 329 Excellent

About liukasluikku2

 • Syntymäpäivä 11.06.1970

Converted

 • Coopperi
  3645
 • 10km
  34.40
 • Puolimaraton
  1.14.59
 • Maraton
  2.42.18

Recent Profile Visitors

2 057 profile views
 1. liukasluikku2

  Aktia Cup 2018 - 2019

  Totta tuo ja tänäänkin porukka löysi aika nopeasti sen oman tasoisen ryhmän, jossa sitten juostiin (enemmän tai vähemmän) maaliin saakka. Omalla kohdalla jälkimmäinen puolisko oli sekunnin nopeampi kuin se ensimmäinen, toki maaliviiva taisi olla lähtöä kauempana 😊 Sekin on totta, että järjestelyt toimivat hienosti positiivisen rutinoituneella porukalla ja yhtä rutinoidusti toimivat myös juoksijat. Tänään kuitenkin lähtö oli aika kaaoottinen, sillä lähtösuora tai se ensimmäinen (ikävä) mutka eivät riitä tällaiselle juoksijamäärälle. Toki malttia ja "kohteliaita tapoja" kunnioitettiin puolin ja toisin, mutta onnettomuuksien riski kasvaa esim. teiden jäätyessä. Tänään esim. lähtökomentoja (jos niitä oli) ei kuulunut sinne 10. riviin ja kun lähtö tapahtui ns. vahingossa, oli joukon liikkeet myös vastaavat. Mutta tämä tästä rutinasta. Hieno tapahtuma, joka on järjestetty juoksijoille ja jonne aina hieno palata juoksemaan!
 2. liukasluikku2

  Kankaanpää maraton 20.10.2018

  Iso kiitos !
 3. liukasluikku2

  Kankaanpää maraton 20.10.2018

  Onkohan joku onnistunut löytämään tälle tapahtumalle jonkinlaista seurantalinkkiä?
 4. liukasluikku2

  Ensimmäinen ultra?

  Koukkusuo polkuineen sijaitsee Keinukalliosta etelään eli kohti Nikinmäkeä. Haukkavuoren parkkipaikan löydät vanhan Lahdentien varresta, pitkän ja vankilalle johtavan mäen puolivälistä. Unohda alussa puhtaat mäkitreenit ja keskity juoksemaan polkulenkkejä mäkisessä maastossa. Kun kunto (väistämättä) nousee, voit kokeilla mäkitreenejä. Muista, että aikaa Karhunkierrokseen on riittävästi. Liikaa ei siis kannata ahnehtia!
 5. liukasluikku2

  Ensimmäinen ultra?

  Sinulla on vielä hyvin aikaa harjoitella Kuusamoa varten, joten ei hätää. Ehdottomasti kannattaa juosta pitkiä maastolenkkejä poluilla, mutta aloita varovaisesti ja pikku hiljaa pidennät harjoitusten pituutta siten, että pisimmät treenit keskittyvät maaliskuuhun sekä huhtikuulle. Jos mäet tuottaa ongelmia, kannattaa suunnata Keinukallion sekä Koukkusuon poluille. Lisäksi Haukkavuoren kierroksella saat kerättyä mukavasti nousua sekä harjoiteltua teknisempää polkua. Ja Haukkavuoren nousuja kannattaa kiivetä eri suunnista sekä alamäet rallatella alas rentoa alamäkitekniikkaa hakien. Varsinkin Kaskelantien suuntaan laskee mukavan nopea polku.
 6. liukasluikku2

  Polkuporinat podcast-sarja

  Kiitos jo nyt ilmestyneistä porinoista. Automatka Kolille ja takaisin sujui varsin mallikkaasti porinoita kuunnellen. Lisäksi nuo aihe-edellä tehdyt jutut vievät porinat uudelle tasolle ja kiinnostavat varmasti monia kuuntelijoita.
 7. liukasluikku2

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Samassa sateessa seisoin myös sen 45 minuuttia. Järjestävätaho ei ilmeisesti osannut varautua tähän ns. ihmispaljouteen, vaikkei meitä nyt aivan mustanaan paikalla ollutkaan. Jono vaan veti oudon tahmeasti. Nyt on kuitenkin nimi perusmatkalla ja syy motivoida itseni talven harjoitteluun olemassa.
 8. liukasluikku2

  Hoka One One

  Lestin osalta en itse huomaa isoa eroa vanhaan malliin, mutta ehkä Evo on aavistuksen kapeampi juuri kärjestä. Juoksutuntumassa Evo kyllä pessee kakkosen aika selkeästi ja sikäli uusi malli on (kerrankin) parannettu versio vanhasta mallista. Joskus näinkin päin!
 9. liukasluikku2

  Hoka One One

  Itselläni koot menevät 1:1 Mafate 2:n kanssa.
 10. liukasluikku2

  Nuuksio Classic Trail Marathon 1.9.2018

  Kyllä luetaan, eikä tämä Nuuksion raportti ollut sinullakaan se minun ensimmäinen luettu. Mutta kun lukijat usein ovat anonyymejä, onkin varmasti mukava kuulla, että lukijakunnassa on "oikeitakin" naamoja (tai nimimerkkejähän me olemme 😊). Omalla kohdalla yksi syy lukea toisten juoksijoiden raportteja on tietyn viihteellisyyden lisäksi juuri tuo oppiminen. Meni sitten hyvin tai huonosti, niin ainakin itse yritän imeä näistä raporteista jotain itselleni sekä kilpailuihin että harjoituksiin. Ja kyllä muiden juoksut toimivat myös motivaattorina omille juoksuille. Nuuksiossa olen "kauhistellut" ihmismäärää, mikä poluille säntää. Noin kuukausi sitten kuitenkin kiersin kisalenkin ja tykästyin vaihteleva maastoiseen reittiin sekä hienoihin maisemiin. Ehkä siis joskus vielä mukana?
 11. liukasluikku2

  Nuuksio Classic Trail Marathon 1.9.2018

  Aika paljon saitkin raapustettua ja tätä oli mukava lueskella omien päivän lenkkien jälkeen. Mukava huomata, että jaksat suhtautua omiin tekemisiin positiivisen huvittuneesti, vaikkei kaikki ihan nappiin mennytkään. Mutta seuraavalla kerralla menee (siihen luotetaan) ! Kiitos tästä raportista! Ehkä itsekin joskus uskallan tuonne lähteä.
 12. liukasluikku2

  Nuuksio Classic Trail Marathon 1.9.2018

  Kuinka paljon noinkin iso pummi vaikutti esim. Ruokolaisen juoksuun niin fyysisesti kuin henkisesti? Enpä haluaisi olla niitä noita aikahyvityksiä laskemassa tai selittämässä niitä juoksijoille. Ikävä juttu kaikille osapuolille.
 13. liukasluikku2

  Nuuksio Classic Trail Marathon 1.9.2018

  Ruokolaiselle ylimääräistä lenkkiä kertyi lähes 8 kilometriä. Yksinäänkö juoksi, niin vasta huoltopisteen vastaantulo (kartan perusteella) paljasti karun totuuden väärästä kiertosuunnasta.
 14. Olen samaa mieltä siitä, että poluilla hakkaavuutta kertyy vähemmän kuin maantiellä. Siksi maratonilta 55:lle hyppääminen ei ole niin iso juttu kuin ensialkuun tuntuu. Ja juuri tuota poluilla juoksemista; jos jokaista juurta joutuu varomaan, energiaa kuluu aivan turhaan. Itse soveltaisin maratonohjelmaa tuohon 55:en. Viikonlopun pitkää lenkkiä toki voi ja saa pidentää ja viikolla ohjelmassa voisi olla vk-harjoitus. Muuten sitten palauttelua ja valmistautumista tuota pitkää harjoitusta varten. Ja kilometrejä on turha tuijotella liikaa polkulenkeillä, pääasia, että ulkoilet ja kerrytät minuutteja erityisesti poluilla.
 15. liukasluikku2

  Kaldoaivi Ultra Trail 10-11.8.2018

  @kiljanderlla on edessään vielä pari raskasta kilometriä jyrkkine alamäkineen ja asfalttipätkineen (tekee reisille hyvää...), mutta varmasti "takaisin ihmisten ilmoille" pääsy ja pitkän urakan suorittaminen nostavat fiiliksen korkealle. Jos Herra K ei nyt viimeisen alamäen kunniaksi ala pyöriä alaspäin, niin onnittelut jo nyt hienosta suorituksesta! Ei voi mitään, mutta edelleen käy kateeksi kaikille niille, jotka tuonne ovat päässeet juoksemaan...
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy