Jump to content
Juoksufoorumi.fiSamuel

Jäsenet
 • Content Count

  83
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samuel

  Suunto 9 Baro G2

  Tässä se taitaakin olla: https://airfreshing.com/news-suunto-9-titanium-baro-multifunktionsuhr-gps/
 2. Samuel

  Suunto 9 Baro G2

  Virustilanne ja ongelmat jatkuu mutta mahtaako olla Suunnon tilanne (yleensäkään AntaSportsin Amer paletissa) mikä ? Onko kenenkään korviin kuulunut minkäänlaista tietoa/ näkynyt metsän katveessa kenenkään ranteessa, onko uutta ” huippumallia” tulossa ?
 3. Samuel

  Suunto 9 Baro G2

  Suunnolta saattaa olla tulossa seuraavaksi Suunto 9 baro G(en)2...Tiedä sitten onko raudassa mitä muutoksia, aika näyttää. Tälläinen listaus osui silmiin: https://komsa.com/fileadmin/herstellergarantien/SUUNTO2020-UN38.3_Test_all.pdf
 4. Samuel

  Polar Grit X

  Polarilta taitaa olla tulossa mielenkiintoinen uusi malli: https://sportuhrenguru.net/polar-grit-x-finnen-basteln-an-neuer-outdoor-sportuhr/
 5. Luitkohan nyt huolella mitä ilmoituksessa sanottiin? Minun mielestä -20% on muutakin kuin vitsi (tosin saatavuus ainakin V mallilla vain muutamissa kivijaloissa)
 6. Vantagea halajaville lisää "mietittävää" 😉 : https://www.intersport.fi/fi/black-friday/black-friday-sykemittarit/
 7. Toivottavasti ei aavisteluni tuosta näytöstä käy toteen ja se on yhtä huono kun noiden sparttaneiden/ 9baron näyttö. Eli edelleenkin v800 näyttö paras (ainakin ikänäkörasitteisille)
 8. Hei Ajattelinpa kysäistä kun sivuiltasi luin jotta Suunto Spartan Ultran olet hankkinut ja netin markkinointipropagandaan ei ole uskominen.Ko.laitteesta ei ole hetkeen ollut/kuulunut mitään (ainakaan mairittelevia) arvioita uusimmallakaan ohjelmistolla.Mitä mieltä tasoisenasi juoksijana/urheilijana olet itse mittarista, onko (jo)hintansa väärti ?
 9. Samuel

  Suunto Ambit3

  Tuo video on vuoden 2016 kisasta/ siihen valmistautumisesta. Nykyään niillä (Robbins,Kilian,Jeff Pelletier) on Spartanit... Kilian tosin käytti Ambit3 Mt.Everestillä,täysin ymmärrettävistä syistä.Kovia kavereita, oli kelloja tai ei.
 10. Samuel

  Suunto Ambit3

  Mitenkäs tuon ambit3 Verticalin kanssa on nykyään,onkos väellä siitä millaisia kokemuksia ?
 11. Moi kaikille.Onkos foorumilaisilla jo kokemusta/mielipiteitä uudesta Lupinen Neo X2 valosta? Puntaroin itse Petzl Nao2 ja em.valon välillä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy