Jump to content
Juoksufoorumi.fi


runner67

Jäsenet
 • Posts

  792
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

597 profile views

runner67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Kuinka leveä lestin pitää olla ? Minulla on aika leveä jalka ja esim Brooksit on käyneet yleisesti aika hyvin mutta nyt ostin Mizuno Wave Riderit ja niissä on myös suht leveä lesti, kannattaa käydä esim. XXL:ssä sovittamassa jos on mahdollisuutta.
 2. runner67

  Mun Maraton 2017

  Tuli käytyä, oltiin yö BB-majoituksessa Sauvossa ElämysÄmmissä (hyvä paikka). Järjestelyt ihan jees, miinuksena vois mainita että reitti on noin kilsan alimittainen mutta sen mikä pituudessa häviää niin rankkuudeltaan tuo heitto kuittaantuu helposti, reitistä ehkä kolmasosa on asfalttia loppu soratietä, osittain todella kapeaa metsätietä joka tietenkin sateiden jäljiltä oli lätäköitä täynnä ja osittain pehmeää kuravelliä. Oma juoksu lähti 3:30 loppuaikaan tähtäävää vauhtia kun alku oli alamäkivoittoista asfalttia ja meno tuntui kevyeltä, pieni pelko perseessä oli että hulluttelu kostautuu ja kyllä sen jo ennen puolikkaan täyttymistä saattoi aavistaa että toisesta kierroksesta tulee pitkä. Reitin viimeinen neljännes on jonkinlaista vuoristorataa paikoitellen joten kierrosten loppuihin olisi todellakin pitänyt säästää voimia. Viimeisellä kympillä alkoi pohkeet krampata ja viimeisellä vitosella joutuikin ottamaan juoksu/kävelyä kun pohkeet ei kestäneet yhtään. Maaliin kuitenkin ja neljän viikon takaisesta HCM:stä aika parani reitistä huolimatta 20 min. Enempäänkin olisi ollut potentiaalia jos ei olisi hullutellut alussa ja pohkeet ei olisi krampanneet. Plussana tapahtumassa oli ruokaisa salaatti ja kahvit suorituksen jälkeen sekä sauna. Reitti ei profiililtaan ole Rautaveden veroinen mutta hiekka-alusta ja mäkinen maasto vie kyllä aika lähelle...
 3. runner67

  Mun Maraton 2017

  Hou, hou... onko täällä ketään käynyt ? Lähinnä itseäni mietityttää sora-alusta ja kuinka "sianselkää" reitti mahtaa olla ? Profiili kiinnostaisi myös. Laitoin kysymykset myös tapahtuman FB-seinälle mutta jos jollain on omakohtaisia kokemuksia niin kertokaa ihmeessä, jos saan järjestäjiltä tietoa niin jaan tänne.
 4. Itselläni (49v) myös motivaatio katosi kun kolme vuotta sitten väänsin polvea ja kun yritti liian nopeasti aloittaa juoksemisen niin toinenkin polvi tuli kipeäksi ja sitten selkä jne... ruoka maittoi, paino nousi eikä aikakaan muka riittänyt enään mihinkään tai ainakaan juoksemiseen. Toki liikuntaa ja lenkkeilyä 2-3 krt viikossa harrastin mutta into itsensä kiusaamiseen ei ollut mitenkään "se" juttu. Nyt olen ilmoittanut HCM:lle hetken mielijohteesta katsotaan mihin kymmenen viikon harjoittelulla päästään ja sitten mietitään jatkoa. Varmasti tulee huonoin maratonaika koskaan mutta ei sen väliä jos läpijuoksu menee kutakuinkin tasapainoisesti. Harrastuksia ja ajanvietettä minulla kyllä riittää ilman juoksuakin mutta jokin siinä kiehtoo, ehkä keskitytään polkujuttuihin jatkossa ja triathloniakin olisi kiva kokeilla.
 5. Kävikös täällä Smartumin liikuntasetelit ?
 6. Juu ei... Ei sovi shortsin minullekkaan, alle 10 km lenkit just ja just menee mutta sen jälkeen on reidet rikki... Varmaan juu rasvan läträämisellä saisi jatkoaikaa mutta mieluummin trikoilla ilman rasvoja.
 7. Joe ei ole jo mainostettu niin kannattaisi varmaan laittaa tuonne somenkin puolelle tämä viesti ? KPK24 ryhmään ja juoksufoorumi nyt ainakin. Oma kunto on vuoden telakan jälkeen vielä mysteeri joten mitään varmaa ei uskalla vielä luvata ennenkuin näkee miten jalat kestää ja kunto kehittyy, toistaiseksi ihan hyvällä mallilla (jalat).
 8. Laitoin itselle tämän kalenteriin. Jo viime vuonna piti tulla mutta telakka iski. Nyt jos paikat pysyy kunnossa ja pystyy treenaamaan kunnolla niin 6h kisassa ollaan mukana.
 9. Kiitos Rolle, ollaan menossa ensi syyskuussa Calahondaan niin täytyy testata.
 10. Syyskuisella Espanjan reissulla kävin Decathlonissa (ransk. ketju) Benicarlossa ja löysin hyviä alkkareita Kalenji merkiltään ja kolmet sai kympillä... Kotimaisista urh. kaupoista en ole löytänyt kunnollisia kun yleensä myynnissä olevat on boxereita mutta kuka niillä pystyy juoksemaan... en minä ainakaan kun lopulta kuitenkin ylimääräiset kankaat menee myttyyn ja hiertää mukavasti nivusissa.
 11. Henkisesti satkulla vaikein vaihe on minulle tullut 50-70 välille kun matka alkaa tuntumaan mutta nämä "välikilometrit" ei meinaa millään loppua. Viimeisistä 30 km voi sitten lohduttautua että enään normi pitkän verran maaliin...
 12. Minä tekisin juuri kuin perttu neuvoo, tässä on myös se lisäetu että tietää varmuudella kuinka paljon hiilaria tulee kiskottua ääntä kohti. Järjestäjien urheilujuomanvahvuuksista kun yleensä ei ole tarkka tietoa ja siiltikin ne voi olla sekoitettua vähän sinne päin...
 13. runner67

  Ultra Pirineu

  Pitkästä aikaa tässä ketjussa kun vihdoin pääsee juoksemaan, hyvä rapsa, itseänikin kiinnostaa nämä polku- vuorijuoksut kunhan tässä pääsee kuntoon ensin.
 14. runner67

  Brooks

  Brooksin osalta suosittelen tuota sportsshoes.com :ia, malleja on.. ja halvemmalla kuin 21runista. Viimeksi tilasin Brooks Puregridejä kaksi paria, hinta noin 50,- /pari. Ylivuotisia malleja toki mutta en kertonut jaloille...
 15. runner67

  Brooks

  Aika nahkeasti taitaa olla suomessa myynnissä Brooksia ylipäätään. Sportsshoesista olen itselle tilaillut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy