Jump to content
Juoksufoorumi.fi



karvakorva

Jäsenet
  • Content Count

    134
  • Liittyi

  • Last visited

Everything posted by karvakorva

  1. Siinä kohta jo legendaarisessa numerolapun raiskauskeskustelussahan (jota olen onneksi vissiin vain lueskellut, en kommentoinut) keskustelu minun mielestäni jo alkupään kommenteista kovasti sivuraiteille. Hetkessä löytyi valtavirta, joka aivan tarpeettomasti tykitti Baldinin kommentteja aiheen vierestäkin. Laajalti on syyllistytty ns. olkinuken käyttörikkomukseen? Kai Baldini nämä rikkomukset kestää, kun kerran vähän provokatiivisesti itsekin kirjoitti. Jatkuvat syytökset ylimielisyydestä ja samaan asiaan viittaaminen lukuisissa viestiketjuissa alkaa saada kohta jo huvittavia piirteit
  2. Onkohan tuota aihetta levitelty jo kyllästyksiin asti useaan eri ketjuun?
  3. Painat hiiren vasemmalla näppäimellä alhaalla olevaa aikajanaa ja hiiren rullalla "zoomailet". Jos tuota tarkoitat? Sama piilossa oleva kätevä ominaisuus toimii kaikissa muissakin ST:n graafeissa ja sekä y- että x-akselin mukaan voi zoomailla.
  4. Hyvältä ja helpolta näyttää. Vielä kun saisi FTP upload pluginilla uploadattua gpx/fitlog-tiedoston samalla heitolla palvelimelle ladattavaksi ja saisi lisäksi tiivistelmätiedot esittelmälläsi tavalla html-tiedostoksi niin olisipa hyvä. Paras olisi tietenkin plugin, jolla saisi jonkun ftp-palvelimen kautta siirrettyä ja haettua tiedot suoraan omasta SportTracksista kaverin SportTracksiin.
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy