Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksentelija

Jäsenet
 • Posts

  589
 • Liittyi

 • Last visited

About Juoksentelija

 • Syntymäpäivä 15.10.1961

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Juoksentelija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. 2062 km juoksua. Kolmanneksi eniten tähän asti. 3 maratonia - Tukholma, Kauhava, Vaarojen mara.
 2. Eilen tuli laitettua ilmo sisään. On tässä muutama vuosi ollutkin taukoa Terwan juoksusta.
 3. Urakka suoritettu. Oli sen verran flunssan oireita perjantaina, että kaikki varsinaisen tuloksen yrittämiseen tähtäävät haaveet oli unohdettava. Pääasia, että nautiskelee matkasta ja pääsisi kunnialla läpi. lauantaiaamuna olo oli pikkasen parempi. Eka ryhmässä liikkeelle, jäin suosiolla pikkuhiljaa ryhmän hännille, joten Kiviniemeen sai juosta suht rauhassa omaan tahtiin, ilman ruuhkaa. Pikkasen meni ehkä turhan kovilla sykkeellä alkumatka, luultavasti flunssan oireet pikkasen nosti keskisykettä. olin kuullut että se Ryläyksen osuus on paha, mutten ollut arvannut sitä noin tekniseksi. Käytännössä melkein nelivedolla pahimmat kallionousut. Eikä alaspäin tulokkaan juuri helpompaa ollut. Pitkospuuosuudet oli yhtä juhlaa, kenkä piti hyvin eikä lipsunut yhtään. Viimesen vesipisteen jälkeen alko jaloissa painaa jo sen verran että loiviakin ylämäkiä piti mennä kävellen. Loppunousu satamasta Kolille meni kait lopulta yllättävän hyvin vaikka viimeiset jyrkät osuudet olikin yhtä tuskaa. Vajaa 100 m ennen maalia tuntui että meneekö tämä kuin 5 cm eteenpäin joka askeleella. aikaa meni lopulta 5:52, mutta tyytyväinen täytyy silti olla päivän kunto huomioiden.
 4. Jaa, lasketaampa. Kilpailut merkattu (K). Suomi (K), Ruotsi (K), Tanska, Islanti (K), Venäjä, Viro, Latvia, Saksa (K), Puola, Tšekki (K), Unkari (K), Sveitsi (K), Itävalta, Ranska, Espanja, Portugali, Belgia, Hollanti, Italia, Malta, Englanti (K), Irlanti (K), Turkki, Egypti, UAE (K), Intia, Singapore, Kiina (K), Taiwan, Japani, Hong Kong, Thaimaa, Malesia, Uusi Seelanti, USA, Meksiko eli 36 maata juostuna, joista 11 tullut kilpailtua.
 5. Sönderborg, Tanska. kevyt hissuttelulenkki. 6 km. Tukholman maran jälkeen meinaa ruveta lonkista kangistumaan, joten pakko pikkasen verrytellä jo.
 6. Piti oikein etsiä tätä ketjua - ei ollutkaan polkujuoksujen puolella. Arpaonni suosi 43 km sarjaan ja nyt ilmo sisässä!
 7. Sateiselta tosiaan näyttää ennuste. pitkähihaista ja -lahkeista mukaan myös. Ja tuo jätesäkki on ehdoton, että pysyy viivalla lämpimänä!
 8. 24 km polkujuoksua pikku vesisateessa, 2:25, AVG 141.
 9. Aamulenkki. Aluksi n 15 km koiran kanssa, sitten koira kotiin ja 8 km pikkasen reippaammin loppuun. Yht 23 km, 2:23h. Hieno ilma!
 10. Durham, NC. Sain työkaverilta vinkin American Tobacco Trailista, joka menee aika läheltä hotelliani. Ilmeisesti vanhalle rautatiepenkalle tehty enemmänkin pyöräilyreitti, asfalttia koko matkan, mutta juoksihan tuossakin paljon mieluummin kuin kuntosalin matolla. 16 km iltalenkki, 1:33h, AVG 144.
 11. Tulee jännä ja tasainen välieräsarja. Siis Kärpät ja JYP. Veikkaan että 4-3 lopulta Kärpille. Ei kauheasti kiinnosta, mikä sieltä etelästä sitten vastaan tulee finaaliin.
 12. 18 km aamulenkki, 1:38. Olipas mahtava keli!
 13. Kaalikeitto Synkkausongelmia ilmeisesti...tässä on näköjään tullut jo uudet kysymykset sillä välin:WTF:
 14. Liput hommattuna Kärppien ekaan välieräpeliin perjantaina. Saas nähdä kuka tulee Raksilaan sparraamaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy