Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mov

Jäsenet
 • Content Count

  17
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lähes uusi kello. Ostettu marraskuussa. Mukaan tulee alkuperäinen paketti sisältöineen ja kuitti. Myyn koska Polar sopii itselleni paremmin.Voin toimittaa kellon Oulun alueelle tai postitse. Hp. 200 euroa (+mahdolliset postikulut)
 2. En keksi keinoa miten tähän saa sykealue-hälytykset?
 3. Myyn 23.5.2017 ostetun Polar M430 urheilukellon. Pari hiusnaarmua näytössä, muuten ei juuri käytön jälkiä. Mukaan alkuperäinen laatikko ja latausjohto. Oulussa, nouto tai toimitus. Hp. 140€
 4. Tarkensin ilmoitusta ja laskin hintaa.
 5. mov

  Polar V800

  Mikäs tuossa on kun akun lataaminen kestää 8 tunnin luokkaa? Lataan verkkopistokkeesta, jossa V800 kytkettynä kännykän laturiin.
 6. mov

  Polar V800

  Niin, tästähän tässä oli siis kyse. Kuitenkaan V800 kohdalla ei toimi vaan kello tyhjentää puhelimen akun naurettavaa vauhtia. Polarin softa tai joku muu vaikuttaa olevan rikki. En suosittele jos nämä notifikaatiot ovat tärkeitä.
 7. mov

  Polar V800

  ​ Mutta ei sen pitäisi paljon kuluttaa. Apple Watchin tapauksessa iPhonen akkukesto voi jopa parantua mediajuttujen mukaan.
 8. mov

  Polar V800

  Onko kukaan huomannut, että iOS-notifikaatioiden päällä pitäminen olisi merkittävästi heikentänyt puhelimen akkukestoa? Minusta nimittäin vaikuttaa siltä...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy