Jump to content
Juoksufoorumi.fiJunnu

Jäsenet
 • Content Count

  2 682
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Junnu

 • Syntymäpäivä 31.05.1975

Converted

 • 10km
  39.46
 • Puolimaraton
  1.27.11
 • Maraton
  3.08.09
 • Tavoite
  maraton alle 2.59

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla myös tökkäsi loppukesästä juoksu, aloin sitte käymään puntilla. Tuloksena se ettei juoksu enää kiinnosta sitäkään vähää. No salilla on paremmat maisemat ku lenkkipolulla.
 2. Syntymähumala. Tulee halvaksi eikä oo alkoholista johtuvia haittoja :-)
 3. Hehee. Titityy titityy. Taattadadaattataattaaddadaatta, käy muumilaaksoon. Ei vaan taida olla yhtään muumia kotona :-D
 4. Samat sanat. Paitsi että mun kohdalla autottomuus ei onnistu kun työajoissa tarvitsen autoa.
 5. Junnu

  Tour de France

  Conta jäi väärään junaan. Olisi pitänyt lähteä Froomen perään vaikka väkisin. Olisiko se niin että ei ollut paukkuja, tai sitten se vaan tuli niin yllättäen. Evans ainakin vain katseli sivusta kun Movistarin kaksikko otti ja lähti hänen takaansa. Saisivat nyt hiillostettua Froomea kunnolla, ettei tämä nyt tähän ratkeaisi.
 6. Junnu

  Tour de France

  Hieno ajo Froomelta ja tiimiltä. Kuten edellä todettua niin ikävää on se että kisa näyttää jo ratkenneen. Ainahan voi tapahtua vaikka mitä, mutta on Froome jäätävässä kunnossa, ilman epäonnea häntä ei ajamalla voiteta. Yllättävän pehmeitä oli muut ennakkosuosikit, Evans on yleensäkin On-Off ajaja, eli kulkee hyvin tai huonosti, välimallia näkee harvemmin. Contan hyytymistä en odottanut, lienee ollu huonommat pihvit tänä vuonna.
 7. Junnu

  Uusi Adidas adizero Adios

  Juuri näin. Mulla on molemmista kokemusta.
 8. Hieno juoksu. Estetekniikan puutteita on nettipalstalla helppo arvostella asiasta sen kummemmin tietämättä. Eiköhän ne urheilija ja valmentaja osaa hommansa.
 9. Hohhoijaa. Harmittaako sua Baldini kun Sandra on nainen? Itse kun et ole ilmeisesti ikinä naista saanut. Vai mistähän tämäkin idioottimainen provo taas johtuu.
 10. Hyvältä vaikuttaa Jmar. Kyllähän se sulla menee alle kolmen vaikka olis mitkä olosuhteet, noista treeneistä päätellen. Katselin blogeistasi talven juoksumääriäsi, vauhtireserviä riittäisi vaikka mulle jakaa mutta jos oikein isoa kovaa lähdet niin saattaa meno hieman hyytyä viimeisellä kympillä. Määrää on kuitenkin vähemmän juostuna kuin monella muulla alle 3h kavereilla. Hyvin se menee, huonommassakin olosuhteissa jää marginaalia kolmeen, pidä vain maltti mukana vaikka tuntuisi kuinka helpolta alkupuolella. Itsekin tulen todennäköisesti kympille Forssaan, saatanpa jäädä katsomaan maratonia.
 11. Olin jyrkästi sitä mieltä että en tänä vuonna kierrä Vantaan reittiä. Mutta luulen että sieltä itseni löydän, kun sen päivä koittaa.
 12. Ei tarvi edes täysin onnistua, McMillanin (suuntaa-antavan) taulukon mukaan 1.22 puolikkaan ajallakin pitäisi maratonilla alle 2.53. 4:10-vauhdin ei luulisi tuottavan suuria vaikeuksia sulle, joten pitäisi mennä "helposti" alle kolmen. Juostavahan se kuitenkin on, alusta loppuun. Toivottavasti Forssassa saavat mitattua oikein reitin eivätkä töpeksi sitä. Viime vuonna siellä taisi olla oikean mittainen, toissa vuonna vajaa. Omatkin treenit menevät hyvin, en niitä tähän erittele sen enempää, koska niille on oma ketjunsa jäsenten harjoituspäiväkirjoissa. Ilman ongelmia sanoisin että 2011 t
 13. Junnu

  Uusi Adidas adizero Adios

  ^Kiitos. Eli ostan Mana7:t.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy